- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.301
Evet kistler oluşmuş malesef tüp bebek tedavisinden kalan.ahmet Erdemi tüp bebek zamanı çok araştırmıştım. Zaten benim eltim de 17 yıl sonra onun vesilesiyle hamile kaldı.ankara da tüp bebek deneeydim ahmet beye gidecektim ama çok şükür gerek kalmadı.peki kendisi nova artta gebe takibi yapıyor mu? Yoksa sadece tüp bebek mi?Kisti olan arkadaş galiba sendin Can'ım Ankara da Ahmet Erdem senin için iyi olabilir .onlar Gazi de hocadır ve cerrahi konusunda çöm iyidir .benim arkadaşımı 5aylık gebe ilken ameliyat etti rahim açılmıştı .onu da bir düşün bence
Bende 16 haftadan itibaren geçerli olan paketi almayı düşünüyordum. Daha ileri haftalarda da paket alınabiliyor mu?Benim özel sağlık sigortam var 92lira ya muayene oluyorum tahlil leri devlet hastanesinde yaptırdım .ocak ayında doğum paketi alacağım fiyatı görüşmedim henüz .
Balgat da özel yeri var gebe takibini orda yapar ben şu anda cerrahi bir durumun olsa ona giderim bence duruma göre hekim seçilmeli .internette yazıyor özel yerinizdeki numarası .hakkında hayırlısıEvet kistler oluşmuş malesef tüp bebek tedavisinden kalan.ahmet Erdemi tüp bebek zamanı çok araştırmıştım. Zaten benim eltim de 17 yıl sonra onun vesilesiyle hamile kaldı.ankara da tüp bebek deneeydim ahmet beye gidecektim ama çok şükür gerek kalmadı.peki kendisi nova artta gebe takibi yapıyor mu? Yoksa sadece tüp bebek mi?
Hani gebe takibi yapıyorsa en azından şu kistlerimi görüşmek için bir gidebilirim aslında ona.
Can'ım ben daha onları hiç sormadım ya inan bilmiyorum ben biraz gebeliğin durumuna göre bir yol çizmeyi düşünüyorumBende 16 haftadan itibaren geçerli olan paketi almayı düşünüyordum. Daha ileri haftalarda da paket alınabiliyor mu?
gecmıs olsun diyelim kolonya cok iyi oluor. dikkat et kendine bebişeDoktoruma whatsapptan yazdım yurtdışında 12 ekimde dönüyorum o zaman konuşalım dediDaha yeni oldum eğer ağırlaşırsam rapor alır dinlenirim şimdilik bol bol ıhlamur meyve falan yiyip düzelmeye çalışayım ve bir de dediğin gibi kolonya taşıyayım
Bende aydan biri yi düşünüyordum bir taraftan ama ahmet erdem daha çok aklıma yattı.inşallah cerrahi müdahale gerektirecek bir olumsuzluk yaşamam.ama yine de görüşüp fikir alıp acil durumda da allah korusun başvurabileceğim bir uzman bulmam lazım.çok soru sordum kusura bakma.Balgat da özel yeri var gebe takibini orda yapar ben şu anda cerrahi bir durumun olsa ona giderim bence duruma göre hekim seçilmeli .internette yazıyor özel yerinizdeki numarası .hakkında hayırlısı
Aydan hanım muayene ücreti bence çok fazla 600 tl duydum tabi maddi durumunuz çok iyiyse bilemem Can'ım yaBende aydan biri yi düşünüyordum bir taraftan ama ahmet erdem daha çok aklıma yattı.inşallah cerrahi müdahale gerektirecek bir olumsuzluk yaşamam.ama yine de görüşüp fikir alıp acil durumda da allah korusun başvurabileceğim bir uzman bulmam lazım.çok soru sordum kusura bakma.
Tamam canim haberdar ederim bugun henuz bisey gelmedi ins gecmistir artikbişey olmadan alıcaz inşallah bebişlerimizi elimize. Sonucundan haberdar et mutlaka olur mu?
Yok canim igne vermedi ama progestan kullaniyorum.her gece yatmadan iki tane vajinadan bakalim carsamba günü belki verirkanama durdurmak için iğne verdimi doktor.benimde bir hafta lekelenmem olmustu. Çok ağır bir iğne oldum 1 hafta kalçamın uzerne yatamadım. ama lekelenmeyi hemen durdurdu. Progestanı vajinadan kullanın daha iyi etki ettiğini söyledi benim doktorum.
Aramiza hosgeldin amin allah yavrularimiza guzel omurler yazsinherkese merhabalar bende 6+4 hftalık hamileyim benim 2012 temmuz doğumlu dunyalar tatlısı birde kızım var
bebişimin tahmini doğum tarihi 26 mayıs bizide aranıza kabul edermisniz
canim ihlamir meyve c vitamini ve istirahat etmen lazim gecmis olsunkızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadımben sanırım nezle oldum napıcammmmm
Muayene ücretini daha sormamıştım kesin karar vermediğim için.ama 600 de çokmuş gerçekten.haftaya inşallah gebelik için değilde kistler için gitmeyi düşünüyorum çünkü çok ağrı yapmaya başladı.öZellikle geceleri.korkmaya başladım.Aydan hanım muayene ücreti bence çok fazla 600 tl duydum tabi maddi durumunuz çok iyiyse bilemem Can'ım ya
benim 4-5 haftalıkken kese 3mm idi. Bir sonraki kontrolde yan 6+3 veya 6+4 gibi kalp atışlarını duyduk. Tahminimizden de hızlı büyüyor bebişleriçin rahat olsun, Allahın izniyle bişey olmaz her şey yolunda gider inşallah
İhmal etme git hemen bu aylar kritik aylar önemli olan ilk 4ayı sağlıklı bitirmek dikkatli ol .önceden randevu al sonra gecikme .allah bebek lerimizi korusun inşallahMuayene ücretini daha sormamıştım kesin karar vermediğim için.ama 600 de çokmuş gerçekten.haftaya inşallah gebelik için değilde kistler için gitmeyi düşünüyorum çünkü çok ağrı yapmaya başladı.öZellikle geceleri.korkmaya başladım.
Çok sağol.seninde kafanı şişirdim bir sürü sorularla. Hakkını Helal Et. ..İhmal etme git hemen bu aylar kritik aylar önemli olan ilk 4ayı sağlıklı bitirmek dikkatli ol .önceden randevu al sonra gecikme .allah bebek lerimizi korusun inşallah
Helal olsun tabiki.severek cevap verdim kibÇok sağol.seninde kafanı şişirdim bir sürü sorularla. Hakkını Helal Et. ..
Ahh canm geçmiş olsun bende hafta sonundan beri gribim .. Ballı süt icip meyve yedim bol boll. Bugün drumla gorustum minoset alabilirsin sadece hiç değilse ismindeki kırgınlığı alır başka bisey oneremem dedi .. Ama icmedim tabi meyve ye canım bol bol .. Sakınan göze çöp batar misali geldi buldu bizi bu illet şey :)kızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadımben sanırım nezle oldum napıcammmmm
Selam canım ben de de kistler oluştu ama doktor sıkıntı olmayacağını söyledi hiç onemsemedi bile hattaMuayene ücretini daha sormamıştım kesin karar vermediğim için.ama 600 de çokmuş gerçekten.haftaya inşallah gebelik için değilde kistler için gitmeyi düşünüyorum çünkü çok ağrı yapmaya başladı.öZellikle geceleri.korkmaya başladım.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin inş en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur..Kızlar günaydın birazdan kürtaja alıcaklar dua edin sizlerin yolu açık olsun bebekleriniz saglı dogsun size kavuşsun inşallah benden bukadar
Ihlamur yüklenme canm bana drum daha ilk gorusmede bitki çaylarından uzak dur dedi . bende içilir diye düşünüyordum .. Nette baktım bazı sitelerde içilir bazı sitelerde içilmez yaziyo ıhlamur .. Ballı süt içtim ben bideDoktoruma whatsapptan yazdım yurtdışında 12 ekimde dönüyorum o zaman konuşalım dediDaha yeni oldum eğer ağırlaşırsam rapor alır dinlenirim şimdilik bol bol ıhlamur meyve falan yiyip düzelmeye çalışayım ve bir de dediğin gibi kolonya taşıyayım
Canım benim ki 7.7 çıkmış..Şimdi hastaneden geldim sonuçlarımı gösterdim herşey normal ama wbc biraz yüksek çıkmış yakınlarda grip falan oldun mu dedı bende hayır dedim internette hamilelikte biraz artış olabilir yazıyor sizlerin kac wbc si yazsanız bana sonuçlarına bakıp 4-10 arası olması lazımmış benim 12.3 çıkmış Cvp bekliyorum kızlar
Canm çok saol ya bu bronşitten bıktım artk olm hiç dayanamıyocok geçmiş olsun tatlım bu aralar havalarda dengesiz kendinede kuzunada iyi bak allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?