- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.281
Gunaydin herkese cok sukur haftasonu tatili diledigim gibi yaticam evde :)
Günaydin arkadaslar dun annemlr gelmisti herzamn ki gibi uzanip dinlenemedim aksamda esim alsancaga gidelim biraz hava al dedi aksamda oraya gittik sanirim.biraz yoruldum belim agridi gecede kanamam kahverengiden kirmiziya dönmustu suan iyi ama bu bana daha dikkatli olmam gerektigini gösterdi canim sıkıldi biraz ne güzel tsh im düşmüştü mutluydum bu arada hepinize iyi haftasonlari miniklerinizle
Bir haftayı daha devirdik
herkeze hayırlı cumartesiler benim gibi çalışanlara da hayırlı işler diliyorum..
Anneem sagolsun evimj temizledu ama evde hicbiseyin yerini bilmiyo onu goster bunu gösterBİZ DAHA ÇALIŞMAKTAYIZ AKŞAM OLSA DA GİTSEK MODUNDAYIM
AMAN LÜTFEN DİKKAT ANNENLER VARDI MADEM HEP YATSAYDIN HERŞEY HAZIR GELİRDİ ÖNÜNE NE GÜZEL AHHH BU GENÇLER AHH
BUGÜNDE GEÇERSE İNŞALLAH
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN VARIM SANIRIM TEK ÇALIŞAN
Evet evet çok şükür canım :) Daha nice güzel haftalara inşallah. Buarada tabloya benide eklermisinBir haftayı daha devirdik
Günaydin arkadaslar dun annemlr gelmisti herzamn ki gibi uzanip dinlenemedim aksamda esim alsancaga gidelim biraz hava al dedi aksamda oraya gittik sanirim.biraz yoruldum belim agridi gecede kanamam kahverengiden kirmiziya dönmustu suan iyi ama bu bana daha dikkatli olmam gerektigini gösterdi canim sıkıldi biraz ne güzel tsh im düşmüştü mutluydum bu arada hepinize iyi haftasonlari miniklerinizle
Doktorunun usg aleti kaliteliyse belli olur canım. Bnm oğlumda 10+1 ken söylemişti. 13.haftada da pipisinin resmini vermişti. Ama bazı dr lar 15-16 haftaya kdr beklemek istiyolar hata payı olmasın diyeKizlar gunaydin. 1 saattir kahvalti sofrasiyla cebellesiyorum. Açım ama gitmiyor bir turlu. Amann nese
Asıl konu benim bir daha ki randevum 12. Haftada cinsiyeti belli olurmu acaba. O kadar noturum ki bu konuda hic bir sey hissetmiyorum ya
Slmm kizlar.. bende ins. Mayis annesi olucam.. araniza kabul ederseniz.. ucuncu cocugum olacak allah nasip ederse.. nasil oldu anlamadik korunuyoduk.. 1. Kizim 5 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo. Ikinci kizim 1.5 yasinda. Daha cok kucuk ama veren Rabbim vardir bir bildigi.. gucunu de verir ins. Boyum 170 kilo 78 istanbuldayiz.. batimi bilmiyirum duzensizdi.. bebegim 6 haftalik. Bdt mayis sonu haziran basi.. gorusuuruz ins...Bir haftayı daha devirdik
Boy kilo yazmamışsınızbu arada sevgiliMasumiyet listeye benide ekler misin?
ikinci bebeğim. Bursa lıyım
sat : 20.08.2015
bdt :26.05.2016
Senin de hala devam.ediyor mu kanaman benin bugun 9.gun hala ara ara oluyoEVET CNM BENİMDE BİRAZ AYAKTA KALSAM HEMEN GELİYO KIRMIZILAR ALLAHIM HEPİMİZİN BEBİŞLERİNİ KORUSUN BİDE ŞİMDİ ÇOK FARKETMİYORUZ HELE İLK HAMİLELİĞİ OLANLAR BEN BAZEN UNUTUYORUM BİLE ....
Bende çalışan tarafındayım canım :)BİZ DAHA ÇALIŞMAKTAYIZ AKŞAM OLSA DA GİTSEK MODUNDAYIM
AMAN LÜTFEN DİKKAT ANNENLER VARDI MADEM HEP YATSAYDIN HERŞEY HAZIR GELİRDİ ÖNÜNE NE GÜZEL AHHH BU GENÇLER AHH
BUGÜNDE GEÇERSE İNŞALLAH
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BEN VARIM SANIRIM TEK ÇALIŞAN
Slmm kizlar.. bende ins. Mayis annesi olucam.. araniza kabul ederseniz.. ucuncu cocugum olacak allah nasip ederse.. nasil oldu anlamadik korunuyoduk.. 1. Kizim 5 bucuk yasinda anaokuluna gidiyo. Ikinci kizim 1.5 yasinda. Daha cok kucuk ama veren Rabbim vardir bir bildigi.. gucunu de verir ins. Boyum 170 kilo 78 istanbuldayiz.. batimi bilmiyirum duzensizdi.. bebegim 6 haftalik. Bdt mayis sonu haziran basi.. gorusuuruz ins...
Hayırlı olsun hoşgeldinizMerhaba kızlar ben de mayıs annesi olucam insallah,ikinci çocugumbir kızım var.Antalyada yaşıyorum öğretmenim.Şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?