- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.561
Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.
Hayırlı kolay doğumlarınız olsun kızlar, sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
günaydın kızlar
bugün sanki çok kişi doğuracakmış gibi bi his var içimde. sabırla bekliyorum haberleri
bir de enerji patlaması mıdır bilmem ama sabahtan kalkıp çocuğun odasını falan düzenledim, süpürgeye de dalmak üzereyim. İki haftadır ilk defa iş yapıyorum, hayırdır inşallah
Dr aynı tembihleri banada yaptı, su gelirse, 1 damla bile kanaman olursa, sancin olursa sakin evde bekleme hemen gel dedi, benim hastanede 40 dk felan sürüyor. Anestezi konusunda hala kararsizim spinal çok iyi diyorlar ama bilmiyorum ya, şurda 3 gun kaldı daha kararsizim, en olmadı doguma gidince dr ne tavsiye ederse ona dalarim
bu biraz ilk dönem hamile miyim acaba testleri yapıp yapıp negatifle lavabodan ayrılma olayına benziyor. Resmen ona döndü olay, geldi mi var mı bişey diye bakıp bakıp duruyoruz. hayırlısıyla gelsinler yaramazlar, onlar iyice gelişsin iyi olsun da bekleriz artık biraz daha
Günaydın kızlaaaar
7den beri yatakta dolanıyorum uykum gelmiyo ama kasıklarımda belime ve bacağıma vuran bi ağrı var adet olcakmışım gibi iyice huzursuz etti beni ama dayanıkmıcak bi ağrı değil
Böylemi başlıyo acaba doğum sancısı yoksa budamı yalancı sancııı
Böyle belden başlayıp yukarıya doğru aciveren ama çok acı vermeyen ince bir sizi gerçek sanci midir ? gerçek sancıların belde n başladığını okumuştum da...
Saol canım 1 hafta oldu bugün doğalı.rabbim sanada nasip etsin inşallah.Anladım canım cevabın ıcın tesekkurler benım adete 9 gun var belırtı ıcınde cok erken bılıyrum ama catlatma ıgnesı yapıldıgında sagtarafımdakı agrıdan (ıkı tane yumurtam vardı ıkısıde sag taraftaydı)yumurtaların catladıgını anlamstım bu da onun gıbı bıseymı dıye dusundum bu arada Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah :)
Saol canım 1 hafta oldu bugün doğalı.rabbim sanada nasip etsin inşallah.
netten spinal ve epiduralin farkına baktın mı belki karar vermene yardımcı olur.Dr aynı tembihleri banada yaptı, su gelirse, 1 damla bile kanaman olursa, sancin olursa sakin evde bekleme hemen gel dedi, benim hastanede 40 dk felan sürüyor. Anestezi konusunda hala kararsizim spinal çok iyi diyorlar ama bilmiyorum ya, şurda 3 gun kaldı daha kararsizim, en olmadı doguma gidince dr ne tavsiye ederse ona dalarim
Haydi bakalim bi avazda su.gibi doğur inşallaharkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
ilk hamileliğimde o uyuşma bende de vardı canım hem de 5 aylık ken başladı karpel tünel sendromumu mu ne demişti Dr doğumdan sonra da bir iki ay sonra tamamen geçti çok zor valla seni anlayabiliyorumGünaydın kizlar
Yine sag ve sol elim.uyusuk sekilde kalktim. Ayagimin ustune basamioyrium acidan. Ama.her.sabah.yataktan kalkmadan bakıyorum foruma. Bugun kim doğuruyor diye. Ben.doguramiyorum bari baskalari.icin.sevineyim.diyorum. bende.enerji patlamasi filan yok. Gayet halsizim. Ellerim.ile bisiyi kavramak.iskence oldu. Yoksa.bende beklemek isterdim ama doktorum pazartesi suni.ile.baslatalim.derse.itiraz etmicem artik
Haydi bakalim bi avazda su.gibi doğur inşallah
Eldeki uyuşukluk bende de var gece uykudan uyandırıyor ellerimi açıp kapatamıyorum parmak kemiklerim ağrıyor eşimi uyandırıp parmaklarımı sık diyorum uyuşukluğu ve karıncalanması geçsin diye inşallah doğumdan sonra geçerGünaydın kizlar
Yine sag ve sol elim.uyusuk sekilde kalktim. Ayagimin ustune basamioyrium acidan. Ama.her.sabah.yataktan kalkmadan bakıyorum foruma. Bugun kim doğuruyor diye. Ben.doguramiyorum bari baskalari.icin.sevineyim.diyorum. bende.enerji patlamasi filan yok. Gayet halsizim. Ellerim.ile bisiyi kavramak.iskence oldu. Yoksa.bende beklemek isterdim ama doktorum pazartesi suni.ile.baslatalim.derse.itiraz etmicem artik
Haydi bakalim bi avazda su.gibi doğur inşallah
bebeklerimiz bizden daha güçlüler, hayırlısıyla atlatır ameliyatı, bir an evvel toparlar inşallah. Sen sakin ve güçlü ol, moralini bozma hiç. Allah yardımcın olsun..
Kızlar uzun uzun geçmişi okudum
Sonra bağlantı gitti bütün alıntılar çöpe :)
Bizim geceleri sancılar oluyo
Bu çocuk ilki gibi değil kendiliğinden gelmek isticek sanırım
Gündüzleri daha iyiyim
Oğlum çok hareketli
Canımı acıtan hareketleri çok
Aman hareket etsin
Yoksa pimpiriklenirdim ama belki de..
Drum hastane değiştirdi
Son 2 hafta kala sezaryen tarihime bilmediğim bir hastaneye gideceğim!
Hakkimizda hayırlısı olsun..
S serapyusuf86 canım çok geçmiş olsun inşallah bebeginin kalp ameliyati çok çok başarılı geçer Rabbim şifa olsun
seldayavuzguray çok tatlı bir doğum fotosu maşallah bana kendi sezaryen dogumumu anımsattı :)Rabbim sıfatını versin sütünü bol eylesin
neff1316 defnemiz ne de kocaman olmuş maşallah dediğin gibi çok daha büyük duruyor maşallah yavrumuza alikaan eminim çok sabırsız benim de evde ablası (2yasinda)napacak doğumdan gelince diye endişe ve heyecanlarim var Allah yardimcimiz olsun
Doğum öncesi bir enerji gelirmiş hatta bu enerjiyi doğuma saklayın diye uyarı geliyordu sürekli hamilelik uygulamasında. Belki odur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?