2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Canım çok üzüldüm ama herşey Rabbimizden. Dilerim en kısa zamanda yine evlat sahibi olur kucağına alırsın...

Ben varim buca tipta aysali yilmaza gidiyodum biraktim egepol hastanesi onur umut yücel e gidiyorum konakta yasiuorum sen nerden ve nereye kime gidiyon
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Bende alaancakta Murat ulukşa gidiyorum. Güzelbahçede yaşıyorum ve tüm mayıs annelerine bu güzel yolculukta kolaylıklar diliyorum

Herkese merhabagecen sene bu zamanlar sizler gıbı cok heyecanlıydım ıkıncı kızımı Dünya'ya getırmek için beklıyormuşum meğer.suan 4,5 aylık bır ay erken Doğdu olsun dıye 2 sene bekledım.6yasındada ablası var rabbıme cok şükür saglıklılar.herkese bu yolda saglık dılıyorum yavrularınızı sağ saglım kucağınıza almak nasıp olsun,herkese hayırlı Doğumlar.durumu olmayan cinsiyeti belli olan arkadaşlar bana Facebook'tan msj atsın bütün kıyafetlerını yollıycam hem marka hem tertemiz.buraya cok giremiyorum oyuzden Facebook'tan yazın 0-3aylık kız bebek Eşyası yollıycam kime kısmetse ıyıgeceler

Kizlar o kadar yoğun migde bulantisi yaşıyorum ki bu sosyal hayatimi felç etti yemek bile yiyemiyorum acaba Progestan aldigim icinmi yoksa kendimdenmi

Kizlar o kadar yoğun migde bulantisi yaşıyorum ki bu sosyal hayatimi felç etti yemek bile yiyemiyorum acaba Progestan aldigim icinmi yoksa kendimdenmi
canım aynı ilacı aynı hapı vajinal de kullanabiliyorsun özelliği öyleymiş ben iki haftadır kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı hap olarak alınca çok yan etki yapıyormuş öyle duymuştum ama doktoruna danış muhakkak benim de 2 gündür miğde yanmam ve bulantım hafif şekilde başladı büyük bardak soğuk süt çok iyi geliyor gece yatmadan içiyorum günde 2 bardak içmemiz gerekiyormuş zaten

Cam
Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
nım çok geçmiş olsn kan sulandrıcı falan kullanmıyomsn

günaydın herkese. Bi sorum var, progestan alanlar ilaç sizde de baş dönmesi yapıyor mu? İlacı alınca ben dönüyorum dünya dönüyor, çok komik sarhoşlar gibi çapraz çapraz yürüyorum kalkamıyorum ayağa

Gayet iyi ve hareketlenmeye başlamış. Kıllarınınkaldırıp indirdi. Çok güzeldi

Ben de 100lük kullanıyordum. 3,5 çıkınca doktor daha çok yiroite ihtiyacın olacak diye 150 ye çıkardı. Ben de aradan biraz zaman geçince tekrar kan verdim ama kan verdiğim gün ilacımı içip verdim. 0,5 çıktı. Ilacı yeni içtiğim için mi öyle çıktı yoksa ilaç dozu mu fazla geldi bilemedim. Ben de kendim 125e düşürdüm :/

günaydın annişler benm bugün kontrolüm var kan ve idrar verdim biraz önce , saat 3 gibide ultrason ve sonuclar için gidicm tekrar dra .. ooff heycanlandım valla ya

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Dilerim Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Allah yardımcınız olsun..

slm canım zaten sabah aç karınla ilacımızı alıp bütün testlere öyle gidiyoruz...dr danışmadan dozuyla oynama .ara bi sor bence.

oral aldığımda bende yaşadım sersemlik yoğun bas dönmesi uyku..alttan alınca hiç bi etkisin görmedim.dr danış alttan al derse öyle yap.

Bayanlar kafama takıldı da izninizle soracağım. Dün eşimle yakınlaşma oldu. Ve içeriye boş..ma oldu. Tuvalete gittiğimde peçeteye silince çok çok açık renk bir pembelik vardı. Bir sıkıntı yoktur değil mi?

Kızlar demin sağlık ocağında hemogram testimi tekrarlattım wbc yüksek çıkmıştı bir daha yaptır demişti dr um benim gözümde taa liseden beri her sene bir kere arpaçık çıkar ve ne yapsam geçmez 1 2 ay durur gözümde yine çıktı hamileliğimi ilk öğrendiğimde wbc o yüzden yükselmiş sanırım vücutta bulunan bi enfeksiyon olduğunu gösterir hasta falan da olmadım sanırım o yükseltti ama bu test sonucunda da düşük çıkmazsa dr um antibiyotik verecekmiş değeri düşürmek için ee bebeğe bir zararı yok mu antibiyotik kullanmanın bu wbc nin yüksek olmasının bebeğe bi zararı var mı bilen var mı wbc beyaz kan hücresiymiş bu arada

Benim wbcde de ufak bir yükseklik çıktı. Hafif bir idrar yolu enfeksiyonum var. Doktorum ilaç kullanmama lüzum görmedi. Rabbim şifa versin size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…