- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.521
Yok yaaaa dürtmese beni daha iyiydinişan geldi diye iice bekler olduk. Her hastaneye gittiğimde doğum çantasıyla gidip geri geliyoruz.. Bende hiç işe yaramadı ne açılma var ne sancı. Pazartesiden bu yana açılmıştır belki biraz. Açılsın yaaa o kadar namuslu olmasın
Burada bir iki kişi daha yazmıştı. Doktor bu işlemi yapmış ertesi gün sancısı başlamış ve doğumu gerçekleşmiş.
Ne sancı ne açılma var, doğum başlamadığı için en sonunda doktor ya suni vericem yada sezeryanla alıcam diyor. Ben de bu işlemi yapsalar da bir şekilde normal seyri başlasa diyorum :)
Iremmerve ye.yapmıştı doktoru. Ve ardindan oglu gelmisti.
Pff. Acili bir islem aslinda. Irem.merve cok acidi demisti. Ama yine de...
Gecen sali ben de senin.gibi hissettim. He.dedim icimden.. kolunu.sokaydin apla
yani bu islemler her seferinde basarili oluyor mu onu bilemiyorum. suni sanciyla doguma giremeyen de var. bebek cok yukardaysa inmiyor asagiya, sonra donuyorlar sezeryana.
amniyotik kesesi serviksle ayristirildiginda da her seferinde dogum basliyor mu bilemiyorum. ama benim de bir arkadasim bu sekilde ve suni sanciyla doguma girdi. yani tabi kendi kendine gelmesi daha guzel bebegin de.. 40. haftadan sonra yapiyor doktorlar bunu.
bir de bu muayeneden sonra orasi kanamis da olabilir. nisan kocaman sumuksu bir yapinin icinde pembe catlaklar halinde iniyor. eger gordugunuz kan kirmizi veya kahverengi ise nisan olmayabilir.
bir de nisan gecenin korunde cisini yaparken cikmis da olabilir. :) amaaaaaaaaaaan ne acayip isler bunlar!
Canım sorunun cevabını bilmiyorm dà. Merak ettim neden bu kadar geç bi tarih vermiş ki doktorun. 39 artı da mı olacak doğum genelde 38 ya 37 li de duyuyorum. Da sezeryan lariBişey sorcam kızlar, benim oğlan bugün normalden daha hareketliydi nedense, hatta bugüne kadar kaç kere denediysem eşime gosteremedim karın hareketlerini bugün kendi gördü ve şok oldu resmen, o napiyor orda ya doğru söyle yoksa senmi oynatiyon karnını felan diye sorguladi. Şimdi sorum şu, benim oğlan ters vaziyette bu şekildeyken normal doğuma yeltenmesi mumkunmu yani kanala girip suyu patlatirmi acaba, gözüm korktu bugün, şurda sezeryana 4 gün kaldı dayansın canım beni sıkıntıya sokmasının durduk yere dimi, bilen beri gelsin lütfen
Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Ooo heyecan doruklarda.Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Canım sorunun cevabını bilmiyorm dà. Merak ettim neden bu kadar geç bi tarih vermiş ki doktorun. 39 artı da mı olacak doğum genelde 38 ya 37 li de duyuyorum. Da sezeryan lari
Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştimYok canım ilk kez sezeryan olacaksan ve tehlikeli bi durum yoksa 39 da alıyorlar, ama daha önce sezeryan olduysan bebek büyüdükçe dikişler açılır diye 37 veya 38 de alıyorlar. Benim ilk gebeliğim ve ilk sezeryanim çok şükür tehlikeli bi durumumda yok oturuyor oğlan öylece 39 da alınması uygun dedi her iki dr da.
Benim gibi doğuramayıp kırk haftayı geçenler;
Bugün bi ark 40 hf dan sonra doğan bebekler çok zeki olurmuş dedihadi bakalım
Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştim
Ooo heyecan doruklarda.
Saglikla sihhatle gelsin inşallah...
miranda_1986 sen deyince bi araştıralım dedim. Türkçe de pek türkçe olmasa da o yönteme Membran stripping deniyor.
Biraz da bu konuda search yapayım. Dogurana kadar kadin dogum uzmani olup çıkacağız zaten
Hahhaha o değil de burda bi tane internet reklamı var. Bebek kendi kendine doğuyor. Çıkınca google dan kordon nasıl kesilir diye araştırıp kendi kordonunu kesiyor. Sonra ebesiyle bi selfie çekinip sosyal medyada paylaşıyor. Gps i de açıp, yine Maps kullanarak eve doğru yürümeye başlıyor. Annesi çatal da oylecene noldu ya şimdi diye kalakalmis ardından bakıyor. Bizim bebeler de öyle olcak herhalde.
arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
Sağlıkla inşallah bebeğini hemencecik alırsın, Allah kolaylık versin , darısı başımızaarkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
İnşallah çok kolay bir doğum olur bebeğine sağlıkla kavuşursun, haberlerini bekliyoruz.arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?