- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.781
Benimde az bi yükseklik var ama idrar enfeksiyonum da yok grip falan da olmadım herhalde gözümdeki arpaçık yapıyor herhalde bilemedim ki Can'ım sağol inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yasarız hepimizBenim wbcde de ufak bir yükseklik çıktı. Hafif bir idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum ilaç kullanmama lüzum görmedi. Rabbim şifa versin size de.
Günaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim
Evet canım erkek bebek testesteron salgıladığı için tüyler daha hızlı uzarmış mantıklı ama ne kdr doğru bilemiyorum. Bacakalarım yine idare eder ama kaşlarım çoştu resmen :)Aynen canım 2 3 haftada çıkardı benim tüyler. Şimdi çok hızlı. İnternette okudum da erkek bebek bekleyenlerde böyle olur diyor. Ne kadar doğru bilemiycem ama
Günaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim
Neyseki kışa giriyoruz etek şort falan giyilmez yaz olsaydı yanmıştık resmenBenim de çok hızlı uzuyor maalesef.
Bayanlar kafama takıldı da izninizle soracağım. Dün eşimle yakınlaşma oldu. Ve içeriye boş..ma oldu. Tuvalete gittiğimde peçeteye silince çok çok açık renk bir pembelik vardı. Bir sıkıntı yoktur değil mi?
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ama druna sor istersen yinede ve takip et bakalım tekrar gelicek miBayanlar kafama takıldı da izninizle soracağım. Dün eşimle yakınlaşma oldu. Ve içeriye boş..ma oldu. Tuvalete gittiğimde peçeteye silince çok çok açık renk bir pembelik vardı. Bir sıkıntı yoktur değil mi?
Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ama druna sor istersen yinede ve takip et bakalım tekrar gelicek mi
Bugün en sonunda gittim testlerimi yaptırdım sağlık ocağında ama idrar testını yapmıyorlarmış onu artık özelde yaptırırım kilomu ölçtüler 2 kilo vermisim şaşırmayın sakin ben insülin hastasıyım o yüzden hamileliğim diyetle geçiyor malesef
Canım bence içine bo....ma olmasın çünkü rahim de kasılma yapıyo doktorum döylediHanımlar yorum bekliyorum
Drun ilişkiyi yasaklamadıysa bişey olacağını sanmıyorum canım ama biraz daha dikkatli olmanız lazım daha yavaş fln anla işteElhamdülillah gelmedi herhangi birşey canım. İnşallah sıkıntı yoktur.
arkadaşım dualarımız seninle allah yardımcın olsun.Kızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..
Drun ilişkiyi yasaklamadıysa bişey olacağını sanmıyorum canım ama biraz daha dikkatli olmanız lazım daha yavaş fln anla işte
Ben omega3 kullanmak istedim 3. Aydan sonra dediler sizde birsey demedilermiKızlar doktorum corasprin ve omega3 yazdı..
Cyronel jel kullanıyodum 5.aya kadar dewam etmemi istedi..
Corasprin ve omega3 kullanan varmi
Kızlar demin sağlık ocağında hemogram testimi tekrarlattım wbc yüksek çıkmıştı bir daha yaptır demişti dr um benim gözümde taa liseden beri her sene bir kere arpaçık çıkar ve ne yapsam geçmez 1 2 ay durur gözümde yine çıktı hamileliğimi ilk öğrendiğimde wbc o yüzden yükselmiş sanırım vücutta bulunan bi enfeksiyon olduğunu gösterir hasta falan da olmadım sanırım o yükseltti ama bu test sonucunda da düşük çıkmazsa dr um antibiyotik verecekmiş değeri düşürmek için ee bebeğe bir zararı yok mu antibiyotik kullanmanın bu wbc nin yüksek olmasının bebeğe bi zararı var mı bilen var mı wbc beyaz kan hücresiymiş bu arada
Canım bence içine bo....ma olmasın çünkü rahim de kasılma yapıyo doktorum döyledi
Canim benim çevremde bir sürü kişiye down sendromu var denildi ve bebek sağlıklı doğdu eğer gebeliği sonlandirmayacaksan yaptırma çünkü kesin sonuç veremiyor doktor 20. Haftada detaylı ultrasonda belli oluyor ben yaptırmama kararı aldım eşimle birlikte çünkü eşimin babası için 1 aylık ömür biçtiler zaten zor günler yaşıyoruz bir de net belli olmayan ve sonucu çoğunlukla hatalı çikan bir testi yaptırıp daha fazla moralimizi bozamamKizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?