- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 32
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.301
Dr sorun var demediği sürece bir sorun olmaz merak etmeyin bende yaptım bu dediklerinizi ama onlar henüz çok minik oldukları için etkilenmemişlerdir hemde bizler hasta değiliz hamileyiz tabiki kendimizi çok zorlamadan rutin hayatımıza devam edicezBu arada hamile olduğumu bilmeden disimi çektirdim,saçımı boyattim ,camlari dilip perdeleri astim umarim bebeğim etkilenmemistirvarmi benim gibi olan,doktor pek önemsemedi ama
Benimde sürekli uykum var canım ne kadar uyusamda hala uykulu oluyorum mide bulantısı var ama bende kusmadım şükürMerhaba güzel annelerbenim bu uykuyla başım dertte gerçekten kafamı kaldıramıyorum benim gibi bol bol uuyuyan var mi ?? Midem bulaniyo ama kusmuyorum çok şükür mutfağa da zorla girip yemek yapiyorum
Aman bizimkide ketum bir sey sormadan hic bir sey söylemez. Cok merak ediyorum ama yaDoktorunun usg aleti kaliteliyse belli olur canım. Bnm oğlumda 10+1 ken söylemişti. 13.haftada da pipisinin resmini vermişti. Ama bazı dr lar 15-16 haftaya kdr beklemek istiyolar hata payı olmasın diye
oncelikle hosgeldiniz bende saclarimi boyatmistim henuz bi olusum olmadigundan etkilendiklerini sanmiyorumBu arada hamile olduğumu bilmeden disimi çektirdim,saçımı boyattim ,camlari dilip perdeleri astim umarim bebeğim etkilenmemistirvarmi benim gibi olan,doktor pek önemsemedi ama
Canim benim ya kiyamam ben evde zor duruyorum çalışanlara da kolay gelsin valla Rabbim hepimize yardım etsinuyku demeyın bana başım dertte ofiste uyuya kalmışım müdürüm seslendi burası otelmi diye ben de ..beach otel demişim uyku sersemi hala dalga geçer benle gerçekte de otel muhasebesinde çalışıyorum
Duydum canım kalbi başlamış atmaya minigiminErkan_Pinar canım gittin mi kontrole duyabildin mi miniğinin sesini????
canım hiç tahlil yaptırmadın mı bence yaptır tahlillerini git aile hekimliğine hepsini yapsınlar bu dönemler önemli bir sıkıntı varsa hemen tedaviye başlanır allah korusun mesela bende tsh yüksek ilaç kullanıyorumMerhaba ben geldim doktor dan kalp atışını duyduk bebegimin gelişimi herşeyi tamam ama bana demedi tahlil yaptıracaksın diye.
Gözün aydın canımMerhaba ben geldim doktor dan kalp atışını duyduk bebegimin gelişimi herşeyi tamam ama bana demedi tahlil yaptıracaksın diye.
ben de ilaç kullanıyordum canım 4. haftada öğrenince doktor kesti zarar verir dedi ben de 4 hafta vermedi mi diye üzüldüm bebeği öğrendiğin zamandan öncesi birşey yapmıyormuş antibiyotik de kullanmış olabilirsin alkol de almış olabilirsin öğrendiğin gün sonrası bizim için önemli dedi zarar vermezmiş takma kafanaBu arada hamile olduğumu bilmeden disimi çektirdim,saçımı boyattim ,camlari dilip perdeleri astim umarim bebeğim etkilenmemistirvarmi benim gibi olan,doktor pek önemsemedi ama
ay benimde tsh yüksekti düstü cok sukur 15 ten 2.05 e sizin kacticanım hiç tahlil yaptırmadın mı bence yaptır tahlillerini git aile hekimliğine hepsini yapsınlar bu dönemler önemli bir sıkıntı varsa hemen tedaviye başlanır allah korusun mesela bende tsh yüksek ilaç kullanıyorum
Ben de Antalyadayim hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz?Bu arada hamile olduğumu bilmeden disimi çektirdim,saçımı boyattim ,camlari dilip perdeleri astim umarim bebeğim etkilenmemistirvarmi benim gibi olan,doktor pek önemsemedi ama
benim şuan 2.48 çıktı tahlilde salı günü doktora gidicem büyük ihtimal ilacımı arttırıcak 5.5 tan düştü senin çok yüksekmiş aman dikkat et hamilelik öncesi düştü değil mi hem gebeliğe engel oluyor hem de bebeğe zarar çok korkuyorum inşallh yükselmez ilaç ne kullanıyorsun kaçlık?ay benimde tsh yüksekti düstü cok sukur 15 ten 2.05 e sizin kacti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?