- 24 Temmuz 2007
- 1.240
- 1.716
- 333
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.921
Sütünün az olduğuna nasıl anladınSelam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah
selam arkadaşlar çok oldu girip yazmayalı şu ana kadar hazırlıklar falan oyaladım kendimi hazırlıklar bitti vakit geldi çattı perşembe günü saat o6:45 sezeryan günüm kesinleşti ama ben çok korkuyorum ömrümde ameliyathane görmeyen ben en çok dişçi gözcü gitmişliğim vr bu güne kadar ne yapacağım nasıl geçireceğim o anı bilmiyorum biran önce oğlumu kucağıma almak istiyorum çok karışık duygular içindeyim allah bekleyen tüm annelere hayırlı doğumlar bebeğine kavuşanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Bende de var özellikle sabahları B vitamini kullsnıyorum ama aynıAynen ben. Gecen dr a soykedin b vitam8ni takviyesi verdi. Esimde sagi daha cok kullan digin icin diyor. Parmak uclarimi hele hic hissetmiyrm
Kizlar sizin goruslerinize cok ihtiyacim var 38 haftalik hamileyim 37.haftaya kadar 3 kere ultrosana girdim ve hepsinde kiz dediler bizde ona gore hazirlik yaptik ama son gittigim bir doktor(insanlar tarafindan tavsiye edilen) biz cinsiyetle ilgili bisi demeden direk erkek dedi biz sasirdik adam bu resimleri cekti 9 aydan sonra bi anda kabullenmek zor oldu tabi ama biz gittik herseyini degistirdik cunku adam erkek degilse ben doktorlugu birakirim dedi ama icimde bi korku var sizde yorumlarinizi yapsaniz bunun erkeklik organi olmasi disinda baska bisi olabilirmi
Oh bu haber cok iyi geldi banaKizlar bugun dogum yapali bir hafta oldu oglum geceleri hic uyumuyo gunduz uyuyoama olsun o iyi olsun yeter diyorum..
Size diyecegim sudur ki hamileligim boyunca 14 kilo aldim ve bugun tartildim Hamilelikten kalan sadece 3 kilom var :) cok çabuk gidiyormus sahit oldum cok kilo almissaniz hic takmayin bebeginizle keyif yapin :)
bende ikinciyi bekliyorum heyecanlaaaAnne olmak çok güzel hem de ikinciyeeeee
maşşalh darısı başımıza inşşalh sağlıkla büyüsün prensesKızkar merhaba bn de buraya arada yazıp, çoğu zaman okuyanlardandım, mayıs annesi olacakken 29 nisan, 39+1 de can kızımı normal dogumla kucagıma aldm, darısı doğum yapmayan arkadaşlarımın başına olsun inşallah, Allah güzel dogumlar nasip etsin hepinize
Amin canım ınsallah :) tabı bu herkese gore degısıyor sanırım amelıyat cok rahat gecıyor ve kısa sürüyor 20dk kadar toplamda ve doğar doğmaz temas halındesjn bebegınle bende hıc bas ya da bel agrısı anestezı yapan kısının tecrubesiylede alakalı bu durum sadece çıktıktan sınra her yer aynımı bılmıyorum rahim toparlayınız 4 tane serum takıyorlar o rahîm toparlayıcjnjn ıcınde agrı yapıcı bı madde varmıs aksama kadar o serumlar bıtene kadar delırdım canımı cok yaktı ama serum dan dolayıydı bugun ertesı gun gayet iyiyim ama yürümek zor biraz kesılrn yerden dolayı zorlanıyosyn baslarda benım boyle gectı canım ıste ınsallah herseyın guzelı olur sizler içinde :)babybabycat canım gözün aydın ve geçmiş olsun, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı basimiza inşallah, iyi olunca spinal sezeryandan bahsedermisin memnun kaldinmi ben anestezide kararsizim biraz
Bebeğimin dogum kanalina inmesi icin ne yapmam gerek kizlar
Evet canım ben karnımdayken çok düşünüyodum acaba bunuda kızım kadar severmiyim diye ama gerçekten sevgisi aynı.bide oğlum kızımın kopyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?