2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Böyle belden başlayıp yukarıya doğru aciveren ama çok acı vermeyen ince bir sizi gerçek sanci midir ? gerçek sancıların belde n başladığını okumuştum da...

Günaydın kızlar :)
Bakalım bugün kimler kavuşacak miniğine :)

Kızlar yarın büyük gun, sabah 10 gibi sezaryen saatimiz. Lütfen dua edin, sağlıcakla gelsin.

arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
Hayırlı kolay doğumlarınız olsun kızlar, sağlıcakla alın bebişlerinizi kucağınıza inş.

Doğum öncesi bir enerji gelirmiş hatta bu enerjiyi doğuma saklayın diye uyarı geliyordu sürekli hamilelik uygulamasında. Belki odur :)

Dr aynı tembihleri banada yaptı, su gelirse, 1 damla bile kanaman olursa, sancin olursa sakin evde bekleme hemen gel dedi, benim hastanede 40 dk felan sürüyor. Anestezi konusunda hala kararsizim spinal çok iyi diyorlar ama bilmiyorum ya, şurda 3 gun kaldı daha kararsizim, en olmadı doguma gidince dr ne tavsiye ederse ona dalarim

Bizim hastanedeki anestezi uzmanı spinali öneririm dedim.
Burada biri anestezi doktorunun uzmanlığına bağlı dedi. Bence de doktor hangisini önerirse o mantıklı. Ona daha hakimdir gibi geliyor bana da.

O negatifler çok kötü canım, dogumun bugün olmazsa yarın mutlaka olacağını biliyoruz ama o negatiflerin pozitif olması muallakti, lavaboya Negatif mi pozitif mi diye gideceğine böylesi çok çok da güzel

Ara ara gelip gitmesine bak canim dakikasi hic sasmiyo once azar azar hissediyorsun sonra siddeti artiyo ama dakikasi yine ayni oluyo. Ben de uyurken uyanmistim ilk sancida ve ayni dakika aralığında dogurana kadar devam etti

Böyle belden başlayıp yukarıya doğru aciveren ama çok acı vermeyen ince bir sizi gerçek sanci midir ? gerçek sancıların belde n başladığını okumuştum da...

Olabilir canim benim belden kasiklarima dogru gelmişti dk takibi yap standartsa gercek sancidir

Saol canım 1 hafta oldu bugün doğalı.rabbim sanada nasip etsin inşallah.

Kızlar uzun uzun geçmişi okudum
Sonra bağlantı gitti bütün alıntılar çöpe :)
Bizim geceleri sancılar oluyo
Bu çocuk ilki gibi değil kendiliğinden gelmek isticek sanırım
Gündüzleri daha iyiyim
Oğlum çok hareketli
Canımı acıtan hareketleri çok
Aman hareket etsin
Yoksa pimpiriklenirdim ama belki de..
Drum hastane değiştirdi
Son 2 hafta kala sezaryen tarihime bilmediğim bir hastaneye gideceğim!
Hakkimizda hayırlısı olsun..
S serapyusuf86 canım çok geçmiş olsun inşallah bebeginin kalp ameliyati çok çok başarılı geçer Rabbim şifa olsun
seldayavuzguray çok tatlı bir doğum fotosu maşallah bana kendi sezaryen dogumumu anımsattı :)Rabbim sıfatını versin sütünü bol eylesin
neff1316 defnemiz ne de kocaman olmuş maşallah dediğin gibi çok daha büyük duruyor maşallah yavrumuza alikaan eminim çok sabırsız benim de evde ablası (2yasinda)napacak doğumdan gelince diye endişe ve heyecanlarim var Allah yardimcimiz olsun

netten spinal ve epiduralin farkına baktın mı belki karar vermene yardımcı olur.

Bayanlar bir programda doğumla ilgili bilgi veriyorlardı. Artık hemen hepsi bildiğimiz şeyler gerçi. Sezerqyn yaptıracaklar için şöyle bişey söylediler paylaşmak istedim. Annenin döl yolunda bebeği enfeksiyonlardan koruyan bi madde varmış normal doğum sırasında bebeğe geçiyormuş. Sezeryanda geçmediği için avrupada gazla bezi o bölgede gezdirip bebeğin yüzüne sürme işlemi başlamış . Aynı etkiyi yapıyormuş. Aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Günaydın kizlar
Yine sag ve sol elim.uyusuk sekilde kalktim. Ayagimin ustune basamioyrium acidan. Ama.her.sabah.yataktan kalkmadan bakıyorum foruma. Bugun kim doğuruyor diye. Ben.doguramiyorum bari baskalari.icin.sevineyim.diyorum. bende.enerji patlamasi filan yok. Gayet halsizim. Ellerim.ile bisiyi kavramak.iskence oldu. Yoksa.bende beklemek isterdim ama doktorum pazartesi suni.ile.baslatalim.derse.itiraz etmicem artik
arkadaslar galiba dogumum basliyor benim sanciyla uyandim 10 15 dkda bir tekrarliyo kasilmalar.heycanliyim gerginim dua edin lutfen cabucak olsun saglikla olsun...
Haydi bakalim bi avazda su.gibi doğur inşallah

Ilk doğu
ilk hamileliğimde o uyuşma bende de vardı canım hem de 5 aylık ken başladı karpel tünel sendromumu mu ne demişti Dr doğumdan sonra da bir iki ay sonra tamamen geçti çok zor valla seni anlayabiliyorum

Selam güzel anneler doktordan geldim şimdi çatı muayenesi yapıldı bebeğim gelecek gibi değilmiş suyu da azalmış sunni sancı versem de sende yüzde 10 - 15 doğum şansın var üzgünüm tam normal doğuracak annesin ama su olayını riske atamam dedi bugün ya da yarın sabah alcam dedi kararımız bugün akşam 8 oldu... Duaya ihtiyacım var 8 yıllık hasretim bitecek çok garip duygulardayım... Sipinal değil sezaryan dedi pek aradaki farkı da bilmiyorum açıkcası doktora güveneceğiz artık... Hayırlısı inşallah

Eldeki uyuşukluk bende de var gece uykudan uyandırıyor ellerimi açıp kapatamıyorum parmak kemiklerim ağrıyor eşimi uyandırıp parmaklarımı sık diyorum uyuşukluğu ve karıncalanması geçsin diye inşallah doğumdan sonra geçer

İyi geçti ameliyatimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…