2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ah canim yaa minnak ablam kiyamam ben ona.insanin icini eritiypr bu cocuklar. Ah o laflar hele. Cok zor onlar icin yeni durumu kabullenmek. Bol sabir lazim bize. İnsallah orta yolu bulur guzel gunlere baslariz canim

Kardeşini göstermeye neden goturmuyosunuz canım, tehlikeli bi durumu var

evet ben hazırım her şekilde de gelen giden yok :))
bizim kız da babacı olacak sanırım. zaten kızlar babacı olurlarmış. desene. bol bol sinir olacağız bizimkiler doğunca.
eminim squat iyi geliyordur. ah keşke yapabilsem. açılmama yardımcı olurdu ama hayır yok yapamıyorum
ben deliriyorum can sıkıntısından. dün evi baştan aşagı temizledim. akşam üstü yürüyüş yapayım bari. günde 1 er saatten 2 saat yürüyenlere çok gıpta ediyorum. acayip tembelleştim bu aralar. cıkıp biraz yürüyeyim. yine döner diye korkuyorum.
benim 2 ay olacak işten ayrılalı. sıyırmak üzereyim. ne kitap okuma ne tv ne dizi hiçbişi kar etmiyor. yok geçmiyor zaman. durmadan nette bişiler okuyorum dogumu kolaylaştırmakla ilgili. resmen obsesif oldum. ne olacak halim bilmiyorum valla

canım her bebek aynı olmaz. benim bebiş maşallah baştan beri hareketliydi. dogunca canıma okuyacak galiba. belki seninki de sakin ve uyumlu bir bebek olacak. dur bakalım umit kırmak yok..
Suyum bittigi icin 36+5 de oglumu sezeryanla dogurdm cok sukur kavustuk 2300 grm dogdu minicik rabbim hepinize evlatlariniza kavusmayi nasip etsin
gözün aydın canım . analı babalı büyütsün..
Git canim git bence bi etkisi yok
bence de. öyle olsa son 1 ay içinde iki kez agdaya gittim. biri gecen carsamba idi. öyle olsa çok taaan ben dogurmuştum. hamilelik malum insnaı orangutandan hallice yapıyor
Oglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun
allahh acil şifalar versin canım. inşallah güzel geçer ameliyatı bebişinin
Prensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
oy maşallah ne güzelsiniz. allah analı babalı büyütsün nefesini.

Çok haklısın öncelik oğlumu düşünmem gerekiyor, dikkat etmiyorum derken tatlı namına öyle aman aman bişey yemiyorum ama sevdiğim bi yemek oldumu diyet yapamıyorum malesef, az yemek kaçırdım diye şeker yüksek çıkmaz herhalde, şafak 5, bu 5 günde sürekli olcuyum bari dikkat ediyim

Allah yardimcin olsun canım ne deyim

Canim Sata göre senle Günlerimiz çok yakın, bana pek erken gibi gelmedi sezeryan günün çünkü banada haftaya pazartesi sezeryan yapılacak, sana Carsamba olması gayet normal bence, sezeryan 39.hafta alınır diye biliyorum ben

Daha önce anneliği yaşadığım halde bazı duyguları hissedemiyosun canım karnındayken.hayırlısı neyse o olsun sağlıkla doğur inşallah.

hayatim bilemiyorum ki... o vucuttan vucuda degisiyor. ama olcerek anlayabilirsin.
mesela ben meksika fasulyesi yiyebiliyorum ama bizim bildiign kuru fasulye sekerimi cikartiyor. bazen cikolata dahi yiyebiliyorum az miktarda ama bazi peynirler resmen firlatiyor sekerimi. kesinlikle tuzlu peynir yiyemiyorum beyaz peynir gibi... ispanakli borek yine tavan yaptiriyor, kiymali olunca ok.

yani ben de pek anlamis degilim ne cikartiyor ne cikartmiyor. olcerek kendimi tanimaya calisiyorum. ben yavas yavas her seyi yedim. sekerim ciktiysa bir daha yememeye calistim. genelde yaninda protein alarak yedigim ogunlerde ve arkasindan biraz hareket ettiysem sorun yasamiyorum. ama proteini kacirdiysam, bazen cikabiliyor.

ay sherricim. bana oyle geliyor ki sen dogurmadan ben dogurmayacagim. o yuzden senin kizla anlasma yapalim elini cabuk tutsun yavvv... miranda teyzesi pek bi sabirsiz!!

ben de o kadar yuruyus yapamiyorum yaa.. simdi oglen tatilimde bir yarim saat yurudum geldim ama nasil zorlaniyorum. ozellikle su topugum cok aciyor. bu insallah gebelikten sonra gecer. bir kac haftadir cekiyorum bu agriyi. ayakkabimi falan degistirdim ama bana misin demedi.
sen de temizlikle yapiyorsun kondisyonlu egzersizini :) ben de evde hic bir seye dokunmuyorum vallahi annem yemek isini, esim de bulasik isini hallediyor. ikisi bir de done done camasir yikiyor. gerisini de kadin yapiyor zaten. ben bir kedimi tariyorum :) :)

ayy cuma ya artik ben de oyle. evde oturacagim. en yakin arkadasim da tatile cikiyor. en cok zamanim oldugu sirada o iki hafta yok.

napiyim ben de nete sararim herhalde

Canım mutlaka dikkat et.biz şimdi fark ettik büyük ihtimal benim ilk hamileliktede şeker vardı ama bilemediler.çünkü kızım ödemli doğmuştu çok şişti.oğlum öyle olmadı hiç şişliği yoktu.hatta ben görünce çok şaşırdım doktora dedim minicik bu.doktorda diyo sen şimdi bu çocuğu beğenmedinmi beğendimde çok minik geldi bana dedim.son zamanlarınız canım aman dikkat edin.

Evet canim benimde midem agriyo, dt 27mayis benimde

Canimm zaten cok uzun surmez suni sanci alman cunku artik son haftanida bitirdin. Birde acilma arttikca kendi sancinda artar pekte kalkcak derman kalmaz o zamana. Ben dogumhaneye bile gidememistim sanci odasinda doghurmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…