- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.501
Benim nişanım geleli tam 1 hafta oldu. Ama hala bekliyorum
Benimde az önce nişanım geldi kızlar ağrılarımda şiddetlendi sıcak banyo yaptım bakayım bekliyoruz
Benimde az önce nişanım geldi kızlar ağrılarımda şiddetlendi sıcak banyo yaptım bakayım bekliyoruz
Benim nişanım geleli tam 1 hafta oldu. Ama hala bekliyorum
21 mayistan once gelsin yaaa.. ikizler olmasin.ben basagim. anlasamam :) :) :)
oyy bir iki gün diye duymuştum ben, bir hafta da çokmuşSon zamanlarda beklemek daha mı zor ne
kolay doğumun, sağlıklı bebişin olsun inşallah..
Ben de o yüzden ha bugün ha yarın diye bekler oldum... Bakalım daha ne kadar sürecek. Ama Dr un alttan muayenesi tetikledi zannederim
bu tetikleme olayından bikaç kişi daha bahsetti. Ben de doktora söylesem diyorum ama nasıl söylenir ki böyle bişey, hocam bi dürtüver de gelsin bizim paşa mı dicem
bu olayin ingilizcesi membrane sweep diye geciyor. doktor eliyle bebegin kesesiyle serviksin arasini aciyor. bu da dogumu hizlastiriyor.bu tetikleme olayından bikaç kişi daha bahsetti. Ben de doktora söylesem diyorum ama nasıl söylenir ki böyle bişey, hocam bi dürtüver de gelsin bizim paşa mı dicem
Her doktor bilmiyor herhalde bu yöntemi. Yoksa neden suni yada sezeryan seçeneği sunsunlar. Bu yöntemi kullansalar da bizi de stresten kurtarsalar.bu olayin ingilizcesi membrane sweep diye geciyor. doktor eliyle bebegin kesesiyle serviksin arasini aciyor. bu da dogumu hizlastiriyor.
ama turkcesi ne bilemiyom :)
Her doktor bilmiyor herhalde bu yöntemi. Yoksa neden suni yada sezeryan seçeneği sunsunlar. Bu yöntemi kullansalar da bizi de stresten kurtarsalar.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah bi avazda kurtuluruz hepimiz beklemedeyiz biz hala... Bugünkü çatı muaynem cok sancılıydı sanırım tetikledi doktor nerdeyse koluna kadar soktu dicektim ki al bari çocuğu o kadar derine gitmişken ama demedim tabi
yani simdi dedigin seyler farkli seyler. suni sanci adi ustunde sanci getiriyor. membrane sweep dedikleri yontem acilma yaratiyor. acilmasi olup sancisi gelmeyen insanlar var. ya da sancisi olup acilmasi olmayan. ikisi de olup suyu patlamayan. o zaman ebeler amniyotik kesesini kendileri deliyorlar...
sezeryan icin de bu ucu gibi normal dogumu tetikleyecek seyler yapilmasina zaten gerek yok. direk kesiyo biciyo :)
yani simdi dedigin seyler farkli seyler. suni sanci adi ustunde sanci getiriyor. membrane sweep dedikleri yontem acilma yaratiyor. acilmasi olup sancisi gelmeyen insanlar var. ya da sancisi olup acilmasi olmayan. ikisi de olup suyu patlamayan. o zaman ebeler amniyotik kesesini kendileri deliyorlar...
sezeryan icin de bu ucu gibi normal dogumu tetikleyecek seyler yapilmasina zaten gerek yok. direk kesiyo biciyo :)
bu tetikleme olayından bikaç kişi daha bahsetti. Ben de doktora söylesem diyorum ama nasıl söylenir ki böyle bişey, hocam bi dürtüver de gelsin bizim paşa mı dicem
Pff. Acili bir islem aslinda. Irem.merve cok acidi demisti. Ama yine de...bu olayin ingilizcesi membrane sweep diye geciyor. doktor eliyle bebegin kesesiyle serviksin arasini aciyor. bu da dogumu hizlastiriyor.
ama turkcesi ne bilemiyom :)
Gecen sali ben de senin.gibi hissettim. He.dedim icimden.. kolunu.sokaydin aplaİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar inşallah bi avazda kurtuluruz hepimiz beklemedeyiz biz hala... Bugünkü çatı muaynem cok sancılıydı sanırım tetikledi doktor nerdeyse koluna kadar soktu dicektim ki al bari çocuğu o kadar derine gitmişken ama demedim tabi
Yok yaaaa dürtmese beni daha iyiydinişan geldi diye iice bekler olduk. Her hastaneye gittiğimde doğum çantasıyla gidip geri geliyoruz.. Bende hiç işe yaramadı ne açılma var ne sancı. Pazartesiden bu yana açılmıştır belki biraz. Açılsın yaaa o kadar namuslu olmasın
Yok yaaaa dürtmese beni daha iyiydinişan geldi diye iice bekler olduk. Her hastaneye gittiğimde doğum çantasıyla gidip geri geliyoruz.. Bende hiç işe yaramadı ne açılma var ne sancı. Pazartesiden bu yana açılmıştır belki biraz. Açılsın yaaa o kadar namuslu olmasın
Allahımmm nasılda büyümüşşGuzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz
Eki Görüntüle 1830153
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?