- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.901
Hepinize merhaba kizlar. bende sizi takip eden ancak yazmayanlardandim. Dogum yapinca bende dogum hikayemi paylasmak istedim. Sali gunu kontrolum vardi ilk defa nst de agrim cikmisti bunun uzerine doktorum alttan muaneyene etti ve 3 cm acikligim vardi ve catimin dar oldugunu söyledi. Persembe gunu tekrar kontrole gittim acikligim 4 cm olmus ama ben agri falan hissetmiyordum. Suyum da azalmisti nst de cok iyi olmayonca yatis verdi. St 17 de suni sanci takildi. Ve ben bu zamanlarda hep yürüdüm cunku bebegim daha tam olarak kanalA inmemisti. Cati dar oldugu icin normal yapamamaktan korkuyordum aciksasi. Ve sonunda kizim beni cok bekletmedi ve 22.30 da normal dogum ile oldu. Kesinlikle normal dogumdan korkmayin sadece tam dogum zamanina yakin agrilar dayanilmayacak gibi oluyo zaten kisa bi sure sonra dogum oluyo. Tamamen doktorunuzun dediklerin yapinca hersey cok guzel oluyo hele o bebegin cikma anini size tarif edemiyorum. Cok guzel bi mutluluk. Dunyada boyle bi mutluluk yok. Rabbim hepinize hayirli dogumlar nasip etsin inşallah
anaaam bildiğinn pipi buu gözün aydın değişmez canım daha allah analı babalı büytsünKizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi
maşallh rabbim sağlık sıhhat versin inşşalhKızlar ben de kavuştum dün kızıma sonunda spinal Sezaryan ile darısı bekleyenlere :)
günaydın tatlımgünaydın kızlaaarrr!!
sağlıkla kavuş vanım inşşalhGünaydın kızlar bizim de ddoğum tarihimiz belli oldu 37+2 de 10.05.2016 salı günü spinal sezaryenle kavuşuyorum nefesimle inşallah
Aynen ben. Gecen dr a soykedin b vitam8ni takviyesi verdi. Esimde sagi daha cok kullan digin icin diyor. Parmak uclarimi hele hic hissetmiyrmKızlar Günaydın, size bişey sorcam, ben 1 haftadır sag elim şiş uyanıyorum, aksama doğru biraz azalıyor ama sabah kalktığımda davul gibi ve cok gergin oluyor, hiç birşey tutamiyorum, sol elimde ve ayaklarimda böyle bi durum yok sadece sağ elim böyle, bu konuda bilgisi olan varmı
Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Hayırlı uzun ömrü olsun..
Paylaşımın için çok sağol.. Normal doğumu düşününce zaman zaman gerilebiliyoruz. Bunları duymaya ihtiyacımız oluyor. İnş hayırlısıyla bize de nasip olur.
Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütün inş. Hayırlı uzun ömrü olsun..
Paylaşımın için çok sağol.. Normal doğumu düşününce zaman zaman gerilebiliyoruz. Bunları duymaya ihtiyacımız oluyor. İnş hayırlısıyla bize de nasip olur.
karpal tunnel sendromu olabilir canım netten bir araştır istersen.Kızlar Günaydın, size bişey sorcam, ben 1 haftadır sag elim şiş uyanıyorum, aksama doğru biraz azalıyor ama sabah kalktığımda davul gibi ve cok gergin oluyor, hiç birşey tutamiyorum, sol elimde ve ayaklarimda böyle bi durum yok sadece sağ elim böyle, bu konuda bilgisi olan varmı
Aynen ben. Gecen dr a soykedin b vitam8ni takviyesi verdi. Esimde sagi daha cok kullan digin icin diyor. Parmak uclarimi hele hic hissetmiyrm
masallh sağlıkla büyüsün paşaaSlm kızlar 04.05.2016 08:28 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım darısı bekleyenlere olsun anne olmak gerçekten tarifi olmayan bir duyguymus :)) sağlıkla sihhatle hayırlı bi şekilde bebisinizi kucağınıza alirsiniz inşallah
bol bol su iç cnım bide eczaneden malt diye bi içecek var istersen dene kim içtiyse etkisini gördüSelam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah
Humana nin çayını içiyorum malt ida deneyeyim hemen cnmmasallh sağlıkla büyüsün paşaa
bol bol su iç cnım bide eczaneden malt diye bi içecek var istersen dene kim içtiyse etkisini gördü
Slm kızlar 04.05.2016 08:28 de normal doğumla oğlumu kucağıma aldım darısı bekleyenlere olsun anne olmak gerçekten tarifi olmayan bir duyguymus :)) sağlıkla sihhatle hayırlı bi şekilde bebisinizi kucağınıza alirsiniz inşallah
Evet canım saol seninde gözün aydın.Tatlım dogum mu yaptın gözün aydı
İnşallah canım.rabbim hepinizi kurtarsın inşallah.I iremerve1990 Canım hayırlı olsun bebişin Rabbim ömrünü hayırlı bereketli eylesin.Sağlıkla büyüt ini.Bizlerede dua et
Evet canım ben karnımdayken çok düşünüyodum acaba bunuda kızım kadar severmiyim diye ama gerçekten sevgisi aynı.bide oğlum kızımın kopyasıAnne olmak çok güzel hem de ikinciyeeeee
Ay evet bildiğin erkek canım.gözünüz aydın.size süpriz yapmış paşa:)Valla gercekten yilin suprizi oldu ustelik yurtdisinda yasiyoruz annem herseyleri turkiyeden aldi hic bisey degistiremedik hersey en bastan alindi tekrar kiz gelirse artik bayilcam yoksa cinsiyet hic onemli degil ama ikiz bebek masrafi bizde soz konusu oldu ondan merak ettim bunun baska bisi olma sansi varmi boyle biseyle karsilasan oldumu diye
Selam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah[/QUOTE)
canım sütünün az olduğuna nasıl karar verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?