- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.121
Benim fena halde dökülüyor tutam tutam hiç sorma korkuyorum kapaliyim da evin içinde salamiyorum artık saclarimi heryer saç oluyo kedi gibi tüy dokuyorum sankiKızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
Benim kedi de dökülme yok ama bende ondan çok var her banyoda daha çok dökülüyo sanki günlük taramayı kestim banyodan banyoya tarıyorum ama çok fazla koparak elimde kalıyo saçlar içim gidiyoBenim fena halde dökülüyor tutam tutam hiç sorma korkuyorum kapaliyim da evin içinde salamiyorum artık saclarimi heryer saç oluyo kedi gibi tüy dokuyorum sanki
amin canım Allah bebek hasreti çeken herkeze nasip etsin anne olmayıkızlar bisi anlatacam size..öğlen arası yemek yiyip bebek kıyafetleri için bi bakınayım dedim hani almak değilde göz gezdirmek piyasa yapmak amaç..bi mağazaya girdim yurdum insanı dolu tabii.ayy bi sepetin önünde anne telle konuşuyor kucağındada daha 1 aylık bile denmeyecek bembeyaz tertemiz küçükmü küçük melekmi melek bi bebek..uyuyor tabi...kadın teli kapattı ben hala ilk doğan takımı bakıyor havası ile bebeğe bakıyorum seviyorum .oğlumun bebekliğinede benzettim sanırım içim bi kaynadı..noolur Allahım kimsenin kucağını bos bırakma çıktığımız bu yolda hepimize hayırlı sağlıklı bi yavru ver AMİNNNN
Kızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
Benim fena halde dökülüyor tutam tutam hiç sorma korkuyorum kapaliyim da evin içinde salamiyorum artık saclarimi heryer saç oluyo kedi gibi tüy dokuyorum sanki
Ben önceki gebeliğimi hiç hatırlamıyorum üzerinden 11 sene geçti sadece çok bulantım vardı ve 6 ay sürdü aklımda o kalmış bunda çok az bulantı var başkada bişey hatırlamıyorumbende de çok dökülüyor saçlarımı hep toplarım normal de bugün dağıttım iş yerin de sandalyeme dolmuşlar şok oldum oğlumda hiç olmamıştı sanırım metabolizmam değişmiş
Daha var kontrolümüze daha kalp atışını bile duymadım iyice morelim bozuluyo zaten dış gebelikmi acaba sağlıklımı kafamda deli sorular saçta dökülür kaşta bu gidişle
canım benim 6.-7. haftalarda oldu yanılmıyosam dökülme yağlanma aldı başını gitti.şimdi düzeldi mevsimsel de olabilir geçmezse yine doktorunla görüşürsün :)Kızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
Normalde hamilelik saç uzatır diye duymuştum ama bizimkiler gidiyo anlamıyorum bencebde taradikca daha çok dökülüyor iyi fikir o yüzden hep taramamakBenim kedi de dökülme yok ama bende ondan çok var her banyoda daha çok dökülüyo sanki günlük taramayı kestim banyodan banyoya tarıyorum ama çok fazla koparak elimde kalıyo saçlar içim gidiyo
Amin canım inşallah bende duyarım sorun olmadığını ögrenirsem çok rahatlıycam eminim.strestende dökülüyo olabilir canım bende çok takıyodum kafama dün duydum daha ilk defa içim rahatladı sende duyarsın inşallah en kısa zamanda içini ferah tut
benim 2 haftadır vardı ama dün resmen elimde kaldı saçlar parça parça koptu içim gitti saçları görünce eşim bile şikayetçi artık kediden çok saçın var diyo zaten tiksiniyo saçtan tüyden tam sorun oldu onadacanım benim 6.-7. haftalarda oldu yanılmıyosam dökülme yağlanma aldı başını gitti.şimdi düzeldi mevsimsel de olabilir geçmezse yine doktorunla görüşürsün :)
Günlük tararsam daha fazla dökülücek eminim o kadar dökülmeyi görüp iyice sinirlerim bozulcak toplayıp çıkıyorum evden tarak vurmaya korkuyorum.Normalde hamilelik saç uzatır diye duymuştum ama bizimkiler gidiyo anlamıyorum bencebde taradikca daha çok dökülüyor iyi fikir o yüzden hep taramamak
Çok gecmis olsun zor bir sürec. Benim evladim yok 2 yıldir bir süru tedavi ameliyat gibi durumlarla bogustum ama olmamisti. Bunda kendiliģinden hamile kalmısım. Korkuyorum simdide umarim alırim kucagima.İlki 13+4 de çok yoğun kanamam oldu iki gün geçmedi iki günün sonunda kanamadan plasenta bozuldu ve bebeğin kalbi durdu aldılar. İkincisinde 7 haftalık oldu kalp atışı yoktu hala 8+4 kadar bekleyip onu da aldılar. Bu ara da benim 9 yaşında bir oğlum var. onda da sıkıntılı bir gebelik süreci geçirdim. En son Mart ayında bu düşüklerime neden olarak görülen bölmeli rahim problemim için histereskopi operasyonu geçirdim.
İnsallah canim sende sagolinş cnm inş aynıyız birlikte takip ederiz çok tşk ederm saolasın
Allahim birdaha yasatmasin canim cok gecmis olsunCnm Sağol. Hala hastanedeyim bu arada. Ben de kan pıhtılaşma bozukluğu var. Bunun için iğne ve aspirin kullaniyorum ama buna rağmen 6. kaybım. Bu nedenle Bebeğimi arastiracaklar. Sebebini umarım bulurlar. Merak eden arkadaşlar olmuş sagolsunlar. 11. Haftadaydim ben. Sizlere kucağına almak nasip olur inşallah
bu ayın 24 ünde 27 aylık olcak canımNefret ederim ben normalde de ilaç içmekten çocuk gibi yutamıyorum hapları da o folik asit hep bogazimda bütün gün su an esinle arkadaşı öğle yemeğine geldi mutfak berbat ve benim kalkicak halim yokoğlun kaç yaşında senin
bu mevsimde benim normalde de saçım çok dökülür canım. mevsimselde olabilir belki.Kızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
bende aynı durumdayım cnm. çok fazla uyuyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum sadece uyumak uyumak uyumakKızlar ben fena uykusuzluk çekiyorum sürekli ama sürekli uyumak istiyorum ve çok da uyuyorum aşırı halsizlik hissediyorum
Ya evet bende çok kötüyüm gidip saçlarımı kısa kestirdim ve çok mutsuzum bu durumdanKızlar sizin saçlarda dökülme varmı? Ben yakında kel kalıcam sanırım koparak elimde kalıyo saçlarım normalmi bu kadar çok dökülme
inşallah sağlıklı geçirirsin canım hamileliğini. tontiş bebeğinide alırsın kucağınaÇok gecmis olsun zor bir sürec. Benim evladim yok 2 yıldir bir süru tedavi ameliyat gibi durumlarla bogustum ama olmamisti. Bunda kendiliģinden hamile kalmısım. Korkuyorum simdide umarim alırim kucagima.
ayy çok mantıklı bunu sevdim meyveleri kullanıcam bende artık şeker niyetine bir de şekersiz tatlı tarifi bulsam süper olucak içine hep tatlandırıcı koyuyorlar o da yasak hemşire bile dün sana sağlıklı beslenme ile ilgili bilgi vericektim ama vazgeçtim sana zaten hepsi yasak dedi ve güldü o kadar çok yasağım var ki hem hamilelikten hem de insülin direncinden işim çok zor çok teşekkür ederim tarif içinŞekerim bir tane kırmızı elmayı iyice yıkayıp dörde bölüp çekirdeklerini atıyorum. Ama kabuğunu soymuyorum çünkü vitamini orda. Sonra taze zencefilin sarısını bir diş sarımsak kadar rendeliyorum. Bazen çabuk tarçın in ucunu azıcık kırıp hepsini bi kaynatiyorum. Suyunu sen ne kadar koyu istiyorsan o kadar ayarla. Ben genelde küçük bir demligim var onu dolduracak kadar su koyuyorum. Daha koyu seversen suyunu azalt. İşte bu kadar!! Hem ev mis gibi kokuyor hem de bol vitaminli çay sana. Süzüp icebilirsin artık. Ben aynı şeyleri bir sürü meyve ile yapıyorum. Bazen yarım portakal sıkıp üstüne sıcak su koyuyorum mesela. Oralet gibi oluyor. Ya da bu elmalı çayı bazen şeftali ile yapıyorum. Kafana ne eserse :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?