2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba

Acilde normal demişler canım, bana da normal geldi, 3 günde bir 2 katına çıkması gerekiyor

Hic sikma canini canim en kotu yazın zaten vereceksin o kiloları hava sicak emzirceksin bi yandan kuzucun yorcak seni hersey yoluna girecek

DOĞURDUM KIZLARRR..
Bugün 08.45te 3440 gr 49 cm ERVAma spinal sezeryanla kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah. Allaha emanetsiniz

Gözünaydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, sezeryan olan herkese soruyorum bende, spinal den memnun kaldinmi canım tavsiye edermisin yoksa epidural veya genel mi tercih ediyim

Dr un ne diyor bu duruma canım, sezeryan tarihi vermedi mi, ikinci sezeryan ilkten biraz daha erken alınıyor diye biliyorum
canım 15 gün sonra gel demişti ama sırf alacak diye erteledim yani 2 hafta sonra değil 3 hafta sonra gitmiş olucam yanlış mı yapıyorıum bilmyorum ama

Günaydın kızlar bizim de ddoğum tarihimiz belli oldu 37+2 de 10.05.2016 salı günü spinal sezaryenle kavuşuyorum nefesimle inşallah
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim bizi de kendinden ve nefes ten habersiz birakma olur mu
Kızlar 1parmak açılma varmış dr yatış yapalım takip edelim 40ı geçtği için dedi ewe geldim hazırlancam sancı sıklaşınca gel dedi
Canim benim hadi hayirlisiyla kucagina al insallah kolaycik dogumun olsun su gibi aksin gitsin de zaman yavrunu kucagina al
Canim benim anali babalu saglikli hzuurlu bi omru olsun yavrunun da insallah ne guzel paylasmissin cesaret oldu inan ki bana da
Yavrunun mis kokusunu bizim yerimize de cek icine
Son zamanlar gercekten en son zamanlar saglikla gelsinde yavrular biraz nazlaniyolar sadece annelerine bu mayis bebeleri masallah kilosuna da

Masallah canim kuzunla mutlu saglikli hzuurlu bi omrun olsun insallah kuzudan vakit buldukca tecrubelrini de paylas bizimle mutlaka miss kokusunu da cek icine bizim yerimize de
Canim benim oncelikle hayirlu ugurlu olsun bol bol sutun olsun tassin insallah bol bol su ic bildigim kadariyla emzir bi de sikinti stres yapma kendine insallah sutun olucak ve besliyeceksin yavrunu

ben de epidural oldum canım, 7 yıl önce oğlumu da spinal yaptım. genel anesteziye göre çok kolay ve rahat canım. bebek 10-15 dk çıkıyor ameliyathaneden senin operasyonun da bebekten sonra 10 dk falan sürüyor. tamamen ayık olduğundan normal doğum gibi bebeğin ilk ağlamasına doğar doğmaz tepkilerine tanıklık ediyorsun. odana ayık ve bilincin açık çıktığından bebeğin odaya gelmesi için beklenmiyor hemen emzirmen mümkün oluyor. (bundan sonrası her sezeryanda aynı) operasyon sonrasında damar yolundan morfin veriyorlar seruma karıştırıp o bitene kadar çok rahatsın. serum bitince hareket etmek zorlaşıyor. 5-6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyorlar bağırsaklar çalışsın diye. o aşama biraz acılı. ben sezeryan olalı 13 gün oldu. ilk 7 gün sıkıntılı geçiyor. ilk haftayı atlatınca normal hayatına dönebiliyorsun. umarım uzun yazıp sıkmamışımdır seni, sevgiler...

Doymuyor canım mizmizlaniyor birde süt pompası aldım onunla sagdim çok az cikti stres yaptım sanırım birazda erken doğunca azıcık geliyor şimdi
Malt içeceği al canım bide humana stel tea.bende eşime aldırdım bugün.bol su iç dere otu ye.bide sık sık emzir ne kadar çok emerse o kadar artar sütün.

Canım ben korkuyordum spinalden ama genel istiyorum dememe rağmen doktorum daha memnun kalırsın dedi. Çok korkarsan sakinleştirici veririz filan derken bir gazla girdim ama iyi ki de olmuş. Memnun kaldım. Yavrumu hemen gördüm. İnşallah sen de sağlıkla doğurursun yavrunu. Gönlünce olsun inşallah herşey

Spinal le epiduralın arasında ne fark var

Tam olarak bildiğim anladigim bi mevzu değil açıkçası canım, igneyi vurduklari yer farklı galiba, birde spinal de ince bi iğne vuruyorlarmis, epidural da beline katater yerlestiriyolarmis galiba, dedim ya net bilmiyorum ogrenmeye çalışıyorum

Amin insallah, peki etkisi geçince sancı ağrı çok oldumu, epiduralle arasındaki
Farkı biliyormusun

Amin insallah, peki etkisi geçince sancı ağrı çok oldumu, epiduralle arasındaki
Farkı biliyormusun

Farklarını bilmiyorum canım. Odaya geldikten sonra istemsiz bir titreme oldu bende 1 saat kadar. Normal dediler. Oluyormuş kimilerinde. Şuan yarım saatte bir yürüyorum. Hala ağrı var tabi ki. Gaz çıkarmak çok önemli sancıları azaltıyor. Perşembe gecesi cuma sabahına kadar 7 saat suni sancı çektikten sonra bu acılar bana bir hiç gibi geldi. Devlet Hastanesi ve suni sancı deneyimi ölüm gibi birşeydi. Öyle ki ruh sağlığım bozulacaktı. Özel hastanede spinal oldum ve elhamdülillah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…