- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.341
OkuyacagimOglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun
Oyy maşallah size çok güzel çıkmışsınız çok geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı ömrü olsun inşallah miniğinPrensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
masallah!Prensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Maşallah ikinize dePrensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Ah canim yaa minnak ablam kiyamam ben ona.insanin icini eritiypr bu cocuklar. Ah o laflar hele. Cok zor onlar icin yeni durumu kabullenmek. Bol sabir lazim bize. İnsallah orta yolu bulur guzel gunlere baslariz canimBenim oğluşta 3.510 doğdu bugün sağlık ocağında tartıldı 3.720 olmuş.bu bile bana minicik geliyo canım defne kim bilir ne minnak ne şeker bişeydirablamız hem çok seviyo hemde arada kıskanıyo canım.ara ara ağlıyo ben eski annemi istiyom diye çok üzülüyorum tabi.benim hastanede kaldığım günün sabahı okulda ağlamış.arkadaşıyla kavga etmiş.sonra annem beni sevmiyo diye ağlamış.ilk defa benden ayrı yattı.bizde hastaneden gelirken oyuncak aldık kardeşin aldı sana diye okuldanda erken aldık.ben kendim indim o halimle.insan evlatları için herşeyi yapıyo işte canım.inşallah daha alışırlar tatlım.
Kesinlikle cok fazla sabir gerekiyor canim. Daha oncede yasadim bu durumlari ama cok kolay atlattik cunku ben cok sakindim. Ama bu ara tahammul seviyem cok dustu o yuzdende bu kadar uzun ve yipratici oldu bu surec. İnsallah atlaticaz canim. Kardesini cok merak ediyor hergun soruyor eve gelsin istiyor. Ama daha gormedighi icin birde ben hastaneye gidiyuorum hergun durumu anlayamayip baska seyelre sinir yapiyor. Benim daha sakin ve sabirli olmam lazim. Dedighin gibi canim ancak ben cozebiolirim bu durumu. Cunku bu sipanin tek derdi benim suan
evet ben hazırım her şekilde de gelen giden yok :))Sherrycim ben yine sabah kalktım her zamanki gibi yedi saat geriden okuyorum yazılanları :))
Valla kızının dönmesine gerçekten çok sevindim. İçinin nasıl rahatladigini tahmin edebiliyorum. Bence de artık sen çok hazırsın doğurmaya.
Bu arada devin de babasına sürekli tepki veriyor. Hatta bu aralar beni sallayan yok :)) söylediğim bir ninni var devine. Her gün muhakkak söylüyorum iki aydır falan. Eskiden hep hareket eder tepki verirdi. Bu aralar hiç sallamıyor. Ama babası ne zaman gelip konuşsa hemen bir hareketlenme. Kiskancam galiba ben bu ikisini :))
Squat bana çok iyi geliyor sherricim. Sanırım sekerimi düşüren de o. İlk başta çok zorlandım ama şimdi daha rahat yapıyorum. Sanırım yavaş yavaş sayısını da arttiracagim. Yoksa devin de hiç aşağıya inmiş gibi değil. Ay bu cuma işi de bırakıyorum. Evde sabirsizliktan caaaaat diye catlamasam bari :)
canım her bebek aynı olmaz. benim bebiş maşallah baştan beri hareketliydi. dogunca canıma okuyacak galiba. belki seninki de sakin ve uyumlu bir bebek olacak. dur bakalım umit kırmak yok..Maşallah hareketli olunca dönmesi de mümkün oluyor demek ki burda herkes yazdıkça okuyorum hep karnınızın çok oynadığını içerde halay çektiğini filan yazıyorsunuz benim oğluş öyle hareketli değil minik minik kolunu bacağını oynatıyor sadece bide hep aynı yerde kaç aydır hiç yerini değiştirmedi o yüzden döneceğine umudum kalmadı pek
gözün aydın canım . analı babalı büyütsün..Suyum bittigi icin 36+5 de oglumu sezeryanla dogurdm cok sukur kavustuk 2300 grm dogdu minicik rabbim hepinize evlatlariniza kavusmayi nasip etsin
bence de. öyle olsa son 1 ay içinde iki kez agdaya gittim. biri gecen carsamba idi. öyle olsa çok taaan ben dogurmuştum. hamilelik malum insnaı orangutandan hallice yapıyorGit canim git bence bi etkisi yok
allahh acil şifalar versin canım. inşallah güzel geçer ameliyatı bebişininOglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun
oy maşallah ne güzelsiniz. allah analı babalı büyütsün nefesini.Prensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Ay ben çok dikkat etmeye çalışiyorum. Çünkü şekerin çıkması sadece bebeğe ve anneye kilo aldırmiyor, aynı zamanda bebeğin ilerki hayatında diyabet olma şansını arttırıyor.
Günde dört kere ölçüyorum sekerimi ve genelde sınırdan düşük çıkıyor. Ama haftada bir cheat yapıyorum
Tatlı canım çekiyor artık dayanamıyorum
Kesinlikle cok fazla sabir gerekiyor canim. Daha oncede yasadim bu durumlari ama cok kolay atlattik cunku ben cok sakindim. Ama bu ara tahammul seviyem cok dustu o yuzdende bu kadar uzun ve yipratici oldu bu surec. İnsallah atlaticaz canim. Kardesini cok merak ediyor hergun soruyor eve gelsin istiyor. Ama daha gormedighi icin birde ben hastaneye gidiyuorum hergun durumu anlayamayip baska seyelre sinir yapiyor. Benim daha sakin ve sabirli olmam lazim. Dedighin gibi canim ancak ben cozebiolirim bu durumu. Cunku bu sipanin tek derdi benim suan
Kızlar Dr dün gün verdi sezeryan olduğu için haftaya Çarşamba bir hafta önden gittiği için de fazla durmasına gerek yok dedi ama benim hiç içime sinmedi ya daha 3 kilo imiş a3 buçuk bile olmaz haftaya kadar dedi buna rağman neden erken alıcak anlayamıyorum adet günüme göre 39 haftalık mış ama gelişimi bitirmiş haftaya 40 hafta doluyor ultrasona göre dedi. pazartesi tekrar gidip konuşup ikna etmeye çalışıcam bir hafta daha. dünden beri sürekli aklımda çok büyük stres oldum
Daha önce anneliği yaşadığım halde bazı duyguları hissedemiyosun canım karnındayken.hayırlısı neyse o olsun sağlıkla doğur inşallah.YA evet çok Haklisn da ben biraz bencilce düşünüyorum hiç de öyle anneliği dibine kadar yaşamak istemiyorum hatta .bebeği temizleyip getirsinler öyle ilkten görme heyecanım yok.. be biliyim ya. Ben nie böyleyim. Anne olmak güzel bişidir kesin ve cok istiyorm ama bana acılar verecek bi ani korkuyu yaşamak istemiyorm. Karnım yara die çekerim sonra sonra acıyı belki ama bebek doğsun die vajinadan deforme olmak .. tercih edemiyorum.
Çok haklısın öncelik oğlumu düşünmem gerekiyor, dikkat etmiyorum derken tatlı namına öyle aman aman bişey yemiyorum ama sevdiğim bi yemek oldumu diyet yapamıyorum malesef, az yemek kaçırdım diye şeker yüksek çıkmaz herhalde, şafak 5, bu 5 günde sürekli olcuyum bari dikkat ediyim
evet ben hazırım her şekilde de gelen giden yok :))
bizim kız da babacı olacak sanırım. zaten kızlar babacı olurlarmış. desene. bol bol sinir olacağız bizimkiler doğunca.
eminim squat iyi geliyordur. ah keşke yapabilsem. açılmama yardımcı olurdu ama hayır yok yapamıyorum
ben deliriyorum can sıkıntısından. dün evi baştan aşagı temizledim. akşam üstü yürüyüş yapayım bari. günde 1 er saatten 2 saat yürüyenlere çok gıpta ediyorum. acayip tembelleştim bu aralar. cıkıp biraz yürüyeyim. yine döner diye korkuyorum.
benim 2 ay olacak işten ayrılalı. sıyırmak üzereyim. ne kitap okuma ne tv ne dizi hiçbişi kar etmiyor. yok geçmiyor zaman. durmadan nette bişiler okuyorum dogumu kolaylaştırmakla ilgili. resmen obsesif oldum. ne olacak halim bilmiyorum valla
.
Senin oğluşta durumlar nasıl.gerçi daha defne gelmedi eve ama.bişeyler diyomuAh canim yaa minnak ablam kiyamam ben ona.insanin icini eritiypr bu cocuklar. Ah o laflar hele. Cok zor onlar icin yeni durumu kabullenmek. Bol sabir lazim bize. İnsallah orta yolu bulur guzel gunlere baslariz canim
Canım mutlaka dikkat et.biz şimdi fark ettik büyük ihtimal benim ilk hamileliktede şeker vardı ama bilemediler.çünkü kızım ödemli doğmuştu çok şişti.oğlum öyle olmadı hiç şişliği yoktu.hatta ben görünce çok şaşırdım doktora dedim minicik bu.doktorda diyo sen şimdi bu çocuğu beğenmedinmihayatim bilemiyorum ki... o vucuttan vucuda degisiyor. ama olcerek anlayabilirsin.
mesela ben meksika fasulyesi yiyebiliyorum ama bizim bildiign kuru fasulye sekerimi cikartiyor. bazen cikolata dahi yiyebiliyorum az miktarda ama bazi peynirler resmen firlatiyor sekerimi. kesinlikle tuzlu peynir yiyemiyorum beyaz peynir gibi... ispanakli borek yine tavan yaptiriyor, kiymali olunca ok.
yani ben de pek anlamis degilim ne cikartiyor ne cikartmiyor. olcerek kendimi tanimaya calisiyorum. ben yavas yavas her seyi yedim. sekerim ciktiysa bir daha yememeye calistim. genelde yaninda protein alarak yedigim ogunlerde ve arkasindan biraz hareket ettiysem sorun yasamiyorum. ama proteini kacirdiysam, bazen cikabiliyor.
Rabbim size bağışlasın canım.tez zamanda şifa versin.Oglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun
Evet canim benimde midem agriyo, dt 27mayis benimdeHerkese merhabaa..uzun zamandir ilk kez bissutu sayfa birikmis bi solukta okudum ne guzel konusulmus :) guzel haberler verilmis... Darisi basimiza..
Arkadaslar bende son 2 3 gundur sabah bulantilari basladi ve gunumu zehir ediyor resmen basimi kaldiramiyorum canim cok sikiliyor.son gunleri boyle hayal etmemistimnormal mi ki?
Canimm zaten cok uzun surmez suni sanci alman cunku artik son haftanida bitirdin. Birde acilma arttikca kendi sancinda artar pekte kalkcak derman kalmaz o zamana. Ben dogumhaneye bile gidememistimvalla hiç sorma. bugün doktoru bile şaşırtım. dönmüş deyince ama doktor hanım siz bana geçen hafta hiç umut vermediniz dedim.
o da dedi ki ya aslında kitaplar da bile ihtimal neredeyse hiç yok. siz boşverin kitapları hayata bakın dedim. bi şaşırdı kadın. hehehhe
valla aslında agrısı cok diye korkuyorum. bir de seruma baglı sancı çekmek bana çok korkunc geliyor. kalkıp yürüyebilmek kımıldayabilmek istiyorum. hayatımda gecenlerde rahatsızlanınca yediğim serum haric hic serum bile takılmadı. hiç hastaneye yatmadım. ilk olacak.
ama kızıma kavuşturacağı için gözümü kararttım. beklemekten iyidir diyorum.
doktorun ya da ebenin açıklığın şu kadar olmuş oo hadi dogum haneye gidiyoruz demesini öyle hasretle bekliyorum ki.
allahım ne olur artık ters dönmesin ve kızçem insin. sıcak suya otur dedi bana doktor. evde küvette yok napsam ki.
oyy ben sana kıyamam yaa. insallah minnak kızını alırsınn en kısa zamanda kollarına.kurban olur şeri teyzesi ona yavrum benimmm
hayal edince bana acayip şeker bişi geliyor kızçen. ah keşke bizde görebilsek. öylesine alıştık ki biz ona annesi
gecenlerde tüp bebegini normal doguran bir anne vardı canım burada. bence israr et eger bir sorun yoksa senin için de bebiş için de normal en iyisi
maşallah kızcene kilo alımı istikrarlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?