2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın canım çok sevindim herseyin normal olmasına ne güzel bebisini de görmüşsün.darısı bizlere artık kan meselesine gelince Dr. Gerekli görmemistir belki benden de geçen hafta 6 tüp aldılar. Ama sen yinede sor Dr. A istersen en azından için rahatlar.

canım ilk bi sağlık ocağında gebelik için kan testi vermiştim onda doktor kanın durumuna beta hcg ye bakmıştı.onun dışında bi kan vermedim dün doktor soruncada hayır kan vermedim dedim acaba sağlık ocağındaki değerlere mi bakacak ki

O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.

Merhaba,

Ben de bir arkadaş tavsiyesi ile Mayo Clinic - Sağlıklı Gebelik Rehberi
kitabını aldım. Bu da gerçekten çok güzel ve faydalı diye düşünüyorum. Yeme içme, Egzersiz haftalık takip aklıma şuan gelmeyen bir çok şey var. Ben de tavsiye ederim.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Mayo-Cli...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000595485

Evet canım bugun sorayım bi bide ben kan alınacağı zaman ömrümden ömür gidiyo bi seferde tüm testlere bakarlar sandım ama öyle olmucak sanki offf

Evet canım bugun sorayım bi bide ben kan alınacağı zaman ömrümden ömür gidiyo bi seferde tüm testlere bakarlar sandım ama öyle olmucak sanki offf
Canım ben sağlık ocağında yaptırdım hepsini evet biraz canım acıyor ama değer ona da benimde sadece bthcg ye bakacak dı ben hepsini istedim öyle yaptılar bütün testleri mi .Korkma bebisini düşün yaptırsan hepsini. Zaten göz açıp kapayıncaya bitiyor.

ben ilk öğrenince özel tıp merkezine gittim. Standart kan tahlilleri var istersen devlette yaptırabilirsin dedi. Ben liste istedim gerek yok yeni öğrendim hamile olduğumu desen onlar zaten bilirler yaparlar testlerini dedi. Demek ki bi standart testler var onları yapıyorlar. Sonuçlarını direk özeldeki doktora götürdüm. Öyle yani. Bunları ilk öğrendiğimde yaptırmıştım ama. Sonra tekrar kan vermedim.

Kızlar testlerı hastanede yaptırım saglık ocağında bazı testlwrı yapıyorlar bı orda bı orda yaptırmak zorunda kalmayın saglık ocağında rubella toxoplazma falan yapılmıyor

Gene hastanedeyiz ailecek buraya taşındı eşinde bizle kalıyor kızlr nolur bize dua edin kuzumun canım oglum biran önce iyleşsin
Çok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir. Umarım ciddi bişey dğildir ben kaçırmışım konuyu. Bnm de bi oğlum var hep söylüyorum onlar hasta olmasın ben olmaya razıyım. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz oğlunun canım.

İnşallah canım.. ilk olduğu için her anne adayı gibi benim de endişelerim oluyo ya bebeğime birşey olursa, olduysa diye.. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın ve güzel sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirelim inşallah.. Cevabın için çok teşekkür ederim canım öpüyorum

6+5 idi 6 gün önce 8mm boyunda. Dün kanama olunca tekrar gittim doktor 7+6 dedi 15mm boyunda. 5 günde 8 günlük büyümüş göründü. Kafam karıştı normal mi acep?!??
çok iyi tabiki niye takıyosun buna ya deseydi allah korusun gelişimi geriden geliyor...bence maşallah

Mrb senin hala kanaman oluyormu bende hastaneden geliyorum cumartesi yattim kanamadan allaha sukur dun kahverengiye donustu sana sebep soyledilermi

Selam kızlar çok fena nezle oldummm ıhlamur protakal nar suyu bal limon ne varsa içiyorum burnumu silmekten yara oldu

Günde iki fincan ıhlamur öneriliyor canım

Sana da geçmiş olsun canım ben de bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum metrobüsle işe gidip geldiğim için oluyor iki ayrı gün yanıma salya sümük hasta olan kişiler oturdu

Sana da geçmiş olsun canım ben de bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum metrobüsle işe gidip geldiğim için oluyor iki ayrı gün yanıma salya sümük hasta olan kişiler oturdu

keske uzak durabilsek kalabalıktan ama olmuyo işte ben daha da riskli yerde calışıyorum hastanede

Herkese gunaydin..simdi saglik ocaginda idrar tahlili yaptirdim.idrarinda iltihap var bol su ic cuma tekrar gel gecmemisse ilac yazalim dedi.benimde kontrole gitmeme daha 2 hafta var nerdeyse doktoruma gostermeden bisey de yapmak istemiyorum.siz bi bakarmisiniz sizde nasil cikti?
Lokasit: +2
Protein: +2
Ph. : 7.5
Dansite:1.010

bizim kontrolümüzde perşembe günü teyzeleri kalp atışını duyar mıyız bilmiyorum .. ama görmek için sabırsızlanıyorum miniğimi .. ilk hamileliğimde 10. haftada kürtaj olmustum , çok tedirginim açıkçası .. inşallah sağlıklıdır minişim .. minişlerimiz

Mrb senin hala kanaman oluyormu bende hastaneden geliyorum cumartesi yattim kanamadan allaha sukur dun kahverengiye donustu sana sebep soyledilermi
benimde duzensiz bisekilde devam ediyor bazen kirmizi ama.cok nadir grneldr sumuksu kahve rendi kahve rengi olunca iyi mi oluyomus sukur kahverengine dondu demissin ya cok.gecmis olsun bu arada bebegin nasil neden kanaman olmus

Selam kızlar çok fena nezle oldummm ıhlamur protakal nar suyu bal limon ne varsa içiyorum burnumu silmekten yara oldu
gecmis olsun canim burnunu islak memdille sil yada yaninda surekli krem bulun sur burnuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…