2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

hayırlı olsun, gözün aydın. ne iyi etmişsin de yazmışsın. umarım sağlıklı koca bi ömür sizinle olur

anaaam bildiğinn pipi buu gözün aydın değişmez canım daha allah analı babalı büytsün

Kızlar ben de kavuştum dün kızıma sonunda spinal Sezaryan ile darısı bekleyenlere :)
maşallh rabbim sağlık sıhhat versin inşşalh

günaydın kızlaaarrr!!
günaydın tatlım

Günaydın kızlar bizim de ddoğum tarihimiz belli oldu 37+2 de 10.05.2016 salı günü spinal sezaryenle kavuşuyorum nefesimle inşallah
sağlıkla kavuş vanım inşşalh

Aynen ben. Gecen dr a soykedin b vitam8ni takviyesi verdi. Esimde sagi daha cok kullan digin icin diyor. Parmak uclarimi hele hic hissetmiyrm

Sunu da yazmayi unutmusum bebegim 38+6 günlük 3070

karpal tunnel sendromu olabilir canım netten bir araştır istersen.

Aynen ben. Gecen dr a soykedin b vitam8ni takviyesi verdi. Esimde sagi daha cok kullan digin icin diyor. Parmak uclarimi hele hic hissetmiyrm

Aynen hissizlik bende de oluyor, elimi sikamiyorum, kasıği, dış fircasini tutamiyorum, sağ el böyle olunca kötü oluyor

Selam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah

masallh sağlıkla büyüsün paşaa

bol bol su iç cnım bide eczaneden malt diye bi içecek var istersen dene kim içtiyse etkisini gördü

gözün aydın, hayırlı olsun. sağlıklı uzun ömürlü bir bebek olur inşallah :)

Ay evet bildiğin erkek canım.gözünüz aydın.size süpriz yapmış paşa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…