2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
nazar etme kendine inş mide bulantın hiç olmaz. benimde yoktu şimdi bir başladıki sorma öğürüyrum akşama kadar. balık tavuk köfte et hiç bişey yıyemıorum süt yoğurt ayran yumurta tiksindim hepsinden. herşey kokuyorr

Benimde oluyor ama doktorum kahverengi olmadıkça bir sorun yok dedi. Birde sen sor bakalım ne diyecek. Ben doktor onemseme deyince onemsememistim.
2 gun once azicik olmustu az miktarda vajinal mantarimda var
Bugun minicik yine oldu dr normal demis icim rahatladi canm sagol

Merhaba beni 13. haftada çağırdı doktorum 2'li testi o zaman yapacağım dedi.
11. hafta ile 14. hafta arasında çağrılıyormuş. ben p.şembe doktora gideceğim. o zaman sormayı düşünüyorum. genelde 12. veya 13. haftada çağırıyorlar sanırım.

Selam kızlar nasılsınız? hamilelik başlarında grip atlatan ve mide yanmasıyla başetmeye çalışan bir anne adayı olarak geldim gene sizdede varmı bu yanmalar artık yemek yemege korkuyorum en ufak yiyecekle mide yanması başlıyo artık ağlayacak dereceye geliyorum sizde böyle bir durum varmı dr a gitmem gereklimi acaba?

Aaaa tweety seni gördüğüme sevindim mayıs annesi olmuşsun canım hayırlı olsun
Sende benim gibi tarihi net olmayanlardansın sanırım

bence hemen doktora görün. benim hiç olmadı öyle. sadece geçenlerde kanamam oldu baya bir, düşük tehlikesi geçirdim.. Çok şükür iyiyim sımdi ihmale gelmez.
Simdi esim dr aradi normal demis icim rahatladi gecmis olsun kanama durdumu

Sen yinede doktoruna sor mutlaka ama suan icin kötu bir durum degil icin rahat olsun bence kalp atıslarini duydun mu bebeginin?

Mantıkli ama her seferinde ultrasona girecek msiin? Ultrasonunda zararli oldugunu biliyorum fazla olursa.
Can'ım hergun girmiyorum ya ay da iki kere ne zararı olacak 15 gunde bır ayrıca bı zararı yok ultarsonun her gun gıdıp karnına bastırtmassan

anladm canm benm sata göre su anda 7. haftanın içindeyim ama gecen hafta drum 1 hafta gerideyiz demişti .. druma göre suanda 6 . haftadaym
Canım sat a bakma benım de gec döllenme oldu benımde 1 hafta gerıden gelıyr bu kötü bırsey degıl duyarsın artık özelde gidersen bence yoksa bı 5 gun bekle duyarsın canım

canım bende hafif mide kaynaması diye tabir ediyorum bu durumu, olunca hemen bişeyler atıştırıyorum uzanıyorum. geçiyo. anlayacagın ye iç yat modundayım şiştimm et tavuk felan bırak tıksınmeyı canım cekıyo maşallah bana . maşallah bize

Aaaa tweety seni gördüğüme sevindim mayıs annesi olmuşsun canım hayırlı olsun
Sende benim gibi tarihi net olmayanlardansın sanırım
Sagol canm sennde hayirli olsun. Aynen canim mayis annesi oldum

dr sordum tahmini dogum tarihi mayisin son gunleri dedi birde uygulama indirdim ayni sekilde cikti hesaplama dr dedigiyle ayni cikti haftasi vs
Sali kalp atisi icin gidecegim insallah duyulur

Ben suan çok ağir bogaz enfeksiyonu geçiriyorum. Ve ise gitmek zulum geliyor ama mecbur gidiyorum;( ilk 8 haftayi atlatsak sonrasi gelecek insaallah ama korkuyorum bebeğede zarari olacak diye. Tedirginim çok.

maalesef canım benm de aynı mide yanması çok fena ve hiç bişey geçirmiyo naneli sakız ve şeker rahatlatıyo sadece
gün içersinde çok ekşi yememk lazım bulgur kuru fasulye filan da dokundu bana ama canım hep bunları çekiyo

Can'ım hergun girmiyorum ya ay da iki kere ne zararı olacak 15 gunde bır ayrıca bı zararı yok ultarsonun her gun gıdıp karnına bastırtmassan
Yok bende emin degilim ama öyle diyorlar ya ondan sordum. Arkadasım amerikada yasiyor orada sadece 3 kez bakiyorlarmis hamilelik boyunca bende ondan duymustum

Aynen bendede mide yanmasi ve siskinlik cok fazla dr soyledim ilac kullanma dedi normal dedi

Kısmetse canım :) benimde arkadaşım orda doğum yapmıştı memnundu.İnşallah herşey yolunda gider evet 3 hafta var aramızda.

İnşallah duyarsın canım benimde 27 mayıs çıkıyo doktor henüz bişey demedi gün için sorsanda cevabı zor alıyorum düzgün doktor bulamadım gitti bende ne olur ne olmaz 31 mayısta kaldım böyle hakkımızda hayırlısı artık

Sen yinede doktoruna sor mutlaka ama suan icin kötu bir durum degil icin rahat olsun bence kalp atıslarini duydun mu bebeginin?
Esim dr aradi canm nornal demis dr
Sali gidecgim kalp atisi icin canm gecen hafta keseyi gorduk sukur

Ben suan çok ağir bogaz enfeksiyonu geçiriyorum. Ve ise gitmek zulum geliyor ama mecbur gidiyorum;( ilk 8 haftayi atlatsak sonrasi gelecek insaallah ama korkuyorum bebeğede zarari olacak diye. Tedirginim çok.
Çok geçmiş olsun canım bende ağır geçirdim gribi perşembeden beri yattım sürekli bugün biraz toparladım çalışmakta zulüm geliyo bu durumlarda tansiyonum 8 5 ti izin aldım iş yerinden düşüp bayılmamak için çok direndim açıkcası

Yok bende emin degilim ama öyle diyorlar ya ondan sordum. Arkadasım amerikada yasiyor orada sadece 3 kez bakiyorlarmis hamilelik boyunca bende ondan duymustum
Orda bu şeklide bakmalarının sebebı zararlı oldugu ıcın degıl kı ayrıca hamılelıgın sonlarına dogru 1 hafta da bır çağırıyor burda doktorlar sorun yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…