- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.941
Selam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah
merhaba, ben de doğum yapalı 13 gün oldu hamilelikte 16 kilo aldım yalnızca 4,5 kilo gitti tamı tamına 11,5 kilo duruyor. aynalardan gözümü kaçıyorum. kuzum iyi şükür kiloları veririz diye avutmaya çalışıyorum kendimi ama verilecek kilo da 2-3 kilo değil ki canım çok sıkılıyor.Kizlar bugun dogum yapali bir hafta oldu oglum geceleri hic uyumuyo gunduz uyuyoama olsun o iyi olsun yeter diyorum..
Size diyecegim sudur ki hamileligim boyunca 14 kilo aldim ve bugun tartildim Hamilelikten kalan sadece 3 kilom var :) cok çabuk gidiyormus sahit oldum cok kilo almissaniz hic takmayin bebeginizle keyif yapin :)
Masallh nasil sabrettin okadar .. bebek iyice buyumustur rahatsiz olmuyomusun benimde 21 mayis dogum insallh hem korkuyorum hemde bir an once dogurmak istiyorum cok bunaldim cunku bebek eresmen midemdeMerhaba kizlarr bugun kontrolum vardi yine sanci cikmadi bebisim pt ye kadar gelmezse epidural olucam 41bitiyor pt gunu, epidural olanlar yasadiklarinizi anlatir misiniz bilgim olsun neyle karsilasicam..simdiden tesekkurler herkese hayirli dogumlar...
Bi problem olsa doktor alirdi bebegi merak etme ama acilman olmazsa cok bekletmez seni insallh hayirlisi olurselam kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum doğumunu bekleyenlere sabırlar diliyorum...bende 40+3 deyim ama kızım gelmiyo hâlâ nst de sancı var ama açılma hiç yok doktor suyumunda cok fazla olduğunu söyledi tehlikeli bi durummu bu yaşayan varmı
Doymuyor canım mizmizlaniyor birde süt pompası aldım onunla sagdim çok az cikti stres yaptım sanırım birazda erken doğunca azıcık geliyor şimdiSütünün az olduğuna nasıl anladın
inşallah...pazartesi kontrole cagirdir daha dogrusu 2 güne bi cagiriyo en gec persembe yatış vercez dedi kilosu da fazla dedi normal doğum nasil olcak hic anlamadim..38 haftada normal sancıyla doguranlara öyle özeniyorumkiBi problem olsa doktor alirdi bebegi merak etme ama acilman olmazsa cok bekletmez seni insallh hayirlisi olur
benim ilk bebeğim epidural sezeryanla oldu çok çabuk ameliyat bitti hemen toparlandım hiç korkacak bir şey yok inşallah bu da öyle olur benim ve herkesinMerhaba kizlarr bugun kontrolum vardi yine sanci cikmadi bebisim pt ye kadar gelmezse epidural olucam 41bitiyor pt gunu, epidural olanlar yasadiklarinizi anlatir misiniz bilgim olsun neyle karsilasicam..simdiden tesekkurler herkese hayirli dogumlar...
Contracker diye bisey indirdim benArkadaşlar sancı uygulaması vardı ya adı neydi bilen var mı ?
Contracker diye bisey indirdim benArkadaşlar sancı uygulaması vardı ya adı neydi bilen var mı ?
canım aynı şeyleri yaşıyoruz demekki :)Canim ben de veriyorum 24 saatte 3 kere sarılik olmasın diye zamanla azalticam tamamen buarada arta kalan zamanlarda Bol bol emzir hosaf icebilirsin su meyve suyu çorba genelde sulu Seyler he bi de ben humana still tea içiyorum
Yok canım senin sütün az değildir. bak aynı şey başıma geldi çok pişmanım şimdi. pompalrla ,mızmızlanmayla anlaşılmıyor. Sen yarın sabahtan bebeğini tart ve yarından itibaren mamayı kes tamamen. bebeğin her istediğinde emzir hatta 5 dakika arayla bile istese emzir hiç bırakma. Tam bir ay sonra tekrar tart eğer kilo vermişse o zaman sütün yetmiyordur. ben bunu yapmadım canım çok pişmanım şimdi.oysa hakikaten az değilmiş sütüm ne streslere girdim yetmiyor çocuk aç kaldı mama vereyim , süt sağayım diye.doğum hemşiresi komşum var o bu yöntemi denedi.Doymuyor canım mizmizlaniyor birde süt pompası aldım onunla sagdim çok az cikti stres yaptım sanırım birazda erken doğunca azıcık geliyor şimdi
selam kızlar ben de çok yazamayanlardanım ama takip ediyorum sık sık. 37+ 3 oldum ikinci bebeğim ilki de sezeryan olmuştu bu da sezeryan olacak ama 40. haftayı beklemeyi düşünüyorum sizce yanlış mı yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?