- 8 Şubat 2013
- 943
- 2.159
- 313
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.761
Canım çok üzüldüm ama herşey Rabbimizden. Dilerim en kısa zamanda yine evlat sahibi olur kucağına alırsın...Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Ben varim buca tipta aysali yilmaza gidiyodum biraktim egepol hastanesi onur umut yücel e gidiyorum konakta yasiuorum sen nerden ve nereye kime gidiyonİzmirden kimler var bayanlar. Ve hangi hastanelere hangi doktorlara gidiyorsunuz ?
Hayırlı olsun öncelikle arkadaşım. Bende alaancakta Murat ulukşa gidiyorum. Güzelbahçede yaşıyorum ve tüm mayıs annelerine bu güzel yolculukta kolaylıklar diliyorumBen varim buca tipta aysali yilmaza gidiyodum biraktim egepol hastanesi onur umut yücel e gidiyorum konakta yasiuorum sen nerden ve nereye kime gidiyon
canım aynı ilacı aynı hapı vajinal de kullanabiliyorsun özelliği öyleymiş ben iki haftadır kullanıyorum hiç yan etkisi olmadı hap olarak alınca çok yan etki yapıyormuş öyle duymuştum ama doktoruna danış muhakkak benim de 2 gündür miğde yanmam ve bulantım hafif şekilde başladı büyük bardak soğuk süt çok iyi geliyor gece yatmadan içiyorum günde 2 bardak içmemiz gerekiyormuş zatenKizlar o kadar yoğun migde bulantisi yaşıyorum ki bu sosyal hayatimi felç etti yemek bile yiyemiyorum acaba Progestan aldigim icinmi yoksa kendimdenmi
nım çok geçmiş olsn kan sulandrıcı falan kullanmıyomsnSevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Gayet iyi ve hareketlenmeye başlamış. Kıllarınınkaldırıp indirdi. Çok güzeldigüzel haberlerini bekliyoruz . şişko anneler oluca anlasıldı. bugun aksamustu mağazaları gezdim birkaç parça birsey alayım dedim ama cok zor.
bişey olacagını sanmam canım bizim bir suru güvercinimiz var. bende hep opuyorum cok tatlılar
biliyonmu kanaman ondan oluyor...benimde 2,65 çıktı kanamam oldu..dr endokrine yönlendirmişti zaten demiştim ben 100 lük ötrox kullanıyorum...6 hafta beklencek mis yeni doz için eğer tsh hala yüksekse dr ötrox miktarını artırcak...
Çok geçmiş olsun, çok üzüldümSevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
slm canım zaten sabah aç karınla ilacımızı alıp bütün testlere öyle gidiyoruz...dr danışmadan dozuyla oynama .ara bi sor bence.Ben de 100lük kullanıyordum. 3,5 çıkınca doktor daha çok yiroite ihtiyacın olacak diye 150 ye çıkardı. Ben de aradan biraz zaman geçince tekrar kan verdim ama kan verdiğim gün ilacımı içip verdim. 0,5 çıktı. Ilacı yeni içtiğim için mi öyle çıktı yoksa ilaç dozu mu fazla geldi bilemedim. Ben de kendim 125e düşürdüm :/
oral aldığımda bende yaşadım sersemlik yoğun bas dönmesi uyku..alttan alınca hiç bi etkisin görmedim.dr danış alttan al derse öyle yap.günaydın herkese. Bi sorum var, progestan alanlar ilaç sizde de baş dönmesi yapıyor mu?İlacı alınca ben dönüyorum dünya dönüyor, çok komik sarhoşlar gibi çapraz çapraz yürüyorum kalkamıyorum ayağa
Kızlar demin sağlık ocağında hemogram testimi tekrarlattım wbc yüksek çıkmıştı bir daha yaptır demişti dr um benim gözümde taa liseden beri her sene bir kere arpaçık çıkar ve ne yapsam geçmez 1 2 ay durur gözümde yine çıktı hamileliğimi ilk öğrendiğimde wbc o yüzden yükselmiş sanırım vücutta bulunan bi enfeksiyon olduğunu gösterir hasta falan da olmadım sanırım o yükseltti ama bu test sonucunda da düşük çıkmazsa dr um antibiyotik verecekmiş değeri düşürmek için ee bebeğe bir zararı yok mu antibiyotik kullanmanın bu wbc nin yüksek olmasının bebeğe bi zararı var mı bilen var mı wbc beyaz kan hücresiymiş bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?