2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba dun ben de ayni dusunculerle gecirdim saatlerimi..2 saate yakin uyudu sanirim..aksam vakitlerinde yeniden hareketlendi ama ben baya giyinip hastane yoku tutuyordum nerdeyse...cuma kontrolum var 37+5 olacagiz insallah bakalim ne diyecek dr...

Canim benim gözün aydın ve geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,darısı basimiza hayırlısıyla

Canim olur mu hic. Tirnagi kirilsa icimiz erir. Evlat acisinin azi cogu olmaz ki. İnsan iyi olsun istiyor. Olumsuz bisey duyunca birden panikliyor. Cok normal bisey bu. Onemli olan o panik olumsuz halden cabuk kurtulmak. Cunku biz anneyiz guclu ve mutlu olmaliyiz ki cocuklarimizda oyle olsun

Ayy oglusuna kiyamam benn. Alikaanda bana sarilip aglamisti hic unutamam o ani. İnsallah abi kardes cok miutlu guzel gunleri olucak. Cok merhametli bizim kucuk abilerimiz

Ohh ne guzel bir dogum olmus. Miss gibi kizceni almissin kucagina

canım benim bir tek erken doğum riskim oluştu. 19. haftamda kanamam ve kasılmam oldu. 33. haftanın sonuna kadar progestan kullandım. cumartesi doktor randevum var inş bir sıkıntı çıkmaz. onun harici çok şükür bi sıkıntım yok. rahim ağzı boyu iyi gidiyor. bebeğim dönmüşde. çatı muayenem daha yapılmadı. eşime de doktorum 15 haziranda alırız demiş :) ama babalık iznini tam kullanmak için 13 haziran pazartesi olacak galiba. inş sezeryan ameliyatın çok iyi geçer. sorunsuz sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladını kucağına alırsın.

Amin canim inşallah, seninde hakkında hayırlısı olsun, istersen bi başka dr a daha görün özellikle devlet hastanesi dr lari sezeryana pek yonelmiyorlar biriyle görüşüp kararını verebilirsin

Herşey başa mı dönüyor benim midem bulanmaya başladı sabah özellıkle bulantıyla uyandım kahvaltı yaptım gectı şimdi yine var

Ay tatlım bal kız bu yaa.sarı sarı allahım kucağına almayı nasip etsin canım.

Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı

wowww, süpermiş valla. öncesinde ne olacak nasıl olacak, kimler ne ş yapacak, ne bileyim doğunca ilk ne istiyorsun fala süper yaa.. doğum planı deyince ben daha çok normal sezeryan hani en fazla eşim yanımda olsun gibi bişeyler düşünmüştüm, bu liste baya detaylıymış. Bunlarla doktorun yanına gitsem beni kovalar mı acaba ben yine de doğum öncesi bi konuşayım, belki yer. En azından kafamda bir kaç şey var, bu kadar detay olmasa da :) çok teşekkürler işime yarar umarım ordakileri ikna edebilirsem doğum öncesi

Oglum yarın büyük bir kalp ameliyatina giriyor daha 7 günlük Allah rızası için okuyun

bebeklerimiz bizden daha güçlüler, hayırlısıyla atlatır ameliyatı, bir an evvel toparlar inşallah. Sen sakin ve güçlü ol, moralini bozma hiç. Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…