2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sütünün az olduğuna nasıl anladın

Kizlar bugun dogum yapali bir hafta oldu oglum geceleri hic uyumuyo gunduz uyuyo ama olsun o iyi olsun yeter diyorum..

Size diyecegim sudur ki hamileligim boyunca 14 kilo aldim ve bugun tartildim Hamilelikten kalan sadece 3 kilom var :) cok çabuk gidiyormus sahit oldum cok kilo almissaniz hic takmayin bebeginizle keyif yapin :)

Aynen ben gibisin, benim sezeryan da 16 mayıs ta olacak nasipse. Bi yanda oğluma kavuşacak olmanın heyecanı bi yanda kesilme korkusu, Allah bize ve bizim gibilere yardım etsin inşallah

Bende erkeğe benzettim ama bilmiyorum şoktayım, tekrar başka bi yere ultrasona gitme imkanın varmı canım, netlestirsen bu durumu, yoksa aldığın herseyi ortak renge dönüştür sarı yada kırmızı yap

babybabycat canım gözün aydın ve geçmiş olsun, Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı basimiza inşallah, iyi olunca spinal sezeryandan bahsedermisin memnun kaldinmi ben anestezide kararsizim biraz

Oh bu haber cok iyi geldi bana inşallah zamanla düzelir uykuları sabirli ol annesi

maşşalh darısı başımıza inşşalh sağlıkla büyüsün prenses

yarın tarihimiz doluyor ve bizim bebekte tık yok bende de ne sancı ne başka bir şey.
doktorum pazartesiye kontrol muayenesi verdi, muhtemelen salı günü sezeryanla alacak bebeğimi
sezeryan olmak istemiyorum yaa.
sancının gelmemesi benim yaptığım şeylerden kaynaklanmıyordur değil mi? bebek kanala girince mi sancı oluyor acaba?

Amin canım ınsallah :) tabı bu herkese gore degısıyor sanırım amelıyat cok rahat gecıyor ve kısa sürüyor 20dk kadar toplamda ve doğar doğmaz temas halındesjn bebegınle bende hıc bas ya da bel agrısı anestezı yapan kısının tecrubesiylede alakalı bu durum sadece çıktıktan sınra her yer aynımı bılmıyorum rahim toparlayınız 4 tane serum takıyorlar o rahîm toparlayıcjnjn ıcınde agrı yapıcı bı madde varmıs aksama kadar o serumlar bıtene kadar delırdım canımı cok yaktı ama serum dan dolayıydı bugun ertesı gun gayet iyiyim ama yürümek zor biraz kesılrn yerden dolayı zorlanıyosyn baslarda benım boyle gectı canım ıste ınsallah herseyın guzelı olur sizler içinde :)

Kızlaar ayaklarımı ısıtamıyorum bugün buz gibi kaç saattir battaniye altındayım evde sıcak ama ayaklarım buz kesti resmen ısınmıyo. Doğum belirtisi flnmı yoksa bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…