2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet kistler oluşmuş malesef tüp bebek tedavisinden kalan.ahmet Erdemi tüp bebek zamanı çok araştırmıştım. Zaten benim eltim de 17 yıl sonra onun vesilesiyle hamile kaldı.ankara da tüp bebek deneeydim ahmet beye gidecektim ama çok şükür gerek kalmadı.peki kendisi nova artta gebe takibi yapıyor mu? Yoksa sadece tüp bebek mi?
Hani gebe takibi yapıyorsa en azından şu kistlerimi görüşmek için bir gidebilirim aslında ona.

Benim özel sağlık sigortam var 92lira ya muayene oluyorum tahlil leri devlet hastanesinde yaptırdım .ocak ayında doğum paketi alacağım fiyatı görüşmedim henüz .
Bende 16 haftadan itibaren geçerli olan paketi almayı düşünüyordum. Daha ileri haftalarda da paket alınabiliyor mu?

Balgat da özel yeri var gebe takibini orda yapar ben şu anda cerrahi bir durumun olsa ona giderim bence duruma göre hekim seçilmeli .internette yazıyor özel yerinizdeki numarası .hakkında hayırlısı

Bende 16 haftadan itibaren geçerli olan paketi almayı düşünüyordum. Daha ileri haftalarda da paket alınabiliyor mu?
Can'ım ben daha onları hiç sormadım ya inan bilmiyorum ben biraz gebeliğin durumuna göre bir yol çizmeyi düşünüyorum

gecmıs olsun diyelim kolonya cok iyi oluor. dikkat et kendine bebişe

Balgat da özel yeri var gebe takibini orda yapar ben şu anda cerrahi bir durumun olsa ona giderim bence duruma göre hekim seçilmeli .internette yazıyor özel yerinizdeki numarası .hakkında hayırlısı
Bende aydan biri yi düşünüyordum bir taraftan ama ahmet erdem daha çok aklıma yattı.inşallah cerrahi müdahale gerektirecek bir olumsuzluk yaşamam.ama yine de görüşüp fikir alıp acil durumda da allah korusun başvurabileceğim bir uzman bulmam lazım.çok soru sordum kusura bakma.

Aydan hanım muayene ücreti bence çok fazla 600 tl duydum tabi maddi durumunuz çok iyiyse bilemem Can'ım ya

bişey olmadan alıcaz inşallah bebişlerimizi elimize. Sonucundan haberdar et mutlaka olur mu?
Tamam canim haberdar ederim bugun henuz bisey gelmedi ins gecmistir artik
Yok canim igne vermedi ama progestan kullaniyorum.her gece yatmadan iki tane vajinadan bakalim carsamba günü belki verir
herkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz
Aramiza hosgeldin amin allah yavrularimiza guzel omurler yazsin
kızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadım ben sanırım nezle oldum napıcammmmm
canim ihlamir meyve c vitamini ve istirahat etmen lazim gecmis olsun

Aydan hanım muayene ücreti bence çok fazla 600 tl duydum tabi maddi durumunuz çok iyiyse bilemem Can'ım ya
Muayene ücretini daha sormamıştım kesin karar vermediğim için.ama 600 de çokmuş gerçekten.haftaya inşallah gebelik için değilde kistler için gitmeyi düşünüyorum çünkü çok ağrı yapmaya başladı.öZellikle geceleri.korkmaya başladım.

İnşallah ben de öyle umuyorum . Çok teşekkürler rahatladım biraz :)

İhmal etme git hemen bu aylar kritik aylar önemli olan ilk 4ayı sağlıklı bitirmek dikkatli ol .önceden randevu al sonra gecikme .allah bebek lerimizi korusun inşallah

İhmal etme git hemen bu aylar kritik aylar önemli olan ilk 4ayı sağlıklı bitirmek dikkatli ol .önceden randevu al sonra gecikme .allah bebek lerimizi korusun inşallah
Çok sağol.seninde kafanı şişirdim bir sürü sorularla. Hakkını Helal Et. ..

kızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadım ben sanırım nezle oldum napıcammmmm
Ahh canm geçmiş olsun bende hafta sonundan beri gribim .. Ballı süt icip meyve yedim bol boll. Bugün drumla gorustum minoset alabilirsin sadece hiç değilse ismindeki kırgınlığı alır başka bisey oneremem dedi .. Ama icmedim tabi meyve ye canım bol bol .. Sakınan göze çöp batar misali geldi buldu bizi bu illet şey :)

Selam canım ben de de kistler oluştu ama doktor sıkıntı olmayacağını söyledi hiç onemsemedi bile hatta
tabi ağrılar can sıkıcı ama bazı yerlerde bebeği bile beslediği yazıyor kistlerin :)
Kucuk Kistler ya kendiliğinden gidermiş ya da dogumda alinirmis
Belli bir ölçüsü var onun ondan büyük olanlar hamilelikte de alınırmış

Ihlamur yüklenme canm bana drum daha ilk gorusmede bitki çaylarından uzak dur dedi . bende içilir diye düşünüyordum .. Nette baktım bazı sitelerde içilir bazı sitelerde içilmez yaziyo ıhlamur .. Ballı süt içtim ben bide

Canım benim ki 7.7 çıkmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…