2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Anne adayının hissedebileceği hareketler ise 16-22 haftalar arasında başlar. İlk gebeliğini yaşayanlar daha geç algılarlar. Çünkü doğum yapmış kadın bu hareketi daha erken tanıyacaktır. Gebelerin hissettiği hareket kişiler arasında tarif edilirken farklılık gösterir.Hastalarımdan biri bunu eşine tarif ederken şöyle demişti; “gözünü kapat, parmağını göz kapağının üstüne koy. Şimdi gözünü hareket ettir, işte böyle bir his”.

Bugün doktor kontrollerine gidenler vardi. Kacinci hafta be kac mm bebisler.
Bizimki 8hafta 6 gun 21 mm çıktı. Doktor gayet guzel dedi. Ama merak ediyorum sizlerde durum ne

laydiii
Ben de okudum onu ama doktora soramadim daha bence onun bir yolu vardır anlaşıp doktorla gelir doğumuna normal doğumsa zaten sezaryende sorun olmaz Tmm canim haberlesiriz
Sabah beri seni arıyorum keşke favorilere ekleseymişim sana haberlerim var tesadüf bu ya az önce çok eski bir arkadaşımla konuştum o da 1 hafta önce doğum yaptı nerede doğum yaptığını ve doktorunun kim olduğunu sordum seninle aynı doktoru elif hanım ama sancısı gece geldiği için doktor sadece 6 ya kadar bakıyormuş başka doktor yaptırmış doğumunu ve bana sakın dedi hastanedende doktordanda hiç memnun kalmadım değiştirme dedi

SiZ kadin dogum doktorumusunuz yoksa yada biyerden alinti mi yaptınız

SiZ kadin dogum doktorumusunuz yoksa

Yok cnm alıntı bu internette okuyodum sizle paylasmak istedim gercekten denedim bende gozumu kapatıp biraz ust kisma koydum parmağımın ucunu gozumu icerden saga sola kaydirdim o his bile yetti ben normalde hep arkadaslarimin karinlarini ellerdim ama bebisler yabanciyi anliyomus cok kipirdamiyolar en cok nasil hissedicem die merak ediyorum )

hayırlı akşamlar güzel anneler :)
bugün bizim de doktor kontrolümüz vardı çok şükür kalp atışlarını duydum bebeğimin. Rabbim bekleyen herkese de bu güzel duyguyu yaşatsın. inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi.
Bu arada geçen kontrolde sattan biraz daha geride olduğunu söylemişti doktor bu kontrolde ara kapanmış hamdolsun. hamilelik takvimini tekrar düzeltcem

Merhabalar aydaş anne adaylarım
Bende aranıza katıldım. 6+6 yım bugün itibariyle. İki gün önce doktora gittik. Bebeği henüz net görememesine rağmen kalp atışlarını çok az duyduk Çok heycanlıyım. 15 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah. Bu haftada tahlillerimi yaptıracağım. Mide bulantılarım iki gündür başladı. Çok hafif bel ağrım oluyordu ama doktorum normal dedi. Genişleme ağrılarıymış. Daha ne kadar genişlemişse artık Hayırlısıyla hepimiz alırız inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza

Eklentiler

• image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 74
Hoşgeldin canm aramıza inşallah canm meleklerinize kucagımıza saglıklı bi şekilde alırız

Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)

3 .!.:
Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)

Ben oglumda yasamadim midem bulandi ama normal de daha hassastır midem bunda herkes merak ediyor şimdilik yok kardeşim 3 doğum yaptı hepsinde kötüh hamilelik geçirdi ben maşallah diyeyim üzerine çalışıyorum oğlumu da 36 haftalık 4 kg doğurdum
Bana herkes soruyor var mi birsey

Evet çok soruyorlar miden bulanıyor mu diye :) benim de çok şükür iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…