2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Tam tamına benim beslenme düzenimi yazmışsınız. Bıktım mide bulantısından artık Allahım sabır ver. Eşimin önüne yemek yapıp koyamıyorum. Herşey kokuyor sanki

kızlar sata göre bebeği 1 hafta geride ilerleyenlerde bi sıkıntı var mı ? doktor muayenede bişey dedımı
Evet canim var ben 5 gun geridem geliyoruz
Benimde geriden cnm sat a göre 10+5 olması gerekirken benim 9+5 ama doktor bir sıkıntı yok geç döllenmedir dedi .Gelişimi güzel dedi bende düşünmemeye çalışıyorum
Ins bende yarin ki kontrolde ayni seyleri duyarim
B3nimde hala devam.ediyo bazen kahve bazen kirmizi telaslanmayalim rabbim bagislasin yavrularimizi
oyy emin misin, bende kahverengi kanama. Ben kahverengi olunca sorun yok sanıyordum
her turlu kanama 3 ay icinde biraz sorun ama yapcak biseyimiz yok.dinlenmekten ve doktorun dediklerinden baska

canim rabbim acil sifalar versin cok.zor ama sen bence fazla dusunme uzulme evladini dusun b3lko erkek olur kayinpederinin ismini koyarsin

Kizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
hayirli habrrler gelirsin ins haberdar et bizi

Amin inşallah.
Kanama olması bile normal bu zamanlarda dedi tabi kanama olursa gitmemi ekledi ama her kanama düşük değildir dedi hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi.

merhaba canım, çok geçmiş olsun. mümkün olduğunca üzülmemeye çalış. Allah sabır versin. eşin zaten senin durumunu ve duygularını izah ediyordur. elinden birşey gelmediğine göre içini ferahlatmaya calış...

Merhaba arkadaslar hepinizin bebegi hayrli olsun. Saglicakla kucagnza almak nasip olsun ins. Ilk gebeligini yasayan arkadaslar cok daha heyecanli olsa gerek. Evladin ilki sonu olmaz hepsi heyecanlidr muhakkak ama tecrubesizlik heyecan korku... Allah yardimciniz olsun. Hamilelik zor ama cok tatli bi surec. Ben zor bi hamilelik gecrdm ama simdi evladmin icimde oldugu onun her yerde yanmda oldugu zamanlri ozluyrm. 5 aylik olduk ve ben calsmaya basladm ne bileyim cok uzuluyrm dua edelm birbirimze olur mu.

Doğumlarımız aynı ve durumlar da aynı kilo olarak:) bende de bulantı falan yok. İştahım da maşallah. Ben dayanamadım yarın dr a gidiyorum:)
İnşallah güzel haberler alırım. Dediğin gibi sorunsuz bir süreç geçirip sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Iyi aksamlar arkadaslar. Yaklasik 1 haftadir nezleyim fenayim bugun iyice kötü oldum okuldan izin alip hastaneye acile gittim 1 saat bekledim doktora israrla hamile olduğumu ona göre bi ilac istedigimi soyledim ama antibiyotik verdi ve kullanim talimatinda hamileligin ilk 3 ayinda kullanilmamasi yaziyo açık açık bu doktorlari anlamıyorum ya yani dikkat edip okumasam kullanicaktim güvenip.. kadin dogum doktoruma sordum sadece kullanma demis baska bi tavsiye de bulunmamis. Corba nane limon devam ediyorum yine ama geçmiyor bu sekilde de ne yapsam bilemedim yarın yine is basi üstelik nobetciyim

Calismama gibo sansin varsa dinlen canim bebegin daha onemli kan uyusmazligi annemle babamda var sukur 4 cocuktadada sorun yasamamis saglkliyz ondan korkma yank

Geçmiş olsun
En iyisi başka bir özel Doktora gidip muayene olman acil ya da Devlet Hastanesindeki doktorlardan bir hayır gelmez..

Ayrıca antibiyotik vermeden önce kan testine bakıp vermesi gerekirdi

Kahve akintin nezaman basladi canim ve devam ediyormu camur gibimi kivami

Geçmiş olsun
En iyisi başka bir özel Doktora gidip muayene olman acil ya da Devlet Hastanesindeki doktorlardan bir hayır gelmez..

Ayrıca antibiyotik vermeden önce kan testine bakıp vermesi gerekirdi

Ya da en iyisi Rapor al canim
Grip ya da nezlede en iyi ilaç dinlenmek

Bu hafta sonu ziyaretine gideceğim o zaman daha detaylı öğrenirim sadece bende aklımda seçenek olsun diye biliyorsun araştırıyordum bana direk sakın gitme dedi hiç memnun değilim dedi acıbademde kal dedi! Fazla bişi sormadım lohusa olduğu için vallahi benimde kafa karışık ama derya hanım çok pozitif bi insan whatsapptan aklına takılan bişi olursa sorabiliyorsub gece arayabiliyorsun acil bişi olursa! Bide orda mesut beyle umut beyi tavsiye ediyorlar ! Sen yinede çok yeni endişe etme dur bakalım daha zaman çok ben seni bilgilendireyim dedim bende çünkü araştırma halindeyim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…