2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah hareketli olunca dönmesi de mümkün oluyor demek ki burda herkes yazdıkça okuyorum hep karnınızın çok oynadığını içerde halay çektiğini filan yazıyorsunuz benim oğluş öyle hareketli değil minik minik kolunu bacağını oynatıyor sadece bide hep aynı yerde kaç aydır hiç yerini değiştirmedi o yüzden döneceğine umudum kalmadı pek

Hiç duymamıştım sağol Can'ım öğrenmiş oldum bilgim olsun

canım benim bebeğimde tüp bebek ve doktorum da bana sezeryan doğum yapılacak dedi. kıymetli bebek bunlar işi şansa bırakmayalım dedi. muhtemelen sana söylenenle bana söylenenler aynıdır. ben de çok kararsız kaldım. hem bebeğimi düşünüyorum. hem de kendimi ama sezryan olacak büyük ihtimalle.

Neden korkuyorsun canım? İkisinin de kendine göre zorluğu var. Biri doğum öncesinde ağrılı biri doğum sonrasında. Yıllar yılı herkes yapmış normal doğumunu almış bebişini kucağına sen de yaparsın. Vajina bunun için var. Kendisinin görevi olduğundan o buna hazır. Sen onu düşünme :)

Çatı dar dahi olsa 40.haftaya kadar beklemene engel değil ki
Sakın hemen aldırma bebeği
Kaldı ki Rabbimin izniyle ne dar catilar açıldı doğum anında sanciyla
Ben ilk kez böyle bsi duydum
Çatı dar da olsa bırak bebeğin buyuyebildigi kadar büyüsün karnında
Kendi doğum tarihini kendi belirlesin

Ben emzik taraftarı değilim
Ağız Diş yapısını bozduğu söyleniyor
İlerleyen yaşlarda birakamiyor çocuklar kolay kolay
Yere düşer pislenir
Bi dolu mikrop
Alır çocuk yerden yine emer..
İlk çocuğuma da vermedim
Bakalim oğluma da aldirmicam
Ama büyük konuşmamalı
Hele Bi doğsun..

Doktor kontrolün hergünmü canım ? Gününü doldurduğun için ne sıklıkla çağrıyo seni?
Birde herşeyin normalse plasenta bebeğe besin gönderiyosa doğal sancıyı bekliyosunuzdur bizde o şekilde bekliyoruz inan elden bişey gelmeyip beklemek çok can sıkıcı seni çok iyi anlıyorum

Cnm benim de ilk doğum epidural
Şimdiki spinal mi olsa bilemedim
Benim ilk sezaryen çok ağır geçti
Ağrı eşiği feciiii düşük
İyi ki epidural olmuş dedim
Habire o bahsettiğin hortumlar ağrı kesici yaptılar
Ama artık çıkardıkları zaman mahvoldum ağrılar başlayınca
Spinal bi kez iğne yapilacagindan ağrılar daha erken başlıcak
Sanirim ben yine epidural olacağım sırf bu yüzden
Sen niye 2.yi spinal istedin????

Çok sağol canım cevabın için. Hasta bezleri kocaman gibi geliyordu bana. Öyle yapayım o zaman.
Canim ilk doğum sezaryen benim.
ben 5-6 beden göbek deliğine kadar çıkan kocaman kilotlarla gitmiştim
Hemşireler çok şaşırmış
Hiç bu kadar büyük beden kilotla gelen olmadı diye ama çok rahat ettim dikişlere gelmeyince lastiği
Mesane Pedi tavsiye ederim
Aldım ben canped mesane Pedi orta boy
İlkinde orkid gece almistim
Baktım. Kanama çok
İnanır mısınız
Bebeğin bezlerinin kanatlarını koparıp bebek bezi prima koymak zorunda bile kalmıştım

Kesinlikle mesane Pedi! !!

Aynen Canım sancı bekliyoruz. Ama eğer gelmezse Dr perş günü doğumu suni sancıyla başlatmaktan yana. Hergün gitmiyorum dra aşağı yukarı 3 gün arayla. Salı gitmiştim,cuma gittim,pazatesi gittim, eğer bugün yarın kendiliğinden bişey olmazsa perşembe gidicem. Şuan suyu vs iyi olduğu için bekleyebiliyoruz. Sana tavsiyem bol bol yürü hareket et. O nazlı halimden eser kalmadı. Eşimden artık hiç bişey istemiyorum hareket etmiş olabilmek için. İnşallah suni sancıya gerek olmadan sezaryensin normal bir şekilde kolayca doğururuz

Bence de ne kadar durursa o kadar iyi cnm

Cnm çok iyi anlıyorum seni
Ben de hem o fabrika ürünü mamayı almasın istiyordum
Hem beni ememiyordu sutum gelmesine rağmen
Bu kez de sarılık olacak diye korkuyordum

Ilık duş al o da süt kanallarına iyi geliyor
Drum demişti
Benim sütüm 4.gün beyaz renge büründü ve arttı
İlk günler mama takviyesi yaptık ama genelde beni emdi
İnşallah bol su
ılık duş
moral ve
Uyku ile artacak senin de..

Bence dr ara canım
Nisan olabilir
Şancı takibi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…