2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gün içinde yediğim sınırlı gerçekten canım ekmek arası peynir vs anca yiyebiliyorum akşam makarnadan bile midem yandı sabaha kadar uyuyamadım yanmadan süt içmeyi denedim oda bulantı ve şişkinliği artırdı aşermek gibi bir lüksüm bile olmuyo korkudan

Sagol canm insallah duyarim
Muhtemel tarih mayisin son gunleri tarihe takilma canm insallah duzgun dr bulursn sen nezamn gidecksn kalp atisi icin birdd kese kac mm cikti sende

Aynen bendede mide yanmasi ve siskinlik cok fazla dr soyledim ilac kullanma dedi normal dedi
Bikaç arkadaşıma ilaç vermiş drları ama ben sormadan almak istemiyorum böyle devam ederse kontrolü beklemeden gidicem hastaneye çünkü gerçekten yemek yemem sıfıra inicek yanmadan dolayı ne yesem mahvoluyorum

kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı

Benimde geriden cnm sat a göre 10+5 olması gerekirken benim 9+5 ama doktor bir sıkıntı yok geç döllenmedir dedi .Gelişimi güzel dedi bende düşünmemeye çalışıyorum

Sagol canm insallah duyarim
Muhtemel tarih mayisin son gunleri tarihe takilma canm insallah duzgun dr bulursn sen nezamn gidecksn kalp atisi icin birdd kese kac mm cikti sende
Benim 10 ekimde kontrolüm canım kesemi 7.86mm yazmış dr ultrason üzerine netmi neye göre yazılmış çok bilmiyorum sorunca yanıt alamıyorum hepsi kendi kafasına göre yorum yapıyo az önce bir arkadaş kahvrengi leke olursa gel dedi dr demiş bende var o leke dr a da söyledim birşey olmaz sorun yok demişti kime neye güveneyim şaşırmış vaziyetteyim nette bakarak okuyarak neye panik yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum

11. hafta ile 14. hafta arasında çağrılıyormuş. ben p.şembe doktora gideceğim. o zaman sormayı düşünüyorum. genelde 12. veya 13. haftada çağırıyorlar sanırım.

Aynen 14 e kadar yapabiliyorlarmış 14 geçince testi bidaha yapma şansları yokmuş 3 lü ya da 4 lü yapılıyormuş.

Simdi esim dr aradi normal demis icim rahatladi gecmis olsun kanama durdumu

cok sevindim normal olmasına. benim durdu kanamam çok şükür. progestan kullanıyorum. iğne oldum. kan uyusmazlıgı var birde ondan oluyormus kanama inş tekrar olmaz. Doktorum dinlen dedi ama çalışıyorum nasıl dinlencem valla hayat zor

Kizlar az once merdivenden kaydim düştüm cok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya

yaa bende bugun nohut yedım midem yanıyor. bastırsın die ne buldum yiyorum ne yesem yine yanıyor idare ediyorum inş geçer ya

ben doktora dedımkı hiç bişey yıyemıorum midem bulanıor.. Neyi canın istiyorsa onu ye zorlama dedi.. birsürü vitamin ilacı ıcıyorum. bende mahvoluyorum sabahları peynr ekmek iyi geliyor.

Benimde mide bulantim cok olmaya baslamisti son 1 haftadir dedim bebek varsa canlandi diye(buyuklerimiz oyle derlermis)bugun sabahta vardi neyse sonra midemin bulantisi pat diye gidince endiselendim.daha kontrolume vardi Allaha sukur gordum kalp atisini.persembe gunude genel tahlillerimi yaptiririm aile hekiminde.Allah kucagimizi bos birakmasin.

Kizlar az once merdivenden kaydim düştüm cok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Canım korkma olmaz benım arkadaşımın basına da geldı Dr U bebeklerınız sızın sandığınız kadar narın degıl korkmayın eğer normalde bı kanamanız falan yoksa demıs herhangı bı ağrın var mı

Buarada doktor bana folbiol kullanma cok yuksek dozda var ona gerek yok dedi.folidoce verdi gebelikte ihtiyac olacak kadar Varmis ayrica b12 varmis icinde.

ben doktora dedımkı hiç bişey yıyemıorum midem bulanıor.. Neyi canın istiyorsa onu ye zorlama dedi.. birsürü vitamin ilacı ıcıyorum. bende mahvoluyorum sabahları peynr ekmek iyi geliyor.
Benim bulantım yok ama yerine mide yanmam var dün süt içince mide asidi arttı sanırım çıkardım ama genede rahatlatmadı bugün doğru dürüst bişey yemedim ama gene yanıyo midem

Arkadaşlar Mersin'de olanınız varmı??varsa hangi Dr gidiyorsunuz..benim rahim ağzında kist tespit edildi devlete ilk kontrol Amaçlı gitmiştim bide gebelik olmusmu emin olmak icin.bana kist OLDUĞUNU ve uni hastanesine mutlaka gitmem gerektiğini söyledi..ilk gebeligimdede Dr mağduru olmuştum.ozel imc hastanesinde bir Dr gittim 33 haftama kadar Kızımın bir böbreğinin buyuk OLDUĞUNU ve doğunca ameliyat gerekebileceğini söyledi ben erken doğacağına hissetmiştim kendisine acil durumda ulaşmak icin numara istedim vermedi hastaneden ulaşırlar evham yaparsan doğurursun dedi birde tersledi bende sinirlendim baska bi Dr dan randevu aldım forum yasam hastanesine gittim muayenede hersey mükemmeldi ve kızım gayet saglikliydi iki gun sonrada kendisine gidecektim ama ne oldu biliyormusunuz ertesi gece benim Kanamam geldi ve dogum başladı sadece bir gun tanıdığım Dr cep nosunu vermişti Aradım hemen doğumuma geldi kızım icin kuvoz hazırladı cok şükür kızım simdi 3 yasında ama gelin Bendeki travmayı bir sorun..Doktorlara güveneniyorum acaba diyorum bu son anda gittiğim Dr vajinal muayene yapsaydı cunku akıntım cok fazlaydı şikayetimi belirtmiştim ilaç yazmıştı acaba vajinal muayenede doğumun başladığını görüp durduramazmiydi cunku rahim ağzım 3 cm açılmıştı
Nedir bu kafa karışıklığı değilmi insan basına gelince böyle tedirgin oluyor birde el kadar yavrumu 18 gun kuvozde bıraktım bakımıda ayrı zordu.
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok uzun yazdım ama insanın içi dolu olunca paylaşmak iyi geliyormuş simidinden kusuruma bakmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…