- 8 Eylül 2015
- 892
- 1.036
- 113
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.821
Selam kızlar önce şunu söyliyim geçen hafta salı en son 6+1 de karından kalp atışını duyamadık drum 10-15 gün snra gel demişti haftaya çarşamba dra gitcem
Ama hamileliğimin ilk günlerinde aşırı uyku hali vardı o azaldı baya ve yine uyukluyorum ama o kadar değil halsizlik ve iştah artışı var. Başkada hicbir belirti yok hamileliğe dair. Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba ya ? Sizde durumlar nasıl ?
çok şükür kanamam lekelenmem yok. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı diyebilirim. Siz ne alemdesiniz ?
ENDİŞELİYİM YORUM YAPAR MISINIZ ?
Ben de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr aSelam kızlar önce şunu söyliyim geçen hafta salı en son 6+1 de karından kalp atışını duyamadık drum 10-15 gün snra gel demişti haftaya çarşamba dra gitcem
Ama hamileliğimin ilk günlerinde aşırı uyku hali vardı o azaldı baya ve yine uyukluyorum ama o kadar değil halsizlik ve iştah artışı var. Başkada hicbir belirti yok hamileliğe dair. Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba ya ? Sizde durumlar nasıl ?
çok şükür kanamam lekelenmem yok. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı diyebilirim. Siz ne alemdesiniz ?
ayyy çok sağol cnmm benimle aynı olanları duyunca içim ferahlıyo yaa. Hep güzel iyi düşünüyordum 6+1 de duyulmaması beni korkutmadı da hiç belirti olmaması iki gündür kafamı kurcalıyodu korkmaya başlamıştım. sayende daha iyiyim.cnm bendede belirti yok bende 6+4 te gitmiştim kalp atışını çok zor yakalamıştı kaçırdı zaten hemende çok küçük olduğu için bence stres yapma hissediyolar iyi düşün iyi olsun bende hala hiç bir belirti yok stres her şeyi tetiklio sen hep olumlu düşün ....
Ben de dün kızlara sordum benim de bugün 9+3 ama herhangi bir belirtim yok gerçi midem falan hiç bulanmadı bu zamana kadar ama kasık Ağrı'larımda yok denecek kadar azaldı bende korkuyorum pazartesi gidicem dr a
Ben lazer epilasyon yaptırdım yıllar önce bacaklarımda çok az tüy vardı (kıl değil tüy yani) bende inanamıyorm bacaklarım kıllandıGünaydın kızlar ben de bişey sorucam tüyleriniz ne durumda? Çabuk mu uzuyo geç mi? Kaşlarım hemen çıkıyo bnm normalde 2 hafta çok rahat idare ederdim
Canım stres yapma herkeste belirti olmaz herkesin hamileliği aynı olmaz. Herşey yolundadır mrketme sen içini ferah tut. Bu kde stres yapmaktansa haftaya kdr bekleme dr a git bence 7+3te karından duyulur tabi usg aleti çok eski değilse drunCanım kalp atışının o günlerde duyulmaması aslında normal. Bende 6+1 de karından duyamadım belki alttan baksa duyacaktı yada birkaç güne gitsem alttan kalp atışını duyardı. Drum sanırım karından duymak istiyor. O günlerde gittiğimde duymamak korkutmadı beni. Sende korkma geç döllenme olabilir.
Beni sadece belirti olmaması korkutuyo. Acaba tesr giden bişey mi var diye. Önümüzdeki çarsamba iki hafta doluyor kalp atışı için gitcem. Bu endişelerimden günüm dolana kadar kurtulmak istiyorum. Bugün sata göre 7+3 oldum
gözünaydın cnmMerhaba herkese,doktordan geliyorum herşey yolunda Allah'a şükürler olsun.Kalbi pıt pıt atıyor
1,75 cm olmuş bebişim kan ve idrar tahlili de verdik.Bir hafta sonraya tekrar randevu verdi.
Selam kızlar önce şunu söyliyim geçen hafta salı en son 6+1 de karından kalp atışını duyamadık drum 10-15 gün snra gel demişti haftaya çarşamba dra gitcem
çok eski değil sanırsam aslında. Böyle endişelerim devam ederse gidecem artık. Ama zaten bnm ilk günden beri çok bir belirtim yoktu bulantı kusma öğürmem filan hiç olmadı. Bir yanımda bunlar normal diyor aynı senin gibi herkeste olmayabilir diyor. Neyse belirtisiz arkadaslar içimi ferahlattı. Bir yandan da diyorum ki bişeyler yolunda olmasa ağrı olur bişey olur kanama olur belli eder diyorum. Hayırlısı artık stresli bir süreç düşünmemek lazım da işte insan düşünmeden de edemiyor relax olsak keskeCanım stres yapma herkeste belirti olmaz herkesin hamileliği aynı olmaz. Herşey yolundadır mrketme sen içini ferah tut. Bu kde stres yapmaktansa haftaya kdr bekleme dr a git bence 7+3te karından duyulur tabi usg aleti çok eski değilse drun
ayyy çok sağol cnmm benimle aynı olanları duyunca içim ferahlıyo yaa. Hep güzel iyi düşünüyordum 6+1 de duyulmaması beni korkutmadı da hiç belirti olmaması iki gündür kafamı kurcalıyodu korkmaya başlamıştım. sayende daha iyiyim.
Önümüzdeki çarşamba kalp atışı için randevum var 8+2 olcam ve inş o zaman kalp atısını duyarım
ayy canım böyle düşününce bncede aslında bak sende çok yiyormuşsun galiba bnde saat bası hep bişeyler yemek istiyorum hep açım hepöncelikle sakin olmakta fayda var, ultrason cihazına göre ve kişiden kişiye değişebiliyor, 8-9. haftada kalp atışını duyan da var 5-6. haftada duyan da. Ama bir sorun olsaydı doktor normal karşılamazdı, bu kadar sakin 10-15 gün demezdi, o nedenle endişelenecek bir durum olmadığını düşünüyorum.
diğer belirtilere gelirsek, bir grup mide bulantısından yemek yiyemiyor, bir grup yemeden duramıyor (ki bende de durum bu. mide bulantısı da yok saat başı bişeyler tıkıyorum azıma sanki açlıktan ölecem!!) kanama lekelenme herkeste olmuyor ki olmaması çok daha iyi zaten. kanama olunca problem çıkıyor. aynı şekilde uyku konusunda da normalde uyuyup hamile olunca uyuyamayanlar mevcut. Bence bunlar hep kişiye bünyeye göre değişiyor. Endişelenecek bir durum yok bence
bir detay daha 6+4 de sıkışıp gittiğimde aynı doktor aynı cihaz pıtır pıtır duyduk kalp atışlarını, 5 gün sonra kanamam var diye tekrar gittim tabi sıkışmadım hazırlıksızdım, baya uğraştı doktor duymak için, zar zor duyduk kalp atışını. O nedenle bence strese girme hiç, sevmiyor stresi miniklerimiz
Canım kalp atışının o günlerde duyulmaması aslında normal. Bende 6+1 de karından duyamadım belki alttan baksa duyacaktı yada birkaç güne gitsem alttan kalp atışını duyardı. Drum sanırım karından duymak istiyor. O günlerde gittiğimde duymamak korkutmadı beni. Sende korkma geç döllenme olabilir.
Beni sadece belirti olmaması korkutuyo. Acaba tesr giden bişey mi var diye. Önümüzdeki çarsamba iki hafta doluyor kalp atışı için gitcem. Bu endişelerimden günüm dolana kadar kurtulmak istiyorum. Bugün sata göre 7+3 oldum
bncede canım ya haklısın valla. O an ki durumda bişeyleri etkiliyor. bu arada aynı haftada görünüyoruz sen kaç haftalık kaç günlüksün ?bir detay daha 6+4 de sıkışıp gittiğimde aynı doktor aynı cihaz pıtır pıtır duyduk kalp atışlarını, 5 gün sonra kanamam var diye tekrar gittim tabi sıkışmadım hazırlıksızdım, baya uğraştı doktor duymak için, zar zor duyduk kalp atışını. O nedenle bence strese girme hiç, sevmiyor stresi miniklerimiz
Hanımlar yorum bekliyorum
10 gün önce 6+5 ken alttan duymuştuk zaten canım artık karından bakıyor,karından da duyduk yani bugün 8+1gözünaydın cnmdarısı bize inşşş. ayrıca kaç hafta kaç günlüksün acaba merak ettim bide karından mı uydun alttan mı ?
masallah masallah canım10 gün önce 6+5 ken alttan duymuştuk zaten canım artık karından bakıyor,karından da duyduk yani bugün 8+1
günaydın herkese. Bi sorum var, progestan alanlar ilaç sizde de baş dönmesi yapıyor mu?İlacı alınca ben dönüyorum dünya dönüyor, çok komik sarhoşlar gibi çapraz çapraz yürüyorum kalkamıyorum ayağa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?