2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bayanlar şimdi doktorla görüştüm kan testinin sonucunda guatr sınırda çıkmış bende
Bir sonraki ay kontrolde tekrar bakalım dedi sizin yaptırdığınız testleri dedim onun için bir daha kan vericem mi diye hayır dedi hepsi içindeydi bu tahlillerde dedi..sizde de testlerde guatr sınırda çıktı mı hiç

Teyzelerimiz bugün bebişimizi gördük büyümüş koca kafalı olmuş Kanamamız küçülmüş 3 hafta kadar progestan devam dinlenmeye de devam, sonra birdaha gel dedi..
Cok gecmis olsun kanamanin nedenini soylemiyorlar mi
canim benim sinirda drgil baya yüksek 15.15 omur boyu ilac kullancam ama cok buyuk bi sikinti değil endokrin uzmaniyla gorustum değeri 100lerin ýstünde saglikli dogum yapan 100lerde gebem oldu rahat olun ilaclarinizi kullanim dedi sende cikmamis sinirdaymis rahat ol

merhaba arkadaşlar benim de test sonuçlarıma göre b12 vitamini 65 çıkmış. çok çoook düşük. doktorum bu kadar düşük olsa kansızlık ta olur belki sonuçlar yanlıştır. yenileyelim testi dedi. normali 190 küsürmüş ...

Kızlar herkese selamlar. Benim merak ettiğim bir şey var size sormak istedim. Şu ana kadar iki kere kustum ama acaba bu kusmalarım psikolojik miydi diye düşünüyorum. Çünkü neden benim kusmam olmuyor, bebekte problem mi var diye düşünüyordum:) sizce kusma psikolojik olabilir mi?:)

Canim bende daha iki kez kustum yediğim dokunmuş tiksinmistim normalde de dışarda yeyince tiksiniyorum çünkü sana da yediğin bi şey dokunmuştur belki

Ben de hem devlete SSK gidiyorum hem özele devlette hepsini tek tek denedim herşeyin en kötüsünü söylüyorlar ve kesinlikle ilgilenmiyorlar bir dünya kalabalık da cabası Özcan bey en iyisi orda bence o karı koca olanları duydun kadına gittim kocasını bilmiyorum o da çok soğuk hiç yüzüne bile bakmıyor o yüzden bir tek Özcan bey bir de SSK da cihazlar çok eski Can'ım bende neden duyulmadı vs diye tereddüt ettim ama cihazla alakalıymış haberin olsun sakin kafaya takma

Herkes kuscak basi döncek die bisey yok.hamilelik kesinle kisiye özel özellikler gösterir ben kizima hamileyken 6 haftada basladi bulantilarim ama suana kadar hic kusma bulanti yasamadim sadece kokular bazen agir gelio boyle seyleri kendinize problem etmeyin bebekleriniz iyiyse tadini cikarin erkeklerin askerlik kadinlarin hamilelik anilari bitmezmis guzel anilar biriktirin

Devlete gitsemmi diyorum bende rutin kontroller icin a tavsiye etmiyor kimse. Aslında doktorda önemli tabi ama.

off kafam karıstı zaten

sen kacıncı haftada duydun canm kalp atısını ? ssk da mı duydun ilk sevgi de mi ?

Tesekkur ederim rabbim bize bagislar insallah miniklerimizi.dindi benim kanamam proluton depot progestan verdi doktor evde dinlenicem artik hep kesenin yaninda dedi bana dualarla ayaktayim allahim kimseye yasatmasin
amin kimse yaşamasın.ne tedirginlik verdiğini iyi bilirim...ama korkmamaya çalış olurmu elden bisi gelmiyor çünkü taktirini rabbimiz veriyor.biz dr dedğini yapalım evhanlamyalım bos yere.Allah büyüktür hayırsızsa rabbim hayıra cevirsin sağlıklı evlat versin.ben hep Allahtan bunu diliyorum.geçti artık korkularım.kanama yine olabilr iyileşiriz ederiz çat gene gelebilir.bunlara karsı olabilrlik içinde olalım.bebek sağlıklıysa sorun yok.HA bu arada banada proluton deport ve progesteron verdi.prulutonu 2 kere yapacaz dedi.

aramızda bir gün var ben geçen çarşamba duydum kalbini umarım sen de duyarsın :)

off kafam karıstı zaten

sen kacıncı haftada duydun canm kalp atısını ? ssk da mı duydun ilk sevgi de mi ?
yok canım kafan karışmasın,cihazlarla çok alakalı,bu gittiğinde duyarsın eminim.ama devlette sesi dinletmiyorlar sana,sadece kalp atışının olduğunu söylüyorlar,ilk çocuğumda da öyle söylendi bunda da:)ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu yazdırmaya gidiyorum sık sık hastaneye,o yüzden fazla doktor tanıyorum sanırım,bence de ssk da en sakin ve seni en iyi dinleyen dr Özcan bey.

Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum :) Hangi hastane ye gidiyorsun ?
BEN RENTIP SONGÜL YAPICI YA GİDİYORDUM AMA HİÇ TADMİN OLAMADIM VE MEMNUN KALMADIM MAALESEF ALLAH IN İZNİYLE MEDİCABİL ZUHAL HANIMA GİDİCEM HAFTAYA RANDEVU ALDIM. DOKTOR TERCİHİ NE ZORMUŞ YAHU SEN HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUN CANIM

off kafam karıstı zaten

Canim kalp atislarini gordukren sonra sorun yok.ben bayramdan once gitmiştim atislari gorduk daha cok küçük duyamayiz demişti. Dun gittim büyümüş tabi ama dinletmek istemedi dobler kalp e ısı veriyormuş sakatlik yapıyormuş. Sadece 1 2 sn kadar acti sonra hemen kapadi. Gorsek yeter dedi

Kızlar ikili testi yaptirmayi düşünüyor musunuz ? Bazıları yaptırma diyo doğru sonuç vermiyomus çoğu zaman

Bende Medicabil Oktay Bey'e gidiyorum şimdilik memnunum ben.Zuhal hanım hakkında da güzel şeyler duydum.Doktorun verdiği elektrik önemli canım.memnun değilsen baştan değiştir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…