- 17 Eylül 2015
- 117
- 117
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.561
Geçmiş olsun
En iyisi başka bir özel Doktora gidip muayene olman acil ya da Devlet Hastanesindeki doktorlardan bir hayır gelmez..
Ayrıca antibiyotik vermeden önce kan testine bakıp vermesi gerekirdi
kızlar ya benimde bu günden beri kasıklarımda bi faaliyet var adet ağrısı gibi gelip gelip gidio sanki karnımı içerden mimik minik kedi cırmalıyor ama çok hafif bide yerimden kalkıp yürüdüğüm zamanda iki üç kere sağ kasığıma birden bir ağrı sapladı gitti sanki anlık bi şey sizede oluyomu böyle bebiş büyüdüğü içindir galiba demi ?
Ya zaten pat diye antibiyoik yazmasina sasirdim bende 9 haftalik die de belirttim ama hakikaten acillerde Allaha emanet tedaviler.. Eşim eczaneye gitti simdi tekrar hic bir ilaci onermiyoruz hamilelikte sadece dinlenecek demisler birde okyanus suyu sanirim burun tikanikligina iyi geliyormus onu almış uzerinde yaziyo hamileler icin diye. İnşaallah iyi gelir canim sagolasin cevap için
Aslında eşim eczaneye vicks almaya gitmisti ama onuda tavsiye etmiyoruz hamilelere demisler. Okyanus suyunu kullandim bakalım iyi gelir inşaallah. Sirkeyi cok severim canim seve seve de denerim sagolasin :)Canim çok gecmis olsun vicks kullanılıyor mu bilmiyorum hamilelerde ama sor isterse buharına dur iyi gelir dinlen her zaman da grip dinlenince geçiyor çünkü sıcak bi şeyler iç bol bol bide sirkeden tiksenmezsen biraz sirkeli domates ye
Nasıl bir ağrı canım. Neren ağrıyor mesela. Çok rahatsız ediciyse tabiki mutlaka gitmelisin hemen doktora. Bizi haberdar et lütfen. Umarım önemli bişey değildir...Kızlar benim birden ağrım basladi ilk defa böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce korktum randevum da yarın ne yapmalıyım sizce
Günaydın canım inş daha iyidir oğluşun. Kaç yaşında bu arada? Sanırım ben de nisan annesi olucam bnmki de 38+3te doğmuştu aniden :) şimdiki drum da 30nisan-1 mayıs gibi alırız dedi ama bence durmaz o kdrKızlar bu arada bence ben nisan annesi olurum oglum 38 haftalık dogum yapmıştım
Evet bana da oyle diyorlar buyuk ihtimal nisan sonu olur dogumun diyorlarKızlar bu arada bence ben nisan annesi olurum oglum 38 haftalık dogum yapmıştım
Ynn tatlım ogluşum biraz daha iyi çok şükür oglum 2 yaşında ekim dogumluGünaydın canım inş daha iyidir oğluşun. Kaç yaşında bu arada? Sanırım ben de nisan annesi olucam bnmki de 38+3te doğmuştu aniden :) şimdiki drum da 30nisan-1 mayıs gibi alırız dedi ama bence durmaz o kdr
Aynnen canm 7 aydan sonra çantalar hazır bekliycek haftasında dogan çocuk çok azEvet bana da oyle diyorlar buyuk ihtimal nisan sonu olur dogumun diyorlar
canım 2.adet dönemin yaklaştığı için oluyor
Ben de aniden kalktığım için korktum, iğne batar gibi bir an ağrı sağlandı bir süre de geçmedi. Inş bir sıkıntı yoktur. Iki defa oldu bana da
Canım benim doktorda onemsedi mi onemsemedi mi bende anlamadım.hem seninkinden daha büyük kistler gördüm merak etme dedi hemde patlayabilir patlarsa söyle olur böyle olur dedi.ben de kararsız kaldım ama bebeğe bir zararı yokmuş çok şükür. Yalnız benim sol tarafımda çok ağrı olmaya başladı zaten vardı bazen o kadar artıyor ki adım atamayacak hale geliyorum.bende başka bir doktorun daha görüşünü alayım dedim.Selam canım ben de de kistler oluştu ama doktor sıkıntı olmayacağını söyledi hiç onemsemedi bile hatta
tabi ağrılar can sıkıcı ama bazı yerlerde bebeği bile beslediği yazıyor kistlerin :)
Kucuk Kistler ya kendiliğinden gidermiş ya da dogumda alinirmis
Belli bir ölçüsü var onun ondan büyük olanlar hamilelikte de alınırmış
Canım o kadar haklısın ki.allah nasip etmeyince kimsenin elinden birsey gelmiyor. Çok üzüldüm yavruna ama inşallah bu bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur.dedigin gibi yapmayı düşünüyorum bende. Allah hepimizin evlatlarini korusun.amin.Merhabalar. Öncelikle Allah'a emanetiz bebeklerimiz de bizler de. Ben geçen sene 36+4 bebeğimin kalbi durdu. En iyi dr a da en iyi hastaneye de gitsen nasip olmadı mı gerisi boş maalesefbenim sana tavsiyem iyi bir periantolog bul ve gebeliğin süresince kontrollerini o yapsın. Kistlerim var demişsin çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok sağol. Ugrasmissin benim için. Allah razı olsun.evet sukran hanım hakkında çok olumlu yorum var.bende bundan 3 yıl kadar önce gitmiştim kendisine.ama bizim frekansimiz pek tutmadı. Ben onu sevemedim o da beni.elektrik alamadık yani birbirimizdenlittlebirdie canım internet gecmisime baktım buldum simdi ismini :) Şükran Çakmak. İnternette hakkında yorumlar var isterseniz bi bakın.
Çok teşekkür ederim.baskent hastanesini de hep duyuyorum ama bir türlü ciddi anlamda arasturmadim açıkçası. Nedense bana hep çok kalabalikmis gibi geliyor. Yine de bir düşüneyim. Çok sağolun.Merhaba ben de ankaradayım başkente gidiyorum ben oradaki doktorum da çok ilgilidir.ama doğumu orda yapsam Nasıl olur onu araştırmadım henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?