2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canım benim yaa, nasıl güzel, nasıl masum. Maşallah gayet de sağlıklı görünüyor defnemiz.
Ayrıca artık minik de değil, koca kız olmuş bu annesi yakında evine ailesine kavuşacak. kuzum benim

Allah kolaylık versin hayırlısıyla bi avazda canım, sağ salim kucağına alırsın inşallah.

maşallah ikinize de çok güzel anlatmışsın canım. darısı başımıza olsun :)

gözün aydın, analı babalı büyütmek nasip olsun

bugun sancım mı var ne :-( beliim ve bacaklarım ağrıyor ara ara adet olacak gibi bi ağrı. acaba bu mudur doğum sancısı

doğum sancısının ne olduğunu bilmiyorum ama artık bileğim burkulsa, hapşursam aha doğum belirtisi der oldum Allah sonumuzu hayır etsin, ne diyim.
Bi avazda kolayca doğurup sağlıklı bebişler dünyaya getiririz inşallah

Son düzenleme:
Kizlar bugun 11 gunluk olduk ama halen göbek bagimiz dusmedi dusmeye de niyeti yok gibi ne yapsam bilemedim

Gunaydin.
Bugun de doguramadim

Canım bizim kızların gelesi yok keyifler yerinde baksana
Arkadaşım doğum yaptı bana bol bol yürü diyo şimdi çıkıp deli gibi yürüycem
Ben çok geziyodum bana sokakta doğurucaksın artık derlerdi ama hala tık yok bugün zorlarsam olur belki

bende dun doktordaydim ,bebek kanalda,acilma 3cm,sanci var,ben farketmeden nisanda gelmis ee bugun de olabilir 10 gun de surebilir diyo.bebek iriymis de yavas ilerliyomus.yurumekten belim kopuyo,hergece sancilardan uyuyamiyorum ama bebegin gelesi yok.bide iri bebek dogurcak olmanin stresi bindi doktor vucudun musait yaparsin diyo ama...

Canım kaç kg baby

Istahsizlik var. Yorgunluk had safhada. Adet sancisi bel agrisi yokluyup duruyor. Mide bulantisi mevcut... Her seyde bir belirti arar oldum( yaklasio mudur ki dogum. Nasil olacak ki o sanciyi anlamazsam die cekiniyorum herkes anlarsin anlarsiiiin diyo :)

benim ikinci gebeligim gercekten de sanci sıklasmaya baslayip siddeti arttikca anliyo insan dogumun basladigini ama su ara bende her bağırsak sorununu her bulantiyi kalp carpintisinu dogum alameti sanar oldum.bunlara kalsa 10 kere baslamisti dogum :)

Günümüz aynı canım seninle nişan geldiğini farkedemedim dedin doktorunmu söyledi nişanın geldiğini bak tedirgin oldum şimdi nişan konusunda

Bizimde kontrolumz vardi bugün hersey gayet yolunda e ne bekliyosun dogursana dedi doktorm
Son bi haftamiz kaldi inşallah sanci gelirde daha fasla strese girmeyiz bolbol yuru en az gunde 2 saat hatta 3 diyor bakalim stres dolu bi haftaya girdik bakalim
Allahm bekleyen herkese sancisini versin bi avazda kurtarsin inşallah

Canim 2 aşılama bi tüp bebek yaptırmış biri olarak söylüyorum, suan kendini çok dinliyorsun ve vücudun seni yanıltıyor olabilir, 2 asilamamda bir sürü belirti bulup kendimi umitlendirdim ve sonuç hüsran oldu, tüp bebek yaptırdım zerre kadar belirtim olmadı çünkü kendimi dinlemedim başka şeylerle ilgilendim ve sonuç hamileydim. Şu aşamada belirti kesinlikle olmaz en az 8-10 haftalik gebe olacaksinki az bucuk belirtin olsun. Tavsiyem kendini dinleme beslenmene dikkat et, sık sık dinlen, inşallah tutar Allah yardimcin olsun

Bence biz koyvermeden.gelmicekler. baksana hanfendiler inada.bindirdi. sen.bol bol yuruyorsun ben.tembel modda. Demek ki.ne.yaparsan yap gelecekleri yoksa.hicbisi ise.yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…