- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.141
Maşallah ya resimdeki demi oğlun çok tatlı ya kiyamam izin de veriyor ne güzel arladas gibi buyurlerbu ayın 24 ünde 27 aylık olcak canım
bazen o kadar bitkin oluyorum ki. oğlum benim göbüşüm yine çok acıyor azıcık yatayım mı diyorum. kızyor ama yinede kabul ediyor. oğlumda anlayışlı oldu birden. tabii her zaman değil. ona her zaman oyun lazımm.
amaann bulaşık çamaşır hiiçç bitmiyor ki...
evet canım resimdeki.çok sağolMaşallah ya resimdeki demi oğlun çok tatlı ya kiyamam izin de veriyor ne güzel arladas gibi buyurlerevet o çamaşır bulaşık bitmiyo maalesef
Ben sormadan o verdi zaten telefonumu kaydet istediğin zaman arayabilirsin dedi :)
Benim oğlumda 9 yaşında bende hiç hatırlamıyorum :) çok sorunsuzdu demek ki. Ama ablamın hamileik dönemi saçlarının çok gürleştiğini çok parlak olduğunu hatırlıyorum. Sanırım bizim kan değerlerimizde bir sorun var. Ben dün çok fazla test yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.Ben önceki gebeliğimi hiç hatırlamıyorum üzerinden 11 sene geçti sadece çok bulantım vardı ve 6 ay sürdü aklımda o kalmış bunda çok az bulantı var başkada bişey hatırlamıyorumdr a gidince ilk işim çözüm sormak olucak gerçekten yoksa 1 ay a kalmaz kel kalırım.
aman canım dikkat et sen yinede. hamur işinden uzak durmaya çalış.ne yersem yiyim hatta çatlayana kadar da yesem bir saat sonra karnım kazınıyor resmen ölüyorum açlıktan.. Nolcak böyle yaa.. daha kaç ay var önümüzde iyice tombiş olcaz
Çok gecmis olsun zor bir sürec. Benim evladim yok 2 yıldir bir süru tedavi ameliyat gibi durumlarla bogustum ama olmamisti. Bunda kendiliģinden hamile kalmısım. Korkuyorum simdide umarim alırim kucagima.
aman canım dikkat et sen yinede. hamur işinden uzak durmaya çalış.
heheheh havuç iyimişşşmeyve, yoğurt, ceviz, badem geçiştirmeye çalışıyorum ama pek kesmiyor gibi, bu aralar da havuca taktım baya akşama kadar kemirip duruyorumhayırlısı bakalım
ÖĞLEN YEMEĞİN DE KOCA BİR BALIK YEDİM ÜZERİNE BİR TABAK PORTAKAL VE ÜZÜM YEDİM BİR DE 3 CEVİZ SANIRIM BUGUNLUK BESLENME YETER BEBEĞİME VE BANA AKŞAM YEMEĞİNE KADAR
Bilmiyorum gerçekten yok sorunluydu onu biliyorum ama ne yaşadım hiç hatırlamıyorum arkadaşımın 1 yaşında bebeği var o bile unutmuş şimdiden bizim unutmamız çok normal bence :))Benim oğlumda 9 yaşında bende hiç hatırlamıyorum :) çok sorunsuzdu demek ki. Ama ablamın hamileik dönemi saçlarının çok gürleştiğini çok parlak olduğunu hatırlıyorum. Sanırım bizim kan değerlerimizde bir sorun var. Ben dün çok fazla test yaptırdım bakalım sonuç ne çıkacak.
Ay korkum yoktuda gittigim hastanenin dogumhanesini bir arastiriyim bir dedim. Dogum hikayeleri yazanlar var onlari görünce korktum açıkça ne yalan soyliyimevet canım ikinci.
normal doğumdu benim. 3640 gr doğdum sıpam
kolay değil ama imkansızda değil. korkutma şimdiden kendini. çok anlık bir ağrı sıkıntı yaşıyorsun. doğum bittiği an sanki o ağrıları hiç yaşamamışsın gibi oluyor. heleki bebeği gördüğün an başka bir boyuta geçiyor insan
OOO bu ciddimii gerçekten banada herkez kara üzüm ye diyo henüz almamıştım çok şaşırdım şuancnm doktorun mu dedi üzüm yemeni ben üzüm yedim kanamam oldu sabahına üzüm düşük yaptırıomuş doktorum bana öyle dedi yasaklamıştı söylemeden geçemedim ... hele mor üzüm
Ya kestirmek istemiyorum görümcemin nişanı falan var gerçekten üzüntüden ağlarım kestirirsem uzatana kadar neler çektim zatenYa evet bende çok kötüyüm gidip saçlarımı kısa kestirdim ve çok mutsuzum bu durumdanben hamileliğe değil mevsime bağladım ama
aa bunu hiç duymamıştımcnm doktorun mu dedi üzüm yemeni ben üzüm yedim kanamam oldu sabahına üzüm düşük yaptırıomuş doktorum bana öyle dedi yasaklamıştı söylemeden geçemedim ... hele mor üzüm
insan isteristemez sürekli doğumu araştırıyor.Ay korkum yoktuda gittigim hastanenin dogumhanesini bir arastiriyim bir dedim. Dogum hikayeleri yazanlar var onlari görünce korktum açıkça ne yalan soyliyim
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin en azından progestanı fitil yazsaydı dr ya okadar ilaç verip bide onu ilaç olarak yükletmesi çok gelmiş olabilir dr la konuşup fitil isteginizi söyleseniz belki daha yararlı olur.Slm guzel annisler ve minnak bebisleri
Bizden hbrler var iki gun once muayenede kan ve idrar vermiştik bugun Dr la konuştum vücudunda enfeksiyon var hemen antibiyotik başlıyoruz ve düşük riskin sınırın biraz üstünde yani risk taşıyorsun progestan da başlıyoruz dedj
Kullandığım ilaçlar
Folidoce
Dodex ampul(b12 icin)
Progestan
Bide antibiyotik adını unuttum simdi bakınca yazarım
Ya kızımda hamileyken Folic asit alıyordum sonradan vitamin+Demir başlamıştı Dr bunda şimdiden yükledik ilaçları ama Dr dedi enfeksiyon erken dogum ve düşük sebebi senin zaten erken doğumun var tedavini atlamayıp bunu 39 a kadar götüreceğiz diyor insallah Rabbim izin verir
Erken dogum yapmak kuvozde Bebeğini bırakmak sonra o Minicik bebekle ilgilenmek o kadar zorduki umarım hiçbiriniz yazamazsınız bende yine yasamam insallah
Bu arada iki saat kadar once progestan 100 lük bir tane içtim ve sarhoş gibiyim ben düşük tansiyonluyum sanki içince Sıfıra düştü yer ayağımın altından kayıyor prospektüs de gece yatmadan iki tane içilebilir Yazmış oyle kullananiz varmı??bana sabah-1 aksam-1 Yazmış en azından uyuyunca hissetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?