2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende Medicabil Oktay Bey'e gidiyorum şimdilik memnunum ben.Zuhal hanım hakkında da güzel şeyler duydum.Doktorun verdiği elektrik önemli canım.memnun değilsen baştan değiştir .
AA ALLAHIN İZNİYLE AYNI HASTANEDE DOORCAZ AMA SENİN 3 HAFTA KADAR ÖNCE TABİ EVET BEN DE ZUHAL HANIM HAKKINDA GÜZEL ŞEYLER DUYDUM BU BİRAZ DA ARADAKİ ELEKTRİĞE DE BAĞLI SANIRIM VE BEKLENTİLERİMİZE.. İNŞALLAH MEMNUN KALIRIM VE İÇİME SİNER.. HASTANE KONUSUNDA TEREDDÜTÜM YOK KIZ KARDEŞİM DE ORADA FARKLI BİR DOKTORDA DOĞUM YAPMIŞTI..İLGİ ALAKA ÇOK İYİ

Amin iyi dileklerin icin cok cokkk sagol rabbim iki katini sanada versin hayirli saglikli evlatlarimiz olur insallah.proluton 2 gunde bir tam doz yapilacak bana.

Arkadaslar koyu kivamli sari akinti oluyormu sizlerde

Normalmi bende arada az miktarda oluyor

kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı

kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı
benim 2 gün geriden geliyor ayına göre normal dedi bir sıkıntı yokmus. Gec döllenme olmus. 31 temmuz sat ım ama doktor 2 agustos dedi.

Allah korusun cok az oluyor ama 1 2 keZ oldu pecetede fatk ettim minik koyu sumuksu soylemesi ayip
bence hemen doktora görün. benim hiç olmadı öyle. sadece geçenlerde kanamam oldu baya bir, düşük tehlikesi geçirdim.. Çok şükür iyiyim sımdi ihmale gelmez.

off kafam karıstı zaten

sen kacıncı haftada duydun canm kalp atısını ? ssk da mı duydun ilk sevgi de mi ?
Canım ben ilk SSK ya gidiyordum Lütfiye tomak a 5 hftalıkken 5 mm kese gördü bana yok uyumsuz yok gelişmez alırız ağlayarak çıktım sonra Özcan beye gittim SSK da yine o biraz sert duruşlu ama ilgi gösteriyor zaten özelde pahalı olur diye tahlillerimi orda yaptırıyorum gitmişken ultrasona da giriyorum ama kalp atışını Sevgi'de Tülin hanıma gidiyorum tam 7+1 de duydum sen kac hafta oldun şuan

Selam kızlar

yazlık kışlık ayrımı yapmaya başladım artık. Malesef yazlıklarımı seneye giyemeyeceğim için üzüldüm . napalım artık bebek için katlanacağız kilolara . sanki şimdiden belim kalınlaştı . elbiselerime sığmaz oldum. . mide bulantısı yaşamadığım için iştahın maşallahı var. bebişten pek ses yok. 3 hafta sonra kontrol için bekliyorum.
Sizler ne alemdesiniz. Dilerim hiç birimiz sorun yaşamadan bu süreci bitiririz.

normalde doktor 1 ay sonra gel demeye başlıyck bundan sonra bende sabırsız olduğum icin 15. Gün devlete diğer 15. Gün özele gitmek için de devlete de gidiyorum Can'ım özele de bu sayede bebısımı ay da 2 kez görücem

normalde doktor 1 ay sonra gel demeye başlıyck bundan sonra bende sabırsız olduğum icin 15. Gün devlete diğer 15. Gün özele gitmek için de devlete gidiyorum Can'ım
Mantıkli ama her seferinde ultrasona girecek msiin? Ultrasonunda zararli oldugunu biliyorum fazla olursa.

Hanimlar sukurler olsun aranizda aktif olacagim artik,bebegimin kalp atislarini duyduk.6+4 gunlukmusuz. Elhamdulillah.Rabbim devaminida nasip etsin insaallah sagliklica.Allahim herkesin gonlundekini nasip etsin.darisi pesimizden geleceklere :)
hayırlı olsunn çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

Hanimlar sukurler olsun aranizda aktif olacagim artik,bebegimin kalp atislarini duyduk.6+4 gunlukmusuz. Elhamdulillah.Rabbim devaminida nasip etsin insaallah sagliklica.Allahim herkesin gonlundekini nasip etsin.darisi pesimizden geleceklere :)
Gözünüz aydın maşallah ben daha kalp atışını duymadım 10 gün var doktora gitmeme. Sadece keseyi gorebildim. Hayırlisiyla alalim bebeklerimizi kucağımıza insaallahh

anladm canm benm sata göre su anda 7. haftanın içindeyim ama gecen hafta drum 1 hafta gerideyiz demişti .. druma göre suanda 6 . haftadaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…