2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canim ben de veriyorum 24 saatte 3 kere sarılik olmasın diye zamanla azalticam tamamen buarada arta kalan zamanlarda Bol bol emzir hosaf icebilirsin su meyve suyu çorba genelde sulu Seyler he bi de ben humana still tea içiyorum

Merhaba kizlarr bugun kontrolum vardi yine sanci cikmadi bebisim pt ye kadar gelmezse epidural olucam 41bitiyor pt gunu, epidural olanlar yasadiklarinizi anlatir misiniz bilgim olsun neyle karsilasicam..simdiden tesekkurler herkese hayirli dogumlar...

merhaba, ben de doğum yapalı 13 gün oldu hamilelikte 16 kilo aldım yalnızca 4,5 kilo gitti tamı tamına 11,5 kilo duruyor. aynalardan gözümü kaçıyorum. kuzum iyi şükür kiloları veririz diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama verilecek kilo da 2-3 kilo değil ki canım çok sıkılıyor.

Selamlar benide dogum 21 mayis i sallhh genel anesteziyle olacak cok korkuyorum panik atagim var o yuzden genel olmak zorundayim daha once genel olan varmi

selam kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum doğumunu bekleyenlere sabırlar diliyorum...bende 40+3 deyim ama kızım gelmiyo hâlâ nst de sancı var ama açılma hiç yok doktor suyumunda cok fazla olduğunu söyledi tehlikeli bi durummu bu yaşayan varmı

Masallh nasil sabrettin okadar .. bebek iyice buyumustur rahatsiz olmuyomusun benimde 21 mayis dogum insallh hem korkuyorum hemde bir an once dogurmak istiyorum cok bunaldim cunku bebek eresmen midemde

Bi problem olsa doktor alirdi bebegi merak etme ama acilman olmazsa cok bekletmez seni insallh hayirlisi olur

Bi problem olsa doktor alirdi bebegi merak etme ama acilman olmazsa cok bekletmez seni insallh hayirlisi olur
inşallah...pazartesi kontrole cagirdir daha dogrusu 2 güne bi cagiriyo en gec persembe yatış vercez dedi kilosu da fazla dedi normal doğum nasil olcak hic anlamadim..38 haftada normal sancıyla doguranlara öyle özeniyorumki

selam kızlar ben de çok yazamayanlardanım ama takip ediyorum sık sık. 37+ 3 oldum ikinci bebeğim ilki de sezeryan olmuştu bu da sezeryan olacak ama 40. haftayı beklemeyi düşünüyorum sizce yanlış mı yapıyorum

benim ilk bebeğim epidural sezeryanla oldu çok çabuk ameliyat bitti hemen toparlandım hiç korkacak bir şey yok inşallah bu da öyle olur benim ve herkesin

Canim ben de veriyorum 24 saatte 3 kere sarılik olmasın diye zamanla azalticam tamamen buarada arta kalan zamanlarda Bol bol emzir hosaf icebilirsin su meyve suyu çorba genelde sulu Seyler he bi de ben humana still tea içiyorum
canım aynı şeyleri yaşıyoruz demekki :)

Doymuyor canım mizmizlaniyor birde süt pompası aldım onunla sagdim çok az cikti stres yaptım sanırım birazda erken doğunca azıcık geliyor şimdi
Yok canım senin sütün az değildir. bak aynı şey başıma geldi çok pişmanım şimdi. pompalrla ,mızmızlanmayla anlaşılmıyor. Sen yarın sabahtan bebeğini tart ve yarından itibaren mamayı kes tamamen. bebeğin her istediğinde emzir hatta 5 dakika arayla bile istese emzir hiç bırakma. Tam bir ay sonra tekrar tart eğer kilo vermişse o zaman sütün yetmiyordur. ben bunu yapmadım canım çok pişmanım şimdi.oysa hakikaten az değilmiş sütüm ne streslere girdim yetmiyor çocuk aç kaldı mama vereyim , süt sağayım diye.doğum hemşiresi komşum var o bu yöntemi denedi.

Merhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba

Dr un ne diyor bu duruma canım, sezeryan tarihi vermedi mi, ikinci sezeryan ilkten biraz daha erken alınıyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…