2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Dualarımız seninle...sakin ol ve iyi şeyler düşün... Allah'ın izniyle çocuğunu kucağına alırsın inşallah
sağol arkadaşım..
Rabbim sağ salim
bebeğime kavuşabilmeyi nasip etsin. .

İyi akşamlar kızlar cuma olsn artık çıkmak istiyor hastede çok sıkıldık oglmda bende siz npyonuz

fgnsml eryesil kızlar 2li test yaptırın bence bebeğin ense kalınlığı ölçülüyo ve kan alınıyo. sizin yaşınızda ve sizdeki kan değeriyle kaç anne down sendromlu bebek doğurmuş o oran hesaplanıyo. Tabiki %100 doğru olamaz tüm hamileler eşit şartlarda değil. Ama ense kalınlığı burun kemiği gibi ölçümler belirleyici olabiliyo. 20.haftadaki detaylı ultrasonda daha ayrıntılı bakıyolar ama o zmn bebek çoktan büyümüş, siz onu iyice benimsemiş ve yolu yarılamış oluyosunuz. O zaman bu gerçekle karşılaşmak ve allah korusun gebeliği sonlandırmak daha zor olur. O yüzden 2li test bence önemli en azından o cana kıyamasanız bile doğumda neyle karşılaşıcağınızı bilirsiniz, öncesinde neyin nasıl olduğunu araştırır hazırlıklı olursunuz.
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün hayırlı evlatlar versin. Bunlar benim fikrim tabi yaptırıp yaptırmamak size kalmış

Kizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off
Canim inan bende hep ikilemdeyim ama soyle karar verdim yuksek ihtimalle,,Allahin izniyle ultrason takibinde sikinti gozukmezse kan vermicem.testleri yaptirmak istemiyorum gibi..ayrintili ultrason daha onemli bana gore oda yaklasik 16 20 haftalar arasi galiba..insaallah Rabbim.saglikla sihhatle nasip etsin.

Bende kesinlikle yaptirip gee ekler ne ise onu gormek isterim ama esim oyle degil ogrenip biseyi degostiremiceksin tedavisi yok aldiramicaksinda moralon bozulacak yine gebelogini etkileyecek dedi baktirsanda bana soyleme diyo tek basima birakiyo beni

cananarya bnm 2 hafta sonra randevum canım 2li test için 21 ekime verdi doktorum bgn

fgnsml içini ferah tut canım sonuçlar gayet iyi çıkıcak şahsen çok duydum ben bebeğine down sendromu riski var denilip sapasağlam doğuranı. Sonuçta allahın takdiri elden bişey gelmez. O zamana kdr stres yapma belki eşin de fikir değiştirir.

Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun

Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Cok üzüldüm Allah size en yakin zamanda saglikli bebekler versin. Neden bu kadar cok kayip oldugunu arastirdiniz mi?

Canim cok uzuldum su anda her birimizin korkulu rüyası kacinci haftandaydin sen mi hissettin doktora mi gidince gordunuz

bu kayıplarının sebebini araştırdınmı canım 6 kayıp anormal değilmi, tabi Rabbimin dediği olur o en doğrusunu en iyisini bilir ama bir yerde sorun varsa onun için çabalamamız gerekir, senin adına inan çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın böyle acı

güzel haberlerini bekliyoruz . şişko anneler oluca anlasıldı. bugun aksamustu mağazaları gezdim birkaç parça birsey alayım dedim ama cok zor.

Muhabbet kusum var evde çok tatlı bicirik sarı kafa bisey.arada dayanamayıp öpüyorum onu sıkıntı olur mu sizce
bişey olacagını sanmam canım bizim bir suru güvercinimiz var. bende hep opuyorum cok tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…