- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.481
Gün içinde yediğim sınırlı gerçekten canım ekmek arası peynir vs anca yiyebiliyorum akşam makarnadan bile midem yandı sabaha kadar uyuyamadım yanmadan süt içmeyi denedim oda bulantı ve şişkinliği artırdı aşermek gibi bir lüksüm bile olmuyo korkudanmaalesef canım benm de aynı mide yanması çok fena ve hiç bişey geçirmiyo naneli sakız ve şeker rahatlatıyo sadece
gün içersinde çok ekşi yememk lazım bulgur kuru fasulye filan da dokundu bana ama canım hep bunları çekiyo
Sagol canm insallah duyarimİnşallah duyarsın canım benimde 27 mayıs çıkıyo doktor henüz bişey demedi gün için sorsanda cevabı zor alıyorum düzgün doktor bulamadım gitti bende ne olur ne olmaz 31 mayısta kaldım böyle hakkımızda hayırlısı artık
Bikaç arkadaşıma ilaç vermiş drları ama ben sormadan almak istemiyorum böyle devam ederse kontrolü beklemeden gidicem hastaneye çünkü gerçekten yemek yemem sıfıra inicek yanmadan dolayı ne yesem mahvoluyorumAynen bendede mide yanmasi ve siskinlik cok fazla dr soyledim ilac kullanma dedi normal dedi
kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı
Benim 10 ekimde kontrolüm canım kesemi 7.86mm yazmış dr ultrason üzerine netmi neye göre yazılmış çok bilmiyorum sorunca yanıt alamıyorum hepsi kendi kafasına göre yorum yapıyo az önce bir arkadaş kahvrengi leke olursa gel dedi dr demiş bende var o leke dr a da söyledim birşey olmaz sorun yok demişti kime neye güveneyim şaşırmış vaziyetteyim nette bakarak okuyarak neye panik yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorumSagol canm insallah duyarim
Muhtemel tarih mayisin son gunleri tarihe takilma canm insallah duzgun dr bulursn sen nezamn gidecksn kalp atisi icin birdd kese kac mm cikti sende
11. hafta ile 14. hafta arasında çağrılıyormuş. ben p.şembe doktora gideceğim. o zaman sormayı düşünüyorum. genelde 12. veya 13. haftada çağırıyorlar sanırım.
Simdi esim dr aradi normal demis icim rahatladi gecmis olsun kanama durdumu
yaa bende bugun nohut yedım midem yanıyor. bastırsın die ne buldum yiyorum ne yesem yine yanıyor idare ediyorum inş geçer yamaalesef canım benm de aynı mide yanması çok fena ve hiç bişey geçirmiyo naneli sakız ve şeker rahatlatıyo sadece
gün içersinde çok ekşi yememk lazım bulgur kuru fasulye filan da dokundu bana ama canım hep bunları çekiyo
çok şiddetli düştünmü kanaman olursa bir görün doktora canım ya geçmiş olsun nasıl düştün dikkat etKizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Bikaç arkadaşıma ilaç vermiş drları ama ben sormadan almak istemiyorum böyle devam ederse kontrolü beklemeden gidicem hastaneye çünkü gerçekten yemek yemem sıfıra inicek yanmadan dolayı ne yesem mahvoluyorum
AYYY..GERÇEKTEN Mİ...UMARIM BİRŞEY OLMAZ AMA BEN OLSAM WC YE BİLE KALKMAMAYA ÇALIŞIRDIM..GEÇMİŞ OLSUN .Kizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Çok büyük geçmiş olsun ağrınız yada kanamanız olursa gidin dr a mutlakaKizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Canım korkma olmaz benım arkadaşımın basına da geldı Dr U bebeklerınız sızın sandığınız kadar narın degıl korkmayın eğer normalde bı kanamanız falan yoksa demıs herhangı bı ağrın var mıKizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Burda yagmur yagiyor anlayamadim kaydim 3 4 merdiven kayip popomun üstüne oturdum pat diyeçok şiddetli düştünmü kanaman olursa bir görün doktora canım ya geçmiş olsun nasıl düştün dikkat et
Benim bulantım yok ama yerine mide yanmam var dün süt içince mide asidi arttı sanırım çıkardım ama genede rahatlatmadı bugün doğru dürüst bişey yemedim ama gene yanıyo midemben doktora dedımkı hiç bişey yıyemıorum midem bulanıor.. Neyi canın istiyorsa onu ye zorlama dedi.. birsürü vitamin ilacı ıcıyorum. bende mahvoluyorum sabahları peynr ekmek iyi geliyor.
Valla yattim bende uzaniyorum canim esimide arayamadim. Telas yapip kizcak simdi.AYYY..GERÇEKTEN Mİ...UMARIM BİRŞEY OLMAZ AMA BEN OLSAM WC YE BİLE KALKMAMAYA ÇALIŞIRDIM..GEÇMİŞ OLSUN .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?