- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.001
Kızlar iyi geceler, bende dün 14:10da oğlumu kucağıma aldım normal dogum 4035 kilo 51 cm
Tek tek alinti yapamadim anneler hepinize cok tesekkurederim cuma saat 6 da alt tan jel ile ilac saldilar gece 4 te hafif hafif sancim basladi cookk hafifti ama saat 11 de hizlandi birazcik 4 cm acildi sonra benim suyu patlattilarr epidural istiyorum derken kendimi parcalandi epidural yapan adam gelene kadar 3 nefes te ben dogurdum cok kolay bi dogum oldu ilkim cok kotuydu ama bunda bisi hissetmedim kardesim girdi doguma sadece gazi cektim yine biraz okadar herkese hayirli dogumlar bu arada oglum 3.250 gr 48.5 cm yarin insallah evimize gidicez bu arada iste 2 dista 2 dikisim var hic korkmayin inan bi anlik agri aci acimio degil ama o dk unutuluyor
38+5
Suyum geldi kızımın gelmesini bekliyorum. Sanırım bugün son günümüz, anneler gününde gelmek istemiş kızım. Dua edin bana. İnşallah doğumdan sonra yine yazarım.
amin cnm inşallah hayırlısıyla atlatır kavuşuruz yavrularımızaAynen ben gibisin, benim sezeryan da 16 mayıs ta olacak nasipse. Bi yanda oğluma kavuşacak olmanın heyecanı bi yanda kesilme korkusu, Allah bize ve bizim gibilere yardım etsin inşallah
Ben marka ürün adı verilmiyor diye veremedim ama hepimizin bildiği bir ürün Lierac'ın jelini kullandım hep. Doğum sonrası çatlarsan da oluşanları onarsın diye solüsyonu var. Çok işe yaradığını söylüyorlar. 75 ml serum solüsyonu az gibi sanki ama ben onu kullanmadım.Can'ım bıze de söylermısın olurda alalım neymiş adı
Amin canm inşallahh:) ben iyiym ama bu hemoroid denen bi ilket var Allah kimsenin başına vermesin, o çektirdi biraz ama şu an çok şükür onlar da geçip gitmeye başladıgözün aydın, sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah :) sen nasılsın?
bazıları açılma yoksa suni sancı önermiyor. acısı daha fazla olduğu gibi açılması uzuyormuş. bu yüzden mecburen sezaryene dönenler de var. benim kuzenim çok sıkıntı yaşadı.Günaydın herkese, benim sat göre beklenen doğum 7 mayıstı. Şuan 40+2 oldum ama sancıdan eser yok. 6 mayısta Dr a gittiğimde pazartesiye kadar gelmezse p.tesi suni sancıyla başlatırız dedi ki bu durumda yarın 40+3 olmuş olcam. Ne dersiniz daha beklemelimiyim yoksa suni sancıyla mı doğurcam. En son gittiğimde açılma falan da yoktu. Hiç birşeyim yok yaniii...
Cnm gebeliğin bu haftalarinda sık görülen ve doğum sonrası genellikle bir iki aya geçen ödem şişlik sinir sıkışması kaynakli KARPAL TÜNEL SENDROMU olmuşsun muhtemelen google dan bakabilirsinKızlar Günaydın, size bişey sorcam, ben 1 haftadır sag elim şiş uyanıyorum, aksama doğru biraz azalıyor ama sabah kalktığımda davul gibi ve cok gergin oluyor, hiç birşey tutamiyorum, sol elimde ve ayaklarimda böyle bi durum yok sadece sağ elim böyle, bu konuda bilgisi olan varmı
Kızlar yatışım yapıldı 9gbi 4cm di açıklık. Sancı çekiyorm nst baya yüksek çıkyo akşamüstnü bulmaz gelir muhtemlen oğluşum dua edin suniye epidurale gerek kalmasın inş çıkınca da yazarım
Derfcim çok sevindim canım. Analı babalı büyüsün, ömürlü olsun insallah Erva bebek.DOĞURDUM KIZLARRR..
Bugün 08.45te 3440 gr 49 cm ERVAma spinal sezeryanla kavuştum. Darısı sizlere olsun inşallah. Allaha emanetsiniz
Aminn canımTaze anneler, anne adayları, tecrübeli ve tekrar anne olmuşlar...
Hepimizin anneler günü kutlu olsun. Bu dünyaya hayırlı evlatlar yetiştirmek, onların mutluluğunu görebilmek nasip olsun!
Çok sevindim lorenaacigim. Hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah. Yarın küçük paşa kollarında!Aminn canım
Bende kısmetse yarın sabah oğluma kavuşuyorum. 7:30 da hastanede olacağız. Hem heyecan hem sevinç ama en çokta korku yaşıyorum. Bana dua edin Mirandacığım ve tüm yol arkadaşlarım
İnşallah yarın buraya tekrar gelip "biz iyiyiz" diye yazmak nasip olur...
Senin nasıl gidiyor Mirandam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?