2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim wbcde de ufak bir yükseklik çıktı. Hafif bir idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum ilaç kullanmama lüzum görmedi. Rabbim şifa versin size de.
Benimde az bi yükseklik var ama idrar enfeksiyonum da yok grip falan da olmadım herhalde gözümdeki arpaçık yapıyor herhalde bilemedim ki Can'ım sağol inşallah hepimiz sorunsuz hamilelik yasarız hepimiz

Günaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim

Günaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim

Aynen canım 2 3 haftada çıkardı benim tüyler. Şimdi çok hızlı. İnternette okudum da erkek bebek bekleyenlerde böyle olur diyor. Ne kadar doğru bilemiycem ama

Aynen canım 2 3 haftada çıkardı benim tüyler. Şimdi çok hızlı. İnternette okudum da erkek bebek bekleyenlerde böyle olur diyor. Ne kadar doğru bilemiycem ama
Evet canım erkek bebek testesteron salgıladığı için tüyler daha hızlı uzarmış mantıklı ama ne kdr doğru bilemiyorum. Bacakalarım yine idare eder ama kaşlarım çoştu resmen :)

Hanımlar yorum bekliyorum

Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım ama druna sor istersen yinede ve takip et bakalım tekrar gelicek mi

Bugün en sonunda gittim testlerimi yaptırdım sağlık ocağında ama idrar testını yapmıyorlarmış onu artık özelde yaptırırım kilomu ölçtüler 2 kilo vermisim şaşırmayın sakin ben insülin hastasıyım o yüzden hamileliğim diyetle geçiyor malesef

Rabbim kolaylık versin canım. Ben de kilomu çok merak ediyorum. Mide bulantısından suyu bile zor içiyorum. Ben de verdim heralde.

Drun ilişkiyi yasaklamadıysa bişey olacağını sanmıyorum canım ama biraz daha dikkatli olmanız lazım daha yavaş fln anla işte

Yasaklamadı canım. Haklısın. Ama yeterli ıslanma olmadan oldu ona bağlıyorum o pembeliği. Çok teşekkür ederim canım yorumun için.

benim de ilk kan verdiğimde yüksek çıktı wbc yani akyuvar. Enfeksiyon varmış. Toz şeklinde bi antibiyotik verdi doktor, sordum soruşturdum bebeğe hiç bir etkisi zararı yokmuş onun, için rahat olsun

Kizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off
Canim benim çevremde bir sürü kişiye down sendromu var denildi ve bebek sağlıklı doğdu eğer gebeliği sonlandirmayacaksan yaptırma çünkü kesin sonuç veremiyor doktor 20. Haftada detaylı ultrasonda belli oluyor ben yaptırmama kararı aldım eşimle birlikte çünkü eşimin babası için 1 aylık ömür biçtiler zaten zor günler yaşıyoruz bir de net belli olmayan ve sonucu çoğunlukla hatalı çikan bir testi yaptırıp daha fazla moralimizi bozamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…