- 19 Mayıs 2015
- 38
- 25
- 88
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.321
Sabah beri seni arıyorum keşke favorilere ekleseymişim sana haberlerim var tesadüf bu ya az önce çok eski bir arkadaşımla konuştum o da 1 hafta önce doğum yaptı nerede doğum yaptığını ve doktorunun kim olduğunu sordum seninle aynı doktoru elif hanım ama sancısı gece geldiği için doktor sadece 6 ya kadar bakıyormuş başka doktor yaptırmış doğumunu ve bana sakın dedi hastanedende doktordanda hiç memnun kalmadım değiştirme dedilaydiii
Ben de okudum onu ama doktora soramadim daha bence onun bir yolu vardır anlaşıp doktorla gelir doğumuna normal doğumsa zaten sezaryende sorun olmaz Tmm canim haberlesiriz
SiZ kadin dogum doktorumusunuz yoksa yada biyerden alinti mi yaptınızAnne adayının hissedebileceği hareketler ise 16-22 haftalar arasında başlar. İlk gebeliğini yaşayanlar daha geç algılarlar. Çünkü doğum yapmış kadın bu hareketi daha erken tanıyacaktır. Gebelerin hissettiği hareket kişiler arasında tarif edilirken farklılık gösterir.Hastalarımdan biri bunu eşine tarif ederken şöyle demişti; “gözünü kapat, parmağını göz kapağının üstüne koy. Şimdi gözünü hareket ettir, işte böyle bir his”.
SiZ kadin dogum doktorumusunuz yoksa
Yok cnm alıntı bu internette okuyodum sizle paylasmak istedimgercekten denedim bende gozumu kapatıp biraz ust kisma koydum parmagimin ucunu gozumu icerden saga sola kaydirdim o his bile yetti ben normalde hep arkadaslarimin karinlarini ellerdim ama bebisler yabanciyi anliyomus cok kipirdamiyolar en cok nasil hissedicem die merak ediyorum )
Bende acibademde mustafa tas a gidiyorum. Cok iyi bi dr. Ben cok memnunum daha once giden yakinlarimdan biliyodum kendisini..Eevt Memorial fatma kutlusoy canım sen nereye gidiyorsun memnun musun ben belki degistiririm belli olmaz
Hoşgeldin canm aramıza inşallah canm meleklerinize kucagımıza saglıklı bi şekilde alırızMerhabalar aydaş anne adaylarım
Bende aranıza katıldım. 6+6 yım bugün itibariyle. İki gün önce doktora gittik. Bebeği henüz net görememesine rağmen kalp atışlarını çok az duyduk Çok heycanlıyım. 15 gün sonra tekrar gideceğiz inşallah. Bu haftada tahlillerimi yaptıracağım. Mide bulantılarım iki gündür başladı. Çok hafif bel ağrım oluyordu ama doktorum normal dedi. Genişleme ağrılarıymış. Daha ne kadar genişlemişse artık Hayırlısıyla hepimiz alırız inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah hep birlikte canım benimHoşgeldin canm aramıza inşallah canm meleklerinize kucagımıza saglıklı bi şekilde alırız
Muayene ücretleri nasıl ben 100 veriyorumBende acibademde mustafa tas a gidiyorum. Cok iyi bi dr. Ben cok memnunum daha once giden yakinlarimdan biliyodum kendisini..
Valla bir kez bile midem bulanmadı ama hakkımızda hayırlısı...Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)
Çocuk büyütmek meşakatli bi olay gebelikten başlıyrrrřÇok teşekkür ederim. Amin inşallah hep birlikte canım benim
3 .!.:Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)
Evet çok soruyorlar miden bulanıyor mu diye :) benim de çok şükür iyi gidiyorBen oglumda yasamadim midem bulandi ama normal de daha hassastır midem bunda herkes merak ediyor şimdilik yok kardeşim 3 doğum yaptı hepsinde kötüh hamilelik geçirdi ben maşallah diyeyim üzerine çalışıyorum oğlumu da 36 haftalık 4 kg doğurdum
Bana herkes soruyor var mi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?