2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Geçmiş olsun
En iyisi başka bir özel Doktora gidip muayene olman acil ya da Devlet Hastanesindeki doktorlardan bir hayır gelmez..

Ayrıca antibiyotik vermeden önce kan testine bakıp vermesi gerekirdi

Ya zaten pat diye antibiyoik yazmasina sasirdim bende 9 haftalik die de belirttim ama hakikaten acillerde Allaha emanet tedaviler.. Eşim eczaneye gitti simdi tekrar hic bir ilaci onermiyoruz hamilelikte sadece dinlenecek demisler birde okyanus suyu sanirim burun tikanikligina iyi geliyormus onu almış uzerinde yaziyo hamileler icin diye. İnşaallah iyi gelir canim sagolasin cevap için

Ben de aniden kalktığım için korktum, iğne batar gibi bir an ağrı sağlandı bir süre de geçmedi. Inş bir sıkıntı yoktur. Iki defa oldu bana da

Kızlar benim birden ağrım basladi ilk defa böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce korktum randevum da yarın ne yapmalıyım sizce

Canim çok gecmis olsun vicks kullanılıyor mu bilmiyorum hamilelerde ama sor isterse buharına dur iyi gelir dinlen her zaman da grip dinlenince geçiyor çünkü sıcak bi şeyler iç bol bol bide sirkeden tiksenmezsen biraz sirkeli domates ye

Aslında eşim eczaneye vicks almaya gitmisti ama onuda tavsiye etmiyoruz hamilelere demisler. Okyanus suyunu kullandim bakalım iyi gelir inşaallah. Sirkeyi cok severim canim seve seve de denerim sagolasin :)

Kızlar benim birden ağrım basladi ilk defa böyle oldu doktora gitmeli miyim sizce korktum randevum da yarın ne yapmalıyım sizce
Nasıl bir ağrı canım. Neren ağrıyor mesela. Çok rahatsız ediciyse tabiki mutlaka gitmelisin hemen doktora. Bizi haberdar et lütfen. Umarım önemli bişey değildir...

Günaydın kızlar bugun hastanede 3.günümüz çok sıkıcı oglum tek iyileşsinde bebişleriniz nasıl mayıs ın güzel anneleri

Kızlar bu arada bence ben nisan annesi olurum oglum 38 haftalık dogum yapmıştım
Günaydın canım inş daha iyidir oğluşun. Kaç yaşında bu arada? Sanırım ben de nisan annesi olucam bnmki de 38+3te doğmuştu aniden :) şimdiki drum da 30nisan-1 mayıs gibi alırız dedi ama bence durmaz o kdr

A
Ynn tatlım ogluşum biraz daha iyi çok şükür oglum 2 yaşında ekim dogumlu

canım 2.adet dönemin yaklaştığı için oluyor

oyy kötü bi şey olmasında ben aslında 25 günde 1 oluyodum geçti aslında
Ben de aniden kalktığım için korktum, iğne batar gibi bir an ağrı sağlandı bir süre de geçmedi. Inş bir sıkıntı yoktur. Iki defa oldu bana da

bende de aynı sandelyeden kalktım iki adım atmadan bendede 2 3 defa oldu inşallah yoktur cnm

Canım benim doktorda onemsedi mi onemsemedi mi bende anlamadım.hem seninkinden daha büyük kistler gördüm merak etme dedi hemde patlayabilir patlarsa söyle olur böyle olur dedi.ben de kararsız kaldım ama bebeğe bir zararı yokmuş çok şükür. Yalnız benim sol tarafımda çok ağrı olmaya başladı zaten vardı bazen o kadar artıyor ki adım atamayacak hale geliyorum.bende başka bir doktorun daha görüşünü alayım dedim.

Canım o kadar haklısın ki.allah nasip etmeyince kimsenin elinden birsey gelmiyor. Çok üzüldüm yavruna ama inşallah bu bebeğini sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almak nasip olur.dedigin gibi yapmayı düşünüyorum bende. Allah hepimizin evlatlarini korusun.amin.

littlebirdie canım internet gecmisime baktım buldum simdi ismini :) Şükran Çakmak. İnternette hakkında yorumlar var isterseniz bi bakın.
Canım çok sağol. Ugrasmissin benim için. Allah razı olsun.evet sukran hanım hakkında çok olumlu yorum var.bende bundan 3 yıl kadar önce gitmiştim kendisine.ama bizim frekansimiz pek tutmadı. Ben onu sevemedim o da beni.elektrik alamadık yani birbirimizden
O yüzden şimdilik onu da aklımda tutuyorum.en son secenek olarak bir daha denerim belki.

Merhaba ben de ankaradayım başkente gidiyorum ben oradaki doktorum da çok ilgilidir.ama doğumu orda yapsam Nasıl olur onu araştırmadım henüz
Çok teşekkür ederim.baskent hastanesini de hep duyuyorum ama bir türlü ciddi anlamda arasturmadim açıkçası. Nedense bana hep çok kalabalikmis gibi geliyor. Yine de bir düşüneyim. Çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…