- 26 Nisan 2010
- 225
- 34
- 98
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.381
Merhaba ,Herkese gunaydin..simdi saglik ocaginda idrar tahlili yaptirdim.idrarinda iltihap var bol su ic cuma tekrar gel gecmemisse ilac yazalim dedi.benimde kontrole gitmeme daha 2 hafta var nerdeyse doktoruma gostermeden bisey de yapmak istemiyorum.siz bi bakarmisiniz sizde nasil cikti?
Lokasit: +2
Protein: +2
Ph. : 7.5
Dansite:1.010
keske uzak durabilsek kalabalıktan ama olmuyo işte ben daha da riskli yerde calışıyorum hastanede
ilk hafta gittiğimde 5 haftalıktı bütün testler istendi.toxoplazma burecella rutinler v.s. sadece 2 tüptü..burada 6-7 tüpleri okuyunca şaşırdım.sağlık ocağına uğradığımda sordum.her zaman ki testler istenmiş dedi.yani 2 tüple de yetti..Günaydın bayanlar dün doktora gitmiştim kalp atışı için sağlıcakla duyduk çok şükür hatta o an sağa sola bile döndü doktor bakın hareket ediyo hissediyo artık dedi..Haftasına göre normal herşeyi dedi doktor..Çok şükür
Yanlız benden sadece iki tüp kan ve idrar tahlili aldı burda sizlerden gördüğüm kadarıyla öyle 5-6 tüp istemedi acaba onu sonra mı alacak ?? Çünkü iki tüp kan bana az geldibugun arayıp konuşmayı düşünüyorum sizden alınan kanlardan hangi örneklere bakılmıştı acaba söyler misiniz??
çok saol canım Allah razı olsun biraz daha iyi 3 gün tedaviye cvp bile vermedi bugün doktorumuz şasırtıcı 2 kat düzelme var dedi dün çok agladm dua ettim eve hava alcaz 5 gün hastanedeyiz çok zor hem hamilelik hem ogluşum hasta allah kimseye yaşatmasın çok zorÇok geçmiş olsun canım inş biran önce iyileşir. Umarım ciddi bişey dğildir ben kaçırmışım konuyu. Bnm de bi oğlum var hep söylüyorum onlar hasta olmasın ben olmaya razıyım. En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz oğlunun canım.
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin kuzunçok saol canım Allah razı olsun biraz daha iyi 3 gün tedaviye cvp bile vermedi bugün doktorumuz şasırtıcı 2 kat düzelme var dedi dün çok agladm dua ettim eve hava alcaz 5 gün hastanedeyiz çok zor hem hamilelik hem ogluşum hasta allah kimseye yaşatmasın çok zor
ilk hafta gittiğimde 5 haftalıktı bütün testler istendi.toxoplazma burecella rutinler v.s. sadece 2 tüptü..burada 6-7 tüpleri okuyunca şaşırdım.sağlık ocağına uğradığımda sordum.her zaman ki testler istenmiş dedi.yani 2 tüple de yetti..
bende çalışıyorum yayın evindeyim. sabah zor geliyorum metrobüsle. insanlardan kalabalıktan bunaldım. Midemde bulanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok saol canm kızlar bana çok moral verdiniz hepinize çok teşekür ederimÇok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin kuzun
Canim çok sevindim maşallah büyümüş minnakın ne güzelTeyzelerimiz bugün bebişimizi gördük büyümüş koca kafalı olmuşKanamamız küçülmüş 3 hafta kadar progestan devam dinlenmeye de devam, sonra birdaha gel dedi..
Canim bende Progestan kullaniyorum bisey yok degilmi benim hep aklimda tehliken gectimiTeyzelerimiz bugün bebişimizi gördük büyümüş koca kafalı olmuşKanamamız küçülmüş 3 hafta kadar progestan devam dinlenmeye de devam, sonra birdaha gel dedi..
Teyzelerimiz bugün bebişimizi gördük büyümüş koca kafalı olmuşKanamamız küçülmüş 3 hafta kadar progestan devam dinlenmeye de devam, sonra birdaha gel dedi..
Ben Balıkesirde oturuyorum,biz de yalnızız burda,ailelerimiz dışarda,Allah kolaylığını versin artık diyorum,kolay olmayacak belli gerçi :)Benim ki 4 mayıs doğumlu. İstanbuldayız biz bu arada siz? Ben tekim ist da ailem izmirde eşiminkiler bursada. Yardımcım olmasa hiç bişey yapamam. Biz de bakıcı bakmaya başlıycaz karnım büyüdükçe daha zor olucak ve alışsın istiyoruz. Doktorun en doğrusunu bilir tabi canım ne zaman derse o zaman kesersin emzirmeyi bence şimdiden başka türlü uyutmaya alıştır ki kesince zorlanmasın.
Canım geçen hafta gittiğimde daha büyük görünüyordu kanama bugün daha küçülmüş.. İlacını kullan uzun alışverişler yürüyüşler yapma, misafir ağırlama ve ilişki yok dedi 3 hafta.. Sonrasında kalmicak inşallah dedi.. Sen nezamandan beri kullanıyosun progestanı?Canim bende Progestan kullaniyorum bisey yok degilmi benim hep aklimda tehliken gectimi
Ben Balıkesirde oturuyorum,biz de yalnızız burda,ailelerimiz dışarda,Allah kolaylığını versin artık diyorum,kolay olmayacak belli gerçi :)
İnşallah canım hepimizin sorunsuZ geçsin inşallahHadi hayırlı olsun, inşallah bundan sonrası daha da sorunsuz olur.
Gecen hafta persembeden basladim ama acaba bir zarari olurmu ne oldu ne bitti merak ediyorum benim kananam yok gozle gorulur vajinal bakti oradan gördü kucuk oldugunu dedi ama ben biraz tedirginim senden guzel haberleri görünce insallah bizdede bir sey yoktur haftaya pazartesi gideceğiz insallah senindemi vajinal görüldüCanım geçen hafta gittiğimde daha büyük görünüyordu kanama bugün daha küçülmüş.. İlacını kullan uzun alışverişler yürüyüşler yapma, misafir ağırlama ve ilişki yok dedi 3 hafta.. Sonrasında kalmicak inşallah dedi.. Sen nezamandan beri kullanıyosun progestanı?
:) aa sevindim,kime gidiyorsun doktorun kimkızlar bende balıkesirdeyimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?