- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 35
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.321
Benim de belim agriyor ayrica kuyruk sokumum da agriyor. Bel agrisini duydum da kuyruk sokumu agrisi ceken var mi ?Benım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor
Canım dikkat et kendine geçmiş olmusGünaydin arkadaslar dun annemlr gelmisti herzamn ki gibi uzanip dinlenemedim aksamda esim alsancaga gidelim biraz hava al dedi aksamda oraya gittik sanirim.biraz yoruldum belim agridi gecede kanamam kahverengiden kirmiziya dönmustu suan iyi ama bu bana daha dikkatli olmam gerektigini gösterdi canim sıkıldi biraz ne güzel tsh im düşmüştü mutluydum bu arada hepinize iyi haftasonlari miniklerinizle
canım hiç tahlil yaptırmadın mı bence yaptır tahlillerini git aile hekimliğine hepsini yapsınlar bu dönemler önemli bir sıkıntı varsa hemen tedaviye başlanır allah korusun mesela bende tsh yüksek ilaç kullanıyorum
Cnm benimde bel ağrım cok olur gece uyutmaz bile o kadar duşun yani..genelde ayakta cok kalıp ev isi dışarı market isi cocugu yıka felan derken unutuyorum yoruyorum kendimi iki gun once oyle oldu mahvoldum Ağrıdan gece bir iki damla kanama oldu..cok korktum iki gündür yatıyorum şükür devamı gelmedi..ertesi günde tahlil sonuclarım cikti Dr düşük tehliken var deyince yüreğim ağzıma geldi bi daha Tövbe yormam kendimi..aman dikkat et yorulma uzan dinlenBenım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor
Evet var ben :))Ayakları çok üşüyen var mı acaba
Canım aslında benım de belım degıl kuyruk sokumum agrıyor ızellıkle sol taraf cok Batıyor korkuyorum da bır zararı var mı kıBenim de belim agriyor ayrica kuyruk sokumum da agriyor. Bel agrisini duydum da kuyruk sokumu agrisi ceken var mi ?
Aynen kızlar bende çok üşüyorum ayaklarım buz gibi oluyor sırtıma sanki kar yağıyo evde hırkayla dolaşıyorum kombiyi açtığım haldeEvet var ben :))
Hatta ben Mersin'de 25-30 derecedeyiz üşüyorum cok komik dımı..önceki hamileliğimde yanıyordum bide yaz hamileliği geçirmiştim..bakalım şimdilik bunda Üşüme var sonu hayrolsun
amin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnındaKızlaaar ben de minnagimi gördüm bugün 3,5 cm olmuş her şey yolunda dedi doktor maşallah bir de çok hareketli bir bebek dedi kıpır kıpır çok şükür allah herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah ☺
İnternetten baktim biraz hormanlardan dolayi eklemler gevsiyormus ondan oluyormus biraz icim rahatladi bunu duyunca carsamba gunu doktora gidince bi sorucam yazarim burayaCanım aslında benım de belım degıl kuyruk sokumum agrıyor ızellıkle sol taraf cok Batıyor korkuyorum da bır zararı var mı kı
Ayakları çok üşüyen var mı acaba
Bnm de oluyo canım tam kuyruk sokumunun sol tarafı çok tuhaf bişeyCanım aslında benım de belım degıl kuyruk sokumum agrıyor ızellıkle sol taraf cok Batıyor korkuyorum da bır zararı var mı kı
Ben çok üşüyorum zaten kışın üşüyen biriydim şimdi çok erken başladı donuyorum resmen :/Ayakları çok üşüyen var mı acaba
Tamam Can'ım yaz mutlaka ne diyecek dr merak ettımİnternetten baktim biraz hormanlardan dolayi eklemler gevsiyormus ondan oluyormus biraz icim rahatladi bunu duyunca carsamba gunu doktora gidince bi sorucam yazarim buraya
Benim yüzümde öyle. Kaç yıldır olmamisti. Hamilelik yapabiliyormus ama çok vahim durumdayım.Bir de kızlar suratım sivilce oldu hepSizde de var mı?
ay kizimin 11 hafta muaynesi geldi aklima doktor ultrson cihazini keseye bastirdikca zipliyo kacmaya calisiyodu vidyosu bile var hareketleniyolar bizde cinsiyetiyle ilgi ilk bilgiyi 11 .haftada aldik ama.malesef yanlis bilgiydi bacak arasi acikligina gore tahmin ediyolar erkek demislerdj ama kizim olduamin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnında
Sırtımda var benim ama çok halsizim uyumasam bile hep yatıyorumBir de kızlar suratım sivilce oldu hepSizde de var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?