- 19 Ağustos 2014
- 332
- 319
- 23
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.461
nazar etme kendine inş mide bulantın hiç olmaz. benimde yoktu şimdi bir başladıki sorma öğürüyrum akşama kadar. balık tavuk köfte et hiç bişey yıyemıorum süt yoğurt ayran yumurta tiksindim hepsinden. herşey kokuyorrSelam kızlar
yazlık kışlık ayrımı yapmaya başladım artık. Malesef yazlıklarımı seneye giyemeyeceğim için üzüldüm . napalım artık bebek için katlanacağız kilolara. sanki şimdiden belim kalınlaştı . elbiselerime sığmaz oldum. . mide bulantısı yaşamadığım için iştahın maşallahı var. bebişten pek ses yok. 3 hafta sonra kontrol için bekliyorum.
Sizler ne alemdesiniz. Dilerim hiç birimiz sorun yaşamadan bu süreci bitiririz.
2 gun once azicik olmustu az miktarda vajinal mantarimda varBenimde oluyor ama doktorum kahverengi olmadıkça bir sorun yok dedi. Birde sen sor bakalım ne diyecek. Ben doktor onemseme deyince onemsememistim.
11. hafta ile 14. hafta arasında çağrılıyormuş. ben p.şembe doktora gideceğim. o zaman sormayı düşünüyorum. genelde 12. veya 13. haftada çağırıyorlar sanırım.Merhaba beni 13. haftada çağırdı doktorum 2'li testi o zaman yapacağım dedi.
Aaaa tweety seni gördüğüme sevindim mayıs annesi olmuşsun canım hayırlı olsun2 gun once azicik olmustu az miktarda vajinal mantarimda var
Bugun minicik yine oldu dr normal demis icim rahatladi canm sagol
Simdi esim dr aradi normal demis icim rahatladi gecmis olsun kanama durdumubence hemen doktora görün. benim hiç olmadı öyle. sadece geçenlerde kanamam oldu baya bir, düşük tehlikesi geçirdim.. Çok şükür iyiyim sımdi ihmale gelmez.
Sen yinede doktoruna sor mutlaka ama suan icin kötu bir durum degil icin rahat olsun bence2 gun once azicik olmustu az miktarda vajinal mantarimda var
Bugun minicik yine oldu dr normal demis icim rahatladi canm sagol
Can'ım hergun girmiyorum ya ay da iki kere ne zararı olacak 15 gunde bır ayrıca bı zararı yok ultarsonun her gun gıdıp karnına bastırtmassanMantıkli ama her seferinde ultrasona girecek msiin? Ultrasonunda zararli oldugunu biliyorum fazla olursa.
Canım sat a bakma benım de gec döllenme oldu benımde 1 hafta gerıden gelıyr bu kötü bırsey degıl duyarsın artık özelde gidersen bence yoksa bı 5 gun bekle duyarsın canımanladm canm benm sata göre su anda 7. haftanın içindeyim ama gecen hafta drum 1 hafta gerideyiz demişti ..druma göre suanda 6 . haftadaym
nazar etme kendine inş mide bulantın hiç olmaz. benimde yoktu şimdi bir başladıki sorma öğürüyrum akşama kadar. balık tavuk köfte et hiç bişey yıyemıorum süt yoğurt ayran yumurta tiksindim hepsinden. herşey kokuyorr
Sagol canm sennde hayirli olsun. Aynen canim mayis annesi oldumAaaa tweety seni gördüğüme sevindim mayıs annesi olmuşsun canım hayırlı olsun
Sende benim gibi tarihi net olmayanlardansın sanırım
Ben suan çok ağir bogaz enfeksiyonu geçiriyorum. Ve ise gitmek zulum geliyor ama mecbur gidiyorum;( ilk 8 haftayi atlatsak sonrasi gelecek insaallah ama korkuyorum bebeğede zarari olacak diye. Tedirginim çok.Selam kızlar nasılsınız? hamilelik başlarında grip atlatan ve mide yanmasıyla başetmeye çalışan bir anne adayı olarak geldim gene sizdede varmı bu yanmalar artık yemek yemege korkuyorum en ufak yiyecekle mide yanması başlıyo artık ağlayacak dereceye geliyorum sizde böyle bir durum varmı dr a gitmem gereklimi acaba?
maalesef canım benm de aynı mide yanması çok fena ve hiç bişey geçirmiyo naneli sakız ve şeker rahatlatıyo sadeceSelam kızlar nasılsınız? hamilelik başlarında grip atlatan ve mide yanmasıyla başetmeye çalışan bir anne adayı olarak geldim gene sizdede varmı bu yanmalar artık yemek yemege korkuyorum en ufak yiyecekle mide yanması başlıyo artık ağlayacak dereceye geliyorum sizde böyle bir durum varmı dr a gitmem gereklimi acaba?
Yok bende emin degilim ama öyle diyorlar ya ondan sordum. Arkadasım amerikada yasiyor orada sadece 3 kez bakiyorlarmis hamilelik boyunca bende ondan duymustumCan'ım hergun girmiyorum ya ay da iki kere ne zararı olacak 15 gunde bır ayrıca bı zararı yok ultarsonun her gun gıdıp karnına bastırtmassan
Aynen bendede mide yanmasi ve siskinlik cok fazla dr soyledim ilac kullanma dedi normal dediSelam kızlar nasılsınız? hamilelik başlarında grip atlatan ve mide yanmasıyla başetmeye çalışan bir anne adayı olarak geldim gene sizdede varmı bu yanmalar artık yemek yemege korkuyorum en ufak yiyecekle mide yanması başlıyo artık ağlayacak dereceye geliyorum sizde böyle bir durum varmı dr a gitmem gereklimi acaba?
AA ALLAHIN İZNİYLE AYNI HASTANEDE DOORCAZAMA SENİN 3 HAFTA KADAR ÖNCE TABİ EVET BEN DE ZUHAL HANIM HAKKINDA GÜZEL ŞEYLER DUYDUM BU BİRAZ DA ARADAKİ ELEKTRİĞE DE BAĞLI SANIRIM VE BEKLENTİLERİMİZE.. İNŞALLAH MEMNUN KALIRIM VE İÇİME SİNER.. HASTANE KONUSUNDA TEREDDÜTÜM YOK KIZ KARDEŞİM DE ORADA FARKLI BİR DOKTORDA DOĞUM YAPMIŞTI..İLGİ ALAKA ÇOK İYİ
İnşallah duyarsın canım benimde 27 mayıs çıkıyo doktor henüz bişey demedi gün için sorsanda cevabı zor alıyorum düzgün doktor bulamadım gitti bende ne olur ne olmaz 31 mayısta kaldım böyle hakkımızda hayırlısı artıkSagol canm sennde hayirli olsun. Aynen canim mayis annesi oldum
dr sordum tahmini dogum tarihi mayisin son gunleri dedi birde uygulama indirdim ayni sekilde cikti hesaplama dr dedigiyle ayni cikti haftasi vs
Sali kalp atisi icin gidecegim insallah duyulur
Esim dr aradi canm nornal demis drSen yinede doktoruna sor mutlaka ama suan icin kötu bir durum degil icin rahat olsun bencekalp atıslarini duydun mu bebeginin?
Çok geçmiş olsun canım bende ağır geçirdim gribi perşembeden beri yattım sürekli bugün biraz toparladım çalışmakta zulüm geliyo bu durumlarda tansiyonum 8 5 ti izin aldım iş yerinden düşüp bayılmamak için çok direndim açıkcasıBen suan çok ağir bogaz enfeksiyonu geçiriyorum. Ve ise gitmek zulum geliyor ama mecbur gidiyorum;( ilk 8 haftayi atlatsak sonrasi gelecek insaallah ama korkuyorum bebeğede zarari olacak diye. Tedirginim çok.
Orda bu şeklide bakmalarının sebebı zararlı oldugu ıcın degıl kı ayrıca hamılelıgın sonlarına dogru 1 hafta da bır çağırıyor burda doktorlar sorun yok canımYok bende emin degilim ama öyle diyorlar ya ondan sordum. Arkadasım amerikada yasiyor orada sadece 3 kez bakiyorlarmis hamilelik boyunca bende ondan duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?