- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.281
Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.2 aşılama 2 tüp bebek ve 1 Varikosel ameliyatının ardından hamile kaldım.
Oldukça yorucu yıllar geçirdim.artık tam anlamıyla güvenebileceğim ve hamileleiğimin tadını çıkarabileceğim bir doktor istiyorum.ama bu kadar çok badireler atlatınca insan hemen öyle güven duyamıyor malesef. Ama allah büyük bu günleri nasip ettiği gibi inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağımıza almak da nasip eder inşallah.
bisi diyimmi hastane mütiş ama rana hanımdan hiç kimse memnun değil.geçen sene bi arkadaş 5 ay boyunca dzenli olarak rana hanıma gidiyordu her defasında buyrun neyiniz vardı şikayetiniz nedir diye traji komik kız asoruyormusderhal değiştirdi.böye ilgisiz dr lar yüzünden hastaneye gidemez olduk
sonra neye yarar hastalar o bilgiye ulaşamıyor kiBen rana hanıma 6 ay devam ettim. Düzelir iyidir diyerek. Eğer başka bir doktor olsa yine giderim. Çok açik yazmiyorum ama acayip ilgisizdi sağolsun. Hatta kac kere randevu saatinde gitti yüzüme baka baka. Sonr
sarp bey ve mahmut Ercüment doğum öncesinden ben gidiyordum özellikle mahmut Ercüment çok çok ilgili.Acibademde kime gittiniz? Ben rana hanıma gittim ve hic memnun kalmadim.
Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.
Ben tüp bebek tedavilerimin ikisini de istanbulda oldum çünkü ankarada kafama yatan bir doktor bulamadım (tabi bayan doktor isteyince alternatifler azalıyor) şimdi bir ilke imza atıp kontrol ve doğum içinde istanbula mı gitsek diyoruz.Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.
emin değilim ama liv de de bayan kadın dr varmış ve baya iyiymiş bi araştırın isterseniz hala arıyorsanız.Evet canım güven hastanesini yazmıştım bana ama bayan doktor istediğim için vazgeçtim güvenden.acıbademde de ana hanımı biliyorum ama onun hakkında da olumsuz şeyler duydum sanki.tam da emin değilim ama aklımda öyle kalmış.
kızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadımben sanırım nezle oldum napıcammmmm
Ben bayan doktor tercih ediyorum ama kimseyi bulamazsam istediğim gibi tercihlerim degisecek sanırim;/sarp bey ve mahmut Ercüment doğum öncesinden ben gidiyordum özellikle mahmut Ercüment çok çok ilgili.
Canım özele gidersen duyarsın mutlaka, ben geçen Çarşamba gittiğimde duydum çok şükür. Devlette duyamadık vakinalden baktı doktor, hiç istemediğim halde engel olamadım o an. O zaman kalp atışını gördü doktor. Günlerimiz yakın seninle, inş duyarsın :)
Evet alternatiflerimden birisi de Liv hospital.hastane hakkında çok iyi yorumlar var ama doktor hakkında pek bir yorum bulamamıştım. İyi oldu bunu duyduğum.emin değilim ama liv de de bayan kadın dr varmış ve baya iyiymiş bi araştırın isterseniz hala arıyorsanız.
bişey olmaz canım deret etme. mandalina ye bol meyve ye. bu mevs,mlerde olabilir çok kötü hissedersen bir doktora görün o sana uygun ilacı vericektir.kızlarrrr yazdım cvp vermediniz muhabbetin arasında kaynadımben sanırım nezle oldum napıcammmmm
BEN DE OLDUM SADECE IHLAMUR İÇEBİLDİM İKİ GÜNDE ATLATTIM ÇOK ŞÜKÜR IHLAMUR İÇİLEBİLİYOR DOKTORUMA SORDUM
bişey olmaz canım deret etme. mandalina ye bol meyve ye. bu mevs,mlerde olabilir çok kötü hissedersen bir doktora görün o sana uygun ilacı vericektir.
Muayenesi kalabalık değil istediğiniz herşeyi sorun zaten çok güler yüzlü bir kadın valla 15dak rahat ayırıyor ben memnun kaldım zaten orda doğum düşünüyorum .bizi ve eşimi tanıyor sıkıntı olmadı .çom iyi tanımıyorum ama ilk izlenimlerim bunlarBende bir sonraki randevumu ondan almayı düşünüyorum.bir buçuk yıl önce jinekolojik muayene için gitmiştim ve o zaman hamile kalırsam Aylin hanıma gelirim demiştim.hamile kalınca kafam biraz karıştı ve başka doktora gittim ama hala Aylin hanım aklımda.
Muayeneleri acele acele mi yapıyor?
Çok hastası var mı kalabalık mı ?
Sizi hatırlıyor mu gittiğinizde?
Bir de siz mi ona sorular soruyorsunuz yoksa o gereken herşeyi anlatıyor mu?
aynen öyle istersen doktorundan rapor iste dinlen bir kaç gün evde daha kötü olma sonra. kolanya bulundur yanında metrobuste sürekli dök eline :)O kadar dikkat ettim metrobüste yanıma ayrı ayrı günlerde inanılmaz şekilde grip olan 2 kişi oturdu sanırım onlardan bulaştı ağzımı burnumuda kapatmıştım oysa ki ama olacağı varsa oluyor sanırım
aynen öyle istersen doktorundan rapor iste dinlen bir kaç gün evde daha kötü olma sonra. kolanya bulundur yanında metrobuste sürekli dök eline :)
Kisti olan arkadaş galiba sendin Can'ım Ankara da Ahmet Erdem senin için iyi olabilir .onlar Gazi de hocadır ve cerrahi konusunda çöm iyidir .benim arkadaşımı 5aylık gebe ilken ameliyat etti rahim açılmıştı .onu da bir düşün benceEvet alternatiflerimden birisi de Liv hospital.hastane hakkında çok iyi yorumlar var ama doktor hakkında pek bir yorum bulamamıştım. İyi oldu bunu duyduğum.
Evet gerçekten güleryüzlü bir kadın vebildiğim kadarıyla normal doğumu destekliyor.bu da önemli benim için.peki siz paket satın aldınız mı? Ben karar verirsem doğum paketi almayı düşünüyorum ama bu seferde memnun kalmadığı bir durumda kendimi hastaneye bağlamış olurum diye de tereddüt ediyorum.Muayenesi kalabalık değil istediğiniz herşeyi sorun zaten çok güler yüzlü bir kadın valla 15dak rahat ayırıyor ben memnun kaldım zaten orda doğum düşünüyorum .bizi ve eşimi tanıyor sıkıntı olmadı .çom iyi tanımıyorum ama ilk izlenimlerim bunlar
Benim özel sağlık sigortam var 92lira ya muayene oluyorum tahlil leri devlet hastanesinde yaptırdım .ocak ayında doğum paketi alacağım fiyatı görüşmedim henüz .Evet gerçekten güleryüzlü bir kadın vebildiğim kadarıyla normal doğumu destekliyor.bu da önemli benim için.peki siz paket satın aldınız mı? Ben karar verirsem doğum paketi almayı düşünüyorum ama bu seferde memnun kalmadığı bir durumda kendimi hastaneye bağlamış olurum diye de tereddüt ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?