- 4 Eylül 2015
- 219
- 440
- 23
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.361
canım her bebek aynı olmaz. benim bebiş maşallah baştan beri hareketliydi. dogunca canıma okuyacak galiba. belki seninki de sakin ve uyumlu bir bebek olacak. dur bakalım umit kırmak yok..
inşallah öyle olur canım aslında benimki de başlarda hareketliydi ense ölçümü yapıldığında filan kıpır kıpır hiç durmuyordu doktor bile çok hareketli demişti ama sonradan sakinleşti ben minyonum yeri mi küçük geliyor nedir
Aayy Nefes hanimin guzelligine bakinn masallahh anali kizli cok tatlisiniz canim. Saglikla buyusun insallah minnak kiziniz. Abisiyle annesi babasiyla cok mutlu gunleri olsunnPrensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Yok canim cok sukur. Ama anne baba disinda kimsenin girmesine izin vermiyor dr. Bu konuda cok kati ypgun bakim dr u. O yuzden goremedim oglusum kardesiniKardeşini göstermeye neden goturmuyosunuz canım, tehlikeli bi durumu var
Daha gelmeden biraz skintilari basladi bizimkinin. Hergun gormeye gidiyporum ya eve gelince aglamak icin sebepler buluyor. Ama cokta merak ediyor kardesini. Bende merak ediyorum eve gelince nasil olucak diye.Senin oğluşta durumlar nasıl.gerçi daha defne gelmedi eve ama.bişeyler diyomu
Onu bilmem canm benmiki 5 gun once iyiydi 5.gun suyum bitmistiDun dr kontrolundeydim suyu iyi dedi...1 gunde hatta 32 saatte azalir mi hemen o kdr
Allah razi olsuncanmevet ben hazırım her şekilde de gelen giden yok :))
bizim kız da babacı olacak sanırım. zaten kızlar babacı olurlarmış. desene. bol bol sinir olacağız bizimkiler doğunca.
eminim squat iyi geliyordur. ah keşke yapabilsem. açılmama yardımcı olurdu ama hayır yok yapamıyorum
ben deliriyorum can sıkıntısından. dün evi baştan aşagı temizledim. akşam üstü yürüyüş yapayım bari. günde 1 er saatten 2 saat yürüyenlere çok gıpta ediyorum. acayip tembelleştim bu aralar. cıkıp biraz yürüyeyim. yine döner diye korkuyorum.
benim 2 ay olacak işten ayrılalı. sıyırmak üzereyim. ne kitap okuma ne tv ne dizi hiçbişi kar etmiyor. yok geçmiyor zaman. durmadan nette bişiler okuyorum dogumu kolaylaştırmakla ilgili. resmen obsesif oldum. ne olacak halim bilmiyorum valla
canım her bebek aynı olmaz. benim bebiş maşallah baştan beri hareketliydi. dogunca canıma okuyacak galiba. belki seninki de sakin ve uyumlu bir bebek olacak. dur bakalım umit kırmak yok..
gözün aydın canım . analı babalı büyütsün..
bence de. öyle olsa son 1 ay içinde iki kez agdaya gittim. biri gecen carsamba idi. öyle olsa çok taaan ben dogurmuştum. hamilelik malum insnaı orangutandan hallice yapıyor
allahh acil şifalar versin canım. inşallah güzel geçer ameliyatı bebişinin
oy maşallah ne güzelsiniz. allah analı babalı büyütsün nefesini.
Maşallah sizePrensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Genede cok kotu hissediyorsan kendini doktorunu arayabiliyorsan ara sor rahatlarsin cok stres yapma insallah bir seyYani yarim saatte bir cok minik kipirdanma gbi son 2 saatte 5 hareket fln...tmm bekleyeyim biraz daha cok sagol
Oyy ağzını burnunu yerim yaaaa, maşallah Nasıl masum nasıl güzel.. Melek gibi..Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
valla günümüze göre evet benim kızce önden gelmeli. ama belli de olmaz valla görüyoruz bu iş sırayla gitmiyor. bence oluruna bırakmak lazım yine de. rahat olmak. benim hiç arkadasım yok yakınımda. ailem de uzaktalar. bi eşim var işte ediyle büdüyüz. zaman geçmiyor. arada cıkıp geziyoruz.ay sherricim. bana oyle geliyor ki sen dogurmadan ben dogurmayacagim. o yuzden senin kizla anlasma yapalim elini cabuk tutsun yavvv... miranda teyzesi pek bi sabirsiz!!
ben de o kadar yuruyus yapamiyorum yaa.. simdi oglen tatilimde bir yarim saat yurudum geldim ama nasil zorlaniyorum. ozellikle su topugum cok aciyor. bu insallah gebelikten sonra gecer. bir kac haftadir cekiyorum bu agriyi. ayakkabimi falan degistirdim ama bana misin demedi.
sen de temizlikle yapiyorsun kondisyonlu egzersizini :) ben de evde hic bir seye dokunmuyorum vallahiannem yemek isini, esim de bulasik isini hallediyor. ikisi bir de done done camasir yikiyor. gerisini de kadin yapiyor zaten. ben bir kedimi tariyorum :) :)
ayy cuma ya artik ben de oyle. evde oturacagim. en yakin arkadasim da tatile cikiyor. en cok zamanim oldugu sirada o iki hafta yok.
napiyim ben de nete sararim herhalde
ay insallah öyle olur canım. ama acılmanın a sı yok ki daha. yattıgım yerden daha mı iyi karşılarım sancıları yani. ay insallah bir avazda olur. senin gibi kolayca ..Canimm zaten cok uzun surmez suni sanci alman cunku artik son haftanida bitirdin. Birde acilma arttikca kendi sancinda artar pekte kalkcak derman kalmaz o zamana. Ben dogumhaneye bile gidememistimsanci odasinda doghurmustum
olaiblir canım. ben iriyimdir biraz.Kedibochi inşallah öyle olur canım aslında benimki de başlarda hareketliydi ense ölçümü yapıldığında filan kıpır kıpır hiç durmuyordu doktor bile çok hareketli demişti ama sonradan sakinleşti ben minyonum yeri mi küçük geliyor nedir alıntı yapmayı becerememişim de
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Can'ım son haftalarda Bebek günlük 10 gr kadar alıyor doktoruna güven 40 haftalık gelişim diyorsa ona bırak kılo bır sorun değil 2500 gectıyse malesef toplumda kılolu doğana ıyı Bebek dığerlerıne sağlıksız Bebek anası az beslemiş imajı var çok yanlışiyide zaten sezeryan neden karnımda kilo almasını beklemiyorrki doğum zor olur diye de bi şey diyemez 4 kilo olsa ne farkeder beklesin 1 hafta 10 gün daha ben dr lara hi güvenmiyorum 18 mayıs ta alıca benim aklıma ertesi gün tatil cumartesi pazar la birleştirecek işte bir hafta önceden alma sebebi bu gibi geliyor işte bana
Eki Görüntüle 1830153
Aminn insallah yarasin canim biran nce kavussun bana minnagimOyy ağzını burnunu yerim yaaaa, maşallah Nasıl masum nasıl güzel.. Melek gibi..
Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inş. Sütün yarasın can olsun kan olsun
Canim burda sahit oldugum kadariyla dogumdan az once ishal olan anneler vardi. Belki onu belirtisidir seninde. Yani dogum yakin sanki belki yartin belki yarindan da yakinKızlar nerdeyse 40+4 ü de tamamlamış sayılıyorum. Hala sancı yok. Beklemeye devam yani... Ama bugün acayip bir gaz sorunum var bağırsaklarım oynuyor resmen içimden sesler geliyo sanki.
Artık açılmam olsun sancım gelsin istiyorum, hayırlısıyla...
Eki Görüntüle 1830153
Evet fptoda kocaman bebis gibi gorunuyor canim. Ama iyi toparladi hemsirelerin ve dr un dedigine gore. İste en buyk avantajimiz 25 haftalik gibi gorunup 34 haftalik olmasi. Hizli toparlanmasinin tek sebebi. Cok sukurvalla günümüze göre evet benim kızce önden gelmeli. ama belli de olmaz valla görüyoruz bu iş sırayla gitmiyor. bence oluruna bırakmak lazım yine de. rahat olmak. benim hiç arkadasım yok yakınımda. ailem de uzaktalar. bi eşim var işte ediyle büdüyüz. zaman geçmiyor. arada cıkıp geziyoruz.
o topuk agrısı bende de çok fazla. yürütmüyor. kasıklarıma da sancı giriyor. kalkmak zaten eziyet. bacaklarım tutmuyor. 20 yıl yaşlandım sanki
ay insallah öyle olur canım. ama acılmanın a sı yok ki daha. yattıgım yerden daha mı iyi karşılarım sancıları yani. ay insallah bir avazda olur. senin gibi kolayca ..
olaiblir canım. ben iriyimdir biraz.
oyy yerim ben onu. cok tatlıymıs annesi. abiye benziyor yalnız. sarısın tatlı güzel bi kız olacak belli ki. ve minnak ama maşallah cok iyi görünüyor. normal kiloda bir bebiş gibi. çok tatlı yaa. maşallah kızceye maşşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?