2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım maşallah

Dualarım seninle canım hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu kollarına

Aynen canım niyetleri yok gelmeye bugün kont vardı sancim hiç çıkmadı açılma falan da yok 40haftayı gorucez bu gidişle. Benimde sağ tarafta hep ayağını bi çıkartıyor yumurta gibi cikiyor:)) dokunuyorum içeri cekiyo elimi çekince tekrar dayiyor yeri daraldı yavrumun.
Benimde bugün kontrol net vardı ama hiç gelcek gibi gözükmüyor hanfendi biz bu kızlarla yandık sericim :) bana da ozleyeceksin diyorlar ben özleyeceğim eminim ama bebeimide biran önce görmek istiyorum bakalim ne zaman gelecek bizimde kilosu 3.050 çıktı çok olmasın zaten sonra nasıl çıkacak :))

Canim maşallah defne kuzusuna nasılda tatlı olmuş büyümüş bi bakmissin cikmissiniz hst ne den evinize. Neden buyumedi araştırılacak diyordun bi sonuca varildimi belki yazdin ama göremedim ben. Ama çok huzurlu duruyor annesi büyümeyi size kavuşmayı bekliyor. Birde anne sutu veriyor musun yoksa mama mı veriyorlar? Sende bu pozitifliligini hiç bırakma olurmu:)

Kızlar 39+4 bitiyo evdeyken sütyenimi takamıyorum rahatsız ettiği için atletime baktım ıslaklık var göğsümün olduğu yerde sütmü geldi acaba hatta daha öncedende gelmiş galiba tişörtüme geçmiş kuruyup sertleşmiş yeni farkettim
Bide acıyo göğüs ucum sebebi ne olabilir acaba?

Canım bir çok kişide oluyor. Bende de yaklaşık iki ay önce iki defa gelmişti. Doğum belirtisi değil nedenini internette araştırdığımda bilinmiyor diye bir sonuca varmıştım :))

Allah yardımcın olsun, kolay bir doğumun olsun. Sağlıcakla hayırlısıyla kavuşun bebişinizle inş.

Canim onceden hem serum hem anne sutu aliyprdu. Simdi serumu cikardilar sadece anne sutu aliyor.
Buyumeme sebebi suan bilinmiyor canim.
Dr soyle tespitlerden bahsetti. Ust kol boyu normale gore kisaymis. Kafasida vucuduna gore biraz buyukmus. Gogus kafesi darmis. Nefeste cok az arada skinti yasiyormus. Bobrekteki sorun devam ediyor ama mudahale gerekmiyormus. Tum bu bulgularla tam bir tani koyamayiz dedi dr. Eger ilerde farkli hastalik skinti yasarsa bunlara ilave o zaman belli olurmus. Vveya buyume durumuna gore belli olurmus. Buda 2 yasindan sonra belli olucak biseymis. Zaten bu tarz bebekler 2-3 yasina kdar yasitlarindan kucuk oluyorlasrmis. Bizimki hep kucuk olabilirmis. Ama buda kesin degil tabii. Yani yasayarak gorucez canim. Birde dr taburcu olduktan sonra mutlaka kalp dr ile yine gorusun dedi. Birde tek bobrek skintili oldugu icin enfeksiyondan korumamiz lazim. Biraz hassas bakimi zahmetli bi bebek olucak sanirim

Ay canım gözün aydın valla, maşallah tosbikte olsa dönme becerisi var kızın, kadınlar beceride cekirdekten yetişiyor baksana, bi kadın hangi şartta olursa olsun istediğini yaparin kanıtı bu, benim tosbik oğlan da tık yok 32.haftadan beri öööyle oturuyor, şafak 5 nasıl olsa otursun bakalım sorarım ona hesabını elbet, o oturan kıymetli popisi nasıl ısırıyorum görür o sıpa

Aynen dedigin gibiyim bnde. Ama sanki asiyorum bu durumu şimdi göğsümde ve uyumaya çalışıyor, ve bırakmıyor göğsünü.bizde sarılık âtlattik 12 ydi değer 10 dustu

fulya3535 benim bebeğimde tüp bebekle oldu, benimde sezeryan olacak ama tek sebep tüp bebek olmasi değil, hem catım musait değilmiş hemde bebişim ters ama dr um banada ilk başta tup bebek kıymetli bebek oluyor normal doğum sezeryandan daha riskli bu kadar sıkıntı çekipte riske atmaya gerek yok demişti. Sonrasında olanlar sezeryanı destekledi ve pazartesiye gün verdi sezeryan olacak

Suyum bittigi icin 36+5 de oglumu sezeryanla dogurdm cok sukur kavustuk 2300 grm dogdu minicik rabbim hepinize evlatlariniza kavusmayi nasip etsin

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, sağlığınız yerindeyse Miniklerin önemli değil o hemen toparlar annesi merak etme

Su gibi bir avazda al kızını kucagına.
kızlarımız da adasmıs. benim de kızım Ece Vera olacak inşallah

bende de acılma ya da ciddi bi sancı yok canım. ama yalancı sancılar cogaldı sanki bugün itibarıyla. gerçi gaz sıkısması da var. o mu tetikliyor bilmiyorum. ama epey sıkıştı karnım bugün. bakalım insallah bunlar acılmama yardımcı olur.
bugün bi yerde z yagı iyi geliyor diye okudum. onu süreyim. işe yararsa sizinle de paylaşırım.

eheh evet kadın milleti daha becerikliyiz dimi? hehe
bakalım benim kızce bana yine bi oyun yapmasa bari. benimki fırıldak gibi ama bi hafta dönmüş bi hafta ters hep böyleydi. 29. haftadan beridir böyle. kısmet bakalım yine de korkuyorum bu arada bir inseydi ah ah

Canim burda sahit oldugum kadariyla dogumdan az once ishal olan anneler vardi. Belki onu belirtisidir seninde. Yani dogum yakin sanki belki yartin belki yarindan da yakin

Ay inşallah Canım... Ağzından bal damlıyo Doğsun artık Zeyneb sağlıklı sıhhatli inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…