- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.501
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende henüz iyi bir dr bulmuş değilim istanbulda olmama rağmen inşallah siz iyi dr bulursunuzArkadaşlar Mersin'de olanınız varmı??varsa hangi Dr gidiyorsunuz..benim rahim ağzında kist tespit edildi devlete ilk kontrol Amaçlı gitmiştim bide gebelik olmusmu emin olmak icin.bana kist OLDUĞUNU ve uni hastanesine mutlaka gitmem gerektiğini söyledi..ilk gebeligimdede Dr mağduru olmuştum.ozel imc hastanesinde bir Dr gittim 33 haftama kadar Kızımın bir böbreğinin buyuk OLDUĞUNU ve doğunca ameliyat gerekebileceğini söyledi ben erken doğacağına hissetmiştim kendisine acil durumda ulaşmak icin numara istedim vermedi hastaneden ulaşırlar evham yaparsan doğurursun dedi birde tersledi bende sinirlendim baska bi Dr dan randevu aldım forum yasam hastanesine gittim muayenede hersey mükemmeldi ve kızım gayet saglikliydi iki gun sonrada kendisine gidecektim ama ne oldu biliyormusunuz ertesi gece benim Kanamam geldi ve dogum başladı sadece bir gun tanıdığım Dr cep nosunu vermişti Aradım hemen doğumuma geldi kızım icin kuvoz hazırladı cok şükür kızım simdi 3 yasında ama gelin Bendeki travmayı bir sorun..Doktorlara güveneniyorum acaba diyorum bu son anda gittiğim Dr vajinal muayene yapsaydı cunku akıntım cok fazlaydı şikayetimi belirtmiştim ilaç yazmıştı acaba vajinal muayenede doğumun başladığını görüp durduramazmiydi cunku rahim ağzım 3 cm açılmıştı
Nedir bu kafa karışıklığı değilmi insan basına gelince böyle tedirgin oluyor birde el kadar yavrumu 18 gun kuvozde bıraktım bakımıda ayrı zordu.
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok uzun yazdım ama insanın içi dolu olunca paylaşmak iyi geliyormuş simidinden kusuruma bakmayin
Cok gecmiş olsun cnm kendini dinle ağrın sizin kanaman olursa bir Dr görünün derim umarım hiçbirşey olmamıştır Rabbim korusun evladıniBurda yagmur yagiyor anlayamadim kaydim 3 4 merdiven kayip popomun üstüne oturdum pat diye
Yok canim bir kanamada olmadi agrimda yok . gecede ruyamda kanamam oluyordu düşük yapiyordum.ya elim ayagima girdiCanım korkma olmaz benım arkadaşımın basına da geldı Dr U bebeklerınız sızın sandığınız kadar narın degıl korkmayın eğer normalde bı kanamanız falan yoksa demıs herhangı bı ağrın var mı
Tskler âmin hepimizin evladını sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah..Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende henüz iyi bir dr bulmuş değilim istanbulda olmama rağmen inşallah siz iyi dr bulursunuz
bence hemen acile git durumu anlat bi baksınlar. hatta hafif lekelenmem oldu de yoksa bakmazlar. ıhmal etme. ne kınası kuzum boşver kına yı 9 ay 10 gune saklaKizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Üni hastaneleri daha iyidir sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah beklediğiniz gibi çıkarTskler âmin hepimizin evladını sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun insallah..
Ya nette perinatolog ararım bir Dr adi buldum Muhittin telli diye cok yorum yazmışlar hemde tüp bebek uzmanıymis uni hastanesinden once ona bir gideceğim az once randevu aldım Yarin sabah 10:10 icin bakalım ne diyecek
Ay valla oturup aglicam ya. Neyime benim yağmurda dışarı çıkmak. En iyisi doktorumu arayim ben yabence hemen acile git durumu anlat bi baksınlar. hatta hafif lekelenmem oldu de yoksa bakmazlar. ıhmal etme. ne kınası kuzum boşver kına yı 9 ay 10 gune sakla
Stres yapma canım sakin olmaya çalış ara drunu için rahat etsin inşallah kötü bişey olmazAy valla oturup aglicam ya. Neyime benim yağmurda dışarı çıkmak. En iyisi doktorumu arayim ben ya
Bilemiyorum kafam cok Karışık Yarin bir gideyim oda kisti tespit ederse uni den iyi bir Dr dan randevu alacam onlarida 15 günden once randevuları yok cok dolu ve cok yogunlar..o vakte kadar nasıl beklersem artık bilmiyorum..Yarin ola hayrola insallahÜni hastaneleri daha iyidir sanırım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah beklediğiniz gibi çıkar
Herkese gunaydin..simdi saglik ocaginda idrar tahlili yaptirdim.idrarinda iltihap var bol su ic cuma tekrar gel gecmemisse ilac yazalim dedi.benimde kontrole gitmeme daha 2 hafta var nerdeyse doktoruma gostermeden bisey de yapmak istemiyorum.siz bi bakarmisiniz sizde nasil cikti?
Lokasit: +2
Protein: +2
Ph. : 7.5
Dansite:1.010
Kizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
Çok kafana takıp bunalma canım hayırlısı olsun inşalah kötü bişey çıkmaz dua et bol bolBilemiyorum kafam cok Karışık Yarin bir gideyim oda kisti tespit ederse uni den iyi bir Dr dan randevu alacam onlarida 15 günden once randevuları yok cok dolu ve cok yogunlar..o vakte kadar nasıl beklersem artık bilmiyorum..Yarin ola hayrola insallah
Ya ulaşabiliyorsan hemen ara tabiki tedbirini almış olursun Dr sonuçta bizden daha iyi yol gösterir umarım biseycigin yoktur Telaş yapma içini ferah tut cnmAy valla oturup aglicam ya. Neyime benim yağmurda dışarı çıkmak. En iyisi doktorumu arayim ben ya
dinlediğin icin Tskler bol bol dua ediyorum tedbiri elden bırakmayacağız yapacak bisey yok baskaÇok kafana takıp bunalma canım hayırlısı olsun inşalah kötü bişey çıkmaz dua et bol bol
Benimde oluyor ama doktorum kahverengi olmadıkça bir sorun yok dedi. Birde sen sor bakalım ne diyecek. Ben doktor onemseme deyince onemsememistim.
Canım sakin ol olmaz ınsallah bence olmaz bıseyYok canim bir kanamada olmadi agrimda yok . gecede ruyamda kanamam oluyordu düşük yapiyordum.ya elim ayagima girdi
bende netten bakiyorum oyle anormal bisey goremiyorum.ayakustu bakti hemen yanilmis olabilir mi bilmiyorum.sagolasin canmlökosit 6 dan fazla olunca sorun oluyormuş, doktorum öyle demişti. seninki normal gibi ama diğerleri hakkında fikrim yok malesef..
Kizlar az once merdivenden kaydim düştümcok korkuyorum bir sey yok şu an ama olabilir mi acaba ya. Aksamda kina var gitmesem mi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?