- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.521
SAfsa geçmiş olsun canım poponun üstüne düşmüşsün bişey olmaz panik yapma ama drunu ara mutlaka
Stres yapma canım sakin olmaya çalış ara drunu için rahat etsin inşallah kötü bişey olmaz
Geçmiş olsun cnm inşallah bişey olmamıştır içini ferah tut.Kınaya filanda gitme doktorunu ara o ne derse ona göre haraket edersin bence .
Ya ulaşabiliyorsan hemen ara tabiki tedbirini almış olursun Dr sonuçta bizden daha iyi yol gösterir umarım biseycigin yoktur Telaş yapma içini ferah tut cnm
Canım sakin ol olmaz ınsallah bence olmaz bısey
SAfsa geçmiş olsun canım poponun üstüne düşmüşsün bişey olmaz panik yapma ama drunu ara mutlaka
kızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor
Iyi haberlerle gel insallah dualarımız seninle kalbini ferah tut arkadasımKizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Dualarım seninle canım inşallah iyi haberlerle gelirsin.Kizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Benim bulantım yok ama arkadaşımda çok yoğun vardı ilk aylarda 5 kilo kadar verdi doktoru neyi yiyebiliosan onunla beslen demişti birde mide bulantısı için ilaç alıyodu sabah aç karnına çubuk kraker yiyip bulantıyı gün içerisnde biraz daha bastırıyodu umarım hemen geçer bulantın.Bulantısı olan kızlar nasıl besleniyorsunuz?
Yumurta,süt,ceviz hiçbirini yiyemiyorum. Dün gece haşlanmış patates yedim ancak.
Öncelikle cok gecmiş olsun Rabbim şifa versinkızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor
Benim ilk gebeligimde hic bulantım olmadı simdide 6+5 günlük olduk bir belirti yok cok şükür ama kardeşimde ve etrafımda tanıdığım arkadaslarımda bulantısı ve kusmasi cok olan vardı özellikle kardeşim ilk bebeğinde 6.aya kadar kustu ikincisinde hic kusmadı yani ayni annede iki gebelik bile birbirinh tutmuyor bulantım neden olmadı bebekte bise varmı diye telaşlardan arkadaşlar bosa Telaş yapmasınlar Bende iki gebeligimdede ne kusma ne bulantı cok şükür hiçbirşey yasamadım yani gayet normal her gebelik bir değilBulantısı olan kızlar nasıl besleniyorsunuz?
Yumurta,süt,ceviz hiçbirini yiyemiyorum. Dün gece haşlanmış patates yedim ancak.
Yok sen kahverengiyse git yinede. Kahverengi kanama eski kanamalarin icerde birikip akmasından olabiliyormus. En iyisi tedbirli olmak yoksa korkma.oyy emin misin, bende kahverengi kanama. Ben kahverengi olunca sorun yok sanıyordum
Hadi gözünüz aydın:) bende 10 gun sonra gideceğm kalp atısı icin umarım duyarim hayırlısıyla.Esim dr aradi canm nornal demis dr
Sali gidecgim kalp atisi icin canm gecen hafta keseyi gorduk sukur
Bende çok yoruluyorum çalısırken nasıl olacak bilmiyorum birgun gitmesen bir gun gidiyorsun.Bugun okulda nobetciydim yorgunluktan bittim resmen elim kalkmiyor suan
Çok geçmis olsun. Hayat böyle iste. Ama benden sana tavsiye icinden geldigi gibi davran.kızlar eşimin babasına doktor 1 aydan fazla yaşayamaz dedi zaten 8 aydır hastanede yatıyordu ara ara ve dün bu teşhisi koydular kalbi bitikmiş artık yapılacak bişey yokmuş dün 4 saat hastanedeydik bugün beni götürmedi dün ben çok yorulduğun için ve herkes ağlıyor çaresiz durumda k.pederim ise her şeyden habersiz ne zaman taburcu olacağını soruyor eşim morali çok kötü durumda ölümü beklemek çok zor ben ise uzak durmaya çalıştım biraz ama olmuyor ayrıca düşük tehlikem de var 7 ay çocuk için doktor doktor gezdik olmadı bu ay olmasının bir sebebi varmış demek ki eşime ve ailesine dayanak umut olucak bebeğim inşallah ama ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum her zaman koşardım her şeylerine şimdi evdeyim vicdanen zor geliyor ama elimden bir şey de gelmiyor
Cok gecmis olsun. Mecbur olunca hep çıkıyoruz; ( umarim birsey yoktur bakalim doktor ne diyecek haber ver mutlaka.Kizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Kist varsa bile takma kafana. Dogumla aliyorlarmis kistleri ya da kendi bile düsebiliyormus. Kötü birsey cıkmaz insaallahBilemiyorum kafam cok Karışık Yarin bir gideyim oda kisti tespit ederse uni den iyi bir Dr dan randevu alacam onlarida 15 günden once randevuları yok cok dolu ve cok yogunlar..o vakte kadar nasıl beklersem artık bilmiyorum..Yarin ola hayrola insallah
Sorma canım ben de hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum resmen. tam bulantı geçiyo canım şunu istiyo diyorum önüme gelince 2 lokma zor yiyorumBulantısı olan kızlar nasıl besleniyorsunuz?
Cnm ilk doğumda sezeryan oldum 33 haftalikti acil alındı dogum anında iki tane kist tespit edildi ve alındı ama dogumda ALINAN yumurtaliklarda oluyor simdi tespit edilen ise rahim ağzında bakalım Yarin bir Dr dan randevu aldım sabah gideceğim umarım kötü bisey demez Hayırlısı HakkımızdaKist varsa bile takma kafana. Dogumla aliyorlarmis kistleri ya da kendi bile düsebiliyormus. Kötü birsey cıkmaz insaallah
Canım çok geçmiş olsun.. İnşallah birşey olmamıştır bebişine.. Haberdar et..Kizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur
Anladım çok gecmis olsun. Bence icini ferah tut sen bol bol dua et. Yarinda alirsin güzel haberlerini insaallhhh.Cnm ilk doğumda sezeryan oldum 33 haftalikti acil alındı dogum anında iki tane kist tespit edildi ve alındı ama dogumda ALINAN yumurtaliklarda oluyor simdi tespit edilen ise rahim ağzında bakalım Yarin bir Dr dan randevu aldım sabah gideceğim umarım kötü bisey demez Hayırlısı Hakkımızda
Ben de sabahları kaşarlı tost yiyorum. Öğle galeta falan. Akşam da çorba. Gerçi akşanları kustuğum için yedim sayılır mı bilmiyorum. Ancak ekşimsi elma yiyorum meyve olarak. Siyah zeytin mide yanmamı çoğalttı yeşili deneyeyim. Ekmek de yiyemiyorum zaten.Sorma canım ben de hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum resmen. tam bulantı geçiyo canım şunu istiyo diyorum önüme gelince 2 lokma zor yiyorumdün akşam yemeğim kabuğu soyulmuş domatesti çok iyi geldi soğuk soğuk :) ben de yumurta ve sütten tiksindim ağzıma koyamıyorum ama yoğurtta iyi geliyo bana serin serin :) ilk 3 ay bebek ztn bizim kanımızdan besleniyo o yüzden dr lar çok zorlamayın diyolar tiksinmek daha kötü çünkü. 3 aydan sonra bizim yediklerimiz ona gidiyo. Bi de cevizi ben sabah aç karnına kuru kayısı kuru incirle birlikte yiyorum 2 tanecik. Kahvaltı ztn ekmek arası ezine peyniri,öğlen çorba, tuzlu şeyler bastırıyo midemi bide çekirdeksiz yeşil zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?