- 15 Ağustos 2015
- 491
- 614
- 103
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.541
Sorma canım ben de hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum resmen. tam bulantı geçiyo canım şunu istiyo diyorum önüme gelince 2 lokma zor yiyorumdün akşam yemeğim kabuğu soyulmuş domatesti çok iyi geldi soğuk soğuk :) ben de yumurta ve sütten tiksindim ağzıma koyamıyorum ama yoğurtta iyi geliyo bana serin serin :) ilk 3 ay bebek ztn bizim kanımızdan besleniyo o yüzden dr lar çok zorlamayın diyolar tiksinmek daha kötü çünkü. 3 aydan sonra bizim yediklerimiz ona gidiyo. Bi de cevizi ben sabah aç karnına kuru kayısı kuru incirle birlikte yiyorum 2 tanecik. Kahvaltı ztn ekmek arası ezine peyniri,öğlen çorba, tuzlu şeyler bastırıyo midemi bide çekirdeksiz yeşil zeytin
Evet canim var ben 5 gun geridem geliyoruzkızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı
Ins bende yarin ki kontrolde ayni seyleri duyarimBenimde geriden cnm sat a göre 10+5 olması gerekirken benim 9+5 ama doktor bir sıkıntı yok geç döllenmedir dedi .Gelişimi güzel dedi bende düşünmemeye çalışıyorum
B3nimde hala devam.ediyo bazen kahve bazen kirmizi telaslanmayalim rabbim bagislasin yavrularimiziBenim 10 ekimde kontrolüm canım kesemi 7.86mm yazmış dr ultrason üzerine netmi neye göre yazılmış çok bilmiyorum sorunca yanıt alamıyorum hepsi kendi kafasına göre yorum yapıyo az önce bir arkadaş kahvrengi leke olursa gel dedi dr demiş bende var o leke dr a da söyledim birşey olmaz sorun yok demişti kime neye güveneyim şaşırmış vaziyetteyim nette bakarak okuyarak neye panik yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum
her turlu kanama 3 ay icinde biraz sorun ama yapcak biseyimiz yok.dinlenmekten ve doktorun dediklerinden baskaoyy emin misin, bende kahverengi kanama. Ben kahverengi olunca sorun yok sanıyordum
canim rabbim acil sifalar versin cok.zor ama sen bence fazla dusunme uzulme evladini dusun b3lko erkek olur kayinpederinin ismini koyarsinkızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor
hayirli habrrler gelirsin ins haberdar et biziKizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Amin inşallah.Evet canim var ben 5 gun geridem geliyoruz
Ins bende yarin ki kontrolde ayni seyleri duyarim
B3nimde hala devam.ediyo bazen kahve bazen kirmizi telaslanmayalim rabbim bagislasin yavrularimizi
her turlu kanama 3 ay icinde biraz sorun ama yapcak biseyimiz yok.dinlenmekten ve doktorun dediklerinden baska
canim rabbim acil sifalar versin cok.zor ama sen bence fazla dusunme uzulme evladini dusun b3lko erkek olur kayinpederinin ismini koyarsin
hayirli habrrler gelirsin ins haberdar et bizi
merhaba canım, çok geçmiş olsun. mümkün olduğunca üzülmemeye çalış. Allah sabır versin. eşin zaten senin durumunu ve duygularını izah ediyordur. elinden birşey gelmediğine göre içini ferahlatmaya calış...kızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor
çok geçmiş olsun canım. ama ağrın ve kanaman yoksa yüksek ihtimal bir sorun yoktur. muayene sonrası haberdar et bizi...Burda yagmur yagiyor anlayamadim kaydim 3 4 merdiven kayip popomun üstüne oturdum pat diye
canım haber ver mutlaka çok geçmiş olsunKizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Doğumlarımız aynı ve durumlar da aynı kilo olarak:) bende de bulantı falan yok. İştahım da maşallah. Ben dayanamadım yarın dr a gidiyorum:)Selam kızlar
yazlık kışlık ayrımı yapmaya başladım artık. Malesef yazlıklarımı seneye giyemeyeceğim için üzüldüm . napalım artık bebek için katlanacağız kilolara. sanki şimdiden belim kalınlaştı . elbiselerime sığmaz oldum. . mide bulantısı yaşamadığım için iştahın maşallahı var. bebişten pek ses yok. 3 hafta sonra kontrol için bekliyorum.
Sizler ne alemdesiniz. Dilerim hiç birimiz sorun yaşamadan bu süreci bitiririz.
İnsallah canimHadi gözünüz aydın:) bende 10 gun sonra gideceğm kalp atısı icin umarım duyarim hayırlısıyla.
Calismama gibo sansin varsa dinlen canim bebegin daha onemli kan uyusmazligi annemle babamda var sukur 4 cocuktadada sorun yasamamis saglkliyz ondan korkma yankcok sevindim normal olmasına. benim durdu kanamam çok şükür. progestan kullanıyorum. iğne oldum. kan uyusmazlıgı var birde ondan oluyormus kanama inş tekrar olmaz. Doktorum dinlen dedi ama çalışıyorum nasıl dinlencem valla hayat zor
Geçmiş olsunIyi aksamlar arkadaslar. Yaklasik 1 haftadir nezleyim fenayim bugun iyice kötü oldum okuldan izin alip hastaneye acile gittim 1 saat bekledim doktora israrla hamile olduğumu ona göre bi ilac istedigimi soyledim ama antibiyotik verdi ve kullanim talimatinda hamileligin ilk 3 ayinda kullanilmamasi yaziyo açık açıkbu doktorlari anlamıyorum ya yani dikkat edip okumasam kullanicaktim güvenip.. kadin dogum doktoruma sordum sadece kullanma demis baska bi tavsiye de bulunmamis. Corba nane limon devam ediyorum yine ama geçmiyor bu sekilde de ne yapsam bilemedim yarın yine is basi üstelik nobetciyim
Kahve akintin nezaman basladi canim ve devam ediyormu camur gibimi kivamiBenim 10 ekimde kontrolüm canım kesemi 7.86mm yazmış dr ultrason üzerine netmi neye göre yazılmış çok bilmiyorum sorunca yanıt alamıyorum hepsi kendi kafasına göre yorum yapıyo az önce bir arkadaş kahvrengi leke olursa gel dedi dr demiş bende var o leke dr a da söyledim birşey olmaz sorun yok demişti kime neye güveneyim şaşırmış vaziyetteyim nette bakarak okuyarak neye panik yapmalıyım onu anlamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun
En iyisi başka bir özel Doktora gidip muayene olman acil ya da Devlet Hastanesindeki doktorlardan bir hayır gelmez..
Ayrıca antibiyotik vermeden önce kan testine bakıp vermesi gerekirdi
Gecmis olsun canmBikaç arkadaşıma ilaç vermiş drları ama ben sormadan almak istemiyorum böyle devam ederse kontrolü beklemeden gidicem hastaneye çünkü gerçekten yemek yemem sıfıra inicek yanmadan dolayı ne yesem mahvoluyorum
Bu hafta sonu ziyaretine gideceğim o zaman daha detaylı öğrenirim sadece bende aklımda seçenek olsun diye biliyorsun araştırıyordum bana direk sakın gitme dedi hiç memnun değilim dedi acıbademde kal dedi! Fazla bişi sormadım lohusa olduğu için vallahi benimde kafa karışık ama derya hanım çok pozitif bi insan whatsapptan aklına takılan bişi olursa sorabiliyorsub gece arayabiliyorsun acil bişi olursa! Bide orda mesut beyle umut beyi tavsiye ediyorlar ! Sen yinede çok yeni endişe etme dur bakalım daha zaman çok ben seni bilgilendireyim dedim bende çünkü araştırma halindeyim halaHadi ya ilk defa kötü yorum aldım doktordan zaten kendi doktorumu yeni değiştirdim hep olumsuz konuşuyordu hamile kalamazsin tedavi olman lazım dediği ay hamile kaldım ona da değer çok düşük düşük yapabilirsin dedi tebrik bile etmedi ben napsam ki şimdi neden memnun kalmamis bişey dedi mi acaba atakent acıbademe mi gitsem kime güveniceğini bilemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?