2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iremmerve ye.yapmıştı doktoru. Ve ardindan oglu gelmisti.

Pff. Acili bir islem aslinda. Irem.merve cok acidi demisti. Ama yine de...

Gecen sali ben de senin.gibi hissettim. He.dedim icimden.. kolunu.sokaydin apla

yani bu islemler her seferinde basarili oluyor mu onu bilemiyorum. suni sanciyla doguma giremeyen de var. bebek cok yukardaysa inmiyor asagiya, sonra donuyorlar sezeryana.
amniyotik kesesi serviksle ayristirildiginda da her seferinde dogum basliyor mu bilemiyorum. ama benim de bir arkadasim bu sekilde ve suni sanciyla doguma girdi. yani tabi kendi kendine gelmesi daha guzel bebegin de.. 40. haftadan sonra yapiyor doktorlar bunu.

bir de bu muayeneden sonra orasi kanamis da olabilir. nisan kocaman sumuksu bir yapinin icinde pembe catlaklar halinde iniyor. eger gordugunuz kan kirmizi veya kahverengi ise nisan olmayabilir.
bir de nisan gecenin korunde cisini yaparken cikmis da olabilir. :) amaaaaaaaaaaan ne acayip isler bunlar!

Ne hallere düştük ya :) havadan nem kapar olduk.
Lavaboya heyecanla giriyor hayal kırıklığı ile çıkıyoruz
Hayırlısıyla gelsin minikler napalım, son günler de böyle geçiyormuş demek ki :)

Bişey sorcam kızlar, benim oğlan bugün normalden daha hareketliydi nedense, hatta bugüne kadar kaç kere denediysem eşime gosteremedim karın hareketlerini bugün kendi gördü ve şok oldu resmen, o napiyor orda ya doğru söyle yoksa senmi oynatiyon karnını felan diye sorguladi. Şimdi sorum şu, benim oğlan ters vaziyette bu şekildeyken normal doğuma yeltenmesi mumkunmu yani kanala girip suyu patlatirmi acaba, gözüm korktu bugün, şurda sezeryana 4 gün kaldı dayansın canım beni sıkıntıya sokmasının durduk yere dimi, bilen beri gelsin lütfen

Canım sorunun cevabını bilmiyorm dà. Merak ettim neden bu kadar geç bi tarih vermiş ki doktorun. 39 artı da mı olacak doğum genelde 38 ya 37 li de duyuyorum. Da sezeryan lari

Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Ooo heyecan doruklarda.

Saglikla sihhatle gelsin inşallah...
miranda_1986 sen deyince bi araştıralım dedim. Türkçe de pek türkçe olmasa da o yönteme Membran stripping deniyor.
Biraz da bu konuda search yapayım. Dogurana kadar kadin dogum uzmani olup çıkacağız zaten

Canım sorunun cevabını bilmiyorm dà. Merak ettim neden bu kadar geç bi tarih vermiş ki doktorun. 39 artı da mı olacak doğum genelde 38 ya 37 li de duyuyorum. Da sezeryan lari

Yok canım ilk kez sezeryan olacaksan ve tehlikeli bi durum yoksa 39 da alıyorlar, ama daha önce sezeryan olduysan bebek büyüdükçe dikişler açılır diye 37 veya 38 de alıyorlar. Benim ilk gebeliğim ve ilk sezeryanim çok şükür tehlikeli bi durumumda yok oturuyor oğlan öylece 39 da alınması uygun dedi her iki dr da.

Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.

Bu gece uyku tutmaz artık seni bi heyecan bi heyecan, Allah yar ve yardimcin olsun kolay ağrısız acisiz dogumlar nasip etsin inşallah, sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın inşallah canım. Bizide bilgilendir mutlaka merak ederiz

Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştim

Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştim

Sanmıyorum canım 39 da verilir ilk sezeryan, hatta benim dr anestezi hazırlığı icin 2 hafta önce çağırmıştı meğer yanlış anlamış ikinci sezeryan sanmış, ilk deyince senin acelen yok 10 gün sonra gel dedi

Hahhaha o değil de burda bi tane internet reklamı var. Bebek kendi kendine doğuyor. Çıkınca google dan kordon nasıl kesilir diye araştırıp kendi kordonunu kesiyor. Sonra ebesiyle bi selfie çekinip sosyal medyada paylaşıyor. Gps i de açıp, yine Maps kullanarak eve doğru yürümeye başlıyor. Annesi çatal da oylecene noldu ya şimdi diye kalakalmis ardından bakıyor. Bizim bebeler de öyle olcak herhalde.

arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...

Hadi inş sağlıklı şekilde alırsın bebişini kucağına. Darısı başıma...

Heyecandan mıdır nedir uyuyamıyorum resmen. Az önce yine çok açık pembemsi akıntı geldi ama sancıdan eser yok

Rüyamda bebeğin gözleri görmüyordu uyandım uykum kaçtı bu günlerde doğumda bir aksilik olmasından çok korkuyorum bir türlü anne olamayacakmışım ya da bebeğe bir şey olacakmış gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…