2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Senin oğluşta durumlar nasıl.gerçi daha defne gelmedi eve ama.bişeyler diyomu
Daha gelmeden biraz skintilari basladi bizimkinin. Hergun gormeye gidiyporum ya eve gelince aglamak icin sebepler buluyor. Ama cokta merak ediyor kardesini. Bende merak ediyorum eve gelince nasil olucak diye.

Kedibochi inşallah öyle olur canım aslında benimki de başlarda hareketliydi ense ölçümü yapıldığında filan kıpır kıpır hiç durmuyordu doktor bile çok hareketli demişti ama sonradan sakinleşti ben minyonum yeri mi küçük geliyor nedir alıntı yapmayı becerememişim de

Allah razi olsuncanm

Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz

Oyy ağzını burnunu yerim yaaaa, maşallah Nasıl masum nasıl güzel.. Melek gibi..
Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inş. Sütün yarasın can olsun kan olsun

Kızlar nerdeyse 40+4 ü de tamamlamış sayılıyorum. Hala sancı yok. Beklemeye devam yani... Ama bugün acayip bir gaz sorunum var bağırsaklarım oynuyor resmen içimden sesler geliyo sanki.

Artık açılmam olsun sancım gelsin istiyorum, hayırlısıyla...

valla günümüze göre evet benim kızce önden gelmeli. ama belli de olmaz valla görüyoruz bu iş sırayla gitmiyor. bence oluruna bırakmak lazım yine de. rahat olmak. benim hiç arkadasım yok yakınımda. ailem de uzaktalar. bi eşim var işte ediyle büdüyüz. zaman geçmiyor. arada cıkıp geziyoruz.
o topuk agrısı bende de çok fazla. yürütmüyor. kasıklarıma da sancı giriyor. kalkmak zaten eziyet. bacaklarım tutmuyor. 20 yıl yaşlandım sanki

Canimm zaten cok uzun surmez suni sanci alman cunku artik son haftanida bitirdin. Birde acilma arttikca kendi sancinda artar pekte kalkcak derman kalmaz o zamana. Ben dogumhaneye bile gidememistim sanci odasinda doghurmustum
ay insallah öyle olur canım. ama acılmanın a sı yok ki daha. yattıgım yerden daha mı iyi karşılarım sancıları yani. ay insallah bir avazda olur. senin gibi kolayca ..
olaiblir canım. ben iriyimdir biraz.

oyy yerim ben onu. cok tatlıymıs annesi. abiye benziyor yalnız. sarısın tatlı güzel bi kız olacak belli ki. ve minnak ama maşallah cok iyi görünüyor. normal kiloda bir bebiş gibi. çok tatlı yaa. maşallah kızceye maşşallah

Can'ım son haftalarda Bebek günlük 10 gr kadar alıyor doktoruna güven 40 haftalık gelişim diyorsa ona bırak kılo bır sorun değil 2500 gectıyse malesef toplumda kılolu doğana ıyı Bebek dığerlerıne sağlıksız Bebek anası az beslemiş imajı var çok yanlış

Bayildiiiim minik defne ye caniiim masallah ona ince uzun bi kiz olacak buyuyunce bizim bebeklerimize ablalik yapacak

Oyy ağzını burnunu yerim yaaaa, maşallah Nasıl masum nasıl güzel.. Melek gibi..
Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inş. Sütün yarasın can olsun kan olsun
Aminn insallah yarasin canim biran nce kavussun bana minnagim

Canim burda sahit oldugum kadariyla dogumdan az once ishal olan anneler vardi. Belki onu belirtisidir seninde. Yani dogum yakin sanki belki yartin belki yarindan da yakin

Maşallah Defne kuzuya bir an önce annesiyle kavuşur minnoş inşallah

Evet fptoda kocaman bebis gibi gorunuyor canim. Ama iyi toparladi hemsirelerin ve dr un dedigine gore. İste en buyk avantajimiz 25 haftalik gibi gorunup 34 haftalik olmasi. Hizli toparlanmasinin tek sebebi. Cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…