- 8 Temmuz 2015
- 96
- 178
- 93
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.441
AA ALLAHIN İZNİYLE AYNI HASTANEDE DOORCAZBende Medicabil Oktay Bey'e gidiyorum şimdilik memnunum ben.Zuhal hanım hakkında da güzel şeyler duydum.Doktorun verdiği elektrik önemli canım.memnun değilsen baştan değiştir .
amin kimse yaşamasın.ne tedirginlik verdiğini iyi bilirim...ama korkmamaya çalış olurmu elden bisi gelmiyor çünkü taktirini rabbimiz veriyor.biz dr dedğini yapalım evhanlamyalım bos yere.Allah büyüktür hayırsızsa rabbim hayıra cevirsin sağlıklı evlat versin.ben hep Allahtan bunu diliyorum.geçti artık korkularım.kanama yine olabilr iyileşiriz ederiz çat gene gelebilir.bunlara karsı olabilrlik içinde olalım.bebek sağlıklıysa sorun yok.HA bu arada banada proluton deport ve progesteron verdi.prulutonu 2 kere yapacaz dedi.
internetten bi araştır istersen canım. benım bazen koyu oluyor kıvamı ama rengi sarı değilArkadaslar koyu kivamli sari akinti oluyormu sizlerde
Normalmi bende arada az miktarda oluyor
normal değil bir doktora görün zamanla rengi koyulasıp Allah korusun düşük tehlikesi olabilir.Arkadaslar koyu kivamli sari akinti oluyormu sizlerde
Normalmi bende arada az miktarda oluyor
benim 2 gün geriden geliyor ayına göre normal dedi bir sıkıntı yokmus. Gec döllenme olmus. 31 temmuz sat ım ama doktor 2 agustos dedi.kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı
Allah korusun cok az oluyor ama 1 2 keZ oldu pecetede fatk ettim minik koyu sumuksu soylemesi ayipnormal değil bir doktora görün zamanla rengi koyulasıp Allah korusun düşük tehlikesi olabilir.
Tamam canminternetten bi araştır istersen canım. benım bazen koyu oluyor kıvamı ama rengi sarı değil
bence hemen doktora görün. benim hiç olmadı öyle. sadece geçenlerde kanamam oldu baya bir, düşük tehlikesi geçirdim.. Çok şükür iyiyim sımdi ihmale gelmez.Allah korusun cok az oluyor ama 1 2 keZ oldu pecetede fatk ettim minik koyu sumuksu soylemesi ayip
Canım ben ilk SSK ya gidiyordum Lütfiye tomak a 5 hftalıkken 5 mm kese gördü bana yok uyumsuz yok gelişmez alırız ağlayarak çıktım sonra Özcan beye gittim SSK da yine o biraz sert duruşlu ama ilgi gösteriyor zaten özelde pahalı olur diye tahlillerimi orda yaptırıyorum gitmişken ultrasona da giriyorum ama kalp atışını Sevgi'de Tülin hanıma gidiyorum tam 7+1 de duydum sen kac hafta oldun şuanoff kafam karıstı zaten
sen kacıncı haftada duydun canm kalp atısını ? ssk da mı duydun ilk sevgi de mi ?
Benimde oluyor ama doktorum kahverengi olmadıkça bir sorun yok dedi. Birde sen sor bakalım ne diyecek. Ben doktor onemseme deyince onemsememistim.Allah korusun cok az oluyor ama 1 2 keZ oldu pecetede fatk ettim minik koyu sumuksu soylemesi ayip
Mantıkli ama her seferinde ultrasona girecek msiin? Ultrasonunda zararli oldugunu biliyorum fazla olursa.normalde doktor 1 ay sonra gel demeye başlıyck bundan sonra bende sabırsız olduğum icin 15. Gün devlete diğer 15. Gün özele gitmek için de devlete gidiyorum Can'ım
hayırlı olsunn çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..Hanimlar sukurler olsun aranizda aktif olacagim artik,bebegimin kalp atislarini duyduk.6+4 gunlukmusuz. Elhamdulillah.Rabbim devaminida nasip etsin insaallah sagliklica.Allahim herkesin gonlundekini nasip etsin.darisi pesimizden geleceklere :)
Gözünüz aydın maşallah ben daha kalp atışını duymadım 10 gün var doktora gitmeme. Sadece keseyi gorebildim. Hayırlisiyla alalim bebeklerimizi kucağımıza insaallahhHanimlar sukurler olsun aranizda aktif olacagim artik,bebegimin kalp atislarini duyduk.6+4 gunlukmusuz. Elhamdulillah.Rabbim devaminida nasip etsin insaallah sagliklica.Allahim herkesin gonlundekini nasip etsin.darisi pesimizden geleceklere :)
Canım ben ilk SSK ya gidiyordum Lütfiye tomak a 5 hftalıkken 5 mm kese gördü bana yok uyumsuz yok gelişmez alırız ağlayarak çıktım sonra Özcan beye gittim SSK da yine o biraz sert duruşlu ama ilgi gösteriyor zaten özelde pahalı olur diye tahlillerimi orda yaptırıyorum gitmişken ultrasona da giriyorum ama kalp atışını Sevgi'de Tülin hanıma gidiyorum tam 7+1 de duydum sen kac hafta oldun şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?