- 7 Ocak 2014
- 3.157
- 4.450
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.401
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Oyyyy kurban olurum verene . Suna bak ya rabbim esirgesin şifa versin. Benim yavruma doktor 500 gr eksik iki hafta geride deyince ilk aklıma sen gelmstin nasıl da koca yürekli bi annesin .ben nasılda pes eden somurtkan bi anne adayı oldum hemen .. 800 gr lardan masallahhhhh bu güne. .Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Eki Görüntüle 1830153 [/QUOTE. Maşallah Allah esirgesin bu güzelliği çok güzel Rabbim bahtınıda güzel eylesin inşallah....en kısa zamanda kavuşmanız ve bu dönemi hiç yaşamamış gibi olmanız dileklerimle
Gözün aydın canım normal doğum mu oldu, nasıldı?neff1316 canım kurban olurum onu yaradana aglattin beni doğum anında bile dua ettim sana ve defneye çok çabuk kavusun inşallah diye
İsim isim sayamadim ameliyathaneye girip çıkmamız yarım saat sürdü doğuran doğurmayan herkese dua ettim
Spinal büyük rahatlikmis oğlum ağladı ben girerken ona üzüldüm tansiyonum çıktı sonra düşürdüler oğlum çok yalvardı sadece annemin girdiği kapıyı gösterin diye nefesi ebe getirince video ya çekmişler oğlumun ayakları yerden kesilmiş ama hem ggülüp hemde anne diye ağlamış bana sarıldı odaya çıkınca beraber agladik şimdi kızım yanımda oğlum annanesiyle evde rabbime sonsuz şükürler olsun beni yeniden anne yapti
ne güzel bir doğum olmuş rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallahGünaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
Günaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
Ay maşallah yaa.hayirli olsun,saglikla buyut yavrularini.neff1316 canım kurban olurum onu yaradana aglattin beni doğum anında bile dua ettim sana ve defneye çok çabuk kavusun inşallah diye
İsim isim sayamadim ameliyathaneye girip çıkmamız yarım saat sürdü doğuran doğurmayan herkese dua ettim
Spinal büyük rahatlikmis oğlum ağladı ben girerken ona üzüldüm tansiyonum çıktı sonra düşürdüler oğlum çok yalvardı sadece annemin girdiği kapıyı gösterin diye nefesi ebe getirince video ya çekmişler oğlumun ayakları yerden kesilmiş ama hem ggülüp hemde anne diye ağlamış bana sarıldı odaya çıkınca beraber agladik şimdi kızım yanımda oğlum annanesiyle evde rabbime sonsuz şükürler olsun beni yeniden anne yapti
Kızlar günaydın..
Nişanım geldi ama rüyamda
Günaydın kızlar Bi gün daha geçti ve ben hala doğuramadımBenimle yakın tarihte olupta doğum yapamayan var mı çok ?
Maşallah maşallah maşallahGuzel yurekli can teyzelerimiz.
Eki Görüntüle 1830153
Günaydın kızlar Bi gün daha geçti ve ben hala doğuramadımBenimle yakın tarihte olupta doğum yapamayan var mı çok ?
Günaydın canım yalnız değilsin ben varım
Hatta ben böyle 1-2 ay daha giderim gibi geliyo
Maşallah canım yaGünaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
BeeeeennnGünaydın kızlar Bi gün daha geçti ve ben hala doğuramadımBenimle yakın tarihte olupta doğum yapamayan var mı çok ?
Bayıldım yazina hakikaten böyle bi kaç ay daha gideriz bizGünaydın canım yalnız değilsin ben varım
Hatta ben böyle 1-2 ay daha giderim gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?