2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Tsk ederim canım, çok çok geçmiş olsun, acıların tez zamanda diner inşallah

Iyi geceler arkadaslar, dogum yspsn butun taze annelerimizin gozu audin olsun. Saglikla sihhatle buyutsunler bebisleri
Darisi biz bekleyenlere insallah
Canim sut icin en onemli iki sey bol sivi almak bide dinlenmek. Eger yaninda kimsen varsa bebegin uyudukca sende uyu uyuyamasan bile yat. Bol yesillik, hosaf, saracoglunun incir kuru okumustum biyerde. Ilk hamileligimden aklimda kalanlar bunlar. Bide sagma imkanin varsa sag. Emzirmeden sonra bi 10 dk falan sag demislerdi bana. O da artiriyor. Ne kadar talep o kadar uretim:)
Herkesin bol sutu olsun yarasin bebislere insallah.

Iyi geceler kizlar...yavrularina kavusanlari tebrik ediyorum darisi en hayirli vakittr basimiza insallah...
Ben son 1 saattir vajnmda dayanilmaz aci hissediorm boyle anlik bick saplanmasi gbi geliyor gidiyor.dogum sancisi ile ilgili bi ton sey okudum belden vurur bacaklara vs diye oyle degil ama yine de bir isaret midir? Yurudum vs gecti..snra yeniden uzandim ve tekrar oldu...

Tek tek alinti yapamadim anneler hepinize cok tesekkurederim cuma saat 6 da alt tan jel ile ilac saldilar gece 4 te hafif hafif sancim basladi cookk hafifti ama saat 11 de hizlandi birazcik 4 cm acildi sonra benim suyu patlattilarr epidural istiyorum derken kendimi parcalandi epidural yapan adam gelene kadar 3 nefes te ben dogurdum cok kolay bi dogum oldu ilkim cok kotuydu ama bunda bisi hissetmedim kardesim girdi doguma sadece gazi cektim yine biraz okadar herkese hayirli dogumlar bu arada oglum 3.250 gr 48.5 cm yarin insallah evimize gidicez bu arada iste 2 dista 2 dikisim var hic korkmayin inan bi anlik agri aci acimio degil ama o dk unutuluyor

Masallh nasil sabrettin okadar .. bebek iyice buyumustur rahatsiz olmuyomusun benimde 21 mayis dogum insallh hem korkuyorum hemde bir an once dogurmak istiyorum cok bunaldim cunku bebek eresmen midemde

Son zamanlar cok zor sabrettim ama allah sabrini veriyor canim, ama su son bi hafta ve bu kalan bir gun beni bitirdi ,nolucak napicam neye karar versem diye catladim resmen, hala umit ediyorum kendi gelirmi yarin diye yoksa sezeryan olcam kacis yoku,artik saglikla kucagima alayim demekten baska care kalmiyor herseyi unutup ona odaklaniyorum..insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucagimiza pt dua edin bana cok ihtiyacim var arkdaslar...

Onemseyip asil uzun yazdigin icin ben tesekkur ederim canim ,bi tanidigim belden igneyi yapan anestezistin kemigi eliyle ayirip cok acidigini soylemisti, o igne olayini cok merak ediyorum orada ne hissettin acaba.. cok tesekkurler simdiden..

DOĞURDUM KIZLARRR..
Bugün 08.45te 3440 gr 49 cm ERVAma spinal sezeryanla kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah. Allaha emanetsiniz
ohhh masallah prenseseee sağlıkla büyüsün annesi

Merhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba
normal cnım zaten acılde hersey normal demiş takma kafana tadını öıkar günlerinin

Kızlar naçizane bir bilgi vereyim de ne kadar önemsersiniz size kalmış. Malt içeceği arpanın mayalanmasıyla yapılır( bira gibi) bu nedenle süt için bile olsa içimi dinimizce uygun kabul edilmemekte. Gerisi size kalmış .

gözün aydın, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah :) sen nasılsın?

Merhaba arkadaslar.co yeni hamileyim.carsamba aksami beta hcg 69 cikmisti.1 saat once cok acik sutlukahverenginde akintim oldu 3 defa peceteye silince.korktum acile gittim hersey normal dedi sukur.ve degerim 366 olmus.normal yukseklikmi acaba

değerin normal yükselmiş gibi geldi bana. Sen yine de dikkat et kendine yat dinlen, hatta mümkünse ayaklarını biraz yukarı kaldır. Kalp atışını duyunca rahatlarsın inşallah. Hayırlı olsun bebeğin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…