2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.

Ben de bunu anlamıyorum.
Acıbadem gibi bir hastane neden bu kadar ilgisiz bir doktoru hala bünyesinde tutar ki.
Çok mu zor acaba işini hakkıyla yapan bir doktor bulmak.bilgili olabilir bilemiyorum doktor hanımı tanımıyorum ama ilgili olmadıktan

Ben rana hanıma 6 ay devam ettim. Düzelir iyidir diyerek. Eğer başka bir doktor olsa yine giderim. Çok açik yazmiyorum ama acayip ilgisizdi sağolsun. Hatta kac kere randevu saatinde gitti yüzüme baka baka. Sonr
sonra neye yarar hastalar o bilgiye ulaşamıyor ki

Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.

bence memnun olmadığınız dr hiç bekletmeden diğer seçeneklere geçin ben ilk gebeliğimde gittiğim dr yüzünden resmen psikolojim bozulmuştu kimyasal yaşadım sonrasında çok şükür şimdiki dr çok güler yüzlü ve tatlı ve hakkımda hiçbirşeyi unutmuyor bana soru bırakmadan bütün soruları o soruyor bende cevaplıyorum bana soru kalmıyor şükür

Ben tüp bebek tedavilerimin ikisini de istanbulda oldum çünkü ankarada kafama yatan bir doktor bulamadım (tabi bayan doktor isteyince alternatifler azalıyor) şimdi bir ilke imza atıp kontrol ve doğum içinde istanbula mı gitsek diyoruz.
Yani şaka bir yana bulucaz inşallah içimize sinen bir doktor.

emin değilim ama liv de de bayan kadın dr varmış ve baya iyiymiş bi araştırın isterseniz hala arıyorsanız.

CNM BNDE ÖZELE GİTTİM ARAYA BAYRAM GİRMİŞTİ TEDAVİYLE HAMİLE KALDIM KLOMEN ÇATLATMA İĞNESİYLE HAMİLE KALDIM VE TEDAVİ İÇİN GİTTİĞİM DRA GİTTİM KARINDAN BAKTI KESEYİ FİLAN GÖRDÜ KALP ATIŞI İÇİN 10 -15 GÜN SNRA GEL DEDİ BNM DR GARANTİCİ GALİBA Kİ KARINDAN BAKMAK İSTİYOR VE GARANTİ OLSUN DİYE GEÇ ÇAĞIRDI Kİ ŞİMDİ GİDİP DUYMAMA İHTİMALİM OLACAKSA BEKLEMEYİ BNDE TERCİH ETTİM BNDE ONA GÜVENİYORUM ÇÜNKÜ TEDAVİ SÜRECİNDE KENDİMİ ONA EMANET ETMİŞTİM

SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CNM BELKİ BNDE GİTSEM KARINDAN OLMASA BİLE VAJİNADAN KALP ATISINI DUYABİLİRİM AMA DRUMU DİNLİCEM VE SABRETCEM SENİN GÖZÜNAYDIN İNŞ BNDE DUYARIM ÖNÜMÜZDEKİ SALI DUYCAM İNŞ BU ARADA BUGÜN 7. HAFTALIK OLDUM

emin değilim ama liv de de bayan kadın dr varmış ve baya iyiymiş bi araştırın isterseniz hala arıyorsanız.
Evet alternatiflerimden birisi de Liv hospital.hastane hakkında çok iyi yorumlar var ama doktor hakkında pek bir yorum bulamamıştım. İyi oldu bunu duyduğum.

bişey olmaz canım deret etme. mandalina ye bol meyve ye. bu mevs,mlerde olabilir çok kötü hissedersen bir doktora görün o sana uygun ilacı vericektir.

O kadar dikkat ettim metrobüste yanıma ayrı ayrı günlerde inanılmaz şekilde grip olan 2 kişi oturdu sanırım onlardan bulaştı ağzımı burnumuda kapatmıştım oysa ki ama olacağı varsa oluyor sanırım

Muayenesi kalabalık değil istediğiniz herşeyi sorun zaten çok güler yüzlü bir kadın valla 15dak rahat ayırıyor ben memnun kaldım zaten orda doğum düşünüyorum .bizi ve eşimi tanıyor sıkıntı olmadı .çom iyi tanımıyorum ama ilk izlenimlerim bunlar

aynen öyle istersen doktorundan rapor iste dinlen bir kaç gün evde daha kötü olma sonra. kolanya bulundur yanında metrobuste sürekli dök eline :)

aynen öyle istersen doktorundan rapor iste dinlen bir kaç gün evde daha kötü olma sonra. kolanya bulundur yanında metrobuste sürekli dök eline :)

Doktoruma whatsapptan yazdım yurtdışında 12 ekimde dönüyorum o zaman konuşalım dedi Daha yeni oldum eğer ağırlaşırsam rapor alır dinlenirim şimdilik bol bol ıhlamur meyve falan yiyip düzelmeye çalışayım ve bir de dediğin gibi kolonya taşıyayım

Evet alternatiflerimden birisi de Liv hospital.hastane hakkında çok iyi yorumlar var ama doktor hakkında pek bir yorum bulamamıştım. İyi oldu bunu duyduğum.
Kisti olan arkadaş galiba sendin Can'ım Ankara da Ahmet Erdem senin için iyi olabilir .onlar Gazi de hocadır ve cerrahi konusunda çöm iyidir .benim arkadaşımı 5aylık gebe ilken ameliyat etti rahim açılmıştı .onu da bir düşün bence

Evet gerçekten güleryüzlü bir kadın vebildiğim kadarıyla normal doğumu destekliyor.bu da önemli benim için.peki siz paket satın aldınız mı? Ben karar verirsem doğum paketi almayı düşünüyorum ama bu seferde memnun kalmadığı bir durumda kendimi hastaneye bağlamış olurum diye de tereddüt ediyorum.

Benim özel sağlık sigortam var 92lira ya muayene oluyorum tahlil leri devlet hastanesinde yaptırdım .ocak ayında doğum paketi alacağım fiyatı görüşmedim henüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…