2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim nişanım geleli tam 1 hafta oldu. Ama hala bekliyorum
Benimde az önce nişanım geldi kızlar ağrılarımda şiddetlendi sıcak banyo yaptım bakayım bekliyoruz

valla biz doguralim da, siz bu aksam dogurun kizlar. gunu gecince beklemesi cok zor!! ben 37 yi bitirdigim andan itibaren (ki sadece 2 gun oldu!) resmen yerimde duramiyorum.

sizin nisanininiz da gelmis.. artik olmadi halaya buyur edelim sizi.. te hey hey hey hey

cocuk boyle de dogmazsa nasil dogar bilemiyom artikin

Benimde az önce nişanım geldi kızlar ağrılarımda şiddetlendi sıcak banyo yaptım bakayım bekliyoruz

Ayyy hadi bakalım inşallah herşey yolunda olur sağlıklı sıhhatli alırsın bebeğini kucağına. 40+2 deydin sen hadi bana da dua et inş normal şekilde sorunsuz doğumlarımız olsun

21 mayistan once gelsin yaaa.. ikizler olmasin.ben basagim. anlasamam :) :) :)

ben de boğa diye düşünmüştüm ama nasip artık. Eşimle hep ikizimiz olsun tek seferde iki çocuk büyür gider diyorduk, ama çocuk ikizler olabilir kısmını hiç düşünmemişiz

oyy bir iki gün diye duymuştum ben, bir hafta da çokmuş Son zamanlarda beklemek daha mı zor ne
kolay doğumun, sağlıklı bebişin olsun inşallah..

Ben de o yüzden ha bugün ha yarın diye bekler oldum... Bakalım daha ne kadar sürecek. Ama Dr un alttan muayenesi tetikledi zannederim

Ben de o yüzden ha bugün ha yarın diye bekler oldum... Bakalım daha ne kadar sürecek. Ama Dr un alttan muayenesi tetikledi zannederim

bu tetikleme olayından bikaç kişi daha bahsetti. Ben de doktora söylesem diyorum ama nasıl söylenir ki böyle bişey, hocam bi dürtüver de gelsin bizim paşa mı dicem

bu tetikleme olayından bikaç kişi daha bahsetti. Ben de doktora söylesem diyorum ama nasıl söylenir ki böyle bişey, hocam bi dürtüver de gelsin bizim paşa mı dicem
bu olayin ingilizcesi membrane sweep diye geciyor. doktor eliyle bebegin kesesiyle serviksin arasini aciyor. bu da dogumu hizlastiriyor.
ama turkcesi ne bilemiyom :)

bu olayin ingilizcesi membrane sweep diye geciyor. doktor eliyle bebegin kesesiyle serviksin arasini aciyor. bu da dogumu hizlastiriyor.
Her doktor bilmiyor herhalde bu yöntemi. Yoksa neden suni yada sezeryan seçeneği sunsunlar. Bu yöntemi kullansalar da bizi de stresten kurtarsalar.

Her doktor bilmiyor herhalde bu yöntemi. Yoksa neden suni yada sezeryan seçeneği sunsunlar. Bu yöntemi kullansalar da bizi de stresten kurtarsalar.

yani simdi dedigin seyler farkli seyler. suni sanci adi ustunde sanci getiriyor. membrane sweep dedikleri yontem acilma yaratiyor. acilmasi olup sancisi gelmeyen insanlar var. ya da sancisi olup acilmasi olmayan. ikisi de olup suyu patlamayan. o zaman ebeler amniyotik kesesini kendileri deliyorlar...
sezeryan icin de bu ucu gibi normal dogumu tetikleyecek seyler yapilmasina zaten gerek yok. direk kesiyo biciyo :)

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah bi avazda kurtuluruz hepimiz beklemedeyiz biz hala... Bugünkü çatı muaynem cok sancılıydı sanırım tetikledi doktor nerdeyse koluna kadar soktu dicektim ki al bari çocuğu o kadar derine gitmişken ama demedim tabi

Yok yaaaa dürtmese beni daha iyiydi nişan geldi diye iice bekler olduk. Her hastaneye gittiğimde doğum çantasıyla gidip geri geliyoruz.. Bende hiç işe yaramadı ne açılma var ne sancı. Pazartesiden bu yana açılmıştır belki biraz. Açılsın yaaa o kadar namuslu olmasın

Burada bir iki kişi daha yazmıştı. Doktor bu işlemi yapmış ertesi gün sancısı başlamış ve doğumu gerçekleşmiş.
Ne sancı ne açılma var, doğum başlamadığı için en sonunda doktor ya suni vericem yada sezeryanla alıcam diyor. Ben de bu işlemi yapsalar da bir şekilde normal seyri başlasa diyorum :)

Iremmerve ye.yapmıştı doktoru. Ve ardindan oglu gelmisti.
Pff. Acili bir islem aslinda. Irem.merve cok acidi demisti. Ama yine de...

Gecen sali ben de senin.gibi hissettim. He.dedim icimden.. kolunu.sokaydin apla

Çatı muayenesi sonrasında akşam benim de akıntım gelince nişan geldi sandım. Çünkü çatı muayenesi çok kolay ve acısız geçmişti. Bu yüzden de gelen akıntı kesinlikle nişan demiştim ama 6 gün oldu. Nişan olsa doğum başlardı herhalde

Allahımmm nasılda büyümüşş
Maşallah prensesime çookk güzel bi kız olacakkksen pozitif enerji dolu sütlerini bol bol sağıp buzluğa at neffcim nasılda yarıyor baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…