2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim geçen hafta idrardan sonra peçeteye birkaç damla geldi acile gittiğimizde kesenin etrafında gördü kanamayı karından bakmıştı. Kendi doktorumda karından bakıyor.. Tedirgin olma canım imkanın varsa bol bol dinlen yat sürekli.. Sende kanama olmamış en azından öyle düşün..

Ben Balıkesirde oturuyorum,biz de yalnızız burda,ailelerimiz dışarda,Allah kolaylığını versin artık diyorum,kolay olmayacak belli gerçi :)
Ya neresınde bende balokesırden kımse yok dıye üzülüyordum hangı doktora gıdıyorsun canım bende balıkesırlıyım

6+5 idi 6 gün önce 8mm boyunda. Dün kanama olunca tekrar gittim doktor 7+6 dedi 15mm boyunda. 5 günde 8 günlük büyümüş göründü. Kafam karıştı normal mi acep?!??
Normaldir bence canim. Bizimki 8+6 21.6 mm bir hafta var aramizda. Bize doktor cok guzel tam gununde ilerliyoor dedi.

Cok sukur ya ben de vanijinal istemiyorum ama benim rahmim tersmis ve bu sorun değilmiş ama ultarasondala ilk haftalar gorulmuyor tek sorun bu sonraki haftalarda ultrasondan netleşiyor buna şükür ama yani senin bisey yok sukur demi bebek de de sadece 3 hafta daha kullanacsin hapi ya k.bakma benim ilk bebegimin kalbi durmustu 9 haftalikken ondan tedirginim

Ben toygardayım canım bende alaattın kaçar a gecıcem haftaya cok ıyıymıs ama suan özel sevgiye gıdıyorum Tülin hanıma
Yakınmışız,alaaddin bey tecrübeli bir doktor,herşey iyi güzel ama sıra beklemek çok sıkıcı oluyor tek dezavantajı bu sanırım,oğlumda da ona gitmiştim,akşam 10da 10buçukta sıra beklediğimizi bilirim.Balıkesirde de çok doktor yok maalesef,mecbuuren gidiyorum.Tülin hanıma giden arkadaşlarım var memnunlarda sanırım.ben de bir deneyeyim diyordum.

Anlıyorum canım tedirginliğini çok haklısın ama stres yapma ki bebeğin etkilenmesin.. Hepimiz stres yapıyoruz, korkuyoruz ama herşey Allahtan.. Bebeğimde bir sıkıntı yok canım çok şükür progestan da tedbir amaçlı 3 aylık olunca inşallah bu stresler bitecek cinsiyetlere başlicaz

Hadi ya kalabalık olması kötüymüş evet Tülin Hanım'da ıyı ılgılenıyor

Kızlar benim akıntım biraz fazla oluyor, dr gitmeme 3 hfta var normal mi midemden dolayı çok su içemiyorum başına böyle birşey gelen var mı?
Benimde çok fazla. Ama kahverengi ya da kırmizı olmadıkça bir sorun olmuyormus icini ferah tut

daha özele gitmedim canm şahin beye gidiyorum, memnunum aslında ama özelde yapmak istiyorum dogumumu o yüzden ama kalp atısından duyduktan sonra alaattin beye gitmeyi düşünüyorum .. sizler hangi drlara gidiyorsunuz? erol beyi de iyi diyorlar

Mrb senin hala kanaman oluyormu bende hastaneden geliyorum cumartesi yattim kanamadan allaha sukur dun kahverengiye donustu sana sebep soyledilermi
canım sükür benimkisi perşembe aksamı başladı ptesi hiç kalmadı..sebebin söylemediler herseyden olabilir dediler.ama ilk 3 ay gelen kanam düşük belirtisidir hoşumuza gitmez tabiki dediler..ilaçlar iğneler sükür rabbime iyiyim.senin uzun sürerse bitanem başka bi dr ada görün olurmu. allah yardımcın olsun

Bu haftada kalp atışını duymuş olman lazım,en son ne zaman gittin doktora,6.haftada duyduk biz kalp atışını,ben devlete de gidiyorum arada,doktorlar iyiler aslında,kötü davranmıyorlar ama iş doğum olunca özelde olmalıymış gibi düşünüyorum bende.alaaddin beye gidiyorum.

kızlar ya benimde bu günden beri kasıklarımda bi faaliyet var adet ağrısı gibi gelip gelip gidio sanki karnımı içerden mimik minik kedi cırmalıyor ama çok hafif bide yerimden kalkıp yürüdüğüm zamanda iki üç kere sağ kasığıma birden bir ağrı sapladı gitti sanki anlık bi şey sizede oluyomu böyle bebiş büyüdüğü içindir galiba demi ?

gecen hafta gitmiştim canm ben 5 haftalık görünüyor dedi keseyi görmüştük sadece ... son adetime göre de burdaki hamilelik takvimi gibi .. bi sonraki kontrolde değiştiririm yine bi değişiklik olursa . persembe kontrolüm var kan tahlilleri falan yapılacak .. bende senin gibi özelde olmalı diye düşünüyorum ..

canım 2.adet dönemin yaklaştığı için oluyor

Tesekkur ederim rabbim bize bagislar insallah miniklerimizi.dindi benim kanamam proluton depot progestan verdi doktor evde dinlenicem artik hep kesenin yaninda dedi bana dualarla ayaktayim allahim kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…