2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende henüz iyi bir dr bulmuş değilim istanbulda olmama rağmen inşallah siz iyi dr bulursunuz

Yok canim bir kanamada olmadi agrimda yok . gecede ruyamda kanamam oluyordu düşük yapiyordum.ya elim ayagima girdi

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende henüz iyi bir dr bulmuş değilim istanbulda olmama rağmen inşallah siz iyi dr bulursunuz
Tskler âmin hepimizin evladını sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah..
Ya nette perinatolog ararım bir Dr adi buldum Muhittin telli diye cok yorum yazmışlar hemde tüp bebek uzmanıymis uni hastanesinden once ona bir gideceğim az once randevu aldım Yarin sabah 10:10 icin bakalım ne diyecek

Kizlar az once merdivenden kaydim düştüm cok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
bence hemen acile git durumu anlat bi baksınlar. hatta hafif lekelenmem oldu de yoksa bakmazlar. ıhmal etme. ne kınası kuzum boşver kına yı 9 ay 10 gune sakla

Üni hastaneleri daha iyidir sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah beklediğiniz gibi çıkar

bence hemen acile git durumu anlat bi baksınlar. hatta hafif lekelenmem oldu de yoksa bakmazlar. ıhmal etme. ne kınası kuzum boşver kına yı 9 ay 10 gune sakla
Ay valla oturup aglicam ya. Neyime benim yağmurda dışarı çıkmak. En iyisi doktorumu arayim ben ya

Üni hastaneleri daha iyidir sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah beklediğiniz gibi çıkar
Bilemiyorum kafam cok Karışık Yarin bir gideyim oda kisti tespit ederse uni den iyi bir Dr dan randevu alacam onlarida 15 günden once randevuları yok cok dolu ve cok yogunlar..o vakte kadar nasıl beklersem artık bilmiyorum..Yarin ola hayrola insallah

lökosit 6 dan fazla olunca sorun oluyormuş, doktorum öyle demişti. seninki normal gibi ama diğerleri hakkında fikrim yok malesef..

Kizlar az once merdivenden kaydim düştüm cok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya

Geçmiş olsun cnm inşallah bişey olmamıştır içini ferah tut.Kınaya filanda gitme doktorunu ara o ne derse ona göre haraket edersin bence .

Çok kafana takıp bunalma canım hayırlısı olsun inşalah kötü bişey çıkmaz dua et bol bol

Benimde oluyor ama doktorum kahverengi olmadıkça bir sorun yok dedi. Birde sen sor bakalım ne diyecek. Ben doktor onemseme deyince onemsememistim.

oyy emin misin, bende kahverengi kanama. Ben kahverengi olunca sorun yok sanıyordum

kızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…