2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunaydin arkadaslar bugun 11 30 doktor randevum var o kadar korkuyorum ki olumsuz bisey duymaktan yalvaririm.dua edin bana

korkma sevin cnm ne güzel bebişini görücen olumsuz düşünme hissediyor onlar ... bizede haber ver güzel haberleri alınca =)

Nasıl bir ağrı canım. Neren ağrıyor mesela. Çok rahatsız ediciyse tabiki mutlaka gitmelisin hemen doktora. Bizi haberdar et lütfen. Umarım önemli bişey değildir...
Canim çok şukur yürüyünce geçti akşam randevum da bugün doktora gidince sorucam hemen

Rica ederim canim ne demek :)

Kizlar hepinize cok teşekkürler. Simdilik bir sey yok cumaya kadar wc haricinde kalkma yat dedi. Cuma tekrar cagirdi. Hemen belli olmayabiliyormus bazen. Ama simdilik bir sey yok cok şükür. Kafasini kollarni ayaklarini gosterdi tek tek
Gecmiş gitsin olsun cnm ins hiçbirşey olmaz Allah'ın izni ile sen Dr dediği gibi dinlen bol bol..

Kızlar benim birden ağrım basladi ilk defa böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce korktum randevum da yarın ne yapmalıyım sizce
Canim bende yaşıyorum sık sık ağrı korkuyorum bisey olacak diye ama doktora soyledigimde hersey normal diyor. Biseyin yoktur inşaallah senin de canım iyi düşünelim iyi olsun :)

Kızlar göbeğinizde çizgi çıktı mi sizinde benim göbeğimde çıktı erken değil mi daha

Günaydın bayanlar
Artık bulantılarım kusmalarım bitti eskisi gibi değil diyen var mı aranızda ,
Azalsın artık şu bulantılar

Günaydın hamisler ve bebisler
Bizim bebisimle randevumuza gidiyoruz saat 10:10 da bakalım bizi neler bekliyor
Balbocugu kizimida eltime bıraktım kuzeni ile oynuyor..
Benim icin dua Edin lütfen..kist icin olumlu seyler duyayım
İnsallah iyi şeyler duyarsın canim benim haber ver bize de

Kızlar göbeğinizde çizgi çıktı mi sizinde benim göbeğimde çıktı erken değil mi daha
Henüz cok erken benim ilkinde sanırım 5.ay civarında çıkmıştı Belki daha bile sonra olabilir karnım iyice çıkınca oluşmuştu..belki kişiden kişiye değişiyordur..Göğüs uçlarımda cok gec kararmıştı bazı tanıdıklarımın hemen olmuştu mesela Buda sonuçta onun gibi dimi

Bende dun gordum karnimda afedersin tam göbek deligimden aşağı dümdüz cizgi var bende şaşırdım ya gorunce evet bence de erken

Günaydın bayanlar
Günaydin,
Benim ayni sekilde devam ediyor. Sanki bulantiya alistim öyle geliyor artik. Sabahlari bisey yemek eziyet. Yedikten sonra iceride tutmak eziyet
12.haftayi iple cekiyorum. Kendimi öyle odakladim.
Bugun raporum bitiyor. Yrn ise gidebilecek gibi hissetmiyorum. Gene rapor alicam.
Hepimize Allah yardim etsin.

Aminn canım..
Aynı durumdayız canım bide ben işe geliyorum..sabahları bazen dolmuşta kusacak gibi oluyorum o daha fena ediyo

Kesinlikle canım git başka doktora ama iyi bir doktora git kafanı iyice karıştırmasın gittiğin doktor
O kist ağrıları bende de vardi ama bu haftalarda azaldı canım oldukça çoğu zaman hiç yok :)

Kesinlikle canım git başka doktora ama iyi bir doktora git kafanı iyice karıştırmasın gittiğin doktor
O kist ağrıları bende de vardi ama bu haftalarda azaldı canım oldukça çoğu zaman hiç yok :)
Keşke benimki de azalsa. Benim agrim belimde.bel ağrısı mi yoksa kist ağrısı mi onu bile bilmiyorum. Hoş onu doktorda bilmiyor.yalniz geçtiğimiz hafta sonu bel agrim gitti kasık agrim oldu.o zaman çok korktum patladı diye ama siddetlenmedi çok şükür. Inşallah geçer bu günler hayırlısıyla da kavusuruz meleklerimize.

Kızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı

Günaydın bayanlar
al bendende o kadar, sabahları işe dolmuşla geliyorum, resmen içim dışıma çıkacak, yetmezmiş gibi birde durakta sabahın o saatinde sigara içenlere resmen gözlerimle azarlıyorum ama nafile, hiç oralı olan yok. bu arada kızlar ben daha doktora gitmedim, bu cuma saat 14:00 ilk randevu var, hadi hayırlısı inşallah kalp atışlarını duyarız da ailelere mutlu haberi veririz.

Kızlar selam,

Sabahları ve geceleri benimde midem bulanıyo geceleri uykumdan uyandırıyo valla.

Birde grip oldum, sesim bile gitti. Otrivine pediatrik, strepsils pastil tavsiye etti doktorum. Ve eğer çok gerekirse minoset iç dedi. Minoseti kullanmadım henüz ama nasıl geçecek bu

Acaba salep içmek zararlımıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…