2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım dikkat et kendine geçmiş olmus

Mesaj attım pazartesi saglık ocagına git dedi niye bu doktorlr dogru düzgün söylemez birşeyi yaaa.tahlil aklımda bile yoktu teşekkür ederim iyiki varsınız...

Benım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor
Cnm benimde bel ağrım cok olur gece uyutmaz bile o kadar duşun yani..genelde ayakta cok kalıp ev isi dışarı market isi cocugu yıka felan derken unutuyorum yoruyorum kendimi iki gun once oyle oldu mahvoldum Ağrıdan gece bir iki damla kanama oldu..cok korktum iki gündür yatıyorum şükür devamı gelmedi..ertesi günde tahlil sonuclarım cikti Dr düşük tehliken var deyince yüreğim ağzıma geldi bi daha Tövbe yormam kendimi..aman dikkat et yorulma uzan dinlen

Evet var ben :))
Hatta ben Mersin'de 25-30 derecedeyiz üşüyorum cok komik dımı..önceki hamileliğimde yanıyordum bide yaz hamileliği geçirmiştim..bakalım şimdilik bunda Üşüme var sonu hayrolsun
Aynen kızlar bende çok üşüyorum ayaklarım buz gibi oluyor sırtıma sanki kar yağıyo evde hırkayla dolaşıyorum kombiyi açtığım halde

amin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnında

Canım aslında benım de belım degıl kuyruk sokumum agrıyor ızellıkle sol taraf cok Batıyor korkuyorum da bır zararı var mı kı
İnternetten baktim biraz hormanlardan dolayi eklemler gevsiyormus ondan oluyormus biraz icim rahatladi bunu duyunca carsamba gunu doktora gidince bi sorucam yazarim buraya

Ayakları çok üşüyen var mı acaba

Bnm de çok üşüyo çorapsız gezemiyorum hatta panduflarımı giyicem artık o derece. Bgn hava güneşli diye babet giydim ayaklarım dondu gazdan ölüyorum şuan

Canım aslında benım de belım degıl kuyruk sokumum agrıyor ızellıkle sol taraf cok Batıyor korkuyorum da bır zararı var mı kı
Bnm de oluyo canım tam kuyruk sokumunun sol tarafı çok tuhaf bişey ama hergün değil arada geliyo hatta ters bi hareket mi yaptım diye düşünüyorum. Oğlumda da oluyodu korkma yani hamilelikten sanırım.

amin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnında
ay kizimin 11 hafta muaynesi geldi aklima doktor ultrson cihazini keseye bastirdikca zipliyo kacmaya calisiyodu vidyosu bile var hareketleniyolar bizde cinsiyetiyle ilgi ilk bilgiyi 11 .haftada aldik ama.malesef yanlis bilgiydi bacak arasi acikligina gore tahmin ediyolar erkek demislerdj ama kizim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…