2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
SAfsa geçmiş olsun canım poponun üstüne düşmüşsün bişey olmaz panik yapma ama drunu ara mutlaka
Stres yapma canım sakin olmaya çalış ara drunu için rahat etsin inşallah kötü bişey olmaz

Geçmiş olsun cnm inşallah bişey olmamıştır içini ferah tut.Kınaya filanda gitme doktorunu ara o ne derse ona göre haraket edersin bence .

Ya ulaşabiliyorsan hemen ara tabiki tedbirini almış olursun Dr sonuçta bizden daha iyi yol gösterir umarım biseycigin yoktur Telaş yapma içini ferah tut cnm

Canım sakin ol olmaz ınsallah bence olmaz bısey

SAfsa geçmiş olsun canım poponun üstüne düşmüşsün bişey olmaz panik yapma ama drunu ara mutlaka

Kizlar cok sağolun. Aradim yinede gel bakalim dedi. Dua edin olur mu. Eşimi aradim geliyor gidicez ins bir sey yoktur

Bulantısı olan kızlar nasıl besleniyorsunuz?
Yumurta,süt,ceviz hiçbirini yiyemiyorum. Dün gece haşlanmış patates yedim ancak.

Allah eşine ve ailesine sabır versin. Çok zor gerçekten. Düşük tehliken olmazsa sen de her gün kısa bile olsa ziyaretine git mutlaka derdim. Son zamanları keşke daha fazla ilgilenseydim diye pişmanlığın olmasın. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap o yüzden bence.

Yumurta,süt,ceviz hiçbirini yiyemiyorum. Dün gece haşlanmış patates yedim ancak.
Benim bulantım yok ama arkadaşımda çok yoğun vardı ilk aylarda 5 kilo kadar verdi doktoru neyi yiyebiliosan onunla beslen demişti birde mide bulantısı için ilaç alıyodu sabah aç karnına çubuk kraker yiyip bulantıyı gün içerisnde biraz daha bastırıyodu umarım hemen geçer bulantın.
Birde nezaman başladı bulantınız?

Öncelikle cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin
Herseyde bir hayır varmış demekki dayanma gücü olacakmış bebisin sana ve esine güç versin..ama kendinin ve bebeğinin sağlığınıda mutlaka duşun ona göre hareket et kendini yormadan Yanlarında destek olabirsin kendini nasıl iyi hissedeceksen Dr önerisiyle tabi oyle davran bence

Benim ilk gebeligimde hic bulantım olmadı simdide 6+5 günlük olduk bir belirti yok cok şükür ama kardeşimde ve etrafımda tanıdığım arkadaslarımda bulantısı ve kusmasi cok olan vardı özellikle kardeşim ilk bebeğinde 6.aya kadar kustu ikincisinde hic kusmadı yani ayni annede iki gebelik bile birbirinh tutmuyor bulantım neden olmadı bebekte bise varmı diye telaşlardan arkadaşlar bosa Telaş yapmasınlar Bende iki gebeligimdede ne kusma ne bulantı cok şükür hiçbirşey yasamadım yani gayet normal her gebelik bir değil
Kardeşim bulantısı icin Dr bir ilaç vermişti onu kullandı bide sabah yataktan çıkmadan Çubuk kraker ve sarı leblebi yiyordu bir kac tane 10-15 dk Öylece yataktan çıkmadan bekliyordu sonra çıkıyordu..peynir cok tüketiyordu bide domates Salatalık patates Tarzı sebzeler yiyebiliyordu

Çok geçmis olsun. Hayat böyle iste. Ama benden sana tavsiye icinden geldigi gibi davran.

Kist varsa bile takma kafana. Dogumla aliyorlarmis kistleri ya da kendi bile düsebiliyormus. Kötü birsey cıkmaz insaallah

Sorma canım ben de hiç bişey yiyemiyorum korkuyorum resmen. tam bulantı geçiyo canım şunu istiyo diyorum önüme gelince 2 lokma zor yiyorum dün akşam yemeğim kabuğu soyulmuş domatesti çok iyi geldi soğuk soğuk :) ben de yumurta ve sütten tiksindim ağzıma koyamıyorum ama yoğurtta iyi geliyo bana serin serin :) ilk 3 ay bebek ztn bizim kanımızdan besleniyo o yüzden dr lar çok zorlamayın diyolar tiksinmek daha kötü çünkü. 3 aydan sonra bizim yediklerimiz ona gidiyo. Bi de cevizi ben sabah aç karnına kuru kayısı kuru incirle birlikte yiyorum 2 tanecik. Kahvaltı ztn ekmek arası ezine peyniri,öğlen çorba, tuzlu şeyler bastırıyo midemi bide çekirdeksiz yeşil zeytin

Kist varsa bile takma kafana. Dogumla aliyorlarmis kistleri ya da kendi bile düsebiliyormus. Kötü birsey cıkmaz insaallah
Cnm ilk doğumda sezeryan oldum 33 haftalikti acil alındı dogum anında iki tane kist tespit edildi ve alındı ama dogumda ALINAN yumurtaliklarda oluyor simdi tespit edilen ise rahim ağzında bakalım Yarin bir Dr dan randevu aldım sabah gideceğim umarım kötü bisey demez Hayırlısı Hakkımızda

Anladım çok gecmis olsun. Bence icini ferah tut sen bol bol dua et. Yarinda alirsin güzel haberlerini insaallhhh.

Ben de sabahları kaşarlı tost yiyorum. Öğle galeta falan. Akşam da çorba. Gerçi akşanları kustuğum için yedim sayılır mı bilmiyorum. Ancak ekşimsi elma yiyorum meyve olarak. Siyah zeytin mide yanmamı çoğalttı yeşili deneyeyim. Ekmek de yiyemiyorum zaten.

Şu üç ay sağlıkla geçse de rahatlasak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…