2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizde 40+2 yiz canım bugün kontrole gittim 3750 olmuş tosunum cuma günü suni sancıyla başlatacak doğumu doktorum
39 +1 im. Benimki de 3700 gr lik bi tosuncuk. PaZartesi bende.isticem sunni. Hic istemesemde aslinda. Umarim gerek kalmaz. her arayan beni ve esimi dogurdun mu diyor. Doğursak haberiniz olur yani sormanin anlami ne. Geriliyorum

Bizde 40+2 yiz canım bugün kontrole gittim 3750 olmuş tosunum cuma günü suni sancıyla başlatacak doğumu doktorum
Ayyyy aynı bendeki durum. Peki açılman olup olmadığı, rahim ağzının durumuyla ilgili ne dedi Dr un

39 +1 im. Benimki de 3700 gr lik bi tosuncuk. PaZartesi bende.isticem sunni. Hic istemesemde aslinda. Umarim gerek kalmaz. her arayan beni ve esimi dogurdun mu diyor. Doğursak haberiniz olur yani sormanin anlami ne. Geriliyorum
Hiç sorma canım dediğin gibi bende çok gerginim en sonunda dedim birine doğurdum sizden saklıyorum diye.. Çok anlayışsızlar var etrafımızda rahatlatacakları yere panik ediyorlar geriyolar neyse artık son günler inşallah geçicek bitecek artık...

Bence biz koyvermeden.gelmicekler. baksana hanfendiler inada.bindirdi. sen.bol bol yuruyorsun ben.tembel modda. Demek ki.ne.yaparsan yap gelecekleri yoksa.hicbisi ise.yaramıyor

Bugün ektim yürüyüşü bi üşenti geldi bilemedim hava karanlık içimden çıkmak gelmedii
Böylede gelirse hoşgelirler napalım

Al bendende o kadar canım insanlar çok düşüncesiz psikolojimizi anlayamıyolar bende soranlara içimde tutucam diye cevap veriyorım

burada bir suru dogum plani mevcut. devletten gelen, ozel kliniklerden gelen, kadin topluluklarindan gelen... ama ben hastaneninkini tercih ettim cunku buna alisiklar ve sanirim soylemek istedigim daha fazla bir sey yok. cunku evet yeterince detayli soruyorlar.

doktor da kabul etmezse mavitepecim, tuktooooor tuktoooor sen hem gel benim en ozel yerlerimi kes, hem de bana karisma de. yok artikhhhh dersin :) bir de doktorlarin dayak yiyip, olduruldugu bir ulkede, sanirsam iki uc sorun var diye sana ters bir laf etmeyecektir diye dusunuyorum. gerci ededebilir. uykusuz bu adamlar. hahaahha

ahahaha sekerim senin ki inatci degilmis geri cekiyorsa eger. ben gecen gun babasina gosterdim bak cevrele ayagi bu resmen diye. kocam dedigimi yaparken bizimki inadina inadina tekmeliyordu. resmen gobegime birinin dokunmasini yasakladi!

yesinler o mini minnagi! ama bence kiz cocuklari biraz daha iri oluyor yaa... neden bilmiyorum ama bu aralar dogan her kiz bebegi biraz daha toplu azicik daha sisko geliyor gozume. erkekler basta daha bi ince yapili oluyor sanki...

valla bilmiyorum iremcim. biz de surekli parmak deliyoruz iste. gecen gun is yerimdeki masami toparliyayim dedim, farketmeden kanli ellerimle her yere dokunmusum. bir de kan temizledim ordan burdan. hersey bebis icin. yoksa ben takmazdim o kadar sekerim cikmis ben kilo almisim bilmem ne... hepi topu 9 ay degil mi bu!

Nicin suni icin acele ediyorsun canm ben 41nci haftaya kadar beklemek niyetindeyim bi sikinti olmassa en azindan 40+yi gormek istiyorum

amaaaaaaaaaaaaaaaaaan kalbim cikacak sandim ya yerinden! bu ne guzellik neffcim, nazara gelmissiniz vallahi siz! once cirkiiiiiiin dicem, sonra kicimi kasicam, en son da masallah lari siralayip ekranima tu tu diye tukurcem!! dur... hepsini yaptim sirayla!

masallah defnemize yaaa! agzina burnuna kurban oldugum. kocaman olsun, bu guzelligi daha da artsin insallah.
ne de tatli uyumus. canim benim yaa.. valla ben senin yerinde olsam neffcim su bebegi gordugun camlari yalamaya baslamistim. opmeden koklamadan dayanamaz ki insan! allahtan senin ali kaanin var. en azindan onu koklayip seviyorsun da dayanmasi kolaylasiyor. cok uzun surmesin bu hasretiniz neffcim. insallah kocaman olur da cuk cuk emer seni en kisa zamanda!

allahım allahımm bu ne güzellik böyle maşallh prensesee yerim ben minnak ayaklarını

ne gzel olmuş canım hıkayen sağlıkla buyut bebeğini inşşalh

Kızzz mirandaaaaaa miranda_1986 doğuramadımm ben halaaa sen ne alemdesin varmı ağrı mağrı bişe
yok be anam yaaaa.. tik yok bizde..
aksamlari isik tutucam artik alttan. yolu gorsun bizim ki diye. ne bi sanci var ne bi nisan, ne bi su sizmasi... bayagi hazirani bekletecek bu eleman!

bugun iki saate kadar doktor kontrolum var. bakalim ne diyecek tuktor amcamiz :)

Canım ben normal yolla hamile kaldım ama adet günüm geldiğinde aynı adet olcakmışım gibi oldy
Seninde az kaldı tatlım.heyecanla doğum hikayeni bekliyorum

Hahah ilahi Miranda'cım güldürdün beni
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cuma günüde son günümüz 40 bitiyo o güne kadar gelceğini sanmıyorum bende Cumaya n kaldıki

2 cm açılmam varmış canım bayaa canım yandı açıkcası bugünkü muaynede Rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi

Bende hiç açılma yoktu en son. Yarın için Dr suni sancıyla başlatalım demişti. Ama hiç açılma yokken suni sancı ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Bebek içerde iyiyse biraz daha beklesek daha iyi olmaz mı diyorum. Sezeryan da istemiyorum suni sancı da. Rabbim hayırlısını nasip etsin

Canım gününü tamamladın sende değil mi? N kadar geçti üstünden suni vercek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…