- 5 Aralık 2014
- 1.665
- 2.788
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.121
Canim benim kizimda oyle bu aralar bisey yemio yediklerini de kusuyo huysuz ve hep bagirip duruo off ki ne off allah yardimcimiz olsun
Canim kurban etlerini ben dusunemedim oyle ya peki diyelim ki kasaptan kuzu incik aldim tencerede etli kaynatip suyunu mu koyucam corbalara nasil yapildigini tam anlamadim
Ben önümüzdeki hafta Dr gittiğimde sorarım artık. O zmna kadar vermiycmBalığı bende merak ediyorum açıkçası, birde emiyor ya sütle balık ters etki yaparmi acaba
Tamam canım banada bilgi verirsinBen önümüzdeki hafta Dr gittiğimde sorarım artık. O zmna kadar vermiycm
Bi.benim.kiz böyle sanıyordumYok ya sevinçten değil eve niye döndük diye bağırıyor yatak odasına girince uyutacağımı anlayıp bağırıyor biz bugünlerde sürekli inadıyla uğraşıyoruz küçük hanımın başka var mı böyle inatçı diye soracaktım ben de
Bu aksam.21.30.da.aksam.uykusuna yatti. 22.de.kalkti.01.00.e.kadar uyumadi.Hemen hemen herkes aynı canım. Biz de 3te uyandık 5 buçukta uyuttum. Bu defa 7de gözleri kapalı ağlayarak uyandı. Tekrar uyutmaya çalıştığımda daha da kötü ağlayınca uyandırdık. Ama bu defa da sanki hatırlayıp hatırlayıp ağlıyor gibiydi. 9 buçuğa kadar ağladı yavrum, sonra bir saat uyudu da kendine geldi çok şükür.
Sagol canim teşekkür ederim :)Maşallah size cok tatlisiniz
Yaa 1. Si cok.guzel. bende.eceye alacaktim bu.astronot.kiyafeti.denilenden.gorumcemde.varmis.gönderecek bize.
Bu gece biz de aynı şeyi yaşadık uyku eğitimi nasıl vereceğim bilmiyorum çok ağlıyorBu aksam.21.30.da.aksam.uykusuna yatti. 22.de.kalkti.01.00.e.kadar uyumadi.
Uykusu.var aslinda.ama uyuyamiyor.
Uyku.egitimini.filan es.gectim,zaten öğrendi ogrenecegini, hicbir.sorunu.yokken.kendisi.uyur ama.belliki sıkıntısı var yavrumun.
salladim emzirdim baktim sut kalmadi ki.cok.uzun.emiyor bu ara.mama da.verdim.yok olmadi
Pes.ettim.babasina.verdim.o.salladi uyuttu..
Ay canim ne guzel hic usenmiyorsun ben bebek arabasini hazirlamaya bike cok useniyorumbenim telefonda adımsayar var onunla hesapla 3bin adım atıyoruz. bizim burda park gibi bir yer var 2 tur atıyorum orda. saat tahmin edemeyeceğim canım. hiç dikkat etmedim.
Nerde oturuyorsun canimAyy ne güzel birde burda yagsa
kendim denemedim canım ama başka bir yerde kümik suyu tarifindee okudum. çıkıyor ki koymuş belki bir tane denemek lazım. ama ben dikkat etme taratarıyım.Mmn onu bilmiyorum kağıt bardaktan donunca çıkarmı ki
Ay benim kızı anlatıyor gibisin derin dondurucunun etiketine taktı aynı şekildeBi.benim.kiz böyle sanıyordum
Oturtuyorum.oyuncaklarla oyna diye, itiraz!
Elinden laptop sarj kablosunu aliyorum isirmasin.diye, itiraz!
Yurutec ile evi.gezerken.mutfaga.gittiginde ki yemek yaparken yanima geliyor bulaşık makinemim enerji.sınıfını gösteren etiketini.sokmus.nasil.becermis anlamadim,.tam.yiyordu aldim elinden,
Tabi.basti.çığlığı!
Durmadan zirr.zirr. bazen.kafamı sisiriyor.cidden
Neden.böyle acaba?
Ay.gerçekten mi bu kadar olur :)))Ay benim kızı anlatıyor gibisin derin dondurucunun etiketine taktı aynı şekilde
Bazen o bana bakıp çığlık atarken benim de ayna yapıp çığlık atasım gelmiyor değil haniama kıyamıyorum 70 cm boyuyla inat ediyor ya o bile sevimli geliyor herkeste durum aynı değilse bizim kızlar inatçı
Ben.aglasada.devam ettim çünkü onun.iyiliği için dedim.cok.zordu.Bu gece biz de aynı şeyi yaşadık uyku eğitimi nasıl vereceğim bilmiyorum çok ağlıyor
biz bir de parka araba ile gidiyoruz. yani en zoru o. ben araba kullanırken durmuyor kesinlikle o da ayrı bir sıkıntı. bende çok sıkılıyorum evde ne yapalım.Ay canim ne guzel hic usenmiyorsun ben bebek arabasini hazirlamaya bike cok useniyorum
Yok canım ek gıda tadımlık sadece emiyor. Su veriyorum bir de. Dünden beri daha iyi doluyor bezi. Artık emmeye başladı sütüm de daha iyi çok şükür.bebeğin ek gıda almıyor mu? doktora danış istersen susuz kalmasın
Kizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??
Ben duşakabin zeminine küvetine kullandığım fileyi koyup üstünde yıkıyorum. Gider yıkadığım kısma epey uzak döktüğüm su hemen gitttiğinden hem temiz hem güvenli oluyor. 3. Ayından itibaren bu şekilde yıkıyorumKizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??
Ben duşakabinde kendim yıkanırken yıkıyorum. kendi küvetine bayadır sığmıyor zaten.Kizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??
Valla tebrik ediyorumbiz bir de parka araba ile gidiyoruz. yani en zoru o. ben araba kullanırken durmuyor kesinlikle o da ayrı bir sıkıntı. bende çok sıkılıyorum evde ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?