2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Rüyamda bebeğin gözleri görmüyordu uyandım uykum kaçtı bu günlerde doğumda bir aksilik olmasından çok korkuyorum bir türlü anne olamayacakmışım ya da bebeğe bir şey olacakmış gibi geliyor

Canım benim vesveseye kapılma, inş herşey güzel ve yolunda olacak. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Senin de çok az kalmış. Böyle şeyler düşünerek kendini üzmüş olursun. Bir türlü de vakit geçmez olur.. Rabbim yardımcımız olsun

Benden az önce yine açık pembe kıvamlı akıntılar geldi, çok hafif de ishal gibi oldum wc de ama boşuna ümitlenmek istemiyorum.

sancilar ara ara devam ediyo ama kanli akintim var.sali gunu vajinal muayenem olmustu doktor kanaman olabikir panik yapma dedi ama nerdeyse 2 gun gecti ustunden ondan olabilir mi?muayeneden sonra sizlerin nasil oldu?

sancilar ara ara devam ediyo ama kanli akintim var.sali gunu vajinal muayenem olmustu doktor kanaman olabikir panik yapma dedi ama nerdeyse 2 gun gecti ustunden ondan olabilir mi?muayeneden sonra sizlerin nasil oldu?

Benim muayeneden 5 saat kadar sonra olmuştu öyle ama başka bişi olmadı. Aradan 1 hf geçti. Bu sabah hafif hafif geldi. Birde karnım ağrıyo. Sanki sınava girmeden önce heyecandan ağrır gibi

arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...

Hadi hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah canım kucağına darısı bizlere

Kızlar pelvis ağrısıyla uyandım bende ne bacağımı kaldırabiliyorum ne kapatabiliyorum içim acıyo resmen

Ne hallere düştük ya :) havadan nem kapar olduk.
Lavaboya heyecanla giriyor hayal kırıklığı ile çıkıyoruz
Hayırlısıyla gelsin minikler napalım, son günler de böyle geçiyormuş demek ki :)

bu biraz ilk dönem hamile miyim acaba testleri yapıp yapıp negatifle lavabodan ayrılma olayına benziyor. Resmen ona döndü olay, geldi mi var mı bişey diye bakıp bakıp duruyoruz. hayırlısıyla gelsinler yaramazlar, onlar iyice gelişsin iyi olsun da bekleriz artık biraz daha

Hii tercihen ben de sezeryan isticem . Bana da 39 lu da gün verir belki. Ben de haftaya dogururmuyum die havaya girmiştim
Ben de 20 sinde alır diye dusunmustum ama dünkü muayenede ne kadar çok kalırsa doğduktan sonra o kadar az hasta olur.seni pek hevesli gordum doğurmaya,bu kadar heves etme,tut tutabildigin kadar dedi.
İlki 39+1 de olmuştu, bu da kısmetse 38+5 de olacak

günaydın kızlar

bugün sanki çok kişi doğuracakmış gibi bi his var içimde. sabırla bekliyorum haberleri

bir de enerji patlaması mıdır bilmem ama sabahtan kalkıp çocuğun odasını falan düzenledim, süpürgeye de dalmak üzereyim. İki haftadır ilk defa iş yapıyorum, hayırdır inşallah

Günaydın kızlar
Bende daha dogurmadim
İnşallah o dediğinde ilk sırada ben olurum dün rüyamda şeker gordum hamile kadın için doğum demekmi ama nerde
Doğumdan önce insana enerji gelirmiş canım o olmasın sendeki ayy inşallah odur

Günaydın kızlaaaar

7den beri yatakta dolanıyorum uykum gelmiyo ama kasıklarımda belime ve bacağıma vuran bi ağrı var adet olcakmışım gibi iyice huzursuz etti beni ama dayanıkmıcak bi ağrı değil

Böylemi başlıyo acaba doğum sancısı yoksa budamı yalancı sancııı

Ben de bîran önce doğurmak istiyorum. Haftaya perşembe 40 ı dolduruyorum. Ama doktorum izne çıkıyor tam da o gün .

Amin hepimizin canım sağol

hadi inşallah, ama daha ne nişan var ortada ne sancı. Belki bi anda geliverir de kavuşurum hayırlısıyla oğluma

sıraya bakmıyor bu iş orası kesin ama öncelik benden fazla bekleyenlerin olsun.
Zor bişey herşeyi hazırlayıp beklemek..

Enerjini doğuma sakla canım harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…