2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hee anladim canim cok sagol ya bende telaslandim gerilememi var diye

bende işte alışkanlık olmuş masa başında çalışıyorum geriniyom hele gece uykudan uyanıom gerinirken hemen kesiyorum benimde 24 ekimde cnm senin daha erkenmiş sor bakalım ne diycek ...

ben çok gerindiğim zaman kasığımda arı oluyor. o yüzden fazla gerinemiyorum.
eskiler çok gerinme derler. ya da çok yukarı uzanma gibi şeyler.
dr um bu konuda olumsuz bişey söylemedi bana

canım bu elmalı çayı nasıl yapıyorsun bana işlenmiş şeker yasak doğal meyve şekeri sadece serbest benim için elma iyi bir tatlandırıcı olur tarif eder misin?
Şekerim bir tane kırmızı elmayı iyice yıkayıp dörde bölüp çekirdeklerini atıyorum. Ama kabuğunu soymuyorum çünkü vitamini orda. Sonra taze zencefilin sarısını bir diş sarımsak kadar rendeliyorum. Bazen çabuk tarçın in ucunu azıcık kırıp hepsini bi kaynatiyorum. Suyunu sen ne kadar koyu istiyorsan o kadar ayarla. Ben genelde küçük bir demligim var onu dolduracak kadar su koyuyorum. Daha koyu seversen suyunu azalt. İşte bu kadar!! Hem ev mis gibi kokuyor hem de bol vitaminli çay sana. Süzüp icebilirsin artık. Ben aynı şeyleri bir sürü meyve ile yapıyorum. Bazen yarım portakal sıkıp üstüne sıcak su koyuyorum mesela. Oralet gibi oluyor. Ya da bu elmalı çayı bazen şeftali ile yapıyorum. Kafana ne eserse :)))

ben çok gerindiğim zaman kasığımda arı oluyor. o yüzden fazla gerinemiyorum.
eskiler çok gerinme derler. ya da çok yukarı uzanma gibi şeyler.
dr um bu konuda olumsuz bişey söylemedi bana
yani vücut tepki veriyor zaten,mesela eller tam yukarı bacaklar tam acağı full esnemede kasıklar kasılıyor ve krapm oluyor gibi.herseyin fazlası zarar dimi ama..ben uzandğımda inanın çok fenalaşıyorum yan yatınca dirseklerimi içeri az çekince çok daha rahatlıyorum.

aynn canım herşey,n fazlası zarar.

Kızlar ben fena uykusuzluk çekiyorum sürekli ama sürekli uyumak istiyorum ve çok da uyuyorum aşırı halsizlik hissediyorum

Kızlar ben fena uykusuzluk çekiyorum sürekli ama sürekli uyumak istiyorum ve çok da uyuyorum aşırı halsizlik hissediyorum
folik asit kullanıyor musun canım? birde yediklerine dikkat et. şuan bebeğimiz bizde ki bütün vitamini kendine kullanıyor o yüzden bol vitaminli proteinli besinler tüketmemiz lazım. kışta geliyor pazarlar sebze doldu
halsizliğimiz o yüzden

Sevgili Mayıs anneleri sizler gibi heyecanla başladığım bu güzel yolculuk bu gün sona erdi. Bebeğimin kalbi durmuş. Bu 6. Kaybim. Rabbim sizin bebeklerinizi korusun. Allah'a emanet olun
Çok üzüldüm canım hic canini sıkma en kısa zamanda Allah sağlıklı cocuklar nasip eder sana insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…