2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hahah ilahi Miranda'cım güldürdün beni
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Cuma günüde son günümüz 40 bitiyo o güne kadar gelceğini sanmıyorum bende Cumaya n kaldıki

benim bebegin anasi sabirsiz azicik :) ben hep aklimda 38. haftada falan cikar gelir bu diye kendimi sartlamisim 9 aydir. bebeklerin yuzde 88i 38-40 hafta arasi doguyormus yaaa!
ama o istatistik bilgisini kim teze vurduysa canina okumak lazim. bizim mayis bebekleri bildigin ya mart-nisan geldi, ya da 40. haftayi doldurup gecirdi. 38-40 arasi dogum yapan yok herhal!

sana da icimden geldi yesmerstarcim, cok sevdigim bir arkadasimin dogum gunu 12 mayis. insallah senin bebis 12 sinde dogar. yarin cikar da cat kapi gelir!

ay dun annem catlayarak guldu bana. cunku bes alti kere ardi ardina cok sesli bir sekilde hapsurunca, ben anne dogum boyle mi basliyor diye sordum.
kadin yarim saat sonra kendine gelince, kizim sen dogururken cok sasircaksin galiba. o hic oyle kolay dogar mi! dedi.. hak vermedim de degil aslinda ama o kadar cok hapsurdum ki dogmasa bile bebek asagiya inmistir bence!

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, sağlığınız yerindeyse Miniklerin önemli değil o hemen toparlar annesi merak etme
Sagol canim amin insallah
Sukur bir sorunmz yok masallah
Ama zayif bide ememiyor sagip veriyorm sutu

Canım ben normal yolla hamile kaldım ama adet günüm geldiğinde aynı adet olcakmışım gibı oldy

Anladım canım cevabın ıcın tesekkurler benım adete 9 gun var belırtı ıcınde cok erken bılıyrum ama catlatma ıgnesı yapıldıgında sagtarafımdakı agrıdan (ıkı tane yumurtam vardı ıkısıde sag taraftaydı)yumurtaların catladıgını anlamstım bu da onun gıbı bıseymı dıye dusundum bu arada Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)

Ay canım inşallaahhh ağzından bal damlıyo hayırlısıyla gelsin artık çantada kırıştı giyceklerimiz
Bende 38 e şartlamıştım kendimi ama 40ı görcez sanki o yüzden geçmiyo günler
Doktorumda aynı şeyleri söyledi eskiden doğumlar 40 haftaya gelince aklımız çıkardı korkardık 38de olurdu doğumlar dedi ama şimdi hep böyle diye beni teselli etmeye çalıştı canım

olur mu olur yesmerstarcim. isteyenin biiiiiiiiiiir vermeyinin iki yuzu kara :)

mum yaktim, dilek tuttum senin icin. yarin olsun dogumun. ben de sabah guzel haberinle uyanayim

canim cevabin icin cok sagol denicem herseyi yeter ki emsin

Bugün 40+5 bitcek. Daha beklemelimiyim bilmiyorum

Plasenta hala besliyosa bebeği ve suyu yeterliyse bekletiyo bazı doktorlar benimki öyle dedi bana

Senin için artık durum gerçekten dayanılmaz bir hal almıştır hakkında hayırlısı olsun canımcım

hahaha ay çok güldürdün beni yaa.
aynen öyleyiz bu ara, zırt pırt gidip nişan geldi mi diye bakıyorum, ı-ıh tık yok. Karnım indi mi diyorum o da yok. iki gündür midem bulanıyor bu sefer de bunu belirti saydım kendime hadi bakalım ne olacak!!
6-7 hafta önce geliyordu bebek zor durdurdular, şimdi de gelsin diyoruz, bizim inatçı keçi gelmiyor bu sefer de. sağlığıyla gelsin de beklerim ben yavrumu, mayısı tutturamazsa haziranda gelsin artık napalım.

benim bu doktoru anlayan varsa beri gelsin!!!!
su gune kadar bebegin beklenen dogum tarihi 26 mayis dedi durdu. ben adetime gore 30 hesaplamistim, o hep erken gelecek dedi. 36. haftada ultrasona girdim, tarihi 1 hazirana cevirdi. hadi oynasin uc bes (ki o kadar bekletmesin!). ama bugun de rahmimi olcup 38 haftayla uyumlusun dedi. sanirim doktora gore ben 41 hafta gebe kalicam. kacinci haftadayim sastim yaaaa!

ogluuuuuuum cik gel bebeeeeeeeeeem bekletme annenniiiiiiii

valla su karin inmesi konusu cok acayip... ben bir gun bakiorum inmis inmis diyorum. bir daha bakiyorum yok beeee duruyo yerinde diyorum. nasil anlayacagimi anlayamadim :))

ne gelmiyo ki bizim bu oglanlar?

Günümüz aynı canım seninle nişan geldiğini farkedemedim dedin doktorunmu söyledi nişanın geldiğini bak tedirgin oldum şimdi nişan konusunda

bende her tuvalete gittigimde bakiyodum camasirima hevesle artik nisandan anlarim basladigini diye doktorum vajinal muayenede soylesi nisanin gelmis farketmemissin diye sasirdim bende.

21 mayistan once gelsin yaaa.. ikizler olmasin.ben basagim. anlasamam :) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…