- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.441
Prensesim ve ben Eki Görüntüle 1829998 kızım 2760 gr 37+2 gunluk
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
Arkadaşlar suyum geldi hastanedeyiz şuan doğum sabahı bulabilirmiş ara ara sancım var hepinizden dua bekliyorum 39+3 günlük oldum inşallah sağlıklı kolay bi doğum olur ve Ecem Beril'i mi kucağıma almak nasip olur
Günaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
Selam, kızlar grubta pek aktif deildim . 2. Bebegim 10 mayıs sezeryan günümdu ama pazar gecesi suyum geldi pazartesi sabahı doğuma gittim nasipse bugun eve gecicez emzirmemiz biraz yorucu ve zor. Hepinize sağlıklı doğumlar
bugun sancım mı var ne :-( beliim ve bacaklarım ağrıyor ara ara adet olacak gibi bi ağrı. acaba bu mudur doğum sancısı
Gunaydin.
Bugun de doguramadim
bende dun doktordaydim ,bebek kanalda,acilma 3cm,sanci var,ben farketmeden nisanda gelmis ee bugun de olabilir 10 gun de surebilir diyo.bebek iriymis de yavas ilerliyomus.yurumekten belim kopuyo,hergece sancilardan uyuyamiyorum ama bebegin gelesi yok.bide iri bebek dogurcak olmanin stresi bindi doktor vucudun musait yaparsin diyo ama...
Canım kaç kg baby
Istahsizlik var. Yorgunluk had safhada. Adet sancisi bel agrisi yokluyup duruyor. Mide bulantisi mevcut... Her seyde bir belirti arar oldum( yaklasio mudur ki dogum. Nasil olacak ki o sanciyi anlamazsam die cekiniyorum herkes anlarsin anlarsiiiin diyo :)
bende dun doktordaydim ,bebek kanalda,acilma 3cm,sanci var,ben farketmeden nisanda gelmis ee bugun de olabilir 10 gun de surebilir diyo.bebek iriymis de yavas ilerliyomus.yurumekten belim kopuyo,hergece sancilardan uyuyamiyorum ama bebegin gelesi yok.bide iri bebek dogurcak olmanin stresi bindi doktor vucudun musait yaparsin diyo ama...
Ay kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı
Bizde 40+2 yiz canım bugün kontrole gittim 3750 olmuş tosunum cuma günü suni sancıyla başlatacak doğumu doktorumHala bekliyorum... 40+5 deyim. Hala sancı vs yok... Yarın hastaneye gidicem...
Bence biz koyvermeden.gelmicekler. baksana hanfendiler inada.bindirdi. sen.bol bol yuruyorsun ben.tembel modda. Demek ki.ne.yaparsan yap gelecekleri yoksa.hicbisi ise.yaramıyorCanım bizim kızların gelesi yok keyifler yerinde baksana
Arkadaşım doğum yaptı bana bol bol yürü diyo şimdi çıkıp deli gibi yürüycem
Ben çok geziyodum bana sokakta doğurucaksın artık derlerdi ama hala tık yok bugün zorlarsam olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?