2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ben dolapta kurbandan ayırdığım kemikler vardı onlardan yeni kaynattım mesela. Hazırda varsa kaynatırsın. Yoksa da kasaptan al kaynat suyunu dondurucuya at, daha sonra yemek pişireceğin Zaman içine atarsın, Eti'ni de ayırır o günki yemeğine koyarsın. Dana Eti kıyma olursa yiyebilir ama kuzu Eti yumuşak olduğu için minik minik daha rahat yiyor. Ben kuzu Eti'ni birer avuç yapıp dondurucuya koymuştum. Şimdi çıkarıyorum eridikten sonra en minik olacak şekilde doğruyorum, biraz içme suyu koyup iyice pişiriyorum. O piştikten sonra da sebzesini içine katıyorum pişiriyorum.Öyle yediriyorum. Et koymıycağım yemeğine dondurucudaki kemik suyunu katıyorum

Bi.benim.kiz böyle sanıyordum
Oturtuyorum.oyuncaklarla oyna diye, itiraz!
Elinden laptop sarj kablosunu aliyorum isirmasin.diye, itiraz!
Yurutec ile evi.gezerken.mutfaga.gittiginde ki yemek yaparken yanima geliyor bulaşık makinemim enerji.sınıfını gösteren etiketini.sokmus.nasil.becermis anlamadim,.tam.yiyordu aldim elinden,
Tabi.basti.çığlığı!
Durmadan zirr.zirr. bazen.kafamı sisiriyor.cidden
Neden.böyle acaba?

Bu aksam.21.30.da.aksam.uykusuna yatti. 22.de.kalkti.01.00.e.kadar uyumadi.
Uykusu.var aslinda.ama uyuyamiyor.
Uyku.egitimini.filan es.gectim,zaten öğrendi ogrenecegini, hicbir.sorunu.yokken.kendisi.uyur ama.belliki sıkıntısı var yavrumun.
salladim emzirdim baktim sut kalmadi ki.cok.uzun.emiyor bu ara.mama da.verdim.yok olmadi
Pes.ettim.babasina.verdim.o.salladi uyuttu..

Bu gece biz de aynı şeyi yaşadık uyku eğitimi nasıl vereceğim bilmiyorum çok ağlıyor

Ay benim kızı anlatıyor gibisin derin dondurucunun etiketine taktı aynı şekilde
Bazen o bana bakıp çığlık atarken benim de ayna yapıp çığlık atasım gelmiyor değil hani ama kıyamıyorum 70 cm boyuyla inat ediyor ya o bile sevimli geliyor herkeste durum aynı değilse bizim kızlar inatçı

Ay.gerçekten mi bu kadar olur :)))
Bende kiyamiyorum çok tatli karsi koyuyor,simdiden.beni ve.babasini.parmağında oynatiyor.tatli.patatesim :))
1 de ennnne.diye agliyor ki.gelde.dayan.
Aha iste simdide.alt acma.ortusunun.ucunu.agzina almaya.calisirken.cektim yine.ennnneliyor.
:))
Bir kucuk.fasulye tanesi.iken simdi neler yapiyorlar.hayretle izliyorum

Bu gece biz de aynı şeyi yaşadık uyku eğitimi nasıl vereceğim bilmiyorum çok ağlıyor
Ben.aglasada.devam ettim çünkü onun.iyiliği için dedim.cok.zordu.
Tam olarak basarili oldukmu emin.değilim aslinda.basarmistik.gorumcem gelince yarim.kaldi,
Hafif.hafif salliyorum arada ama.genelde.emiyor iyicr iykusu.gelince agzina.emzigi.veriyorum.dönüp uyuyor
Ben.egitim vermeye mecbur kaldim.cunku kendini sersemletinceye kadar sallamami.istiyordu
Su an.ayakta.hafif hafif haric ki oda nadir asla.besik.sallamasi.yapmiyoruz zaten hafif olani.da.faydali diyorlar.
Kesinlille gelisme.gösterdi ama onu diyebilirim
Dün oglen uykusu icin yatiridm bi ara papagan pelusunu.havada ucuruyordu :) 5 dk.sonra.baktim uyumus !
Böyle boyle alisiyor aslinda kendisi

Kizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??

Kizlar bebegim artik aldigimiz kuvete sigmiyor banyo isini nasil yapiyorsunuz oturtunca da pis suyun icinde kaliyor zaten kipir kipir tutmak zor sizleri merak ettim ??
Ben duşakabin zeminine küvetine kullandığım fileyi koyup üstünde yıkıyorum. Gider yıkadığım kısma epey uzak döktüğüm su hemen gitttiğinden hem temiz hem güvenli oluyor. 3. Ayından itibaren bu şekilde yıkıyorum

biz bir de parka araba ile gidiyoruz. yani en zoru o. ben araba kullanırken durmuyor kesinlikle o da ayrı bir sıkıntı. bende çok sıkılıyorum evde ne yapalım.
Valla tebrik ediyorum bende cok sikiliyorum evde kizim dogdugundan beri resmen eve kapandim yazin yine cikiyorduk simdi oda yok bi tek anneme gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…