- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.041
ben de öyleyim sordum bunu dra ileri hamilelik evrenisde bile yatan hastalar oluyormuş bi sıkıntısı yokmuş..amla ben yinede yatmamayı tercih ediyorumBen bazen yüz üstü yatıyorum sıkıntı olur mu acaba
Kesinlikle!! Mide yanman varsa limon gibi asitli şeylerden uzak durman lazım. Mide yanmasını kalsiyum azaltır. Süt icebilirsen en iyisi. Özellikle ılık içersen gaz da yapmaz.Kızlar ya ben de bulantı yok ama midem yanıyor sabahları 1 litre limonlu su içiyorum ondan mı oluyor acaba anlayamadım.
Cnm Sağol. Hala hastanedeyim bu arada. Ben de kan pıhtılaşma bozukluğu var. Bunun için iğne ve aspirin kullaniyorum ama buna rağmen 6. kaybım. Bu nedenle Bebeğimi arastiracaklar. Sebebini umarım bulurlar. Merak eden arkadaşlar olmuş sagolsunlar. 11. Haftadaydim ben. Sizlere kucağına almak nasip olur inşallahCok uzuldum canim allah yardimcin olsun kacinci haftadaydin ve nedeni arastirildimi dusuklerinin benmde 2 dusugum var kanmda pihtilasma cikti rabbim en kisa zaamanda saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Kızlar oglumun durumu bugün belli olcak inşallah herşey yolunda giderse bugün çıkarz yemekler rezalet okadar midem bulanıyor bu yemeklerden Evimi özledim
oh ne güzel canım böyle pozitif insanlarla karısalsınca hayat çok güzel dimi..çok sevindim.mayasız gıdalar da bastırır beyaz leblebi falan iyi gelirmiranda_1986 @mayring şimdi aile hekiminliğinden aradılar inanılmaz tatlı bir bayan ile görüştüm o da aynı şeyi söyledi ondan kaynaklanabilir dedi ben de iyi gelir diye içiyordum demek yanlış biliyormuşum kan tahlillerini yaptırdınız mı dedi bende evet dedim keşke buraya gelseydiniz ücretsiz yapardık dedi hastanede yaptırdığıma çok pişman oldum çünkü baya yüksek bir rakam aldılar şaka gibi bundan sonra ben takip edicem herhangi bir tahlil isterlerse ilk bana haber ver istediğin an arayabilirsin falan dedi telefonun içinden geçip kadını öpesim geldi :)
Arkadaslar moral.bozmak istemem sma bulantilar genelde 4.ayin sonuna kadar devam ediyor kisiden kişiye degisiyor gerci ama ben kizima hamileyken 8. Haftadan sonra basladi ve 4.ayin sonuna kadar surdu cevremdede hep oyle duydumKötü ki ne kötü sorma. Benim sabah değil akşam-gece bulantım çok oluyor. İnşallah 12. haftaya kadar bulantılarımız geçer
Oh canim guzel haberler almissin sevindim bazen doktorlar yanlis olcebiliyo bebegin o anki pozistlyonu vs takima benceGunaydin annisler
Malum merdivenden düşmüştüm. Bugun tekrar kontrolum vardi. Birazdan içeri gircem ins bir sey yoktur hersey yolundadırkorkarak geldim ilk defa gelmek istemedim resmen
Cok gecmis olsun ins 1haftadan once cikarsinKızlar hastaneye yatisim yapıldı yatıyorum şuanda aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sürekli kustuğum içinde idrarda keton çıkmış 1 hafta yatcakmisim.
tatlim hamileyken emzirmek iyi degil derler eskiler ama doktorlar ne der bilmiuorumSelam kızlar, benimde midem çok ama çok yanıyor hiçbirşey yiyemiyorumidarda enfeksiyon çıktı ama suda içmiyorum, 22 aylık oğlumu emzirirken çok yoruluyorum artik, emzirmeye devam eden var mi. Bu hamileliğim zor geçiyor
5. Aya kadar yani karnin belirgin olana kadar yata bilirsin onlar kacicak yer buluyorlar fakat plesenta olunca bebege kan akisi icin sola yatmaniz gerekicekBen bazen yüz üstü yatıyorum sıkıntı olur mu acaba
Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşir çıkarsınız hastaneden.Cnm Sağol. Hala hastanedeyim bu arada. Ben de kan pıhtılaşma bozukluğu var. Bunun için iğne ve aspirin kullaniyorum ama buna rağmen 6. kaybım. Bu nedenle Bebeğimi arastiracaklar. Sebebini umarım bulurlar. Merak eden arkadaşlar olmuş sagolsunlar. 11. Haftadaydim ben. Sizlere kucağına almak nasip olur inşallah
Kanamam durdu canm,,Merhaba kanaman ne durumda acaba dindimi.Allah acil şifanı versin
mrb canm dogum tarihlerimiz aynı seninle :) bende de oluyor zaman zamn akıntı normal diye biliyorumBen burayı takip etmeliymisim. Ne çok şey paylasmissiniz. Çok şey kacimis. Sonundan tutayim. Taze zencefil manavlarda ve migros da oluyor.
bu arada bu haftalarda yumurtlama akıntısı gibi beyaz akıntı normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?