- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.541
Rüyamda bebeğin gözleri görmüyordu uyandım uykum kaçtı bu günlerde doğumda bir aksilik olmasından çok korkuyorum bir türlü anne olamayacakmışım ya da bebeğe bir şey olacakmış gibi geliyor
sancilar ara ara devam ediyo ama kanli akintim var.sali gunu vajinal muayenem olmustu doktor kanaman olabikir panik yapma dedi ama nerdeyse 2 gun gecti ustunden ondan olabilir mi?muayeneden sonra sizlerin nasil oldu?
Bişey sorcam kızlar, benim oğlan bugün normalden daha hareketliydi nedense, hatta bugüne kadar kaç kere denediysem eşime gosteremedim karın hareketlerini bugün kendi gördü ve şok oldu resmen, o napiyor orda ya doğru söyle yoksa senmi oynatiyon karnını felan diye sorguladi. Şimdi sorum şu, benim oğlan ters vaziyette bu şekildeyken normal doğuma yeltenmesi mumkunmu yani kanala girip suyu patlatirmi acaba, gözüm korktu bugün, şurda sezeryana 4 gün kaldı dayansın canım beni sıkıntıya sokmasının durduk yere dimi, bilen beri gelsin lütfen . Yani haftan tamam normal dogumda baslayabilir bende sezeryan olcam 21 mayista ama doktor dediki suyun kanaman okursa hemen gel ama dogum su gelince baslamiyo hastaneye gidecek kadar zamanin olur merak etme benim hastaneyle aramda 35 dkk varhayirlisiyla gununde dogsunlar insallhh .. ben epidural olcam sen hangi anesteziyi alacaksin
arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
Ne hallere düştük ya :) havadan nem kapar olduk.
Lavaboya heyecanla giriyor hayal kırıklığı ile çıkıyoruz
Hayırlısıyla gelsin minikler napalım, son günler de böyle geçiyormuş demek ki :)
Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Ben de 20 sinde alır diye dusunmustum ama dünkü muayenede ne kadar çok kalırsa doğduktan sonra o kadar az hasta olur.seni pek hevesli gordum doğurmaya,bu kadar heves etme,tut tutabildigin kadar dedi.Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştim
Benim gibi doğuramayıp kırk haftayı geçenler;
Bugün bi ark 40 hf dan sonra doğan bebekler çok zeki olurmuş dedihadi bakalım
arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
Ayy benim de azcik agrim var gibi :) 41+ dan selamlar ... 21. Yuzyilin dahisini dogurmama az kaldi
İnşallah o dediğinde ilk sırada ben olurum dün rüyamda şeker gordum hamile kadın için doğum demekmi ama nerdegünaydın kızlar
bugün sanki çok kişi doğuracakmış gibi bi his var içimde. sabırla bekliyorum haberleri
bir de enerji patlaması mıdır bilmem ama sabahtan kalkıp çocuğun odasını falan düzenledim, süpürgeye de dalmak üzereyim. İki haftadır ilk defa iş yapıyorum, hayırdır inşallah
Amin hepimizin canım sağolCanım benim vesveseye kapılma, inş herşey güzel ve yolunda olacak. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Senin de çok az kalmış. Böyle şeyler düşünerek kendini üzmüş olursun. Bir türlü de vakit geçmez olur.. Rabbim yardımcımız olsun
Günaydın kızlar
Bende daha dogurmadim
İnşallah o dediğinde ilk sırada ben olurum dün rüyamda şeker gordum hamile kadın için doğum demekmi ama nerde
Doğumdan önce insana enerji gelirmiş canım o olmasın sendeki ayy inşallah odur
Enerjini doğuma sakla canım harcamagünaydın kızlar
bugün sanki çok kişi doğuracakmış gibi bi his var içimde. sabırla bekliyorum haberleri
bir de enerji patlaması mıdır bilmem ama sabahtan kalkıp çocuğun odasını falan düzenledim, süpürgeye de dalmak üzereyim. İki haftadır ilk defa iş yapıyorum, hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?