- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.481
Hahah ilahi Miranda'cım güldürdün beni
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cuma günüde son günümüz 40 bitiyo o güne kadar gelceğini sanmıyorum bende Cumaya n kaldıki
doğum sancısının ne olduğunu bilmiyorum ama artık bileğim burkulsa, hapşursam aha doğum belirtisi der oldumAllah sonumuzu hayır etsin, ne diyim.
Bi avazda kolayca doğurup sağlıklı bebişler dünyaya getiririz inşallah
Amin sagol canmgözün aydın, uzuuun ömürlü sağlıklı bir bebek olur inşallah
Sagol canim amin insallahGözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, sağlığınız yerindeyse Miniklerin önemli değil o hemen toparlar annesi merak etme
Canım ben normal yolla hamile kaldım ama adet günüm geldiğinde aynı adet olcakmışım gibı oldy
Sagol canim amin insallah
Sukur bir sorunmz yok masallah
Ama zayif bide ememiyor sagip veriyorm sutu
benim bebegin anasi sabirsiz azicik :) ben hep aklimda 38. haftada falan cikar gelir bu diye kendimi sartlamisim 9 aydir. bebeklerin yuzde 88i 38-40 hafta arasi doguyormus yaaa!
ama o istatistik bilgisini kim teze vurduysa canina okumak lazim. bizim mayis bebekleri bildigin ya mart-nisan geldi, ya da 40. haftayi doldurup gecirdi. 38-40 arasi dogum yapan yok herhal!
sana da icimden geldi yesmerstarcim, cok sevdigim bir arkadasimin dogum gunu 12 mayis. insallah senin bebis 12 sinde dogar. yarin cikar da cat kapi gelir!
Ay canım inşallaahhhağzından bal damlıyo hayırlısıyla gelsin artık çantada kırıştı giyceklerimiz
Bende 38 e şartlamıştım kendimi ama 40ı görcez sankio yüzden geçmiyo günler
Doktorumda aynı şeyleri söyledi eskiden doğumlar 40 haftaya gelince aklımız çıkardı korkardık 38de olurdu doğumlar dedi ama şimdi hep böyle diye beni teselli etmeye çalıştı canım
Canım gününü tamamladın sende değil mi? N kadar geçti üstünden suni vercek?
canim cevabin icin cok sagol denicem herseyi yeter ki emsinAnnem esim biyandan kafası ittiler memeyedoğru tabi benimki emmekistemiyo kafasını gene geri çekmeye calisiyo agliyo biberona alismisya hazir agzina dokulsun istiyo ben o ter kan içinde kaldik ama esimin baskisiylada yılmadım çünkü diğer türlüsü çok daha zor gece kalkip isitiyosun yemiyo sonra soguyo tekrar isit vs çok zor ilk günler sarilik tehlikesi olduğu için ama mamada olsa kesinlikle ver daha sonra böyle yapmaya çalış o inatsa sen daha inat ol aglasin boşver hatta agladinda ağzını aciyoya daha iyi memeyi kavrar ustende biberondaki dağılmış sutunu memeye doğru damlatki memedem sut geliyo sansin canm allah yardimcimiz olsun
Bugün 40+5 bitcek. Daha beklemelimiyim bilmiyorum
Doktorum uygun görürse itiraz etmicem. Denicem. Zaten haftaya 39+6 filan oluyorym.Nicin suni icin acele ediyorsun canm ben 41nci haftaya kadar beklemek niyetindeyim bi sikinti olmassa en azindan 40+yi gormek istiyorum
ay dun annem catlayarak guldu bana. cunku bes alti kere ardi ardina cok sesli bir sekilde hapsurunca, ben anne dogum boyle mi basliyor diye sordum.
kadin yarim saat sonra kendine gelince, kizim sen dogururken cok sasircaksin galiba. o hic oyle kolay dogar mi! dedi.. hak vermedim de degil aslinda ama o kadar cok hapsurdum ki dogmasa bile bebek asagiya inmistir bence!
hahaha ay çok güldürdün beni yaa.
aynen öyleyiz bu ara, zırt pırt gidip nişan geldi mi diye bakıyorum, ı-ıh tık yok. Karnım indi mi diyorum o da yok. iki gündür midem bulanıyor bu sefer de bunu belirti saydım kendime hadi bakalım ne olacak!!
6-7 hafta önce geliyordu bebek zor durdurdular, şimdi de gelsin diyoruz, bizim inatçı keçi gelmiyor bu sefer de.sağlığıyla gelsin de beklerim ben yavrumu, mayısı tutturamazsa haziranda gelsin artık napalım.
Günümüz aynı canım seninle nişan geldiğini farkedemedim dedin doktorunmu söyledi nişanın geldiğini bak tedirgin oldum şimdi nişan konusunda
Benimde az önce nişanım geldi kızlar ağrılarımda şiddetlendi sıcak banyo yaptım bakayım bekliyoruz
21 mayistan once gelsin yaaa.. ikizler olmasin.ben basagim. anlasamam :) :) :)hahaha ay çok güldürdün beni yaa.
aynen öyleyiz bu ara, zırt pırt gidip nişan geldi mi diye bakıyorum, ı-ıh tık yok. Karnım indi mi diyorum o da yok. iki gündür midem bulanıyor bu sefer de bunu belirti saydım kendime hadi bakalım ne olacak!!
6-7 hafta önce geliyordu bebek zor durdurdular, şimdi de gelsin diyoruz, bizim inatçı keçi gelmiyor bu sefer de.sağlığıyla gelsin de beklerim ben yavrumu, mayısı tutturamazsa haziranda gelsin artık napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?