- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.981
Farklarını bilmiyorum canım. Odaya geldikten sonra istemsiz bir titreme oldu bende 1 saat kadar. Normal dediler. Oluyormuş kimilerinde. Şuan yarım saatte bir yürüyorum. Hala ağrı var tabi ki. Gaz çıkarmak çok önemli sancıları azaltıyor. Perşembe gecesi cuma sabahına kadar 7 saat suni sancı çektikten sonra bu acılar bana bir hiç gibi geldi. Devlet Hastanesi ve suni sancı deneyimi ölüm gibi birşeydi. Öyle ki ruh sağlığım bozulacaktı. Özel hastanede spinal oldum ve elhamdülillah diyorum.
Canim sut icin en onemli iki sey bol sivi almak bide dinlenmek. Eger yaninda kimsen varsa bebegin uyudukca sende uyu uyuyamasan bile yat. Bol yesillik, hosaf, saracoglunun incir kuru okumustum biyerde. Ilk hamileligimden aklimda kalanlar bunlar. Bide sagma imkanin varsa sag. Emzirmeden sonra bi 10 dk falan sag demislerdi bana. O da artiriyor. Ne kadar talep o kadar uretim:)Selam kizlar bende mayıs annesi olacakken nisan annelerinden oldum kızım erken geldi 29 nisanda acil sezeryan ile doğum yaptım.sütum çok az geliyor bebeğim doymuyor mecbur mama takviyesine basladik biberonla veriyorum awentin yeni doğan biberonunu kullanıyorum memeye benzedigi için beni emiyor şimdilik.sizce sütumun artması için ne yapmalıyım allahım hepinize bolca süt versin inşallah
Allah analı babalı büyütsün , Ben de normal epidural olacağım ama korkuyorum nasıldı?Merhaba kızlar bende hep okuyan yazamayanlardm dün 40+2 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür normal epidural ile darısı size olsun inşalah
Masallh nasil sabrettin okadar .. bebek iyice buyumustur rahatsiz olmuyomusun benimde 21 mayis dogum insallh hem korkuyorum hemde bir an once dogurmak istiyorum cok bunaldim cunku bebek eresmen midemde
Çok teşekkür ederim cnm benm çok sağol
ben de epidural oldum canım, 7 yıl önce oğlumu da spinal yaptım. genel anesteziye göre çok kolay ve rahat canım. bebek 10-15 dk çıkıyor ameliyathaneden senin operasyonun da bebekten sonra 10 dk falan sürüyor. tamamen ayık olduğundan normal doğum gibi bebeğin ilk ağlamasına doğar doğmaz tepkilerine tanıklık ediyorsun. odana ayık ve bilincin açık çıktığından bebeğin odaya gelmesi için beklenmiyor hemen emzirmen mümkün oluyor. (bundan sonrası her sezeryanda aynı) operasyon sonrasında damar yolundan morfin veriyorlar seruma karıştırıp o bitene kadar çok rahatsın. serum bitince hareket etmek zorlaşıyor. 5-6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyorlar bağırsaklar çalışsın diye. o aşama biraz acılı. ben sezeryan olalı 13 gün oldu. ilk 7 gün sıkıntılı geçiyor. ilk haftayı atlatınca normal hayatına dönebiliyorsun. umarım uzun yazıp sıkmamışımdır seni, sevgiler...
ben de epidural oldum canım, 7 yıl önce oğlumu da spinal yaptım. genel anesteziye göre çok kolay ve rahat canım. bebek 10-15 dk çıkıyor ameliyathaneden senin operasyonun da bebekten sonra 10 dk falan sürüyor. tamamen ayık olduğundan normal doğum gibi bebeğin ilk ağlamasına doğar doğmaz tepkilerine tanıklık ediyorsun. odana ayık ve bilincin açık çıktığından bebeğin odaya gelmesi için beklenmiyor hemen emzirmen mümkün oluyor. (bundan sonrası her sezeryanda aynı) operasyon sonrasında damar yolundan morfin veriyorlar seruma karıştırıp o bitene kadar çok rahatsın. serum bitince hareket etmek zorlaşıyor. 5-6 saat sonra ayağa kaldırıp yürütüyorlar bağırsaklar çalışsın diye. o aşama biraz acılı. ben sezeryan olalı 13 gün oldu. ilk 7 gün sıkıntılı geçiyor. ilk haftayı atlatınca normal hayatına dönebiliyorsun. umarım uzun yazıp sıkmamışımdır seni, sevgiler...
ohhh masallah prenseseee sağlıkla büyüsün annesiDOĞURDUM KIZLARRR..
Bugün 08.45te 3440 gr 49 cm ERVAma spinal sezeryanla kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah. Allaha emanetsiniz
normal cnım zaten acılde hersey normal demiş takma kafana tadını öıkar günlerininMerhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba
Canim ilk zamanlar iki bilemedin uc tatli kasigi kadar sut oluyor zaten... Sen dinleme memelerimden sut fiskirirdi diye anlatanlariDoymuyor canım mizmizlaniyor birde süt pompası aldım onunla sagdim çok az cikti stres yaptım sanırım birazda erken doğunca azıcık geliyor şimdi
40+4 beklemedeyim ...tamam
Kızkar merhaba bn de buraya arada yazıp, çoğu zaman okuyanlardandım, mayıs annesi olacakken 29 nisan, 39+1 de can kızımı normal dogumla kucagıma aldm, darısı doğum yapmayan arkadaşlarımın başına olsun inşallah, Allah güzel dogumlar nasip etsin hepinize
Merhaba kızlar bende hep okuyan yazamayanlardm dün 40+2 de oğlumu kucağıma aldım çok şükür normal epidural ile darısı size olsun inşalah
DOĞURDUM KIZLARRR..
Bugün 08.45te 3440 gr 49 cm ERVAma spinal sezeryanla kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah. Allaha emanetsiniz
Merhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?