2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bulantı olması illa gerek gibi konuşuyor bazıları. Bir kez midesi bulanmadan sağlıklı çocuklara kavuşanlar var. Kendinize gelin =)

bencede bulantı olması şartmıki, bende zerre belirti yok, bulantı yok, idrara sık çıkmıyorum, aşermiyorum, kokulara hassasiyetim olmadı, bırak gündüz uyuklamayı gece bile doğru düzgün uykum gelmiyor yani hayatımda hiç bişey değişmedi, böyle belirtileri gördükçe bende sorunmu var acaba diye düşünüyorum, bu çarşamba kalp atışı dinleyecez umarım herşey yolundadır

Bende bende aynı sen gibiyim inş herşey yolundadır..

O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.

Merhabalar. Öncelikle Allah'a emanetiz bebeklerimiz de bizler de. Ben geçen sene 36+4 bebeğimin kalbi durdu. En iyi dr a da en iyi hastaneye de gitsen nasip olmadı mı gerisi boş maalesef benim sana tavsiyem iyi bir periantolog bul ve gebeliğin süresince kontrollerini o yapsın. Kistlerim var demişsin çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hadi ya ilk defa kötü yorum aldım doktordan zaten kendi doktorumu yeni değiştirdim hep olumsuz konuşuyordu hamile kalamazsin tedavi olman lazım dediği ay hamile kaldım ona da değer çok düşük düşük yapabilirsin dedi tebrik bile etmedi ben napsam ki şimdi neden memnun kalmamis bişey dedi mi acaba atakent acıbademe mi gitsem kime güveniceğini bilemiyor insan

Gene hastanedeyiz ailecek buraya taşındı eşinde bizle kalıyor kızlr nolur bize dua edin kuzumun canım oglum biran önce iyleşsin

herkes aynı anda duymuyor kalp atışlarını kimi 5 haftalıkken duyuyor kimi 8-9 haftalıkken. Ben 7. haftada duydum çok şükür. dün de kanama olunca direk doktora koştum tekrar baktı kalbi atıyordu, ama tabi çok hazırlıklı gitmedim ve sıkışık değildim baya uğraştı duyabilmek için. O bile etkiliyormuş. Ve tabi ultrason cihazı da farkettiriyor. Yani çok panik yapmak iyi değil bence stresimizi anlıyorlar bebişlerimiz. sen kendine dikkat et ve mümkün olduğunca yormamaya çalış. beslenmene dikkat et. hiç bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle bir sonraki randevuda duyarsın

Bugün doktor kontrollerine gidenler vardi. Kacinci hafta be kac mm bebisler.
Bizimki 8hafta 6 gun 21 mm çıktı. Doktor gayet guzel dedi. Ama merak ediyorum sizlerde durum ne

6+5 idi 6 gün önce 8mm boyunda. Dün kanama olunca tekrar gittim doktor 7+6 dedi 15mm boyunda. 5 günde 8 günlük büyümüş göründü. Kafam karıştı normal mi acep?!??

O kitap bende de var çok bilgilendirici gerçekten. Şimdi Ayşe önerin kitabını da Alican ben. İsmini bilmiyorum sma Google a yazınca çıkar. Çok ünlü bir kadın bu anlamda. Tavsiye eden çok olmuştu.

biraz araştırdım hamilelik doğum ve bebek bakımı diye bir kitap diyor heralde odur. Biraz bakayım, alayım. Teşekkür ederim

Günaydın bayanlar dün doktora gitmiştim kalp atışı için sağlıcakla duyduk çok şükür hatta o an sağa sola bile döndü doktor bakın hareket ediyo hissediyo artık dedi..Haftasına göre normal herşeyi dedi doktor..Çok şükür
Yanlız benden sadece iki tüp kan ve idrar tahlili aldı burda sizlerden gördüğüm kadarıyla öyle 5-6 tüp istemedi acaba onu sonra mı alacak ?? Çünkü iki tüp kan bana az geldi bugun arayıp konuşmayı düşünüyorum sizden alınan kanlardan hangi örneklere bakılmıştı acaba söyler misiniz??

günaydın kızlar kim sormuştu hatırlayamadım wbc bende 11,2 çıkmış. bende de yüksekmiş. ama asıl sorun bende lökositin 8 çıkmasıydı ve açlık şekerinin 107 olması. tek seferlik toz antibiyotik ve bol su ile geçti benim enfeksiyon. Diğerleri de çok sorun değil demek ki doktor bişey demedi.

bu ilk kan verişin mi yoksa önceden vermiş miydin? bende biyokimya (açlık şekeri, TSH, ALT vs), hemogram (wbc, rbc, hgb vs.) koagülasyon (PT, aPTT), kan grubu, Beta Hgc, Elisa (anti-HIV vs.) yine elisa (anti rubella, anti toksoplazma), ve idrar (tit, lökosit, keton bakteri vs.) bunlara bakılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…