- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.421
Merhaba dun ben de ayni dusunculerle gecirdim saatlerimi..2 saate yakin uyudu sanirim..aksam vakitlerinde yeniden hareketlendi ama ben baya giyinip hastane yoku tutuyordum nerdeyse...cuma kontrolum var 37+5 olacagiz insallah bakalim ne diyecek dr...Günaydın herkese doğum yapanları tebrık edıyorum darısı 40 ı doldurup sabırsızlıkla bekleyen tüm annişlere:) kızlar bebeğimin hareketi belırgın ama az bu sabah haftam nedenıyle mı sizinse öyle mi
Günaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
İnsallah canimmMaşallahçok tatlı görünüyor, kucağına aldığın günleri görürsün inşallah
Canim olur mu hic. Tirnagi kirilsa icimiz erir. Evlat acisinin azi cogu olmaz ki. İnsan iyi olsun istiyor. Olumsuz bisey duyunca birden panikliyor. Cok normal bisey bu. Onemli olan o panik olumsuz halden cabuk kurtulmak. Cunku biz anneyiz guclu ve mutlu olmaliyiz ki cocuklarimizda oyle olsunOyyyy kurban olurum verene . Suna bak ya rabbim esirgesin şifa versin. Benim yavruma doktor 500 gr eksik iki hafta geride deyince ilk aklıma sen gelmstin nasıl da koca yürekli bi annesin .ben nasılda pes eden somurtkan bi anne adayı oldum hemen .. 800 gr lardan masallahhhhh bu güne. .
Ayy oglusuna kiyamam benn. Alikaanda bana sarilip aglamisti hic unutamam o ani. İnsallah abi kardes cok miutlu guzel gunleri olucak. Cok merhametli bizim kucuk abilerimizneff1316 canım kurban olurum onu yaradana aglattin beni doğum anında bile dua ettim sana ve defneye çok çabuk kavusun inşallah diye
İsim isim sayamadim ameliyathaneye girip çıkmamız yarım saat sürdü doğuran doğurmayan herkese dua ettim
Spinal büyük rahatlikmis oğlum ağladı ben girerken ona üzüldüm tansiyonum çıktı sonra düşürdüler oğlum çok yalvardı sadece annemin girdiği kapıyı gösterin diye nefesi ebe getirince video ya çekmişler oğlumun ayakları yerden kesilmiş ama hem ggülüp hemde anne diye ağlamış bana sarıldı odaya çıkınca beraber agladik şimdi kızım yanımda oğlum annanesiyle evde rabbime sonsuz şükürler olsun beni yeniden anne yapti
Ohh ne guzel bir dogum olmus. Miss gibi kizceni almissin kucaginaGünaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
canım benim bir tek erken doğum riskim oluştu. 19. haftamda kanamam ve kasılmam oldu. 33. haftanın sonuna kadar progestan kullandım. cumartesi doktor randevum var inş bir sıkıntı çıkmaz. onun harici çok şükür bi sıkıntım yok. rahim ağzı boyu iyi gidiyor. bebeğim dönmüşde. çatı muayenem daha yapılmadı. eşime de doktorum 15 haziranda alırız demiş :) ama babalık iznini tam kullanmak için 13 haziran pazartesi olacak galiba. inş sezeryan ameliyatın çok iyi geçer. sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın.@fulya3535 benim bebeğimde tüp bebekle oldu, benimde sezeryan olacak ama tek sebep tüp bebek olmasi değil, hem catım musait değilmiş hemde bebişim ters ama dr um banada ilk başta tup bebek kıymetli bebek oluyor normal doğum sezeryandan daha riskli bu kadar sıkıntı çekipte riske atmaya gerek yok demişti. Sonrasında olanlar sezeryanı destekledi ve pazartesiye gün verdi sezeryan olacak
Amin canim inşallah, seninde hakkında hayırlısı olsun, istersen bi başka dr a daha görün özellikle devlet hastanesi dr lari sezeryana pek yonelmiyorlar biriyle görüşüp kararını verebilirsincanım benim bir tek erken doğum riskim oluştu. 19. haftamda kanamam ve kasılmam oldu. 33. haftanın sonuna kadar progestan kullandım. cumartesi doktor randevum var inş bir sıkıntı çıkmaz. onun harici çok şükür bi sıkıntım yok. rahim ağzı boyu iyi gidiyor. bebeğim dönmüşde. çatı muayenem daha yapılmadı. eşime de doktorum 15 haziranda alırız demiş :) ama babalık iznini tam kullanmak için 13 haziran pazartesi olacak galiba. inş sezeryan ameliyatın çok iyi geçer. sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın.
ben varim 4 mayis :)Günaydın kızlar Bi gün daha geçti ve ben hala doğuramadımBenimle yakın tarihte olupta doğum yapamayan var mı çok ?
Ay tatlım bal kız bu yaa.sarı sarıGuzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Aynı günlerimiz benim dün gece baya bi kasık ağrım oldu acaba doğuruyor muyum dedim ama yokkGünaydın kızlaar doğum yapan herkesi tebrik ediyprum :)
Ben daha doğurmadım bekliyorum. Ama ne bir sancı ne bir belirti bişey var :/
Gunaydin.
Bugun de doguramadim
kesinlikle degilsin. bunlar billinen ve burda cok yaygin olarak kullanilan teknikler. bizim ebeveynlik dersinde hemsire bir suru dogum pozisyonu gosterdi bize (ve bazilari hakikaten cok ilginc!).
ben epiduralden biraz da o yuzden kacmaya calisiyorum ve sancilarimi evde gecirmeyi planliyorum. cunku elimde kolumda belimde bisilere bagli kalmak degil, yuruyerek ve gezerek bebegin asagiya inmesini saglamak istiyorum. gerci bazi epidurallerde yine yurunebiliyormus ama ben dedigim gibi sahsen ozgur olmayi yeglerim. bir de hydroterapiyi cok ovduler. sansima hastanenin dogum odasinda jakuzi olacakmis.
tabi bunlar hep kagitta.. acaba gercek de ne olacak ?
benim hastanenin onerdigi dogum plani soyle bir sey:
https://www.qch.on.ca/uploads/childbirth/NEWB 1091-11-06-D.pdf
belki sen de benzer bir sey kullanir hastanenin eline tutusturursun. sonra bir bakmissin aaa normal bir uygulama olmus ve Turkiye'ye dogum planini mavitepe getirmis
Suyum bittigi icin 36+5 de oglumu sezeryanla dogurdm cok sukur kavustuk 2300 grm dogdu minicik rabbim hepinize evlatlariniza kavusmayi nasip etsin
Oglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?