- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.461
39 +1 im. Benimki de 3700 gr lik bi tosuncuk. PaZartesi bende.isticem sunni. Hic istemesemde aslinda. Umarim gerek kalmaz. her arayan beni ve esimi dogurdun mu diyor. Doğursak haberiniz olur yani sormanin anlami ne. GeriliyorumBizde 40+2 yiz canım bugün kontrole gittim 3750 olmuş tosunum cuma günü suni sancıyla başlatacak doğumu doktorum
Ayyyy aynı bendeki durum. Peki açılman olup olmadığı, rahim ağzının durumuyla ilgili ne dedi Dr unBizde 40+2 yiz canım bugün kontrole gittim 3750 olmuş tosunum cuma günü suni sancıyla başlatacak doğumu doktorum
2 cm açılmam varmış canım bayaa canım yandı açıkcası bugünkü muaynede Rabbim bi avazda kurtarsın hepimiziAyyyy aynı bendeki durum. Peki açılman olup olmadığı, rahim ağzının durumuyla ilgili ne dedi Dr un
Hiç sorma canım dediğin gibi bende çok gerginim en sonunda dedim birine doğurdum sizden saklıyorum diye.. Çok anlayışsızlar var etrafımızda rahatlatacakları yere panik ediyorlar geriyolar neyse artık son günler inşallah geçicek bitecek artık...39 +1 im. Benimki de 3700 gr lik bi tosuncuk. PaZartesi bende.isticem sunni. Hic istemesemde aslinda. Umarim gerek kalmaz. her arayan beni ve esimi dogurdun mu diyor. Doğursak haberiniz olur yani sormanin anlami ne. Geriliyorum
Bence biz koyvermeden.gelmicekler. baksana hanfendiler inada.bindirdi. sen.bol bol yuruyorsun ben.tembel modda. Demek ki.ne.yaparsan yap gelecekleri yoksa.hicbisi ise.yaramıyor
Hiç sorma canım dediğin gibi bende çok gerginim en sonunda dedim birine doğurdum sizden saklıyorum diye.. Çok anlayışsızlar var etrafımızda rahatlatacakları yere panik ediyorlar geriyolar neyse artık son günler inşallah geçicek bitecek artık...
wowww, süpermiş valla. öncesinde ne olacak nasıl olacak, kimler ne ş yapacak, ne bileyim doğunca ilk ne istiyorsun fala süper yaa.. doğum planı deyince ben daha çok normal sezeryan hani en fazla eşim yanımda olsun gibi bişeyler düşünmüştüm, bu liste baya detaylıymış. Bunlarla doktorun yanına gitsem beni kovalar mı acababen yine de doğum öncesi bi konuşayım, belki yer. En azından kafamda bir kaç şey var, bu kadar detay olmasa da :) çok teşekkürler işime yarar umarım ordakileri ikna edebilirsem doğum öncesi
Aynen canım niyetleri yok gelmeye bugün kont vardı sancim hiç çıkmadı açılma falan da yok 40haftayı gorucez bu gidişle. Benimde sağ tarafta hep ayağını bi çıkartıyor yumurta gibi cikiyor:)) dokunuyorum içeri cekiyo elimi çekince tekrar dayiyor yeri daraldı yavrumun.
Benimde bugün kontrol net vardı ama hiç gelcek gibi gözükmüyor hanfendi biz bu kızlarla yandık sericim :) bana da ozleyeceksin diyorlar ben özleyeceğim eminim ama bebeimide biran önce görmek istiyorum bakalim ne zaman gelecek bizimde kilosu 3.050 çıktı çok olmasın zaten sonra nasıl çıkacak :))
Canim maşallah defne kuzusuna nasılda tatlı olmuş büyümüş bi bakmissin cikmissiniz hst ne den evinize. Neden buyumedi araştırılacak diyordun bi sonuca varildimi belki yazdin ama göremedim ben. Ama çok huzurlu duruyor annesi büyümeyi size kavuşmayı bekliyor. Birde anne sutu veriyor musun yoksa mama mı veriyorlar? Sende bu pozitifliligini hiç bırakma olurmu:)
yesinler o mini minnagi! ama bence kiz cocuklari biraz daha iri oluyor yaa... neden bilmiyorum ama bu aralar dogan her kiz bebegi biraz daha toplu azicik daha sisko geliyor gozume. erkekler basta daha bi ince yapili oluyor sanki...Canım mutlaka dikkat et.biz şimdi fark ettik büyük ihtimal benim ilk hamileliktede şeker vardı ama bilemediler.çünkü kızım ödemli doğmuştu çok şişti.oğlum öyle olmadı hiç şişliği yoktu.hatta ben görünce çok şaşırdım doktora dedim minicik bu.doktorda diyo sen şimdi bu çocuğu beğenmedinmibeğendimde çok minik geldi bana dedim.son zamanlarınız canım aman dikkat edin.
39 +1 im. Benimki de 3700 gr lik bi tosuncuk. PaZartesi bende.isticem sunni. Hic istemesemde aslinda. Umarim gerek kalmaz. her arayan beni ve esimi dogurdun mu diyor. Doğursak haberiniz olur yani sormanin anlami ne. Geriliyorum
Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
allahım allahımm bu ne güzellik böyle maşallh prensesee yerim ben minnak ayaklarınıKucuk ablacik
ne gzel olmuş canım hıkayen sağlıkla buyut bebeğini inşşalhGünaydı güzel anneler. Mutlu sona ulaştık bizde çok sukur.pazar günü hafiften bel ağrıları ve iştahkesilmesi olmaya bbaşlamıştı. Pazartesi kntrolumuz vardi 15 de ve bnm sancilarim baslamisti. 10 dk da bir geliyordu.nst de sancılar 80 flndi.akşama dgru ağrıların ssıklığı artık 19 da hastaneye geldgnzde aaçılma3 cm di.eve gdip sancılarıevde cekeyim dedim.gece 12 oldu ve aağrılar 2 dk da bir olmaya başlamıştı.ama açılma 5 cm di daha.ssancılar dayanılmazdı ama yapcak hicbisi yoktu.sabah 4 oldu ve açılma 8 cm e ulaştı bn artık ddayanamaz haldeydim.doktorumuz geldi ve normaldogum sureci başlamıştı.olanca gücümle ıkındım bebeğimin basi gozukmustu dgr ikinmamda bebeğin başı çıktı ve ardından bedeni.doğum anı toplam 7 dk surdu.ve melek kızım dünyaya gözlerini acti.onun içimden kayip git mesiyle karnım bomboş kaldi.ama artıkcnm.kkızım bal yanaklim yyanımdaydı.Rabbim kimseyi bu yolda koymasin inş.dünyanın en güzel armaganiymis anne olmak
yok be anam yaaaa.. tik yok bizde..
Canım ben normal yolla hamile kaldım ama adet günüm geldiğinde aynı adet olcakmışım gibi oldyAy kızlar bana bı bakın lutfeeeen ya cuma gunu ıkınxı asılamamı oldum rahmımde sızı var makata vuran bı agrı gıbı bısı var yumurtalıklarım sızlıyr bazan hıssedyrm bazen otrp kalkarken anlık agrılarım olyo sızce bunlar gebelık belırtısı mı sızde byle seyler yasadınız mı gecenkı asılamam da olmamıstı
Seninde az kaldı tatlım.heyecanla doğum hikayeni bekliyorumyesinler o mini minnagi! ama bence kiz cocuklari biraz daha iri oluyor yaa... neden bilmiyorum ama bu aralar dogan her kiz bebegi biraz daha toplu azicik daha sisko geliyor gozume. erkekler basta daha bi ince yapili oluyor sanki...
valla bilmiyorum iremcim. biz de surekli parmak deliyoruz iste. gecen gun is yerimdeki masami toparliyayim dedim, farketmeden kanli ellerimle her yere dokunmusum. bir de kan temizledim ordan burdan. hersey bebis icin. yoksa ben takmazdim o kadar sekerim cikmis ben kilo almisim bilmem ne... hepi topu 9 ay degil mi bu!
yok be anam yaaaa.. tik yok bizde..
aksamlari isik tutucam artik alttan. yolu gorsun bizim ki diye. ne bi sanci var ne bi nisan, ne bi su sizmasi... bayagi hazirani bekletecek bu eleman!
bugun iki saate kadar doktor kontrolum var. bakalim ne diyecek tuktor amcamiz :)
2 cm açılmam varmış canım bayaa canım yandı açıkcası bugünkü muaynede Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi
Bende hiç açılma yoktu en son. Yarın için Dr suni sancıyla başlatalım demişti. Ama hiç açılma yokken suni sancı ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Bebek içerde iyiyse biraz daha beklesek daha iyi olmaz mı diyorum. Sezeryan da istemiyorum suni sancı da. Rabbim hayırlısını nasip etsin
ayyyy keske devin gelse de yazsamCanım ben normal yolla hamile kaldım ama adet günüm geldiğinde aynı adet olcakmışım gibi oldy
Seninde az kaldı tatlım.heyecanla doğum hikayeni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?