- 28 Ağustos 2015
- 283
- 279
- 23
- 45
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.361
Günaydın canım çok sevindim herseyin normal olmasına ne güzel bebisini de görmüşsün.darısı bizlere artık kan meselesine gelince Dr. Gerekli görmemistir belki benden de geçen hafta 6 tüp aldılar. Ama sen yinede sor Dr. A istersen en azından için rahatlar.Günaydın bayanlar dün doktora gitmiştim kalp atışı için sağlıcakla duyduk çok şükür hatta o an sağa sola bile döndü doktor bakın hareket ediyo hissediyo artık dedi..Haftasına göre normal herşeyi dedi doktor..Çok şükür
Yanlız benden sadece iki tüp kan ve idrar tahlili aldı burda sizlerden gördüğüm kadarıyla öyle 5-6 tüp istemedi acaba onu sonra mı alacak ?? Çünkü iki tüp kan bana az geldibugun arayıp konuşmayı düşünüyorum sizden alınan kanlardan hangi örneklere bakılmıştı acaba söyler misiniz??
bu ilk kan verişin mi yoksa önceden vermiş miydin? bende biyokimya (açlık şekeri, TSH, ALT vs), hemogram (wbc, rbc, hgb vs.) koagülasyon (PT, aPTT), kan grubu, Beta Hgc, Elisa (anti-HIV vs.) yine elisa (anti rubella, anti toksoplazma), ve idrar (tit, lökosit, keton bakteri vs.) bunlara bakılmış
O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.
Günaydın canım çok sevindim herseyin normal olmasına ne güzel bebisini de görmüşsün.darısı bizlere artık kan meselesine gelince Dr. Gerekli görmemistir belki benden de geçen hafta 6 tüp aldılar. Ama sen yinede sor Dr. A istersen en azından için rahatlar.
Canım ben sağlık ocağında yaptırdım hepsini evet biraz canım acıyor ama değer ona da benimde sadece bthcg ye bakacak dı ben hepsini istedim öyle yaptılar bütün testleri mi .Korkma bebisini düşün yaptırsan hepsini. Zaten göz açıp kapayıncaya bitiyor.Evet canım bugun sorayım bi bide ben kan alınacağı zaman ömrümden ömür gidiyobi seferde tüm testlere bakarlar sandım ama öyle olmucak sanki offf
canım ilk bi sağlık ocağında gebelik için kan testi vermiştim onda doktor kanın durumuna beta hcg ye bakmıştı.onun dışında bi kan vermedim dün doktor soruncada hayır kan vermedim dedim acaba sağlık ocağındaki değerlere mi bakacak ki
Canım nasıl çıktı göğün okadar baya büyük olcak desene karn senle aynı haftadayı benimki çok çıkmadıBnm göbek vardı zaten ya daha şimdiden 6 aylık hamile gibiyim halbuki kilometre 63 boyum 1,70 sadece göbek var
Çok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir. Umarım ciddi bişey dğildir ben kaçırmışım konuyu. Bnm de bi oğlum var hep söylüyorum onlar hasta olmasın ben olmaya razıyım. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz oğlunun canım.Gene hastanedeyiz ailecek buraya taşındı eşinde bizle kalıyor kızlr nolur bize dua edin kuzumun canım oglum biran önce iyleşsin
İnşallah canım.. ilk olduğu için her anne adayı gibi benim de endişelerim oluyo ya bebeğime birşey olursa, olduysa diye.. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın ve güzel sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirelim inşallah.. Cevabın için çok teşekkür ederim canım öpüyorumherkes aynı anda duymuyor kalp atışlarını kimi 5 haftalıkken duyuyor kimi 8-9 haftalıkken. Ben 7. haftada duydum çok şükür. dün de kanama olunca direk doktora koştum tekrar baktı kalbi atıyordu, ama tabi çok hazırlıklı gitmedim ve sıkışık değildim baya uğraştı duyabilmek için. O bile etkiliyormuş. Ve tabi ultrason cihazı da farkettiriyor. Yani çok panik yapmak iyi değil bence stresimizi anlıyorlar bebişlerimiz. sen kendine dikkat et ve mümkün olduğunca yormamaya çalış. beslenmene dikkat et. hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle bir sonraki randevuda duyarsın
çok iyi tabiki niye takıyosun buna ya deseydi allah korusun gelişimi geriden geliyor...bence maşallah6+5 idi 6 gün önce 8mm boyunda. Dün kanama olunca tekrar gittim doktor 7+6 dedi 15mm boyunda. 5 günde 8 günlük büyümüş göründü. Kafam karıştı normal mi acep?!??
Canim benim kanamam persembe aksami kahverengi olarak basladi sonra artti.dr gittim hemen.simdi bitti sayilir.ama dr bana benden once bir hamilenin 28 haftalik oldugunu sakir sakir kanadigini ve bebegin tas gibi oldugunu soyledi.kanamadan cok korkma.tedbirli ol dinlen dr la irtibatta ol.
Ihlamur yüklenme canm bana drum daha ilk gorusmede bitki çaylarından uzak dur dedi . bende içilir diye düşünüyordum .. Nette baktım bazı sitelerde içilir bazı sitelerde içilmez yaziyo ıhlamur .. Ballı süt içtim ben bide
Ahh canm geçmiş olsun bende hafta sonundan beri gribim .. Ballı süt icip meyve yedim bol boll. Bugün drumla gorustum minoset alabilirsin sadece hiç değilse ismindeki kırgınlığı alır başka bisey oneremem dedi .. Ama icmedim tabi meyve ye canım bol bol .. Sakınan göze çöp batar misali geldi buldu bizi bu illet şey :)
Sana da geçmiş olsun canım ben de bol bol meyve tüketmeye çalışıyorum metrobüsle işe gidip geldiğim için oluyor iki ayrı gün yanıma salya sümük hasta olan kişiler oturdu
benimde duzensiz bisekilde devam ediyor bazen kirmizi ama.cok nadir grneldr sumuksu kahve rendi kahve rengi olunca iyi mi oluyomus sukur kahverengine dondu demissin ya cok.gecmis olsun bu arada bebegin nasil neden kanaman olmusMrb senin hala kanaman oluyormu bende hastaneden geliyorum cumartesi yattim kanamadan allaha sukur dun kahverengiye donustu sana sebep soyledilermi
gecmis olsun canim burnunu islak memdille sil yada yaninda surekli krem bulun sur burnunaSelam kızlar çok fena nezle oldummm ıhlamur protakal nar suyu bal limon ne varsa içiyorum burnumu silmekten yara oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?