- 21 Eylül 2015
- 18
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.001
Kızlar hastaneye yatisim yapıldı yatıyorum şuanda aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sürekli kustuğum içinde idrarda keton çıkmış 1 hafta yatcakmisim.
Kızlar et yiyemiyorum, et yada kıyma göreyim miğdem bulanıyor hamileligimi ögrendigimden beri hiç et yemedim . Sizde varmı böyle şeyler...
Kayinvalidem bana zencefil zerdecal ve bali karistirir kucuk bir kavanoza koyar kisin hasta olmayim diye bi cay kasigi yedirirdi. Bende deneyim. Zencefil cayi iciyorum her aksam bir bardak. Zaten bayram tatilinden beri raporluyum bu sekilde ise gidemem
Kızlar hastaneye yatisim yapıldı yatıyorum şuanda aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sürekli kustuğum içinde idrarda keton çıkmış 1 hafta yatcakmisim.
Geçmiş olsun canım inş kısa zamanda toparlanırsınızKızlar hastaneye yatisim yapıldı yatıyorum şuanda aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sürekli kustuğum içinde idrarda keton çıkmış 1 hafta yatcakmisim.
Selam kızlar, benimde midem çok ama çok yanıyor hiçbirşey yiyemiyorumidarda enfeksiyon çıktı ama suda içmiyorum, 22 aylık oğlumu emzirirken çok yoruluyorum artik, emzirmeye devam eden var mi. Bu hamileliğim zor geçiyor
P PembePaltolufasulyemayisi zencefil bana da iyi geldi kızlar. Geçen gün komşuma gitmiştim zencefilli kek yapmış yedim bulantım kesildi 4-5 dilimde yanıma koydu sağolsun evde yerim diye az önce yine çok bulantım vardı yedim kesildi. Zencefildendir herhalde diye düşünüyorum. O bulantı esnasında bana da çayını hazırlamak işkence gelir yapamam yani ama kek hazır duruyo deneyin isterseniz. Bi de acaba hazır zencefil çayı alsak sallama olur mu ki o aklıma geldi daha pratik
Cok gecmis olsun cnmKızlar hastaneye yatisim yapıldı yatıyorum şuanda aşırı derecede idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sürekli kustuğum içinde idrarda keton çıkmış 1 hafta yatcakmisim.
Evet ben de int te araştırken görmüştüm ama yaklaşık 3-4 bim ve 9-10 eczane gezdi eşim zencefilli şeker yok istda. Bimdekiler eskiden satılıyodu demiş. Eczacı geçen gün bana o zencefilli ilacı verdi işte ama ben de çok içmek istemiyorum içime sinmiyo. Ben her kış taze zencefili rendeleyip bi kavonozda balla karıştırırım ve boğazım şişince hemen ertesi gün geçirir. Çok faydalı inş bulantıyı da keserAslında dediğim karışımı yapsak pratik kaşıkla atarız ağzımıza. Bal alayım yapayım hemen akşam istiyorum.
Eskiden Bim de zencefilli şekerler vardı ama göremedim geçen gittiğimde o da kısa süreli işimizi görürdü belki.
inş cnm inş aynıyız birlikte takip ederiz çok tşk ederm saolasınRicaedrim canim insallah sende duyarsin haftaya hwrsey yolunda gider kavusuruz yavrularimiza allahin izni ile
Olabilir tabi. Gerci benim drum hazir paket olan herseye karsi. Benim de esim demliyor takatim olmuyorP PembePaltolufasulyemayisi zencefil bana da iyi geldi kızlar. Geçen gün komşuma gitmiştim zencefilli kek yapmış yedim bulantım kesildi 4-5 dilimde yanıma koydu sağolsun evde yerim diye az önce yine çok bulantım vardı yedim kesildi. Zencefildendir herhalde diye düşünüyorum. O bulantı esnasında bana da çayını hazırlamak işkence gelir yapamam yani ama kek hazır duruyo deneyin isterseniz. Bi de acaba hazır zencefil çayı alsak sallama olur mu ki o aklıma geldi daha pratik
ayy cnm çok tşk ederim seninde gözünaydın masallahhkorkmana gerek yok bende gebeliğe dair zerre kadar belirti yok, dün gittik dr a kalp atışları için herşey yolunda sorun yok dedi, bende korkuyodum hiç belirti yok diye ama dün rahatladım, bünyeden bünyeye değişiyor korkma rahat ol
hanife55 canım bende de göğüs hassasiyeti yok, bulantı yok tiksinme yok maşallah yani şanslı say kendini bizimki şimdilik sağlıklı inş öyledir seninde canım benim bende takiyordum ama boşa takmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?