2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Maşallah çok tatlı görünüyor, kucağına aldığın günleri görürsün inşallah

Oyyyy kurban olurum verene . Suna bak ya rabbim esirgesin şifa versin. Benim yavruma doktor 500 gr eksik iki hafta geride deyince ilk aklıma sen gelmstin nasıl da koca yürekli bi annesin .ben nasılda pes eden somurtkan bi anne adayı oldum hemen .. 800 gr lardan masallahhhhh bu güne. .

neff1316 canım kurban olurum onu yaradana aglattin beni doğum anında bile dua ettim sana ve defneye çok çabuk kavusun inşallah diye

İsim isim sayamadim ameliyathaneye girip çıkmamız yarım saat sürdü doğuran doğurmayan herkese dua ettim

Spinal büyük rahatlikmis oğlum ağladı ben girerken ona üzüldüm tansiyonum çıktı sonra düşürdüler oğlum çok yalvardı sadece annemin girdiği kapıyı gösterin diye nefesi ebe getirince video ya çekmişler oğlumun ayakları yerden kesilmiş ama hem ggülüp hemde anne diye ağlamış bana sarıldı odaya çıkınca beraber agladik şimdi kızım yanımda oğlum annanesiyle evde rabbime sonsuz şükürler olsun beni yeniden anne yapti

Gözün aydın canım normal doğum mu oldu, nasıldı?

Günaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak

ne güzel bir doğum olmuş rabbim analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah

Böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş.

Ay maşallah yaa.hayirli olsun,saglikla buyut yavrularini.
ben de kızımı merak ediyorum kardeşini görünce ne yapacak.videoya alınsın istiyorum ama nasıl olacak....babamız tutsa bebeği,videoya çekecek kimse yok....sabah ameliyat olsam,kızımı hastaneye öğleden sonra getirseler diyorum.....
Ben de erken doğum tehlikesi atlattım,şu an kv kalıyorum evimden esimden uzakta,son zamanlarda zorlaniyorum. Doktoruma soracagim bugün bakalım 20 sinde alır mı.37+6 günlük olacak kısmetse, ciger geliştirici iğne de oldum.hayırlısı olsun inş

Maşallah maşallah maşallah
Bu ne güzellik defne hanım ama kiskandim teyzesi onun duruşunu yesin yaaa
Resmi eşime gösterdim hemen biliyo gerçekten ilk gordugunde maşallah ne güzel dedi hep dualarimizdasin minik prenses hemen iyi ol annenin kucağında ol emi

bugun sancım mı var ne :-( beliim ve bacaklarım ağrıyor ara ara adet olacak gibi bi ağrı. acaba bu mudur doğum sancısı

Maşallah canım ya
Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bi omur versin yavrularının sana
Ne de güzel anlatmissin
Darısı başımıza
Günaydın kızlar Bi gün daha geçti ve ben hala doğuramadım Benimle yakın tarihte olupta doğum yapamayan var mı çok ?
Beeeeennn
Hala da doğmaya niyeti yok paşanın hemde ne yapimm artık bilmiyorum
Merdiven yiruyurus bütün zorluklara rağmen kocaya bile yeşil ışık yaktim hala yok bende hala hamile değilim diye bol bol geziyorum bu sipanın gelecegi yok cunku
Günaydın canım yalnız değilsin ben varım
Hatta ben böyle 1-2 ay daha giderim gibi geliyo
Bayıldım yazina hakikaten böyle bi kaç ay daha gideriz biz

Günaydın herkese doğum yapanları tebrık edıyorum darısı 40 ı doldurup sabırsızlıkla bekleyen tüm annişlere:) kızlar bebeğimin hareketi belırgın ama az bu sabah haftam nedenıyle mı sizinse öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…