- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.581
O negatifler çok kötü canım, dogumun bugün olmazsa yarın mutlaka olacağını biliyoruz ama o negatiflerin pozitif olması muallakti, lavaboya Negatif mi pozitif mi diye gideceğine böylesi çok çok da güzel
Selam güzel anneler doktordan geldim şimdi çatı muayenesi yapıldı bebeğim gelecek gibi değilmiş suyu da azalmış sunni sancı versem de sende yüzde 10 - 15 doğum şansın var üzgünüm tam normal doğuracak annesin ama su olayını riske atamam dedi bugün ya da yarın sabah alcam dedi kararımız bugün akşam 8 oldu... Duaya ihtiyacım var 8 yıllık hasretim bitecekçok garip duygulardayım... Sipinal değil sezaryan dedi pek aradaki farkı da bilmiyorum açıkcası doktora güveneceğiz artık... Hayırlısı inşallah
netten spinal ve epiduralin farkına baktın mı belki karar vermene yardımcı olur.
Çıktı minigim
Bizim için de kokla miniğini. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Allah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum nasip etsinSelam güzel anneler doktordan geldim şimdi çatı muayenesi yapıldı bebeğim gelecek gibi değilmiş suyu da azalmış sunni sancı versem de sende yüzde 10 - 15 doğum şansın var üzgünüm tam normal doğuracak annesin ama su olayını riske atamam dedi bugün ya da yarın sabah alcam dedi kararımız bugün akşam 8 oldu... Duaya ihtiyacım var 8 yıllık hasretim bitecekçok garip duygulardayım... Sipinal değil sezaryan dedi pek aradaki farkı da bilmiyorum açıkcası doktora güveneceğiz artık... Hayırlısı inşallah
Gözün aydın canım iyi misinÇıktı minigim
epidural sinirlerin dış kılıfına spinalse direk kılıfıda geçip sinirlere gibi anladım canım ben. bu yüzden spinal çok hızlı etkiliyomuş. epiduralin etkisi biraz daha geç geliyomuş. ama sanırım ikisi de biraz anestezi uzmanının yeteneğine bakıyo. kötü yapılan epiduralden ya da spinalden yıllarca çeken de oluyor . uzman iyiyse hiç hissetmeyen de . hayırlısı artık adamların alnında da yazmıyo ki bu çok iyi uzmandır diye.Baktım da biseyde anlamadım valla, sadece epiduralle uyusmayan canlı canlı kesilenleri okudum içim urperdi bilmiyorum artık
durumu nasıl? allah yardımcınız olsun inş zor bir durum.Çıktı minigim
çok geçmiş olsun hem bebişe hem ailesine tekrardan :) Şimdi nasıl durumu? inşallah kısacık bi zamanda toparlayacaktır tosbaa
Çok çok geçmiş olsun cnm kurban olduğum allah en yakın zaman da şifa verir inşallah dua edicemDurumu iyi rabbime sukur yogun bakımda henuz
epidural sinirlerin dış kılıfına spinalse direk kılıfıda geçip sinirlere gibi anladım canım ben. bu yüzden spinal çok hızlı etkiliyomuş. epiduralin etkisi biraz daha geç geliyomuş. ama sanırım ikisi de biraz anestezi uzmanının yeteneğine bakıyo. kötü yapılan epiduralden ya da spinalden yıllarca çeken de oluyor . uzman iyiyse hiç hissetmeyen de . hayırlısı artık adamların alnında da yazmıyo ki bu çok iyi uzmandır diye.
Selam güzel anneler doktordan geldim şimdi çatı muayenesi yapıldı bebeğim gelecek gibi değilmiş suyu da azalmış sunni sancı versem de sende yüzde 10 - 15 doğum şansın var üzgünüm tam normal doğuracak annesin ama su olayını riske atamam dedi bugün ya da yarın sabah alcam dedi kararımız bugün akşam 8 oldu... Duaya ihtiyacım var 8 yıllık hasretim bitecekçok garip duygulardayım... Sipinal değil sezaryan dedi pek aradaki farkı da bilmiyorum açıkcası doktora güveneceğiz artık... Hayırlısı inşallah
Durumu iyi rabbime sukur yogun bakımda henuz
Allah şifa versin, tez vakitte sağlığına kavuştursun inş.Durumu iyi rabbime sukur yogun bakımda henuz
Gece bi kasinti tuttu beni uyuyamadim.sabah dr u aradim.hemen gel dedi. Kan verdim. Karacigrr degerlerim yukselmis. Tiptaki adi gebelik kolestaziymis. Gastroentolojiye gönderdi tahlil ultrason.fln filan. Sonucta binilac verdiler. Ptesi daha da yukselirse aliriz bebegi dedi. Dr. Bakalim hayirlisi ama kasinti fena
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşDr aynı tembihleri banada yaptı, su gelirse, 1 damla bile kanaman olursa, sancin olursa sakin evde bekleme hemen gel dedi, benim hastanede 40 dk felan sürüyor. Anestezi konusunda hala kararsizim spinal çok iyi diyorlar ama bilmiyorum ya, şurda 3 gun kaldı daha kararsizim, en olmadı doguma gidince dr ne tavsiye ederse ona dalarim
Bilmiyrm ki sanirim degil hu karaciğer le ilgili bisey. Dogumla gecermis en kötü. Bakalim ptesi netleşecekÇok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer. Gebelik alerjisi olarak duymuştum ben de bolca kaşıntı oluyor diye. Acaba aynı şey mi?
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş
Spinali tavsiye edebilirim. Ben çok rahattim.epidural de uyuşukluk biraz geç başlıyormuş beline katater takiyorlarmis orda kaliyormus.spinalde hemen uyusuyorsun.belime yapılan iğneden sonra bacaklarima doğru ılık ılık bir şeyler aktı ve sanırım çimdiklediler hissediyor musun dediler,neyi dedim.....hemen uyustum yani.biraz fenalasacak gibi olsan,sakinleştirici yapıyorlar.biraz endiselerim var benim de ama ilki gibi olsa şükür derim.inş ondan az ağrılarım olur tabi de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?