- 7 Ocak 2014
- 3.155
- 4.447
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.341
Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)
Acibademle memorial cok yakin sanirim. Bende 12 lira katilim payiyla birlikte 92 tl veriyorum. Tahlillere ayri veriliyo tabi ama memorial de de durum aynidir diye dusunuyorumMuayene ücretleri nasıl ben 100 veriyorum
Bende bende aynı sen gibiyim inş herşey yolundadır..bencede bulantı olması şartmıki, bende zerre belirti yok, bulantı yok, idrara sık çıkmıyorum, aşermiyorum, kokulara hassasiyetim olmadı, bırak gündüz uyuklamayı gece bile doğru düzgün uykum gelmiyor yani hayatımda hiç bişey değişmedi, böyle belirtileri gördükçe bende sorunmu var acaba diye düşünüyorum, bu çarşamba kalp atışı dinleyecez umarım herşey yolundadır
O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.ben "bebeğinizi beklerken sizi neler bekler" diye bir kitap aldım. Heidi Murkoff diye biriymiş yazarı da. Tavsiye ederim baya hafta hafta ne oluyor ne yapmak gerekiyor ne yemeli içmeli baya anlatıyor. ben internetten buldum başka iyi kitaplar varsa bence burdan paylaşalım. tek kitaba bağlı kalmak da yeterli olmayabilir.
Merhabalar. Öncelikle Allah'a emanetiz bebeklerimiz de bizler de. Ben geçen sene 36+4 bebeğimin kalbi durdu. En iyi dr a da en iyi hastaneye de gitsen nasip olmadı mı gerisi boş maalesefBenim de bu kadar dert etme sebebim aslında beklenmedik bir durum başıma gelirse doktora güvenebilirmiyim. Burada çok okuduğum bir söz var eğer hamileleiğinizde bir sorun yoksa falanca doktora gidebilirsiniz ama extra sorunlarınız olursa bu doktora güvenmeyin yazan çok kişi var.tabi bu kişiler gerçekten de hamileliklerinde sıkıntı yaşamış ve yanlış doktor seçmiş kişiler bende başıma böyle bir durum gelir korkusuyla bana güven verecek ve normal doğumu destekleyen bir doktor bulmak istiyorum.yoksa rutin kontrol ultrason bebeği görme ölçüm yapıp takip yapma bunu zaten iyi ya da kötü devlet hastanesinde de yapıyorlar.mesela benim bebekle beraber kistlerim var yumurtalıklarımda ve patlama riski taşıyor bu kistler.böyle bir durumda ne yaparım nereye giderim hiç bir fikrim yok şu an.ve bu durumda beni çok geriyor.
Merhaba ben de ankaradayım başkente gidiyorum ben oradaki doktorum da çok ilgilidir.ama doğumu orda yapsam Nasıl olur onu araştırmadım henüzGüvendiğim bir doktor bulursam yazarım tabi ki.bu süreç beni çok yordu çünkü kimsenin yaşamasını istemem.
Hadi ya ilk defa kötü yorum aldım doktordan zaten kendi doktorumu yeni değiştirdim hep olumsuz konuşuyordu hamile kalamazsin tedavi olman lazım dediği ay hamile kaldım ona da değer çok düşük düşük yapabilirsin dedi tebrik bile etmedi ben napsam ki şimdi neden memnun kalmamis bişey dedi mi acaba atakent acıbademe mi gitsem kime güveniceğini bilemiyor insanSabah beri seni arıyorum keşke favorilere ekleseymişim sana haberlerim var tesadüf bu ya az önce çok eski bir arkadaşımla konuştum o da 1 hafta önce doğum yaptı nerede doğum yaptığını ve doktorunun kim olduğunu sordum seninle aynı doktoru elif hanım ama sancısı gece geldiği için doktor sadece 6 ya kadar bakıyormuş başka doktor yaptırmış doğumunu ve bana sakın dedi hastanedende doktordanda hiç memnun kalmadım değiştirme dedi
Merhaba bizim sizinle tarihlerimiz aynı gibi :) sizin nezdinizde tüm mayıs annelerine soruyorum aceba bebeğin kalp atışlarını ilk hangi hafta hangi gün duydunuz.. 3 gün önce gittiğimde duyamadık 1 hafta sonra gelmemi söyledi doktor..Bir sorun yoktur değilmi :'(
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.Gene hastanedeyiz ailecek buraya taşındı eşinde bizle kalıyor kızlr nolur bize dua edin kuzumun canım oglum biran önce iyleşsin
Bugün doktor kontrollerine gidenler vardi. Kacinci hafta be kac mm bebisler.
Bizimki 8hafta 6 gun 21 mm çıktı. Doktor gayet guzel dedi. Ama merak ediyorum sizlerde durum ne
O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.
Günaydın canım kolay gelsin dikkat et kendine.Ve okulda nobetci yım bunlar ne kolaydı bana
Günaydın bayanlar dün doktora gitmiştim kalp atışı için sağlıcakla duyduk çok şükür hatta o an sağa sola bile döndü doktor bakın hareket ediyo hissediyo artık dedi..Haftasına göre normal herşeyi dedi doktor..Çok şükür
Yanlız benden sadece iki tüp kan ve idrar tahlili aldı burda sizlerden gördüğüm kadarıyla öyle 5-6 tüp istemedi acaba onu sonra mı alacak ?? Çünkü iki tüp kan bana az geldibugun arayıp konuşmayı düşünüyorum sizden alınan kanlardan hangi örneklere bakılmıştı acaba söyler misiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?