- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.101
evet canım ikinci.Ayy sizin ikinci galba ilki normal dogummuydu. Nasil geçti. Ben şimdiden korkmaya başladım
Kullanıyorum canim inan yemediğim yemekleri bile yiyorum zorla balıktan tiksinirim normalde ama balık bile yedim Allah yardımcimiz olsun bazen gerçekten çok zorlaniyorum ama minnaklar için herşeye değerfolik asit kullanıyor musun canım? birde yediklerine dikkat et. şuan bebeğimiz bizde ki bütün vitamini kendine kullanıyoro yüzden bol vitaminli proteinli besinler tüketmemiz lazım. kışta geliyor pazarlar sebze doldu
halsizliğimiz o yüzden
aynen canım onlar için değer.Kullanıyorum canim inan yemediğim yemekleri bile yiyorum zorla balıktan tiksinirim normalde ama balık bile yedim Allah yardımcimiz olsun bazen gerçekten çok zorlaniyorum ama minnaklar için herşeye değer
Denicem kuzum çok sağol Allah yavrularini da sana bagislasin (aynen canım onlar için değer.
hani çerezcilerde osmanlı çerezi var ya öyleydi galiba adı tam emin olamadım şimdi.
içinde fındık fıstık kuru meyveler oluyor. ceviz kuru üzüm. kan üzümü denen kırmızı üzüm kurusu çok çok faydalı. kan değerlerimizde düşüyor bunlar dengeler canım. oğlumda sevdiği için evde bi kasede olur hep ikimizde gelir gider yeriz
kızlar bisi anlatacam size..öğlen arası yemek yiyip bebek kıyafetleri için bi bakınayım dedim hani almak değilde göz gezdirmek piyasa yapmak amaç..bi mağazaya girdim yurdum insanı dolu tabii.ayy bi sepetin önünde anne telle konuşuyor kucağındada daha 1 aylık bile denmeyecek bembeyaz tertemiz küçükmü küçük melekmi melek bi bebek..uyuyor tabi...kadın teli kapattı ben hala ilk doğan takımı bakıyor havası ile bebeğe bakıyorum seviyorum .oğlumun bebekliğinede benzettim sanırım içim bi kaynadı..noolur Allahım kimsenin kucağını bos bırakma çıktığımız bu yolda hepimize hayırlı sağlıklı bi yavru ver AMİNNNN
kan ilacını 4-5 aylıktan sonra veriyolardı galiba. tam hatırlayamadım şimdi. oda nasıl nalet bişeydi. çok kabızlık yapıyordu. zaten insan son aylarda ıkınmaya korkuyor bide kabızlık fenaydıDenicem kuzum çok sağol Allah yavrularini da sana bagislasin-) zaten kan değerlerim de düşük çıktı biraz doktor şimdilik ilaç vermedi ama bu ara baya bi düştü galiba
kızlar bisi anlatacam size..öğlen arası yemek yiyip bebek kıyafetleri için bi bakınayım dedim hani almak değilde göz gezdirmek piyasa yapmak amaç..bi mağazaya girdim yurdum insanı dolu tabii.ayy bi sepetin önünde anne telle konuşuyor kucağındada daha 1 aylık bile denmeyecek bembeyaz tertemiz küçükmü küçük melekmi melek bi bebek..uyuyor tabi...kadın teli kapattı ben hala ilk doğan takımı bakıyor havası ile bebeğe bakıyorum seviyorum .oğlumun bebekliğinede benzettim sanırım içim bi kaynadı..noolur Allahım kimsenin kucağını bos bırakma çıktığımız bu yolda hepimize hayırlı sağlıklı bi yavru ver AMİNNNN
Kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin Allah ım inşallah.bizede tabi :)Aminnnn canımmm.
bu bebişim için kan testi yaptırdığım gün eski iş arkadaşarımı ziyarete gittim.
uzun zamandırda gitmiyordum.
defalarca düşük yapmış. tedavi gördüğü halde gebelikleri olmamış arkadaşımı 7 aylık hamile gördüm.
sevinçten ağlıycaktım. ilk bebeğimde oda hamile kalıp düşük yapmıştı. ona söylemekte çok zorlanmıştım.
o gün onu gördüğümde kendi hamileliğimden çok onunkine sevindim.
eve gidip oğlum uyuduğunda sevincimden ağlamıştım. kendi hamileliğimden önce herkese onunkinin müjdesini verdim hatta
büyük bebişim ananesiyle. küçük bebişim göbüşümde keyfi yerinde.Selam kızlar.Bebişler nasıl ,sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım.
Hayatım benim annemin mide reflusu var. O bu yanmayı kusana kadar yaşıyor sonra mide asitlerini kusuyor. Kahve, gazozlu içecek, asitli - turşu - portakal suyu - limon gibi şeyler, aşırı acı hep tetikliyor. Ben de yaşıyorum arada sırada mide yanması. İşte böyle zamanlar da bol su ya da kalsiyumlu yağsız şeyler süt yoğurt gibi iyi geliyor. Hatta anti asitlerin çoğu da sadece kalsiyum tableti.
Bu arada o kadın karşına melek gibi çıkmış. Adını soyadını alsaydın hemen. Bir şey lazım olduğunda ona gidersin :)
Nefret ederim ben normalde de ilaç içmekten çocuk gibi yutamıyorum hapları da o folik asit hep bogazimda bütün gün su an esinle arkadaşı öğle yemeğine geldi mutfak berbat ve benim kalkicak halim yokkan ilacını 4-5 aylıktan sonra veriyolardı galiba. tam hatırlayamadım şimdi. oda nasıl nalet bişeydi. çok kabızlık yapıyordu. zaten insan son aylarda ıkınmaya korkuyor bide kabızlık fenaydı
ben o yüzden arada unutuyordum o ilacı içmeyi
Keyfin daim olsun inşallahbüyük bebişim ananesiyle. küçük bebişim göbüşümde keyfi yerinde.
bende pc başında dinlenmede
İnşallah canımgeçmiş olsun canım. biran önce çıkarsın nşallah
Amin tatlim çok saolGeçmiş olsun canım inş tez zamanda Rabbim şifanızı versin..
bende yok canım öyle bişey çok şükürKızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
Daha var kontrolümüze daha kalp atışını bile duymadım iyice morelim bozuluyo zaten dış gebelikmi acaba sağlıklımı kafamda deli sorular saçta dökülür kaşta bu gidişlebende yok canım öyle bişey çok şükür
doktoruna söyle mutlaka belki çinko eksikliği filan vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?