- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.381
Su gibi dogumun olsun kolayca al bebegini kucagina insallahArkadaşlar suyum geldi hastanedeyiz şuan doğum sabahı bulabilirmiş ara ara sancım var hepinizden dua bekliyorum 39+3 günlük oldum inşallah sağlıklı kolay bi doğum olur ve Ecem Beril'i mi kucağıma almak nasip olur
Canım maşallahGuzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Kucuk ablacikBayildiiiim minik defne ye caniiimmasallah ona ince uzun bi kiz olacak buyuyunce bizim bebeklerimize ablalik yapacak
Aminn insallah canim. Sabirla heyecanla bekliypruz kizcemiMaşallah Defne kuzuya bir an önce annesiyle kavuşur minnoş inşallah
Arkadaşlar suyum geldi hastanedeyiz şuan doğum sabahı bulabilirmiş ara ara sancım var hepinizden dua bekliyorum 39+3 günlük oldum inşallah sağlıklı kolay bi doğum olur ve Ecem Beril'i mi kucağıma almak nasip olur
Ah saol sekerim sordugun icin. biz de sizden pek farkli degiliz. geceleri uykusuz, gunduzleri yorgun.
gerci benim sol yanim artik curumus degil. su son haftadir geceleri saat basi iki ya da uc defa cise kalktigim icin yatak yuzu gorebilmis degilim! nerden geliyor bu kadar su anlamis degilim valla!
sizin kizcelerle benim pasa cok rahat anlasilan. gelmeye hic niyetleri yok gibi. azicik gobegim inmis mi diye bakiyorum da bana misin demiyor vallahi, hic yok. bir de devin surekli sag tarafimi tekmeliyor yaa.. oradaki catlalaklarim bile fazlalasti. sanirim asagidan cikmayip kendi deligini acip da gelecek
Benimde bugün kontrol net vardı ama hiç gelcek gibi gözükmüyor hanfendi biz bu kızlarla yandık sericim :) bana da ozleyeceksin diyorlar ben özleyeceğim eminim ama bebeimide biran önce görmek istiyorum bakalim ne zaman gelecek bizimde kilosu 3.050 çıktı çok olmasın zaten sonra nasıl çıkacak :))bence oradaki görevli işgüzarlık yapmış. mayalanmayan bira özütünde alkol olmadığı takdirde haram da olmaması lazım.
ben dogumdan sonra malt içeceği içmeyi düşünüyorum canım çünkü içinde alkol oluştuğuna inanmıyorum.
gerçi ben alkol alan biriyim normalde ama evladım için içmezdim eger alkol osaydı.
benimki hiç çatı kontrolü yapmadı. geçen perşembe açılma var mı diye baktı ve son derece acısız bir işlemdi.
ve açılma yok dedi.
bakalım yarın ne diyecek canım. sonraki günlerde pazartesiye kadar yok. belki haftaya sezeryan günü alırım bakarsın o arada kendisi gelir kızçem kim bilir.
çünkü artık hamilelik dayanılmaz hale geldi . benim bebiş de kilolu olunca resmen pelviste taşıyorum çocuğu. aşağı baskı yapıyor özellikle de sabahları.
bana dogunca ah keske karnımda olsaydı diceksin. hamileliği özliceksin diyorlar. şimdi yat dinlen tadını cıkar diyorlar.
yatmak eziyet kalkmak eziyet. evladımı özledim görmek kollarıma almak istiyorum. şimdi de çok rahat değilim. ben özlemicem hamileliği. sanmam..
sanırım yarın kesinleşir canım. eger dönmemişse sezeryan günü verir haftaya sanırım. o arada bakarsın gelir. gelmezse de sezeryan olur artık.
ablam ayarlıyor kendini canım. 1 haftalığına gelecek. ondan sonra da ben hallederim evelallah.
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Kızlar 39+4 bitiyo evdeyken sütyenimi takamıyorum rahatsız ettiği için atletime baktım ıslaklık var göğsümün olduğu yerde sütmü geldi acaba hatta daha öncedende gelmiş galiba tişörtüme geçmiş kuruyup sertleşmiş yeni farkettim
Bide acıyo göğüs ucum sebebi ne olabilir acaba?
Doktorlarınızın size verdiği tarihlerden ben de tahmin yürütüyorum bana verilebilecek tarihleri :) tabi her gebeliğin ilerleyişi farklı daCnm senle çok yakinGünlerimiz
Bana 27 Mayıs sezaryen tarih verdi Dr
Senin ilk bebek mi sezaryen mi olacak
Allah yardımcın olsun, kolay bir doğumun olsun. Sağlıcakla hayırlısıyla kavuşun bebişinizle inş.Arkadaşlar suyum geldi hastanedeyiz şuan doğum sabahı bulabilirmiş ara ara sancım var hepinizden dua bekliyorum 39+3 günlük oldum inşallah sağlıklı kolay bi doğum olur ve Ecem Beril'i mi kucağıma almak nasip olur
Canım bir çok kişide oluyor. Bende de yaklaşık iki ay önce iki defa gelmişti. Doğum belirtisi değil nedenini internette araştırdığımda bilinmiyor diye bir sonuca varmıştım :))
Canim onceden hem serum hem anne sutu aliyprdu. Simdi serumu cikardilar sadece anne sutu aliyor.Aynen canım niyetleri yok gelmeye bugün kont vardı sancim hiç çıkmadı açılma falan da yok 40haftayı gorucez bu gidişle. Benimde sağ tarafta hep ayağını bi çıkartıyor yumurta gibi cikiyor:)) dokunuyorum içeri cekiyo elimi çekince tekrar dayiyor yeri daraldı yavrumun.
Benimde bugün kontrol net vardı ama hiç gelcek gibi gözükmüyor hanfendi biz bu kızlarla yandık sericim :) bana da ozleyeceksin diyorlar ben özleyeceğim eminim ama bebeimide biran önce görmek istiyorum bakalim ne zaman gelecek bizimde kilosu 3.050 çıktı çok olmasın zaten sonra nasıl çıkacak :))
Canim maşallah defne kuzusuna nasılda tatlı olmuş büyümüş bi bakmissin cikmissiniz hst ne den evinize. Neden buyumedi araştırılacak diyordun bi sonuca varildimi belki yazdin ama göremedim ben. Ama çok huzurlu duruyor annesi büyümeyi size kavuşmayı bekliyor. Birde anne sutu veriyor musun yoksa mama mı veriyorlar? Sende bu pozitifliligini hiç bırakma olurmu:)
Aynen :) inşallah bebişler gelince de sütümüz hemen gelir ve bol olur :)Bebiş gelemiyo sütü önden önden geliyo
evet canım aslında ben inanmıştım döneceğine bir şekilde.
ki doktor hem son zamanlar hem kilosu yüksek dönmesi çok çok zor demişti. ama bir önceki hafta da 3 kilo üzeri olmasına ragmen ters dön müştü. ben de o zaman düz de dönebilir demiştim. ve oldu şükür.korkum tekrar gerisin geriye dönmesi. ve henüz inmemiş. ama iner dedi doktorum. insallah. demin az uyuayım dedim gece uyumadım diye. yine rüyamda her yer kan nişanım gelmiş. hahhaha ben de nişan değil adet oluyor artık düşünün
valla acıkcası hiç bişi yapmadım. ne olur dönsün diye geçirdim içimden ve bir kaç kez kızım hadi annem dön dedim ona da.
geçen gece accayip hareketlenmişti. öyle böyle değil canımı yakmıştı.hah işte döndü dedim ve dönmüş!
akrobat kızım benim. tontişimmm. hareketli çok sert canımı yakıyo. ama çokta hoşuma gidiyo
Aynen dedigin gibiyim bnde. Ama sanki asiyorum bu durumu şimdi göğsümde ve uyumaya çalışıyor, ve bırakmıyor göğsünü.bizde sarılık âtlattik 12 ydi değer 10 dustuBende bihaftaya kadar oyleydim canm elimde biberon mama sut pompası çok zor geçti bide anne sutu olmadigi icin sarilikta cikinca iki satte bir uyandirmak zorundaydim ama masallah barekallah simdi mamayi herseyi biraktim sadece anne sutu veriyorum oda biberonsuz inat ettim çünkü alistirirsam ben bu işin içinden çıkamam diye şimdi sutum gümbür gümbür gelmiyo ama azimle dewam edecem pompayla sagdim ben ucum da yoktu yavaş yavaş çıktı sut artırıcı çay aldım komposto sut su bunları içtim allah ins suyumuzu bol eyler umutsuzluğa kapılma yeter
canım benim bebeğimde tüp bebek ve doktorum da bana sezeryan doğum yapılacak dedi. kıymetli bebek bunlar işi şansa bırakmayalım dedi. muhtemelen sana söylenenle bana söylenenler aynıdır. ben de çok kararsız kaldım. hem bebeğimi düşünüyorum. hem de kendimi ama sezryan olacak büyük ihtimalle.
Suyum bittigi icin 36+5 de oglumu sezeryanla dogurdm cok sukur kavustuk 2300 grm dogdu minicik rabbim hepinize evlatlariniza kavusmayi nasip etsin
Su gibi bir avazda al kızını kucagına.Arkadaşlar suyum geldi hastanedeyiz şuan doğum sabahı bulabilirmiş ara ara sancım var hepinizden dua bekliyorum 39+3 günlük oldum inşallah sağlıklı kolay bi doğum olur ve Ecem Beril'i mi kucağıma almak nasip olur
Benimde bugün kontrol net vardı ama hiç gelcek gibi gözükmüyor hanfendi biz bu kızlarla yandık sericim :) bana da ozleyeceksin diyorlar ben özleyeceğim eminim ama bebeimide biran önce görmek istiyorum bakalim ne zaman gelecek bizimde kilosu 3.050 çıktı çok olmasın zaten sonra nasıl çıkacak :))
eheh evet kadın milleti daha becerikliyiz dimi? heheAy canım gözün aydın valla, maşallah tosbikte olsa dönme becerisi var kızın, kadınlar beceride cekirdekten yetişiyor baksana, bi kadın hangi şartta olursa olsun istediğini yaparin kanıtı bu, benim tosbik oğlan da tık yok 32.haftadan beri öööyle oturuyor, şafak 5 nasıl olsa otursun bakalım sorarım ona hesabını elbet, o oturan kıymetli popisi nasıl ısırıyorum görür o sıpa
Canim burda sahit oldugum kadariyla dogumdan az once ishal olan anneler vardi. Belki onu belirtisidir seninde. Yani dogum yakin sanki belki yartin belki yarindan da yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?