2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
O negatifler çok kötü canım, dogumun bugün olmazsa yarın mutlaka olacağını biliyoruz ama o negatiflerin pozitif olması muallakti, lavaboya Negatif mi pozitif mi diye gideceğine böylesi çok çok da güzel

haklısın canım, negatif testlerle karşılaştırma çok da doğru olmamış. Bu beklemelerimiz çok daha güzel çok daha eğlenceli ve heyecanlı bi bekleme. Her şey net, en fazla bekleyeceği tarih net. inşallah ciddi bi sorun olmazsa Allahın izniyle alıcaz meleklerimizi kucağımıza.

şimdiden gözün aydın olsun. Sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına, biraz toparlanınca haber ver bize de merak ederiz, hele de günümüz aynı seninle, çatlarım ki ben

Bizim için de kokla miniğini. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Allah hayırlı sağlıklı kolay bir doğum nasip etsin

Baktım da biseyde anlamadım valla, sadece epiduralle uyusmayan canlı canlı kesilenleri okudum içim urperdi bilmiyorum artık
epidural sinirlerin dış kılıfına spinalse direk kılıfıda geçip sinirlere gibi anladım canım ben. bu yüzden spinal çok hızlı etkiliyomuş. epiduralin etkisi biraz daha geç geliyomuş. ama sanırım ikisi de biraz anestezi uzmanının yeteneğine bakıyo. kötü yapılan epiduralden ya da spinalden yıllarca çeken de oluyor . uzman iyiyse hiç hissetmeyen de . hayırlısı artık adamların alnında da yazmıyo ki bu çok iyi uzmandır diye.

Aynen öyle canım, onay veren anestezi dr u yasliydi tecrübeli dir diye düşünüyorum ama tabi bilemezsin ki gözünü kapatıp giriyorsun Allah ne verdiyse. Bende son dk da karar verecem, Allah yardımcımız olsun doğruyu sectirsin inşallah

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım, bi 8 yıllık hasrette bizde var, bizim safakta 3 kısmetse.

Gece bi kasinti tuttu beni uyuyamadim.sabah dr u aradim.hemen gel dedi. Kan verdim. Karacigrr degerlerim yukselmis. Tiptaki adi gebelik kolestaziymis. Gastroentolojiye gönderdi tahlil ultrason.fln filan. Sonucta binilac verdiler. Ptesi daha da yukselirse aliriz bebegi dedi. Dr. Bakalim hayirlisi ama kasinti fena

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer. Gebelik alerjisi olarak duymuştum ben de bolca kaşıntı oluyor diye. Acaba aynı şey mi?

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş
Spinali tavsiye edebilirim. Ben çok rahattim.epidural de uyuşukluk biraz geç başlıyormuş beline katater takiyorlarmis orda kaliyormus.spinalde hemen uyusuyorsun.belime yapılan iğneden sonra bacaklarima doğru ılık ılık bir şeyler aktı ve sanırım çimdiklediler hissediyor musun dediler,neyi dedim.....hemen uyustum yani.biraz fenalasacak gibi olsan,sakinleştirici yapıyorlar.biraz endiselerim var benim de ama ilki gibi olsa şükür derim.inş ondan az ağrılarım olur tabi de....

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer. Gebelik alerjisi olarak duymuştum ben de bolca kaşıntı oluyor diye. Acaba aynı şey mi?
Bilmiyrm ki sanirim degil hu karaciğer le ilgili bisey. Dogumla gecermis en kötü. Bakalim ptesi netleşecek

Kızlar bugün çatı muayenesi oldum unide asistan Dr yaptı çok acidi yaa. Bi yaptı çıkarttı bitti sandım bi daha yapti yeter bırakın istemiyorum dedim. Kadın madem normal istiosun bunlara dayanman lazım dedi. Bu işlem 4-5 sn surmuyor muydu bu dr resmen içerde keşif yaptı. Tam yapamadım dedi birde. Gerek var mıydı buna dedim dogumu başlatsin biraz ağrı yapsın die yaptım dedi. Ki ona göre tam da yapamamış. Normalde başka dr a gidiom o ben yapmiorum doğum esnasında bakarım demişti. Ama Dr bu hafta izinli e bnm de nst ye girmem lazımdı bu dr da yapalım diince reddetmedim. Çatı muayenesi olanlar sizin işlem ne kadar sürüyordu ve bu kadar acıyor muydu.

Benimde aklımda açıkçası spinal var büyük olasılıkla da öyle olur, epidural beni korkutuyor biraz, ıntte uyusmayip canlı kesilenleri okuyunca kötü oldum. Bakalım dr ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…