2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

cnm bendede belirti yok bende 6+4 te gitmiştim kalp atışını çok zor yakalamıştı kaçırdı zaten hemende çok küçük olduğu için bence stres yapma hissediyolar iyi düşün iyi olsun bende hala hiç bir belirti yok stres her şeyi tetiklio sen hep olumlu düşün ....

Ben de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr a

ayyy çok sağol cnmm benimle aynı olanları duyunca içim ferahlıyo yaa. Hep güzel iyi düşünüyordum 6+1 de duyulmaması beni korkutmadı da hiç belirti olmaması iki gündür kafamı kurcalıyodu korkmaya başlamıştım. sayende daha iyiyim.
Önümüzdeki çarşamba kalp atışı için randevum var 8+2 olcam ve inş o zaman kalp atısını duyarım

Ben de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr a

canım benimde ilk günden beri hiç bulantım kusmam olmadı ilk günler çok uyuyodum çok halsizdim çok uyukluodum ağrılarım vardı ve git gide azaldı ve bu yüzden korkmaya başladım insan endişeleniyor elinde değil ama kötü bişey olsaydı bünyemiz bir şekilde belli ederdi diye de düşünüyorum.

Seninde bişeyin yoktur. Galiba gebelik ilerledikçe bünyede oturmaya başlıyor değişiyor. yarın rutin kontrolün mü var yoksa korktuğun için mi gitceksin ?

Gelişmelerden beni etiketleyerek haber verir misin belirtilerin kaybolması yada olmaması normal miymiş diye illaki öğrenirsin drun bişeyler söyler sende de aynı seyler var çünkü.

Günaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim
Ben lazer epilasyon yaptırdım yıllar önce bacaklarımda çok az tüy vardı (kıl değil tüy yani) bende inanamıyorm bacaklarım kıllandı ve daha 6 haftalık hamileyim. HORMONLAR HORMONLAR :)))

Canım stres yapma herkeste belirti olmaz herkesin hamileliği aynı olmaz. Herşey yolundadır mrketme sen içini ferah tut. Bu kde stres yapmaktansa haftaya kdr bekleme dr a git bence 7+3te karından duyulur tabi usg aleti çok eski değilse drun

Merhaba herkese,doktordan geliyorum herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.Kalbi pıt pıt atıyor
1,75 cm olmuş bebişim kan ve idrar tahlili de verdik.Bir hafta sonraya tekrar randevu verdi.
gözünaydın cnm darısı bize inşşş. ayrıca kaç hafta kaç günlüksün acaba merak ettim bide karından mı uydun alttan mı ?

öncelikle sakin olmakta fayda var, ultrason cihazına göre ve kişiden kişiye değişebiliyor, 8-9. haftada kalp atışını duyan da var 5-6. haftada duyan da. Ama bir sorun olsaydı doktor normal karşılamazdı, bu kadar sakin 10-15 gün demezdi, o nedenle endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
diğer belirtilere gelirsek, bir grup mide bulantısından yemek yiyemiyor, bir grup yemeden duramıyor (ki bende de durum bu. mide bulantısı da yok saat başı bişeyler tıkıyorum azıma sanki açlıktan ölecem!!) kanama lekelenme herkeste olmuyor ki olmaması çok daha iyi zaten. kanama olunca problem çıkıyor. aynı şekilde uyku konusunda da normalde uyuyup hamile olunca uyuyamayanlar mevcut. Bence bunlar hep kişiye bünyeye göre değişiyor. Endişelenecek bir durum yok bence

çok eski değil sanırsam aslında. Böyle endişelerim devam ederse gidecem artık. Ama zaten bnm ilk günden beri çok bir belirtim yoktu bulantı kusma öğürmem filan hiç olmadı. Bir yanımda bunlar normal diyor aynı senin gibi herkeste olmayabilir diyor. Neyse belirtisiz arkadaslar içimi ferahlattı. Bir yandan da diyorum ki bişeyler yolunda olmasa ağrı olur bişey olur kanama olur belli eder diyorum. Hayırlısı artık stresli bir süreç düşünmemek lazım da işte insan düşünmeden de edemiyor relax olsak keske

bir detay daha 6+4 de sıkışıp gittiğimde aynı doktor aynı cihaz pıtır pıtır duyduk kalp atışlarını, 5 gün sonra kanamam var diye tekrar gittim tabi sıkışmadım hazırlıksızdım, baya uğraştı doktor duymak için, zar zor duyduk kalp atışını. O nedenle bence strese girme hiç, sevmiyor stresi miniklerimiz

ayy canım böyle düşününce bncede aslında bak sende çok yiyormuşsun galiba bnde saat bası hep bişeyler yemek istiyorum hep açım hep aslında bu da bişey çünkü eskiden ben böyle değildim tatlıyı çikolatayı severdim artık tatlı yiyesim gelmiyor. Dediğin gibi kusan bulantısı olanda var hafif geçiren de ya ben bir an korkuya kapıldım. İlk günler çok uyurdum çok uyuklardım bu git gide azaldı ama halsizlik var ağrılarım baya geçti insan bir an için korkuya kapılıyor sağolasın desteğin için gerçekten iyi geldi bu arada biz 6 kardesiz anneminde böyle rahat geçermiş ne bulantısı ne kusması olmammış. Ablamda iki yegenimde rahat geçirmiş. Bende onlara çektim herhal

evet bende 6+4 duydum ama 1 buçuk litreye yakın su içmiştim aşırı sıkışık durumda gittim o halde bile çok zor duyuldu kaçırdı 2 kere çok minik daha dedi ...

Bana vajinal ultrason yaptı kese var bebek var ama kalp atışı yok. Geç döllenmede olamaz çünkü eşim şehir dışındaydı ve sadece ovulasyondan 2 gün önce bir kere beraber olduk yani hamile kaldığım gün aşşağı yukarı belli. Bundan önce kal atışı başlamadığı için bir kürtajım oldu. Ne kadar istesemde olumsuz düşünmekten kendimi alamıyorum Ayın 14 dün nasıl gelecek hiç bilmiyorum.

Belirti bendede yok gibi. Uykusuzluk, sabah biraz bulantı, akşam üstü 4 -5 gibi bir yorgunluk. Birazda göğüz hassasiyeti.

bncede canım ya haklısın valla. O an ki durumda bişeyleri etkiliyor. bu arada aynı haftada görünüyoruz sen kaç haftalık kaç günlüksün ?

Slm kızlar cok guzel konular konuşmuşsunuz tek tek okudum
Benim ilk gebeliğimde tansiyonum düşüyordu ama 5.aydan sonraydı 5/3 gördüğümü bilirim ara ara burun kanaması yaşadım onun dışında hic ama hiçbir belirtim olmamıştı şimdikinde ise gündüz uyku hali gece ise uykusuzluk var baska hic bir belirtim yine Yok
Ikisindede bulantı kusma vs hiçbirşey yasamadim
2 li test icin size şunu Söyleyeyim 30 yas ve üzeri icin belirtilen risk aralığın otomatik olarak yüksek çıkıyor eltim gecen yıl sağlıklı bir bebek doğurdu onda değer 300/1 gibi bisiler çıkmıştı cok korktu amniyosentez yaptırdı cunku 11 yasında oğlu vardı ve üzeri iki kere düşük yapmıştı cok istiyordu fakat ne dedi biliyormusunuz down sendromluysa aldırırım onun sorumluluğunu alamam..ve yapılan amniyosentez de düşük riski ne onu biliyormusunuz??100/1 yani down sendromlu olma ihtimali düşük riskinden daha azken yaptırdı ayni günde abisini kaybetti Öylece cenazeye gitti Rabbim buyuk iste iki düşük yapmıştı bu çocukta sağlıklı şekilde Dünya'ya geldi...
Bende kızımda yaptırmıştım simdide yaptırırım ama amniosentez oranından yani 100/1 den düşük olmadığı sürece endiselenecegimi sanmıyorum ve ne olursa olsun bebeğimden asla vazgeçmem
Kalp atışı konusuna gelince bende gecen hafta 5+3 deyken vajinal ultrasonda gördük kist oldugu icin vajinal bakılmıştı onada baktı Dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…